קובץ מצורף 91311קובץ מצורף 91312קובץ מצורף 91313
התאמה ובניית מסגרת פריקה לשמשה בסדנה של דור שאפט, בכדי להוציא את המנוע יש צורך בפריקות של השמשה, הפשרה באה לאפשר מבנה שלדה קשיח ואחיד.
Printable View
קובץ מצורף 91311קובץ מצורף 91312קובץ מצורף 91313
התאמה ובניית מסגרת פריקה לשמשה בסדנה של דור שאפט, בכדי להוציא את המנוע יש צורך בפריקות של השמשה, הפשרה באה לאפשר מבנה שלדה קשיח ואחיד.
קובץ מצורף 91354קובץ מצורף 91353
שנה טובה ומוצלחת.
קובץ מצורף 91399קובץ מצורף 91400קובץ מצורף 91401קובץ מצורף 91402
בזמן שאיתמר ואני בונים דש בורד פריק שלושה חלקים מאלומיניום, עמית מתכנן תושבת מדחס מזגן ואלה התמונות חג שמח.
שזה גמור אני רוצה סיבוב זה ברור !
:p
גם אם זה לא מטפס על בולדר של יותר מ40 ס"מ?
קובץ מצורף 91443
אני חובב מהירות בכביש ובשטח לא פחות מאשר עבירות אפילו השתתפתי בחוצה ישראל ובבאחה הקפות צאלים.
בסוף הכול עיניין של תקציב
אני צוחק, אני מכיר את פועלך כבר שנים.
קובץ מצורף 91506
מערכת מזגן המיועדת לקירור מסחריות נוסעים.
זה גם מעביר עודף ? :)
המשפט שלך היה בדיחת היום בסדנה : )
איזה יופי.
תום, שנה הבאה - ישר לראלי ברסלאו. שתהיה קצת תחרות לרז והלל...
שנה טובה, חתימה טובה וחגים שמחים.
כן אבל מה שנמרוד שאל זה למה אין בורג מתיחה , במצב הזה צריך לום כדי ליצר את המתח .
עידו
קובץ מצורף 91552קובץ מצורף 91553
תודה רב וחגים שמחים, ראלי ברסלאו זאת בהחלט אופציה, גם השנה היינו רגע לפני יציאה לראלי עם הrzr אך החלטנו להשקיע את הזמן בהמשך בניית הרכב,
לגבי המדחס, האמת היא שאני מפרסם תמונות ותכנונים של עמית עוד בתהליך מבלי לשאול אותו כך שהפעם אני אתן לו את הכבוד לענות מה גם שהוא לא כתב פה מזמן [emoji48]
מבחינת הפרויקט אנחנו לפני מעבר מסדנתו של דור shaft-steel, אל סדנת הקרבון, הרכב מורכב כולו על כל מערכותיו ובימים אלה אנחנו עמלים על יצירת מסגרת החלון הפריקה והאטומה.קובץ מצורף 91554
הי נמרוד,
אכן הכוונה היא למתוח את המדחס בעזרת לום.
יצא לי להכיר מערכות מיזוג בכלי צמ"ה, שם זו השיטה היותר מקובלת.
מהיתעצות עם בעל מקצוע מוערך, בכלים היותר "מווברצים", הוכפלה אוזן המתיחה עם התעלה המעוגלת, שכן העומס הרב על אוזן בודדת היה סודק את בתי המדחס.
אני מעריך שתוספת האוזן שווה את האמינות.
גמר חתימה טובה לכולנו
עמית
קובץ מצורף 91607
פרסום מאתר רייס דזרת.
קובץ מצורף 91689קובץ מצורף 91690קובץ מצורף 91691קובץ מצורף 91692קובץ מצורף 91693קובץ מצורף 91694
הגה 1.8 נעילה לנעילה "קאסטום מייד", מיועד למרוצים כולל משאבת הגה תואמת, להגה אפשרות שליטה על פיטבק, בין רך לקשה, עוד בתמונות תושבת מדחס ולסיום אני ועמית ממזמזים את מסרק ההגה עד הלילה.
תתחדש על המסרק .
Sent from my iPhone using Tapatalk
תודה
פשוט פרוייקט מרשים ! תתחדש,
באיזה נוזל הגה אתה מתכוון להשתמש ?
תודה רבה ירון, לא נדרש שימוש בנוזל הגה מיוחד עבור המסרק הזה, שמן הגה רגיל, בהגה של "אווי" יש צורך בשמן שונה?
למי שמעוניין להכיר את החברה -http://www.woodwardsteering.com/
כן, במסרקי הגה של HOWE נדרש נוזל מיוחד שלהם. לטענתם שימוש ב ATF עלול לפוגע במחזירי השמן ( הם צודקים ! מניסיון).
נוזל ההגה של Acdelco מק"ט 10-5030 מתאים לדרישות במדויק.
חג שמח,
מעניין וחשוב, אבדוק את העניין ירון, כך או אחרת אי משתמש בשמני מרוצים של MOTUL, אבדוק את התאמתם למסרק.
קובץ מצורף 91760
התפתחות תכנונית של השלדה
חג שמח
ממש עדר חמורים , חג שמח .
עידו