ציטוט:
נכתב במקור על ידי חנן-ג'יפולוג
נסה את זה :
http://www.autoshop101.com/forms/h35.pdf
Printable View
ציטוט:
נכתב במקור על ידי חנן-ג'יפולוג
נסה את זה :
http://www.autoshop101.com/forms/h35.pdf
טוב, מצאתי את הבעייה.
הלכתי ליניבCJ, לקחת ממנו חיישן שהוא יודע שהוא תקין. חיברתי אותו לג'יפ, והתוצאה עדיין זהה: 4.4 וולט.
בשלב הזה כבר היה ברור שמשהו אחר לא תקין. גיליתי שהפין מינוס בקונקטור היה עקום. בדיעבד אני נזכר שבעל מגרש הגרוטאות חשב בהתחלה שהקונקטור הזה הולך לרכיב אחר, אבל הפינים לא נכנסו לו למקום אז הוא התחיל לחרב אותם עם פלייר. כששמתי לב צעקתי עליו, אבל כנראה שזה היה מאוחר מדי, ואחד הפינים התעקם בלי ששמתי לב.
בקיצור, יישרתי את הפין העקום והעסק עובד כמו שצריך.
תודה למי שעזר ולמי שניסה.
http://www.jeepolog.com/images/CJ_in...ottle_body.JPG
בצד הקדמי של בית המצערת (כשכבל המצערת מחובר, כמו בקרטר BBD , בצד נהג) יש שלוש יציאות: שתיים קטנות ובינהן אחת גדולה.
http://img484.imageshack.us/img484/8...1584cmp7ai.jpg
בצד האחורי יש יציאה אחת גדולה.
מה חיברתם לכל יציאה?
להיכן חיברתם את חיישן הMAP ?
נשרפה לי המשאבה. משאבה מקורית של ספארי, שהיתה טבולה אצלי בתוך הSURGE TANK .
ממבט במשאבות דומות בEBAY , אני רואה שיש להם מעין סינון מוקדם-סוג של גרב שמתלבשת על המשאבה מלמטה ומונעת כניסה של חלקיקים גסים לתוכה. אני לא קיבלתי כזה דבר עם המשאבה ממגרש הגרוטאות. יש כזה במקור?
למה משמש שרוול הגומי שעוטף את המשאבה? הוא נפל לי לאחר הפעם הראשונה שהמשאבה היתה טבולה בבנזין.
אני אקבל משאבה אחרת במקום זו ממגרש הגרוטאות, אבל אני רוצה לוודא שסתם נפלתי על משאבה עייפה, ולא שאני עושה משהו לא נכון.
אהלן חנן.
1. לגבי החיבורים של יציאות הואקום, חיישן הMAP במקור מחובר ליציאה הבודדת אם אני לא טועה. בעיקרון זה לא משנה לאן אתה מחבר אותה, כל עוד אתה מחבר את חיישן הMAP ליציאת ואקום שעובדת כל הזמן. יש רק יציאה אחת שאין לה ואקום במצב רגיל ורק בהאצה יש לה ואקום, תבדוק, לשם אתה לא מחבר את חיישן הMAP.
ליציאה הגדולה אתה מחבר את הבוסטר של משאבת הבלם.
ואת היציאות האחרות אתה סותם.
לגבי המשאבה, גם אצלי המשאבה הראשונה נשרפה והשנייה היתה עיפה ונתנה רק 8 PSI לחץ, רק השלישית היתה בסדר. אין מה לעשות הן משאבות ישנות, שעבדו יחסית הרבה, משאבה חדשה דרך אגב לא עולה הרבה.
בקשר למסנן המוקדם, כן המשאבה מגיעה עם מסנן, אבל אם כבר פרקת את המשאבה, בגלל שהאתה מחליף אותה, תקנה מסנן חדש, בכל חנות חלקי חילוף אמור להיות, ואם אתה בתל אביב לך לאוטו ליין בטוח יש להם. זה לא עולה הרבה אבל שווה הרבה.
