פדקס אמרו שיש אופציה של שיחרור עצמי.
משהו מכיר?
בועז, במידה וזה מסווג לפי הסיווג ששלחת, איך אני מספר להם אישורים?
Printable View
הם ביקשו אישורים?
מה הסיווג שהם נתנו לפריט?
שחרור עצמי יעלה לך יותר. זה הליך מול לשכת המסחר ומעבר לריצות שלך הם לדעתי גובים איזה 200 שח עמלה.
יש באתר משרד התחבורה אפשרות להגיש בקשה מקוונת לאישור היבוא למקרה שתרצה.
בנתיים אתה צובר עלות אחסון. תבדוק מול פדאיקס כמה הם יחיבו אותך ולמה זה לא משוחרר אוטומטית.
תסב את תשומת לב שזה לא וו גרירה אלא נקודת חילוץ ברכב מלפנים ולכן שיסווגו אותה בהתאם וישחררו ללא עיכובים ( והאחסנה עליהם כי גם הטעות היא של המסווג שלהם).
שאר החיובים נראים לי סבירים וזה חלק מעלויות היבוא
בהמשך לכל השירשור כאן יש לי שאלה
רכשתי סט בולמים בארצות הברית ואני רוצה להביא אותו איתי במזוודה מה יכול להיות בעיה ?
מכס? נשלם לפי הקבלה ?
אשמח לתגובות לפני היציאה לדרך
אין בעיה עם חוקיות היבוא לבולמים רגילים.
בולמים מתכווננים נדרשים לבדיקת מעבדה. אתה לא רוצה להיכנס לזה.
לתשומת לבך שהיו כאן דיווחים שהבולמים הוצאו באחדים משדות התעופה על ידי בדיקות הביטחון בארהב לפני המראה.
במקרה כזה אתה עלול לאבד את כספך.
ואיך אפשר להימנע מזה יש דרך לשלוח את זה כחבילה משם לארץ. או לארוז את זה באיזו שהיא דרך
אם תשלח כחבילה זה יגיע וישתחרר ותשלם מוסים.
במטען נלווה לטיסה תבדוק מול חברת התעופה או TSA
https://www.tsa.gov/travel/security-...tems/car-parts
https://www.aviation.govt.nz/passeng...hock-absorbers
לדעתי הכי פחות הפתעות יהיה עם ushops. לא אמורות להיות לך הפתעות בשחרור
אחא אם כן רכשת באיביי או אמזון והגלובל שיפינג מציע לך דיל טוב יותר.
אבל רק במסלול כולל מיסים מראש
אתה יכול לשלוח בהמון דרכים כמו ups/dhl/ fedex ודומותיהן וזה יעלה כנראה יקר ובישראל עוד יוסיפו לך עמלות שחרור של כ 300 שח.
אני הייתי נוהג כך במקומך-
פתח חשבון ביושופס ואז שלח לשם את הבולמים.
הם יושבים בניו ג׳רזי.
יש לך באתר שלהם מחשבון משלוחים וכך תוכל לדעת ממש בקירוב מה יהיה המחיר עד הבית.
ארוז קטן ובטוח כי במשלוחים משלמים לפי נפח או משקל- הגבוה מבינהם.
כשהחבילה תגיע אליהם הם ימדדו וישקלו אותה ויבקשו ממך להעלות חשבונית לאתר שלהם ולהצהיר על מחיר החלקים ובנפרד על מחיר המשלוח הפנימי בארהב.
הם יחשבו את המשלוח והמיסים וישלחו לך הודעה לתשלום.
מאותו רגע יקח כ 7-10 ימים עד שזה יגיע אליך לישראל.
בהצלחה
דבר עם tzagi הוא צץ פה פתאום אחרי הרבה זמן, אולי הוא עדיין מתעסק בזה ויכול לעזור לך בשילוח
אפשר גם לשלוח לעצמך עם USPS.לא חובה שימוש בחברות שילוח.
הזמנתי זוג בולמים מקוריים ממוכר בארהב דרך USPS ודואר ישראל בהמשך.הבולמים נבדקו ע"י הTSA בארהב ( היה גם דוח בדיקה מצורף) ואז גם קיבל אישור משרד תחבורה בארץ.כל זה לקח 3 שבועות.אף אחד לא דיבר איתי רק קיבלתי דרישת תשלום 130 ש"ח באפליקציה של הדואר.
אין להם פירוט חיובים.צריך להתקשר לשאול אבל לפי החשבון שלי זה היה תשלום מכס ובדיקת תחבורה כך שזה הסתדר.
שלום לכולם,
האם בושינגים לדיפרנציאל אחורי (פאתפיינדר 2006) נכללים בקטגוריה של שחרור מהיר או שהם מצריכים אישורים ותקינה?
בדקתי בטבלה של משרד התחבורה ולא הצלחתי להבין לאיזו קטגוריה זה משוייך, אולי בקטגוריה המצורפת?
קובץ מצורף 134958
מדובר על החלקים הבאים:
קובץ מצורף 134959
תודה רבה.
הטעות שלך כנראה שאתה חושב ״שחרור מהיר״.
מושג שנעלם לפני כמה שנים כבר.
היום הכול מותר למעט מה שרשום ברשימה שהוא לכאורה אסור.
מה שאסור הוא למעשה מותר במגבלות הרשום בהערות ליד.
יש פריטים שמופיעים שם ורשום ליד ״פרט ליבוא אישי״.
זה אומר שאין מגבלות על הפריט ביבוא אישי.
מי שנכווה ברותחין..
אתה צודק, לפני כמה שנים הזמנתי חלקים שבהחלט לא זכו לשחרור מהיר..
אז כמסקנה לי ולשאר הקוראים בעתיד, היום אין בעיה להזמין בושינגים ותותבים למינהם?
תודה רבה על המידע.
החלטתי לנסות את מזלי בלשלוח את הבולמים דרך usps מקווה שיעבור בשלום בכל אופן בדקתי באתר משרד התחבורה אפשרי להביא בולמים ביבוא אישי רק 4 לרכב ספציפי הם צריכים לעמוד בתקן iso9001. הבולמים שרכשתי הם של rancho מישהו כאן יכול להעשיר לי את הידע מה להכין מבחינת אישורים. ? איך אני משיג אישור משרד התחבורה הבנתי שאני צריך אישור ביד כדי לגשת איתו לשחרר במידה שיעצר במכס
אשמח להכוונה
יום טוב לכולנו