חיים יש כאן משהו מאוד מאוד מוזר!!!
פתאום סתם כך כול מערכת החשמל שלך קרסה???
גם ראש מפלג גם חוטים גם ניהול המנוע
משהו כאן מאוד מאוד חשוד.
יש לי הרגשה שזה נובע מהמשחקים שלך עם קטבי המצבר והפיכתם.
בדוק את זה טוב טוב לפני שאתה מכניס רכבים חדשים.
Printable View
חיים יש כאן משהו מאוד מאוד מוזר!!!
פתאום סתם כך כול מערכת החשמל שלך קרסה???
גם ראש מפלג גם חוטים גם ניהול המנוע
משהו כאן מאוד מאוד חשוד.
יש לי הרגשה שזה נובע מהמשחקים שלך עם קטבי המצבר והפיכתם.
בדוק את זה טוב טוב לפני שאתה מכניס רכבים חדשים.
חיים, לדעתי תתקין קרבורטור. ועדיף אחד גדול על שניים קטנים.
[QUOTE=ארז]מה אתם מבלבלים את המוח?
לא שאני טוען שהדיסקברי רכב אמין(ההפך, אני טוען רחוק מזה...), אבל כמו שכבר כתבתי בשירשור הזה, אין מתנות חינם,הטבע לא סובל חללים, רכב שנקנה בגרוש וחצי ימלא את החסר עד לתקציב של רכב במצב נורמאלי בתיקונים ולא משנה איזה רכב זה.
קנית גרוטאה, תתכונן להוציא עליו את אותו הסכום(ולדעתי יותר) רק בשביל להגיע למצב נורמאלי.[/QUOTE]
כתבתי לך בעבר
זו ה מפלצת המוצצת
ומה שהדגשתי למעלה כתב לך אחד שבין פי כמה וכמה ממני ברכבים הללו,
אז קח את הדברים בפרופורציות הנכונות,
ותשתדל להנות מרגעי החסד שיש לך
זה הכל, אבל הכל, בגלל האין תמונות שלך.
כשאתה תתחיל להיות בנאדם, אולי הדיסקוזבאלה שלך יתחיל להיות רכב.
עצוב להגיד.
החזקתי לך אצבעות.
אבל בדיסקו, זאת באמת כנראה רק שאלה של זמן.
זמן שחולף, עד אובדן האמון, ותחושת הבגידה של המכשיר (שראית בו שותף לדרך) בך.
ואז, הטעם החמוץ של התקלות (ומחירן) נשאר הרבה יותר זמן מהניחוח המשכר (והקצר) של נוחות הנסיעה וה"רייד".
חיימ'קה - תעבור לויליס בן חמישים, ואז תוכל לנסוע לטייל ;-) .
חיים
פגשתי היום את ארז ודיברנו קצת עליך.
ארז כתב שאתה תצטרך, כנראה, להשקיע את הסכום שחסכת בקניה, בתיקונים וביישור קו.
אז כנראה שאין מה לעשות וצריך לקחת תקלות מסוג כזה בהבנה ולא להרים ידיים.
בסוף ההומו יהפוך לגבר (או לא).
מוני, בדקתי טוב את הטיעון שלך בכדי להימנע מטעויות בעתיד.אך לצערי סדר הפעולות לא היה צריך לגרום לכזה נזק. אבל בהחלט יתכן כי אני טועה ובאמת המשחקים שלי עם שני המצברים הזרימו 24V במקום 12 וזה חירבש את כל המערכת.רק איך תסביר שהציר של המפלג נחתך/נשבר?? איך זה קשור לחשמל. הרי האפשרות היחידה לשבר היא לאגר עליון ננעל המנוע מסובב מערכת נעולה והציר נגזר.מכאן עד שיבוש מערכת החשמל במפלג וגרימת קצר למחשב הדרך ממש קצרה. אך יתכן ואני טועה ואתה אמנם צודק.
אין טעם להגיב פעם נוספת על חוסר הקשר ההגיוני בין עלויות רכישה לתקלות טכניות.מי שלא הבין עד היום יתקשה להבין מהיום.