לגבי השרוול, אני לא בטוח שהוא הכרחי, אצלי הוא לא קיים, והרכב כבר כמעט שנה מוזרק.
אתה לא עושה שום טעות, רק תקפיד לקנות מסנן חדש למשאבה, זה גרושים וזה שווה כל גרוש.
אם תרצה להשוות מערכות או לראות איך התקנתי את שלי אתה מוזמן.
יניב.
היי, יניב.
הבוסטר של הבלם מחובר אל הסעפת. לא נגעתי בזה. מה שצריך להתחבר אל בית המצערת זה חיישן הMAP והPCV .
או.קי אז חבר את הPCV לגדול ואת הMAP לחיבור שיש בו ואקום בסרק. אם תרצה מחר אני אבדוק לך באיזה יציאות יש ואקום ואיזה יציאה ין ואקום בסרק.
יניב.
תודה. אני כבר אבדוק, אלא אם כן יש למישהו את התשובה בשליפה, בלי להתאמץ ולהתלכלך.
אם מחר הבעלים במגרש הגרוטאות עושה לי בעיות עם ההחלפה של המשאבה, אז כשאני הולך לחנות חלפים לקנות משאבה INLINE חדשה:
לאיזה רכב יש משאבה INLINE עם מחברי שן בכניסה וביציאה שמתאימה לי? וכמה היא אמורה לעלות?
לגבי חיישן map אצלי הוא מחובר לנקודה האחורית (בין צינורות הדלק) ועובד טוב.
לגבי המשאבה מיקמת אותה בתא המנוע נכון?
רק לידע כללי אני הרסתי משאבה חדשה של בוש תוך חודשיים כשהייתה מותקנת
מתחת למכסה מנוע , לדעתי היא הלכה בגלל החום וגם בגלל שעדה קשה בהרבה , כדאי לך לבדוק שהטנק דלק הקטן שבנית אכן מתמלא בדלק ושהמשאבה החשמלית שלך לא שואבת במאמצים דלק דרך המשאבה המכנית .
מאז העברתי את המשאבה אל קורת השילדה בסמוך לטנק דלק ומאז אין בעיות .
איזה ממסר יש לך למשאבת הדלק?(לא קשור לתקלה)
לפי התמונה,צד ימין דלק חוזר,צד שמאל כניסת דלק, באמצע חיישן map.
אל תשכח לחבר את החיישן כשהוא הפוך כלומר הצינור צריך להתחבר מלמטה.
תודה.
המשאבה טבולה בתוך הSURGE TANK שנמצא בתא המנוע, והוא מלא בדלק כל הזמן.
סתם ממסר. לא משהו מיוחד. למה?ציטוט:
איזה ממסר יש לך למשאבת הדלק?
סתם רציתי לדעת אם השתמשת בממסר המקורי הוא בסתם ממסר כמוני.
בדקתי, ומשאבה אמריקאית של AC , עולה 324 ש"ח, לפני מע"מ. מצוין.
אבל, יש לי שאלה נוספת: יהיה לי יותר נוח לטפל במשאבה, אם אני אתקל בבעיות בעתיד, אם היא תהיה משאבה לא טבולה-INLINE . במיוחד שמדובר שהמשאבה אצלי לא יושבת במיכל הדלק אלא בSURGE TANK שבניתי, והפתיחה שלו לא לגמרי טריוויאלית.
יש משאבה כזו, מרכב אחר, שתתאים לי?
אאודי 80(ממה שאני מכיר ) אבל יקר
המצבה הניעה, מוזרקת. :D :lol:
כל ששון וכל שמחה, כל חתן וכל כלה...
מתי הכתבה להדיוטות שבחבורה, משהוא בסגנון "הזרקה ל-CJ צעד אחר צעד"?
ושוב מז"ט
עירא
תודה :D
מתבשלת. הולכת להיות משהו שעוד לא נראה כאן, כחמישים עמודים של הדרכה למפגרים :lol: