-
תגובה: בסכנת הכחדה : בלייזר - תיעוד ושיתוף בתהליך השיפוץ
תודה רבה אריה . איפה היית עד עכשיו ? היה לך בלייזר ... היית צריך לתפוס מקום בשורה הראשונה :p ;) .
שמע , כתבתי כמה עמודים אחורה את התגובה הבאה אז אין צורך לחזור , מן הסתם אתה מתוכם :
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שחר-סופה
ש'מעו , מה אני אגיד לכם ? לכמה רגעים ארוכים you leave me speechless איזה כיף לי ... :p
מאיר , סנדק יקר , דייב ועודד - תודה רבה ...
את חלק מהמברכים / מפרגנים / מעריכים כאן לא ' קל ' (בלשון המעטה) להרשים כל כך בקלות ובטוח שלא לקבל תגובות שכאלה ,,,
חלקם , בעלי וותק רב שנים בתחום השטח שראו כבר הכל מהכל , כולל תחרויות (גם בחו"ל) רכבים כאלה ואחרים ועוד ...
לכן , זה מרגש "ומרגיש" כהצלחה לא קטנה עבורי . שקלעתי בול למטרה
שוב תודה , מקווה לסיים אותו כמה שיותר מהר (יש עוד מה להראות) וניפגש אינשאללה בהשקה .
שחר .
-
וטוב שאין לך מחשב באוטו,
לדעתי רכב כמה שהוא יותר "טמבל" (בלי מחשבים ויותר מידי חיישנים) הוא יותר אמין,
ואנחנו בשטח ובכלל בחיים מה מחפשים מהרכבים שלנו? קשיחות ואמינות!
ולא להתקע בשטח בגלל חיישן מטומטם עם שם ארוך שהחליט להתאבד,
בכלל אני לא אוהב את מה שקרה לתעשיית הרכב,
מתגעגע לדברים האלו:
http://www.youtube.com/watch?v=rOn8u...eature=related
-
נראה מפחיד!!! אמנם אני לא מבין במנועים יותר מדי אבל אני חושב שכל אחד מאיתנו ישמח לדבר כזה :)
מור
-
מדהים אין מה להגיד
אני מצדיע לך על הסבלנות הזמן וההשקעה (בתור בעל בלייזר אני מבין במה זה כרוך)
זה כבר לא פרויקט זאת מחלה (-:
-
אין ספק כי השיפוץ מתקדם ומשתבח מיום ליום.
כל הכבוד.
-
ערן ושי , תודה רבה לכם על הברכות החמות . חלק מהדברים היפים שקרו כאן בשרשור בין השאר ,
הוא שהתרכזו , התרגשו , הזדהו , פירגנו , בירכו , הבינו ומה לא ... , כל כך הרבה בעלי וחובבי הבלייזר בעבר , בהווה ובעתיד .
וכמובן כל מי שמעריך תוצאה יפהיפיה שהושגה בעבודה קשה . תודה וכמובן אמשיך לעדכן .
שבת שלום .
-
אומנם פתחתי שרשור גם בפורום אוף טופיק , אבל כמעט עם כולכם כאן אני גם בקשר טלפוני , לכן אני מעדכן גם כאן .
חברים , עף לי הפלאפון בנסיעה על האופנוע היום ואבד - לא היה גיבוי , עזרה ...
חברים , אז כמו בכותרת ... הלך הפלאפון עם כל ספר הטלפונים . לא היה לי גיבוי (פאק שלי) .
משנת 1995 ועד היום אני לקוח פלאפון עם אותו מספר (רק הפלאפנים שודרגו במהלך השנים) , מעולם זה לא קרה לי .
מעולם לא איבדתי , גנבו לי , שתו לי את הפלאפון . הרגשתי שעולמי חרב עלי . על הזין הפלאפון עצמו רק תנו לי ת'מספרים שהיו לי בו ...
בקיצור , ביטלתי כמובן שיחות יוצאות תחילה (בבוקר) ובערב הלכתי לנקודת שירות ולקחתי אייפון חדש עם אותו המספר הישן .
עזרתכם ותשומת ליבכם נדרשת בבקשה , הפלאפון הקודם היה מסוג LG בצבע אפור עכבר (עם פומית נפתחת) אל תצחקו על הפרימיטיביות
http://jplg.jeepologltd.netdna-cdn.c...lies/smile.png
מסלול הנסיעה היה מכביש 40 צומת סירקין פ"ת לדרום ימינה לכביש 471 החדש (מכבית) בסופו לכביש 4 לדר' , שמאלה לכביש 44 בית דגן וסוף
המסלול בכניסה לבאר יעקב . אם מישהו נתקל , מצא , ראה , יראה פגר דרוס של LG אשמח אם יאסוף אותו (רק לטובת כרטיס ה SIM) ויודיע לי .
