קרא שוב מה שרשמתי.
עמלת טיפול בפריט שאינו חייב במס היא 35.1 שח.
אתה מקבל את הפריט אליך, לא צריך ללכת לשחרר בעצמך ולא צריך לשלם מיסים (שוב - לפריט שעלותו עד 75$)
הנה:
https://israelpost.co.il/media/3189/...7%92%D7%A9.pdf
קובץ מצורף 137809
Printable View
קרא שוב מה שרשמתי.
עמלת טיפול בפריט שאינו חייב במס היא 35.1 שח.
אתה מקבל את הפריט אליך, לא צריך ללכת לשחרר בעצמך ולא צריך לשלם מיסים (שוב - לפריט שעלותו עד 75$)
הנה:
https://israelpost.co.il/media/3189/...7%92%D7%A9.pdf
קובץ מצורף 137809
אל תתעה - אני ממש לא מבין את האגרה הזו, סובל ממנה וכועס עליה.
לכאורה אגרה על ה"לכאורה" עבודה שנדרשת מהם כדי להחליט שבאמת הפריט פטור ממס. מקומם, מעצבן וממש משתדל לא לתת לזה שמות גרועים יותר.
אל תצפה שאדע להגן עליה או להסביר מדוע היא נדרשת.
"כי הם יכולים".
אני כבר ויתרתי על משלוח שעלה מחיר שקרוב לסכום העמלה ומישהו בשרשרת ההובלה מסין שכנראה לא הצליח למצוא משלוח ארצה "שדרג" אותי, שילם תוספת כנראה ושלח עם EMS - בארץ סירבתי לשלם וביקשתי שיחזירו לשולח, לא הצלחתי לשכנע את עלי אקספרס ולא את המוכר שהחבילה חוזרת לשולח ואשמח לקבל את התשלום שלי בחזרה.
למה אתה צריך לשכנע?
אתה מסרב לשלם, הם לא מוסרים, ואתה לא קיבלת.
בעיה שלהם.
אין חתימה שלך על קבלה של המוצר, בעיה של EMS.
היה לי סיפור דומה עם פדקס ומשלוח של צד 3 מאמזון (לא אמזון עצמה, אבל קניה שנעשתה דרך אמזון), שהם דרשו איזה אגרת "אוויר" נוספת.
הודעתי שאני שילמתי על משלוח, ולא מוסיף גרוש.
אמזון התערבו, ופסקו לטובתי. זה הגיע למצב שהם גם שילמו את המע"מ (שאותו דווקא התחייבתי לשלם :-) (דרך אגב, אין לי מושג מי שילם בפועל, את המע"מ, פדקס ישראל או המוכר).
דואר ישראל שיחררו באופן מרוכז ולחא תשלום חבילות מתחת לסף המס משך תקופה ארוכה.
חברות השילוח עתרו נגד המדינה על כך שלדואר ישראל יש יתרון תחרותי לא הוגן. המדינה מאז מחייבת את דואר ישראל לקחת תשלום של כ 10$ מהלקוחות גם עבור מוצרים מתחת לסף המס.
היה על זה שירשור שלם ותסלחו לי אם אני לא בקיא מאה אחוז בפרטי הפרטים.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ושוב נזכיר שכל חלק שקשור לרכב בצורה כלשהי מחויב במס קניה, גם אם הוא עלה 1$.
מעבר לזה, בחלק מחברות השילוח (צד ג' - יושופס וכו) תצטרכו למלא הצהרה ובחלק מהמקרים גם להביא דוח ממעבדה.
כי זה לא אמזון...
סיבת אי קבלת המוצר הייתה שהנמען סרב לקבל.
המוכר שלח במשלוח סטנדרטי ארוך, החבילה עם פריטים נוספים הגיעה לסינגפור ושם התעכבה ימים רבים עד שמישהו "נשבר" והעביר ל-EMS (קורונה, מחזור במשלוחים וכו').
המוכר התעלם מפנייתי, עלי אקספרס לא הבינו מה אני טוען (מבחינת המעקב החבילה הגיעה לנמען והוא סרב לקבל), אני התעצבנתי אבל לא הצלחתי להזיז מי מהם...
