הויטרה שלך גם מפלצת אז אני לא אתאכזב[emoji16]
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Printable View
הויטרה שלך גם מפלצת אז אני לא אתאכזב[emoji16]
מה חסר לך ב- GV ?
הגבהה[emoji55]
אתמול קיבל מיכון גחון מלא
אם יש מיגון גחון, אתה כבר מוזמן לטייל :)
לא חייבים ג'יפ גיבור בשביל לטייל ...
אם כבר .. אולי תגררו אותנו גם החוצה מהמזגן של הבית למזגן של האוטו ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני בעד. אבל אני צפוני[emoji55]
אולי דיי עם הדרום? [emoji2]
הכי טוב באמצע
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
אני דווקא חיפשתי שותפים לסופ"ש האחרון במרכז ואף אחד לא קם ... במקום זה קיבלנו הייליפט באריזת מתנה לדנה הקטנה :)
פספסתי את זה...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
נדב, פעם הבאה תרים טלפון.
היינו בסופ״ש האחרון בדרום, מזג אויר מתנה.... בלילה בעץ שבנחל בוקר היה ממש קריר על הגבול הקר ובמשך היום גם בשישי וגם בשבת היה ממש נעים בצל... תענוג.
גם הבעלים לשעבר של הרכב שלך היה איתנו....
גם דיווה הייתה ושוב פיספסנו הזדמנות למיפגש כלבלבים...
בחזרה לעניינינו כאן ... כמובטח:
קובץ מצורף 116465
חמישים ומשהו זוזים בל.כ., שאריות ספריי צבע שחור להעלים את כל הפסים הצהובים, 2 חורים לטובת ברגי החיבור, והנה נפתרה בעיית האסתטיקה, על הדרך הג'ק גם נשמר יותר טוב, כמובן גם ראשה של דנה הקטנה לא יחטוף מכה ישירה מברזל לא משוכך ...
(בתוך התיק עדיין מולבשות הפנימיות השני הקצוות כדי לרכך מכה אפשרית)
באותה הזדמנות הג'ק גם זכה לטיפול מפנק כולל פין "חדש" בסדנה של ל.כ., ללא חיוב :)
אפשר לסגור את הסוגייה הזו ?
חתיכה.. לא תיארתי שאתה אדם של דשא סינתטי
אני לא. פשרה של בית שכור ...
נראה מעולה
תודה :)
כמה עדכונים:
נמאס לי מהקרקושים והדפיקות מהמתלים, והחלטתי להחליף את כל הבושינגים בכל המתלים. ודי.
מסתבר שהזרועות הקדמיות היו שילוב של זרועות עליונות רוביקון אקספרס, עם זרועות תחתונות קומבינה תוצרת בית של הבעלים הקודם.
לאחר התלבטות קלה (מול רוביקון אקספרס) הוחלפו זרועות הקומבינה לזרועות של ראף קאנטרי, וגם כל שאר הבושינגים, ובא לציון שקט. זמני לפחות.
בנסיעות הבאות באמת חדלו הקרקושים, אלא שבמקומם התחלתי לשמוע זמזום טורדני (וכנראה מתגבר).
לקראת הטסט הקרוב ומספר טיולים שארגנתי והייתי אמור להוביל, ביקשתי מהמכונאי להקשיב ולנסות לזהות את מקור הרעש.
הוא זיהה. זה נגמר בהחלפת קורונה, פיניון, מיסבים ומחז"ש בסרן האחורי, לא לפני שגילינו שצריך קורונה/פיניון של TJ ולא של סופה, ובילוי במוסך עד 11 בלילה (תודה אסף !) ערב הטיול.
עכשיו הרכב באמת שקט (הכל יחסי כמובן), עד העונג הבא...
ההרצה לסרן, אגב, הניבה מדידה של צריכת גז בתנאי נהיגה עדינים, בשילוב של נסיעה עירונית, כבישים צדדיים/אזוריים ושבילים קלים => 5.1 ק"מ לליטר גז אוטומוטיבי משובח.
אחרי שבשבוע שעבר הלך הקומפרסור של הנעילה הקדמית (בולסטר), חיפשתי פתרון סביר בזול/תיקון.
בסופ"ש האחרון היה מתוכנן (מזמן) טיול מעלות, ולכן תחת לחץ זמן הלכתי על ה"ביוקר" ומדחס חדש של ARB הותקן במקום הבולסטר ששבק.
בדיעבד טוב שמיהרתי, בסופ"ש האחרון בילינו שעות רבות ב"סקי בוץ" בגליל העליון - אמנם לא טובעני כמו בגולן, אבל חלקלק ביותר. היו כמה מקומות שכנראה לא הייתי עולה בלי הנעילה הקדמית, ובוודאי שהיה יותר קשה בלעדיה לגרור למשך כמה קילומטרים חלקלקים את אחד החברים שאיבד הנעה קדמית עקב תקלה...
הג'יפ הזה הוא מימוש של חלום וותיק עבורי, והוא מוכיח את עצמו שוב ושוב בצורה מדהימה.
זה לא שלא היו בו תקלות, וברור שעוד תהיינה, וגם שינויים ושפצורים עוד ישופרו/יוספו/יוסרו לרוב, אבל גם כמו שהוא עכשיו, הוא פשוט תענוג...
אני מבסוט :)
(וזה לא מובן מאליו בהתחשב בכמות הגנים הפולניים)
מחכים לביצוע (כל החלקים כבר מחכים אצלי):
- החלפת התאורה הראשית ללדים אור חם
- התקנת לד ברים קדמיים, אחרי שאחליף את הלדים לאור חם ב- 3 גוונים
- פאנלים סולריים לטעינת המצבר בבית או בקמפינג
- הסבת החלונות האחוריים למנגנונים חשמליים והתקנת יחידות מפסקים מקוריות בכל הדלתות
- התקנת מערכת שמע נורמלית ודיבורית לסלולארי
בשלב המחשבות:
- ברז מים חמים
- מתקון לוילון מקלחת (ישמש גם לשירותים)
- מצלמות ותאורת סלעים (קדמית ואחורית)
- קיצור הילוך ראשון (שינוי ב- AX15 או מעבר לשישה הילוכים)
- הוספת מצב 2low בטראנספר (או מעבר ל- 242 אם אמצא עבורו אפשרות ל- 2low/4ftlo, או דאבלר אם אמצא לגיר ידני)
- הקשחת מתלה אחורי (החלפת סלילים או הוספת איירליפט)
- החלפת סרן קדמי לדנה 44 של TJ (היי פיניון) - התלבטות תקציבית ...
- החלפת מוטות היגוי
- הוספת קיט לוקרים לסרן הקדמי
- הוספת קיט בלמי דיסק לסרן האחורי
מישהו מכיר איזה ספונסר נדיב ?
אסף יודע מה אתה זומם? כדאי שתגיד לו,יש לו לב חלש
את קיט ההיגוי (טרהפלקס) בחרתי ביחד עם אסף, כבר הכל היה מתוכנן על בסיס הסרן הנוכחי, אבל איכשהו קשה לי לשפוך כל כך הרבה כסף על דנה 30, שגם הייתי שמח להחליף לו את הנעילה.
מצד שני, דנה 44 פיניון גבוה הוא סרן יקררררר, אפילו שם...
מצד שלישי, ממילא אין תקציב כרגע, ולכן כל החבילה תישאר בגדר מחשבות בשלב זה ...