כמו כן חברים , אני לא יכול למנות את כולכם ולכל אחד לשלוח הודעה אישית , עשו טובה ... צרו איתי קשר לפלאפון או שלחו ה"פ כאן או / SMS
עם המספר שלכם בכדי שאוכל לשמור בספר טלפונים של המכשיר החדש .
תודה רבה ונשתמע , 050-5568074
שחר .
-
שחר יקירי,
היום יש קוראי סימ בגרוש וחצי, התוכנה חינמית,
זה מרשה לך לגבות את הסימ למחשב, ליבא-ליצא, לשכפל סימ וכולו
אין תרוצים- יש "לי זה לא יקרה"
-
נשמה , מודה באשמה יותר מזה ...? :(
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שחר-סופה
חברים , אז כמו בכותרת ... הלך הפלאפון עם כל ספר הטלפונים . לא היה לי גיבוי (פאק שלי) .
לא יודע ... , לפעמים אני כזה old fashioned זה לא יאומן . ת'מבין איזה פלאפון היה לי :confused: ? לאדם הניאנדרטלי היה משהו חדיש יותר ;)
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%...98%D7%9C%D7%99
בכל מקרה , תודה ...
שחר .
-
בכול מקרה, רוצה, נסדר לך שזאת תהיה הפעם האחרונה,
לא צריך להיות גאון הדור במחשבים, אבל צריך קצת ראש פתוח.(וזה ממש לא כזה משנה איזה טל יש לך, אפילו עם איפון אפשר לסנכרן לגוגל וחשבונות אחרים)
-
תודה יקירי על הצעת העזרה , אני מעריך מאד ,,,, זה לא שאני טמבל מוחלט במחשבים , זאת כנראה היתה אדישות , הדחקה
וזריקת זין שלי .
את הלקח למדתי ומהר . קיים גיבוי לאייפון החדש . יש סביבי מספיק האקרים :)
נראה שצדקת והלכתי כל השנים על : " לי זה לא יקרה " ... אין תירוצים , אין שתו לי , אכלו לי , גנבו לי ושות' ...
אני אשם ומגיע לי קיצור בעונש בגין הודאה ותיקון המעוות :).
שחר .
-
שאותי שואלים "איזה דור הטלפון" אני עונה להם "דור המדבר"http://imageonecellular.com/store/images/P/motorola-l7c.jpgאיתי מלפני השירות הצבאי ועד היום
-
18 קבצים מצורפים
טוב אנשים , באמת עבר המון זמן (הארוך ביותר) מהעידכון האחרון ועד עכשיו מתחילת פתיחת השרשור
והעבודה על האוטו . תכל 'ס , רציתי להעלות תמונות ולעדכן רק בסיום עבודת הריפוד וכשהאוטו גמור מבפנים ,
(מברכים על המוגמר כן ? ) אבל הבנתי שזה מתארך ויתארך , חוצמיזה שהעבודה לא פסקה , אלא עברה למתכונת
סופש"ים בשל אילוצי עבודה , החשכה מוקדמת וכו ' ...
אז בזמן הרב שעבר , קודם כל חסכתי כסף להמשך ההוצאות של הפרוייקט (ויש מספיק , לא חסר) כרגע מתועל לרפד .
קניתי חומר בידוד לדפנות ולפנלי הדלתות +דלת אחורית (בניצב) , בעצם כן , כל מה שלא ריצפה . (לרצפה/תחתית) נקנה חומר בידוד
אחר . חתכתי , התאמתי והדבקתי אותו כבר למקומו .
החלטתי לבצע את עבודת הריפוד של כל פנים הרכב בשתי פעימות , כיוון , שלרכב אין טסט בתוקף הוא ערום כליל ממושבים /חגורות ועוד ...
ולא היה בא לי להרכיב הכל , ללכת לטסט ולהפשיט בשנית . הזמנתי הובלה עם טנדר עליו העמסתי את זוג המושבים הקדמיים והאחורי ,
פלטות של דפנות אחוריות ופנלים של הדלתות הקדמיות . ניסיתי להשיג את אותו צבע/גוון של העור בו מרופד המושב האחורי ולא מצאתי
אז החלטתי לרפד גם אותו על מנת שהמושבים כולם יהיו תואמים . ואם כבר אז כבר ... פירקתי את הדש בורד בפעם השלישית כבר ?
אבל מי סופר אה ? גם , לטובת ריפוד באותו עור של המושבים .