אצל שאול (אבו-שפם),מצאתי את המחשב בתוך ערימת חלקים נוספים שלא היו נדרשים לאף אחד,והוא נידב אותם ברוחב לב אופייני לו.זו היתה הזדמנות מצוינת לראות את החנות החדשה והמרשימה של המון דברים שעושים לג'יפאי נוצצים בעיניים.כדאי לעשות נסיעה מיוחדת לשם. ותודה לשאול מכאן.
אני מקווה היום להניע את המנוע בכדי שלפחות בשבת אוכל להריח מעט אבק או בוץ.
בינתיים מצטברים אצלי חלקים רבים שנתרמו על-ידכם ושבמשך הזמן אני מתעתד לשפץ אותם לצורך בנית מאגר שיתן תשובה גם לבעלי ל.ר. אחרים.זה רעיון שמתגבש אצלי לאט לאט ועדיין לא הבשיל.יתכן ותוכלו לפתח אותו טוב יותר ממני.חישבו על זה.
חייםציטוט:
נכתב במקור על ידי רכס חיים
פה אני חולק עליך. אמינותו של כל רכב ו- LR במיוחד, תלוייה באחזקה מונעת.
הוכחה לאימרה "ברזל לא שוכח" קיבלתי לא פעם אחת ובדיוק בזמן הכי לא נכון (עפ"י מיטב המסורת של מרפי). כנראה שגם אצלך שני החוקים עובדים.
עד שלא תחליף את המכלולים שעברו התעללות, אתה עתיד לסבול מתקלות שונות ומשונות.
ניר
גם זה לא נכון. הרכב הוחזק 180,000 ק''מ ע''י זוג שדיברתי איתם ורק האשה נהגה בו כל הזמן (השלדה מוכיחה את העובדות).הוא עד אז היה מקורי ללא כל תוספות שטח. רק בעשרת אלפים הק''מ האחרונים נהג בה המוכר שלי ממאי 2006 עד ינואר 2007 ואז הוא הושבת עד שקניתי. המנוע וכל המכלולים מסביב ניקנו כבר על-ידי והיו במצב מדהים בחמשת אלפי הק''מ שעשיתי ,ודוקא אצלו יש את התקלות ולא במערכות שאמורות להיות שחוטות כגון דיפרנציאלים,גיר, בלמים וכו'.
קשה לי לקנות תאוריות המבוססות על בבא-סאלי.
הממממציטוט:
עוד תגובה מלומדת
המממממממממ
חיימק'ה, אפילו פרוייד לא היה מצליח לשכנע את עצמך כמוך ,
חלית אנושות בתסמונת הלנדרובריסטית הידועה ברבים
בשם יכולת ההכחשה האנאלית ,
תסמונת ידועה זו התגלתה בעקבות מחקר של הרב הידוע בכינוי רבי יוני 5 ועוד עוזרי מחקר רבים,
בקצרה אתן לך ראשי פרקים שלה ,
יכולת ההכחשה הלנדרבורסטית האנאלית הינה פשוטה בתכלית ,
הרכב הזה מ.....ן אותך בת.... בלשון המדעית באופן אנאלי , אתה נהנה מזה וטוען כלפי אחרים ,
אצלי??? מה פתאום אצלי זה נמר בנגלי, חיה רעה , אפססססס תקלות
אתה שומע ?? אפס תקלות,
זה שמנהל הבנק מפתח יחד עימך את היכולת האנאלית כלומר גם מנהל הבנק מבצע בך את זממו
באופן אנאלי ומ...ן את חשבון הבנק שלך , זה בסדר,
אצלי????
אפס תקלות , כלום , מה בסך הכל החלפתי איזה רצועה וטיפול שוטף ב 4 שנים שהרכב אצלי ,
כלוםםםם אפס תקלות
ראה מחקרים רבים באונברסיטת גיפולוג ואוניברסיטת גיפטריפ על יכולת ההכחשה הבילתי נדלית של בעלי הדיסקברים אשר לפתע חולפת להם באחת כאשר הם מוכרים את רכבם
לכן , ככל שתפנים מהר יותר יהיו לך כאבי לב פחותים,
שנית ,אתה ורק אתה כינת את הרכב הנ"ל הומו ,
למה אתה רוצה שהוא לא י...ן אותך??