זה עקרונית נכון אבל לא מאד מדוייק -
את העמלה הזו (בשקלים, לא צמוד לדולר בשום אופן) EMS גבו זמן רב לפני הארוע שאתה מתאר.
בעקבות ההנחיה שגם הדואר מחויב לטפל בכל משלוח, כמו חברות השילוח, לא נגבה תשלום מחבילות פטורות. לפחות על פי מה שאני יודע.
לדעתי אתה מטעה ומכליל בצורה לא נכונה.
- - - Updated - - -
אם התשלום הוא ל-EMS, 35.1 שח, אז זה רק בגלל חברת השילוח (אם הייתה אפשרות והיית בוחר משלח אחר, אולי לא היית משלם... או משלם יותר :))
דרך אגב - אם אתה יודע שהחבילה מגיעה עם EMS אתה יכול עקרונית לבקש שחרור עצמאי ולחסוך את העמלה הזו, אבל זה דורש כמה שעות של התרוצצות וכנראה "יעלה" יותר (מבחינת עלות זמנך + עצבים).
אספר לכם יותר מזה.
לפני כחודשיים הייתה לי חבילה עם סט בולמים+קפיצים+כריות בולם קומפלט מורכב מגרמניה, לרכב אספנות שלי.
על החלקיפ עוד יש מדבקה עם מקט מקורי של היצרן, ותו תקן על הבולמים.
הצהרתי למכס על החבילה ברגע שיצאה מהשולח, וצירפתי חשבונית.
החבילה שוחררה מהמכס באמצעות טלפונים שעשיתי ברגע שהיא עוכבה, והגעתי עד לטלפון האישי של המפקח שבודק את החבילות. הוא אמר לי שדואר ישראל עושה המון המון בעיןת עם מוצרי תעבורה, ולא מעביר בזמן חלקים שצריכים בדיקה, והכל מתעכב. הוא אמר שהוא בא לכמה שעות כל יום, מוכנה לו כבר ערימה של חלקים לבדיקה, הוא מסיים והולך.
כמובן שלמרות שאני עשיתי את כל העבודה השחורה, הם עדיין גבו ממני את עמלת ה35.1 שקלים, פשוט גניבה לאור יום. מאחר וזה סכום זעום, הרבה אנשים משלמים את זה כל יום, וכך הם ממשיכים לגנוב מאיתנו שוב ושוב.
לאורך השיפוץ של הרכב שלי מדובר על כמה מאות שקלים שהצטברו עם הזמן.
אסף,
זה שמשהו כתוב בג'יפולוג לא בהכרח עושה אותו נכון .
במבחן התוצאה, אני מביא עשרות פריטים בשנה מתחת ל 10$.
אני משלם, פעם אחת בזמן העיסקה, ומה שקורה בארץ לא מעניין אותי, לא משלם.
ברוב המקרים זה מגיע בדואר, לפעמים לכל מני חניות באזור, ולא תמיד אפילו ברור מי טיפל בזה בארץ.
ארז,
בגלל השרות לקוחות "המדהים" של אליאקספרס,
יש לי כלל, אם אני יכול למצוא במקום אחר, כמעט לא משנה מה ההבדלים במחיר, אני לא קונה באליאקספרס.
לא מתעסק עם הרובוטים והבלבול מח שלהם.
אבל,
אם יש משהו באמת חשוב \ יקר, ואתה מוכן להשקיע, אפשר לעבור את הבוטים ולקבל את הכסף.
פשוט לא אוהב את השרות מצד אחד, וכמות השקרים של המוכרים מצד שני.
כל המידע נמצא באינטרנט ובאתר רשות המיסים.
+ העובדה שאני מדבר מניסיון רב בתחום.
+ חבר עמיל מכס
כל העניין פה זה אם המוצר נתפס או לא, ואם הוא רשום על שם חברה או לא ואם הוא לצריכה אישית.
אם למוסך שלי אני מזמין על דודו זר, זה כנראה יגיע בלי בעיות, אבל אז אצטרך להסביר מתישהו , מאיפה אני קונה את המוצרים שאני מוכר.
אם אני מזמין מוצר גם בדולר ורושם דודו זר בע"מ, אוטומטית זה מעוכב ודורש שחרור מכס ותשלומים שונים.