חלקים מתחתיו עוד היו צבועים לבן (הצבע הקודם) וכמה נקודות חלודה לא רציניות , אז כבר התלבשתי גם על הדש בורד ,
ליטשתי , ניקיתי וצבעתי יסוד וגימור בשחור מט .
קפצתי לששי ידידי מהפרוקיה להביא סוף סוף בלאנסר (משכך תנודות) פולי במצב מצויין אחרי 60K בלבד .
מהיום הראשון שקניתי את האוטו ראיתי ששלי מת . זורק לצדדים , עושה שמיניות ושוחק את הרצועות .
ניקיתי אותו טוב , ליטשתי , צבעתי יסוד וגימור בכרום ניקל .
מנוע הוישרים גם הפסיק לעבוד לי וכשנגעתי בו הוא היה חם בטירוף , יאללה הלך מנוע חשמלי (נתפס) . על הדרך קניתי
והחלפתי גם מנוע וישרים . הבאתי אחד של אמריקאית מודל חדיש יותר שהתושבת ת 'כלס אותו הדבר ונעשו שם שינויים מינוריים
כמו אורך זרוע , מנוע מהירויות וביטול משא' מי הוישרים . קצת התאמות והחלפת רכיבים קלים והכל מסודר ועובד .
אני , כמוכם , מחכה בקוצר רוח שהרפד יסיים את הנגלה הראשונה שקיבל ממני לרפד ולכשיסיים , אקח את הדש בורד המרופד
והגמור +כיסא נהג , ארכיב אותם ואגיע אליו לסיים את הדבר היחיד שנשאר והוא ריפוד ריצפת/תחתית הרכב ולהרכיב הכל מקום .
אז שבוע טוב לכולם וכמובן אתם יודעים ............העדכן .
שחר .
-
נ.ב : אסף ידידי ... , כשנכנסתי לשרשור לבדוק מתי העדכון האחרון ומהיכן להמשיך בעדכון ,
ראיתי שכל התמונות הגדולות שהעליתי בסיום הפחחות וצבע לא מופיעות , פשוט נעלמו ... איפה לחפש ? :confused: עזרתך בבקשה ... ;)
האם רק אצלי אני לא רואה אותן ? או גם אצלכם ?
שחר .
-
שחר עם מה אתה צובע את היסוד? פיסטולט??
ועם מה אתה צובעאת הצבע כסף?
-
היו מקומות שהשתמשתי בפיסטולט וכאלו שהשתמשתי במיכל /ספריי עם חומר יעודי לרכב - במיוחד במקומות בעלי גישה קשה
או בזויות בלתי אפשריות לעבודה עם פיסטולט .
צבע היסוד הוא על בסיס אפוקסי אקרילי של חברת BOSNY תוצרת אנגליה .
על האריזה רשום בנוסף AUTOMOTIVE FINISHES .
יש צבע במיכל שהוא גוון כסף ויש כרום ניקל .
אתה יכול לקחת כזה גם של יעקובי או אמריקן איגל (שלדעתי פחות איכותי ובעל טקסטורה מעט שונה) .
קח בחשבון שזה יוצא יקר בהרבה מאשר שימוש בפיסטולט . הכל תלוי בגודל המשטח / יעוד .
שחר .
-
שחר את א-ל-ו-ף אני זוכר כשהגעתי אליך איך הרצפה של הרכב הייתה נראת ויותר נכון באיזה צבע אתה היית כשיצאת לי משם חח איזה תוצאה יצאה לך מדהים כולל היריעות בידוד איזה עבודה אין אליך.
וואלה היום חיפשתי את התמונות שהעלת בסיום הצבע כדי לראות איך נראה הכיתוך של הפח שעשית מקדימה וגם אני לא רואה את התמונות וזה לא הפעם הראשונה זה גם בשרשורים אחרים כנראה איזה פגם בפורום.
כך שאם אתה יכול להעלות לי שני תמונות אחת מכל צד שאני יראה איך זה יצאה לפני שאני גם חותך זה יעזור לי.
דייב.
-
עבודה מעולה כרגיל. אם היית רואה מה עשיתי אצלי לג'יפ היית שובר לי את הראש עם פטיש.. אני "קצת" פחות אסטטי ממך בעבודה.
לגבי הפולי שצבעת, הייתי מנקה את הצבע מהבסיס של הפולי, שבא במגע עם מחזיר השמן.
-
דייב תודה וסבבה , אשלח לך ...
ערן , שלחתי לך ה"פ ...
ומה כבר עשית בג'יפ ? עד עכשיו מהשיפוץ ראיתי בתמונות רק עבודה מצויינת ובלתי מתפשרת
כמו גם מהתיאור שלך . נדבר כבר טלפונית ...