לגיטימי לא??
הכחשה אנאלית הזכרתי
סתם השערה שלי !
המפלג נתפס הסטרטר לא מסובב את המנוע (אולי המצבר היה חלש )
אתה משחק עם מערכת החשמל , נותן 24 וולט במקום 12 הסטרטר
נותן סיבוב חזק שובר את ציר המפלג , שורף את המודול כהל ומחשב ונקווה
שרק אותם .
אבל היי זה רק ניחוש ובדרך כלל סטרטר אמור להיות חזק ולסובב את המנוע כמעט בכל מצב
גם ב 12 וולט
נשמע לי הגיוני. יתכן וזה סדר ההתרחשויות,אך לך תזכור מה עשית מתי.
נראה אם היום הוא יניע.
המנוע עובד - בינתיים.
המנוע שורקת.. אולי הוא בכ''ז הואומו..
חיים תסביר לכווולם שיש לך טולרנס למשחק בתיקונים הלא מחיר קניה לכזה הוא באמת מגוחך,
ואתה הרי תביא אותו/ה.. לישור קו מהסרטים,ותיקונים תמיד יש ולכווולם .אז על מה הרעש?
תנו לשחק בשקט.ואל תבלבלו להומו את היוצרות,שישאר כך הכלב.!
ותן תמונות של ההומו בעיקר מאחור... הטמבון..
חיים פעם אחת.
עשיתי עליו סיבוב הבוקר והוא חזר להיות פרא.מחר אוציא אותו לאחר התקנת בית פיוזים נוסף ומתנע מתוך תא המנוע. אולי בשבת הזו הוא יהיה יותר נימוסי ולא יקלקל גם אותה.
יקח הרבה זמן עד שהוא יעניק בטחון מסוים לגבי אמינותו.
חיים רק אתה אשם בתקלות.
הרכבתה להומו כזה טמבון אחורי והוא החליט לנער אותו מעליו בכח,הוא ישגע אותך עד שתוריד את טמבון המלגזה הנוצץ.זה כמעט כמו לשלוח את הילד לבית ספר עם בגד ורוד.חיים לרכב יש נשמה וללנדרובר יש נשמה בריטית,רגישה אך לא מראה,עקשנית ולא מוותרת.בהתחלה כבריטי מנומס הוא מנסה בתקלות קטנות ברמזים עדינים,הוא עדיין לא הבין שהרוכב החדש הוא תמני עקשן לא פחות,אך כשיבין יחריף את המאבק ונקווה שלא תמצא עצמך על עץ.כל השרשור הזה הוא למעשה מאבק תרבויות בין המזרח למערב,בין המזרחי האציל (והטמבון הנוצץ על משקל "גורמט")לבריטי המערבי המתעקש לשמור על זהותו ומסרב להכיר בנפילת האימפריה.
חיים העם אתך,אל תוותר "הטמבון יעשה היסטוריה".
דרור הראל
הטמבון לשלטון....
רוצה טמבון מותק.....
לכל טמבון יש את העמוד שלו....
מחסן החלפים ברכב התרוקן,ואין לי מספר חלקים חיוניים.עכשו - לאחר בית-הספר שעשה לי האלומיניום אני זקוק למספר חלפים נוספים שאצטרך לרכוש - להלן הרשימה.
1. מחשב ניהול מנוע - מודל 95.
2.מודול הצתה .
3.מפלג שלם (כולל דיסטרבוטור חדש וציר שלם עד הקרנק.)
4.קויל חדש (ישנים יש לי כמה,ואתם מוזמנים לקבל)
5.מנוע צעדים או יותר מדויק - חיישן זרימה אוויר.
6.משאבת דלק.
7.משאבת מים.
עם הרשימה הזו ובתוספת למה שנשאר, המצב בשטח יתחיל להיות סביר.
אמדן זהיר ואופטימי של הנזקים עד עכשו מוערך על-ידי לפני הגשת החשבון ב-2,500 ש''ח.