אתה מבלבל כאן בין מספר דברים
1. יבוא אישי , בדגש על אישי לא על שם חברה , כאשר ערך הטובין הוא עד 75 $ פטור ממיסים למעט טבק ואלכוהול
2. חלפי רכב מעל 75$ מחויבים בכל העלות , (מע"מ מכס ומס קניה ) רוב הדברים האחרים עד 500 $ מחוייבים במע"מ בלבד ורק מעבר לזה גם במכס /מס קניה
3. אם מדובר על יבוא מסחרי , למשל לדודו זר בע"מ , כל מה שכתוב בסעיף 1 , 2 לא נכון. החיוב הוא החל מהשקל הראשון , בנוסף אתה נדרש לעמוד בתקנים שונים שיבוא אישי לא נדרש לעמוד בהם, אם למשל תייבא קסדה ביבוא מסחרי , תצטרך אישור מכון התקנים , ביבוא אישי זה פטור
אז DHL חושבים שנשלם להם 210 שקל על 'מסמכי אישור' בגלל גומי למוט מייצב שכמובן לא נכלל בחלקים שדורשים אישור משרד תחבורה.
איך רבים איתם על זה? למי יש נסיון?
מצרף את הפירוט
תעלה בבקשה את סיווג המכס המקורי שקיבל הפריט לפי החשבונית (HS CODE) ואת הסיווג שהמשלח נתן לו.
Sent from Tapatalk
87082990
כמו בכל החבילות שקיבלתי עד כה
טוב אז עדכון חם ומהיר:
במקביל לפתיחת פנייה טלפונית, שלחנו מייל לסמנכ"לית דרך האתר.
במייל נקטנו עמדה של 'טעות אנוש' ושאנו בקיאים בחוקי המכס, בנוסף שעל גבי החשבונית מצויין קוד המכס הרלוונטי והוא אינו דורש עיכוב או אישורים עבור משרד התחבורה.
חזרו אלינו תוך שעה לטלפון, ואמרו שהפירוט על גומי למוט מייצב הוא סתם שרירותי, כי זה הפריט הראשון בחשבונית, אך שהעיכוב היה על החלקי בלימה (פחיות לקאליפר אחורי). כמובן שהתווכחנו גם על זה ואמרנו להם שלא מדובר בצלחות, רפידות או אוכף בלם, אלא בחלקים שאינם דורשים עיכוב ואינם מפורטים בסעיף שכן דורש עיכוב.
בנוסף, אמרנו שאם לא יחזרו בהם מטעותם הם יכולים עוד היום לשלוח חזרה את החבילה למוכר, כי אין סיבה לשלם 210 שקל על פחיות שעולות 2 דולר.
תוך 10 דקות חזרו אלינו עם ביטול התשלום.
ניצחון נוסף נרשם לטובת האזרח הקטן.
יפה!
טוב שהצלחת וחשוב ששיתפת כאן.
נשלח מהנייד
סולי תוכל להרחיב?
בתיאור המקוצר שניתן להוסיף באימפקס, איזה תיאור לרשום?
כרגע תקועה לי חבילה שהזמנתי מאימפקס בDHL... מקווה שיתחרר בקרוב.
אני צפוי לעשות הזמנה נוספת מאימפקס לזה:
https://partsouq.com/es/search/all?q=4422A097 (אם הקישור לא עובד זה המק"ט המקורי של החלק 4422a097 ). מה היית רושם בComments?
תן טיפים בנושא...
תודה!
זה נראה כמו חלק בטיחותי ... חלק ממערכת ההיגוי.
לדעתי ולמיטב זכרוני מחייב אישור משרד התחבורה.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
אני רק אעדכן עוד קצת...
החבילה עוד לא הגיעה!!
היא 'יצאה להפצה' ואז חזרה לסטטוס שהיא בתל אביב.
כל יום אומרים לנו בשירות לקוחות 'היום היום זה יוצא.. מחר... מחר על הבוקר נודרים נדר! בקב"ה'.
בפועל כבר שלחו לנו מייל דרגים בכירים 'אני אישית מטפל בזה ומחר זה אצלך! ' (זה היה בשבוע שעבר).
