גל, ברוך לא רשם "ברצינות" או "באמת" בסוף המשפט שלו :p
Printable View
גל, ברוך לא רשם "ברצינות" או "באמת" בסוף המשפט שלו :p
בחיאת אולוהים, גל, שאתה דפוק!
יש כאן שרשורים בני שלוש, ארבע וחמש שנים שאפילו עוד לא הסתיימו, ולך יש הערות וטענות כלפי, זה שבונה רכב חדש כל חצי שנה???
חוץ מזה כפארות, אתה הרי יודע שיש ענין של טעם טוב וטאקט, והולך ומתברר באופן הכי חד וחלק, שאין אפילו שמץ משתי התכונות הללו אצלך.
אפשר להבין את ההתחכמות האחרונה שלך רק כרצון להעליב או לפגוע - את הגרוטאות על הטנדר החבוט הזה אתה יכול לקחת ולעשות איתן מה שאתה רוצה. בעצם אתה לא יכול לעשות איתן שום דבר, כי בטח לא תדע איך, מה ולמה הן משמשות בכלל.
לכן גם השרשור שלך על הבגד החדש של הרכב שלך לא שייך לפורום הבונים בקטגוריית הפרוייקטים. הוא היה יכול להיות שם אם עידו היה מפרסם אותו, אבל אתה? מה אתה עשית במו ידיך בפרוייקט החביב הזה, חוץ מאשר חתימות? :cool: ?
ועכשיו ברצינות - במקום לז... את המוח עם השטויות שלך, חסרות הטעם הריח והטאקט, תבדוק טוב את מה ששלחתי אליך לפני נסיעתך ותודיע לי אם זה מענין אותך או לא. תשקיע את זמנך בדברים חשובים וחיוביים ולא בהבלים, כהרגלך בקודש לאחרונה, בעצם כהרגלך בקודש מאז חוצה ישראל האחרון, מועד בו עלה לך השתן לראש, והציף את עיניך ומוחך.
ברוך, צופי באחה רוחמה מספרים שהיית בשטח עם הרכב החדש ?!
הייתכן ? ואם כן ,איך לא הגעת לנקודת הראלי ? לזינוק/סיום
אולי אני דפוק , אבל אתה ?
תן סיבה אחת שלא באת להגיד שלום (לא לי ) ולהראות את הרכב ?
אני בטוח שזה לא קשור לתגובה שלי.
ברוך מה קורה ? נורא משעמם כאן .
או שתספר לנו או שאני אמשיך לכתוב שירים עליך ועל הסדינים :mad:
הוא נכנס לשנת החורף שלו , אל תעיר אותו ( הוא קם עצבני )
טוב, חנן, אני עושה ימים כלילות בכדי שלא תשתעמם...
אז החדשות הן שחזרתי(לאחר שהניסוי הראשון עם מתלים נפרדים מיוחדים וקצת "משונים" מקדימה, הצליח מבחינתי) לרעיון המקורי של השרשור, והוא סרן ריק /מת מקדימה, וזאת בתצורה מאד מקורית ומענינת, המבטלת כמעט לחלוטין את חסרונותיו הרבים של רכב מירוץ עם סרן חי מקדימה.
זה הולך להיות ניסוי מאד מענין ואני משוכנע שגם יהיה מוצלח.
אני אפילו מנחש שהוא יהיה מספיק טוב בכדי להוציא אותו לכמה מירוצי מדבר בשנה הזאת, אולי הבאה.
בתקווה שעד אז יהיו כבר רשיונות חוקיים לכלים תחרותיים וגם ביטוח, שאז אוכל להציג גם אני - סופסוף - לראווה את כישורי הלא ברורים 8) בנהיגת ראלי.
תמונות בקרוב.
עוד אין תמונות בינתיים, אבל הרוב כבר קיים -
יש סרן ריק(צינור עם שתי נאבות הכל בניה עצמית שתחזיק לעד..:cool:), זרועות תחתונות מחוברות, הגה שיושב במקום על הסרן, ומשולש עליון שרק נשאר לחברו לתושבות העליונות בסרן.
אחרי זה הארכת צינורות ההגה וחיבור מוט ההגה הזחיח, ויאללה לתת בגז.
אם אשתי לא היתה מטילה וטו על עבודה כלשהי מחר :(, הרכב כבר היה בנסיעה ביום א'.
אוטוטו תמונות שאני מבטיח שיהיו מאד מאד מענינות.
טוב התמונות המענינות כבר כן ברוך חתם היום על חוזה עם שני נהגים מטורפים רומי ומידן בעלי משקל מינימלי כדי לא להוסיף משקל לרכבים כך שבשיקלול סופי עקב משקל הנהגים הרכב של ברוך הכי קל יש לציין שהנהגים בעלי נסיון רב ומודים לברוך על ההזדמנות לנהוג על רכבים ברמה גבוהה שניבנו ע"י הצפרדע בעלת ידי זהב :shock:
בקרוב הנהגים יצאו לסידרת אימונים להכרת הרכבים אז ברוך תודה על האירוח ועל בחירת הנהגים :D
יריב אני מקווה מאוד בשבילכם שהשיתוף הזה אורן יריב וברוך יקרום אור וגידים ויהיה למשהו מטורף.
איזה נהגים חמודים ללא ספק דור העתיד של הגיפאים לפי האהבה לשטח שקיבלו מהאבא
:D
פששש , ברוך..
רואים בתמונות שיש בך גם צד אנושי :)
רק ילדים מוציאים את זה ממך ?
זאת הנקודת תורפה?
;)
חבל לכולם על הזמן ברוך הפך מצפרדע לנסיך אפילו ללא נשיקה פשוט אהבה לילדים וגם הם התהאבו בברוך בחזרה היה מרגש וכייף והילדים ממתינים לפגוש שוב את ברוך והמפלצות.
שוב תודה ואיחולי החלמה מהירים
מיריב רומי ומידן
יש התקדמות , תמונות , משהו ?
לא, אין כלום.
המנוע שהיה ברכב הזה נתרם לטרופי טראק שעכשיו מתהדרת בשברולט ביג בלוק (נפח של כ 7,500סמ"ק....) עם כ - 500 כ"ס עליזים.
חוץ מזה יש הרבה הכנות לחוצה ישראל, שם אנחנו מריצים בנוסף לטרופי טראק, את הסובאגי, שעכשיו מתחילים לעבוד על החלפת המנוע שלה למנוע חדיש יותר עם 165 כ"ס וגיר טיפטרוניק.
מה שאני יכול להבטיח, הוא שבמנוע החדש כבר לא יקפוץ שום טיימינג. פשוט ננעל אותו וזהו.
חוץ מזה, עד שלא יימצא מנוע שיתאים לרכב שהוא נושא שרשור זה, לא תהיה התקדמות, וזה אומר שהוא עלול למות בטרם נולד..:cool:
בעצם הוא כבר נולד, מכיוון שהוא דוקא רץ יפה מאד בעת שהיו לו משולשים מקדימה.
יהיה טוב.