בכסף הזה יכולתי לקנות שתי ציליות חדשות - מה שנמנעתי מחוסר תקציב.
טרם היגיעו מסמכי הרישוי וגם ככה לא יכולתי להעביר אותו טסט,כך שבשבת הקרובה אסע עדיין ללא רישוי.זה אומר יציאה לשביל הקרוב וטיול ללא כבישים ראשיים ככל האפשר.
מחר אולי אוכל להשלים את הליבר בכדי שיתאים גם להרמת הגלגלים האחוריים.
התכנית בעקרון לשבת זו היא לחזור לתיפקוד רגיל,מה שנראה די בעייתי לאחר הבלגן משבת שעברה.
מ ו כ ר ??????????
. מחשב ניהול מנוע - מודל 95.
2.מודול הצתה .
3.מפלג שלם (כולל דיסטרבוטור חדש וציר שלם עד הקרנק.)
הכחשה
4.קויל חדש (ישנים יש לי כמה,ואתם מוזמנים לקבל)
5.מנוע צעדים או יותר מדויק - חיישן זרימה אוויר.
6.משאבת דלק.
7.משאבת מים.
עם הרשימה הזו ובתוספת למה שנשאר, המצב בשטח יתחיל להיות סביר.
אנאלית
רואים אמרתי לכם לפני כן ואפילו חיים כתב זאת בלי שהוא יודע מכך אפילו ,
הכחשה אנאלית:lol: :lol: :lol: :lol:
זוכרים את סירוב משרד הרישוי לבצע העברת בעלות לרכב ללא טסט - (בתחילת השרשור הזה)??????
כזכור כתבתי לשר התחבורה ובתפוצת נאט''ו כיצד המשרד נוטל ללא סמכות קביעת זכויות קניניות על רכוש של אזרח - בפועל, בעצם סירובו לבצע את העברת הבעלות הנדרשת.
היום הגיעה התשובה המוסמכת במלואה,ועליכם לדעת אותה לעתיד לבוא.
מדינת ישראל - משרד התחבורה - מינהל התנועה - אגף הרישוי. 24.12.07
לכבוד מר רכס חיים
פנייתך לאגף הרישוי הועברה למשרדי.
במשרדי הרישוי מבצעים שינויי בעלות לכלי רכב במקרים חריגים כגון: נכים , צווי ירושה , תיירים , מכירה לפי צווי בית משפט וכדו'.
לכלי הרכב האחרים מתבצעת העברת בעלות בסניפי הדואר בלבד.
אכן קיים נוהל בנושא זה. יש מצב בו קונה הרכב,בידיעה מבקש לרכוש רכב ללא טסט לצורך שיפוצים וכו',ניתן לבצע (העברת - חסרה המילה) בעלות בסניפי הרישוי.הנושא הובא והובהר לידיעת הפקידה והלקח הופק.
צר לי על עגמת הנפש שנגרמה לך.
בבדיקה,טרם בוצעה העברת בעלות על שימך.
העתק: גב' ימית זיזו - פניות הציבור
בברכה - רבן אילנה - נפת נתניה חדרה.
עוד פרק בהלכות בירוקרטיה הגיע לסיומו הנכון.
ציטוט:
נו, חיים, לא אמרתי לך את זה מראש?
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=23460
ציטוט:
נכתב במקור על ידי shmil
אתה תוחח חיים !!!
צריך עוד הרבה אנשים כמוך ואולי משהו יזוז פה
שמיל - אכן צדקת.רק שזה לא עזר לי כשגילגלו אותי מהמדרגות.גם עכשו זה לא עוזר לי היות ועשיתי כבר העברה בסתם סניף דואר שלא בדק כלום.
סיכום הנזקים מיום שבת האחרון מגיע ל-3,000 ש''ח שכוללים תרומה לעמותת ילדים עבור החלקים שהתקבלו מאבו-שפם ללא תשלום.
באותה הזדמנות שהרכב שרץ שבוע אצל החשמלאי ,הותקנה בו קופסת הפיוזים החדשה עם 10 יציאות לצרכנים שונים נוספים מעבר לצרכי הרכב עצמו.