במקביל, חבילה שנשלחה מsparekorea יותר משבוע אחרי, כבר נמצאת אצלי מיום רביעי (כשנחתה בארץ ביום שלישי).
ממש משעשע, כשזו בדיוק אותה חברת שליחויות, ובדיוק אותו יעד... פשוט עשו לעצמם סלט איפשהו בדרך ומתנהלים כמו שנהוג להתנהל בחברה ישראלית.
בנתיים... הג'יפ מושבת, אני מסיע את אשתי לעבודה בבוקר, והיא מתבאסת עליי.
הזמנתי לאחרונה מאתר מגהזיפ זוג פילטר שמן, זוג פילטר סולר וזוג פילטר אויר.
הפריטים הנ״ל עלו לי 141$ + 51.91$ דמי משלוח של פדקס.
פנה אלי שליח של פדקס בדרישה לשלם 555 ש״ח נוספים. סרבתי לשלם את זה.
בבירור מול פדקס (הם לא טרחו לשלוח לי דרישת תשלום מסודרת) מתוך הסכום הנ״ל 267 ש״ח אלה דמי טיפול שלהם.
אני מסרב לשלם את זה ואמרתי להם להחזיר את החבילה לשולח.
מהם האפשרויות העומדות לפני? אני מסרב לשלם דמי גזל וכל העניין הופך את הייבוא ללא משתלם בעליל.
שים כאן את דרישת התשלום על מנת שיהיה ניתן להתיחס ברצינות להודעה שלך.
בתור התחלה תעדכן אותם בכתוב שלפי צו היבוא החופשי אין צורך באישורי משרד התחבורה.
אתה אמור לשלם להם דמי טיפול על סך כמאה שח, מיסים כמה שכתוב, אגרת מחשב, דמי ניטול ואולי גם הקצאת אשראי.
מעבר למס לא יותר מ 200 שח.
להערכתי המיסים והאגרות של המדינה הם כ 200-250 שח.
הדבר היחידי שתוכל להכריח אותם להוריד ( לפני שראיתי את החשבון) יהיה כנראה בדיקת מכס.
נושא בדיקת המכס הוא נושא של עוולה צרכנית.
ניסיתי לטפל בו מעט וגם לערב כתב רכב מסויים שיתן לזה הד אבל כנראה שזה לא מעניין איש.
אני יודע להסתדר עם זה אז כשזה יהיה חשוב למישהו אולי זה יפסק.
בנתיים משלמים ובוכים
תודה בועז על עזרתך.
להלן פירוט דרישת התשלום מפדקס (שניתנה רק לאחר שביקשתי):
קובץ מצורף 139480
זה הסכום המקורי ממגהזיפ:
קובץ מצורף 139481
קובץ מצורף 139482
האם זה נראה לך סביר?
סעיף 4 תתמקח שיירד לאזור המאה שח.
סעיף 6 תעמוד על זכותך לא לשלם מאחר והחלפים לו היו מסווגים נכון היו פטורים מבדיקה פיזית של משרד התחבורה לפי צו היבוא האישי.
הגשתם לבדיקה היא מחדל שלהם ועליהם ולכן העלות על חשבונם.
לא נתקלתי מעולם בסכום עמילות מכס כל כך גבוה.
מכיר עשרות שקלים עד גג 120.
בסך הכול תוכל לחסוך עד 200 שח.
כל השאר לגיטימי
ניסיתי לדבר עם פדקס והם אינם מוכנים לזוז מילימטר. אני לא מוכן לשלם לנוכלים האלו גם אם זה יהיה כרוך בהפסד כספי שלי וביקשתי להחזיר את החבילה לשולח.
טעות.
אתה לא צריך לבקש את זה, כי עכשיו זה אחריותך ואתה תשלם... סתם בזבוז זמן וכסף.
אם אתה רוצה להתעקש, תתעקש לקבל את החבילה ולשלם רק מה שצריך.
ככה תשלם כסף (הם יגבו ממגהזיפ ומגהזיפ יקזזו את זה מההחזר שלך) ולא תקבל כלום ...
תזכור שכל הוויכוח על 200 שח.
לדעתי תספוג ולהבא אל תביא דרכם כלום. הם עוקצים