שחר .
-
-
מצ'כאל - זאבק המערכת החדשה של הפורום!
עד עכשיו היה בצ'רקסית כל הכיתוב!
שחר, עבודה מדהימה! אם לא היית מרוסק מהבלייזר שלך הייתי מזמין אותך לעבוד על הסיירה שלי :-P
בהצלחה בריפוד.... מת לראות כבר את הסוף!
-
תודה שי ,
ואין לי בעיה לעבוד על הסיירה , הבעיה העיקרית שלי בתקופה האחרונה היא בראש
ובראשונה - זמן . השניה - תזרים מזומנים . שני מרכיבים עיקריים בפרוייקטים מן הסוג הזה .
משך 8 החודשים כשהיה את שניהם - העבודה הרצופה , ההתקדמות והעידכונים לא פסקו לרגע .
סה"כ , עם השניה לא בעיה כל כך להסתדר , אז עוד חודש חודשיים ... סה"כ , הכל מתועל להתקדמות ולסיום המיוחל .
לסיום הריפוד אני כל כך מייחל כבר , מבחינתי זאת " ההתחלה של הסוף " . וכן , זה ייצא סוף ! סימכו עלי :p תמונות בקרוב , ב"ה ...
שחר
-
מנוול, כמה יפה!!!!
השקה מסודרת - לא לשכוח! כולל בקבוק שמפניה....
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
מנוול, כמה יפה!!!!
בקבוק שמפניה עלי!
-
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
מנוול, כמה יפה!!!!
thank's :p;):p ....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
כשיגיע הרגע , מבטיח להתייעץ איתך על איך מי ומה ולתאם מראש . כמובן שכולם כאן יהיו שותפים להחלטה ...
ושוב תודה נשמה ...
שני השי'יים תודה ונשתמע ...
שחר .
נ.ב : דרור , אחלה כתבה על הפטרולים - גדול !
ממש נהניתי לקרוא (כתמיד) והתמונות בכלל מעורררות תיאבון . סה"כ המימדים לא שונים כל כך בהשוואה לבלייזר
ויהיה מעניין , אפילו מעניין מאד בהשקה הזאת ב"ה .
-
O.K , אני מתחיל כבר להתכונן ולתכנן את השלב הבא (בניית פגוש אחורי +מיתקונים ) לאחר שאסיים עם ה interior / עבודת הריפוד .
סה"כ , לא ישאר לי הרבה . בניית ארגז זיווד לכלי עבודה / חלפים ושות' ... הוא יהיה בצורת T מאחור ומעל בתי הגלגלים
צמוד למושב האחורי (בדומה לארגז בטנדרים) ויהיו זוג מגירות נשלפות .
קניית מקסטראק +מע' כריזה ובניית קונסולה עליונה שתחובר לגג מלפנים בין שני סכי השמש . תהיה שם גם שורת מתגים
(שכבר מוכנה) של הפעלת הוונטות / פרוז'קטורים ועוד... מחווטת ורק ממתינה .
מאיר , לא שכחתי את ההצעה להגיע אליך ולראות איך זה נעשה אצלך (המיסב שעל הפגוש למיתקן הגלגל ספייר) ואקפוץ בקרוב .
אעלה כמה תמונות "ריגול" של איך בדיוק רציתי וחשבתי לבנות (כולל תושבת ההיי ליפט) . מישהו נתקל / יודע / ראה היכן אפשר להשיג את המיסב המדובר
(אין לי מן הסתם שירטוט) אבל אני יודע שישנה בפנים בוקסת אוקולון ושימו לב לפיטמת הגירוז וידית הסגירה הנ"ל :
http://www.israup.net/images/ece56c6...9b4618cfba.JPG
http://www.israup.net/images/9c77c95...89eada1cb0.JPG
אנסה להעלות עוד זוג תמונות בהמשך ....
שחר.
-
נעה פירזול בע"מ
| מוצרי פרזול
העבודה 28 ראש העין
-
הבני כלבים מהפירזולים באור עקיבא/חדרה לא רצו להסתכל על האוטו שלי לבניית פגוש קדמי,
הם רק שאלו אותי כמה אני לוקח להובלה, בזבוז-זמן
-
prinz804 תודה רבה , רשמתי לפניי ... (הם ממש לא רחוקים ממני) ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shay_love_off_road
הבני כלבים מהפירזולים באור עקיבא/חדרה לא רצו להסתכל על האוטו שלי לבניית פגוש קדמי,
הם רק שאלו אותי כמה אני לוקח להובלה, בזבוז-זמן
let's be honest :confused: ,,,, i don't blame them
:p;)
שחר .