עד עתה חוברו למערכת החדשה משאבת המים ,הקומפרסור,תאורת תא מנוע (חדשה),ׁוכפתור ההתנעה החדש שתא המנוע.
עוד יחוברו - יציאת החשמל ל-GPS ,שתי יציאות חשמל לתאורת חוץ,ועדיין נותרו שתי יציאות לצרכנים שטרם אותרו.כנראה שלוח השעונים החדש יעשה שימוש בשני הפיוזים האלה.
גם מיקום הקויל ומודול ההצתה שונו כך שהגישה אליהם קלה מאוד ,ובאותה הזדמנות שודרגו כל החוטים והמגעים,במקום התערובת ההיסטורית שהיתה שם.
עכשו גם יש מקום לקויל נוסף בצמוד לקיים ומודול הצתה נוסף בצמוד לחדש שהוחלף.
אתמול הכנתי את הרכב לטיול השבועי,שיהיה מוגבל מטיבעו עקב החוסר בטסט.בכך אני מקווה הסתיימה סגת החשמל משבוע הסיוטים החולף.
המחשב השרוף מאפשר לדעתי תיקון אלקטרוני של המעגלים השרופים,אך אני סמכות מאוד קטנה בנושא. אם למישהו יש הצעות בעינין אשמח לקבל אותם ולנסות להשמיש אותו.
החלום העכשוי שלי ,הוא למצוא גוויה של רכב תאום בכדי לפשוט על חלקים שיהוו את המלאי המחודש במחסן החלפים.
יש בחור בשם רוני שעושה לנו עבודה טובה בתיקון מחשבים מקולקלים. אני אשלח לך את הטלפון שלו בה"פ.ציטוט:
ועכשו קצת נושאים משפטיים (שלמה ,בדיוק עבורך).
לפני שאקבל את התגובות החנוניות הרגילות,אבקש להתרכז בתשובות עיניניות,כי חוקית כולנו כאן עבריינים.
בדרך כלל מנסיוני ,העבריין מכין את חבל התליה עבור הגרדומאי.אבל יש בדעתי להקשות על תלייתי - האם זה אפשרי??
הצמיגים שלי ברשיון 245 ואני נוסע על 265. כל ההשלכות החוקיות ברורות לכולנו - כולל אפשרות מיידית להורדה מהכביש.
מה ייקרה אם אמחוק מהצמיגים שלי את כל המידות הרשומות עליהם?????.
בבקשה - תשובות משפטיות עיניניות לגבי פעולותיו האפשריות של השוטר על הכביש.
חנן, מה הייתי עושה אם הייתי נולד בדור אחר כשאתה עוד לא הגעת??
היית קונה טויוטה ומוותר על שירותי קוסמים? :p
תשובה משפטית אין לי, אבל מנסיוני הפרטי, בשנים העליזות שלפני ההורדות המסחריות של 4X4 מהכביש:ציטוט:
השנה היא 1998, רכשתי סמוראי 1995, קצר, סגור.
הנ"ל קיבל סט גלגלים בסביבות ה-31', שבלטו מכל פינות הרכב והיוו מגנט לכל חזרזיר עוטה כחולים מצוי. (היה לי את הסט המקורי על החישוקים המקוריים, לצורך מעבר הטסט).
ניגשתי לצמיגאי שלי וביקשתי ממנו שיעבור עם אבן השיוף על המידות. השארנו רק את שני המספרים האחרונים של הקוטר(15' או 16', אני כבר לא זוכר).
המשיכו לעצור אותי בסיטונאות, אבל בכל פעם, עמד החזרזיר, גירד בפדחתו ולא הבין מה קורה שם בדיוק.
אף אחד מהחזרזירים אפילו לא טרח להתכופף ולבדוק אולי המידות רשומות בצד השני (אל חשש, הן נמחקו גם משם ;) ).
כך, מכח העצלנות שלהם, נסעתי על הסמוראי כשנתיים עד שנמכר.
היום אני מאמין שיהיה הרבה יותר קשה להימנע מהורדה מהכביש.