-
תגובה: כתבה על המאבק על שיפורי רכב
תודה חים שאתה תורם להצלת הענף שוב ושוב...
באמת כבוד!
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
תודה חים שאתה תורם להצלת הענף שוב ושוב...
באמת כבוד!
זה סרטון של האתר גיפולוג מהיום שמפורסם בפיסבוק.
-
זה לא בג'יפולוג? רשום שם שזה בג'יפולוג.
ומה לא בסדר שם?
כבר התהפך ואיא אפשר לגרור משם... אז שיחררו. דווקא נראה שהצליח להם.
וואחד גלגל יש לו....
חראם.
-
ברנרד קראתי הערב את התפתחות כל השרשורים המקבילים. אני חייב לשאול - מתי אתה חוזר ארצה? אם יש קול אחד שצריך לעמוד בראש הג'פאים - אם בכלל יהיה צורך ואני מקווה שלא - זה אתה. ברצינות.
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
-
לא מבין למה גיפולוג מפרסם סרטונים כאלו בפייסבוק...?
לי אישית אין פייסבוק אבל זה ממש לא מסתדר עם הגישה של להפחית את גובה הלהבות ולתת לזעם לעבור...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
שלום לכולם,
ראשית, חייב להודות שהרבה זמן לא נהנתי משרשור כל כך פורה ומעניין.
שנית, קראתי בעיון את דברי התוכחה של חלק מהחברים, נפגשתי עם לא מעט עורכי דין, מהנדסי רכב ובעלי סדנאות מהשורה הראשונה במדינה, כאלו שיש להם ניסיון אמיתי עם משרד התחבורה. נכון לעכשיו, הגעתי למסקנה כי אין חדש תחת השמש וכי עד שלא תהיה לנו ״הוכחה״ חד משמעית כי משרד התחבורה ״הכריז עלינו מלחמה״, הדבר הנכון בטווח הקצר יהיה להנמיך פרופיל ולהמתין עד יעבור זעם.
יחד עם זאת, מהבדיקות שעשיתי הבנתי כי נכון להיום יש תקן אירופאי המחיר להגביה רכבים עד שני אינטש ותקן אמריקאי המתיר להגביה רכבים עד שלשה אינטש. על כן, הכוונה שלי היא לפעול להסדרת התקינות הללו בתקנות הישראליות. ברור לי שזה לא יהיה פשוט לגרום לאחראי על הנושא במשרד התחבורה לחתום על התקנות אבל אני לא רואה כל ברירה אחרת. בטווח הארוך חייבים לעגן בחוק את הנושא. אני יודע כי במשרד התחבורה מודעים לבעייתיות שיש בנושא. במשרד יש שתי גישות, אחת פתוחה ואחת לא. בשנה הקרובה הנושא יהיה על שולחן הדיונים במשרד ועתידו ייקבע.
אני ממליץ לחברים להתמקד בעובדות ולא בשמועות. הפצת השמועות לא רק שלא תורמת למצב אלא להיפך היא מרעה אותו. ככול שנאסוף יותר מידע מקצועי בנושא תהיה לנו יכולת טובה יותר להשפיע על ההחלטות.
ההיסטוריה תשפוט אותי ואת מעשי באם הם תרמו או הזיקו לענף הזה. אני מאמין בלב שלם שאנחנו עושים פה מהפכה אמיתית שלבסוף תגיע גם לספורט המוטורי שנכון להיום הוא משותק לגמרי.
אני מזמין את כל מי שחושב שהוא יכול לעזור, בין אם ברמה המשפטית, המקצועית הנדסית, או הפוליטית לחבור אלי ולהוביל את הנושא. ברמה האישית אני מתכוון לטפל בנושא גם אם הנושא ירד מהכותרות פשוט כי זה חלק ממבנה האישיות שלי, אני פשוט אוהב אתגרים.
ימים יגידו אם הצלחתי או לא.
שבוע טוב לכולם
-
סופסוף אני שומע מה שיחלתי לו מהגיזרה שלך.
צעד בזהירות עם הרבה מחשבה לפני כל צעד וזכור שלעיתים כדאי לעצור.
ממליץ לצרף לצוות החשיבה את אסף ונמרוד ( חנן סירב) ועוד משפטנים למשל כמו ברנרד.
ו... בהצלחה [emoji106]
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גלעד .ג.
לא מבין למה גיפולוג מפרסם סרטונים כאלו בפייסבוק...?
לי אישית אין פייסבוק אבל זה ממש לא מסתדר עם הגישה של להפחית את גובה הלהבות ולתת לזעם לעבור...
Sent from my iPhone using Tapatalk
היה פה, בארה"ב, איזה טרנד כזה, לכמה.. דקות.
בעקבות אירועע הירי של כל מיני קוקיות ונסיונות למה שהם קוראים פה "פשעי שינאה"( ופה, כולם שונאים זה את זה... בחביבות ובנימוס אבל... מה-זה שונאים... פחד), החליטו כמה רשתות חדשות שאסור לפרסם את שמות הפושעים..
אמרו שזה מאדיר שמם של הפושעים (שרובם המוחלט נהרגו/התאבדו במהלך הביצוע או מיד אחריו) וזה נותן להם פירוסם יתר ומעודד את האחרים "שעל הגבול", לבצע מעשים דומים.
זו, דרך אגב, היתה הטענה נגד העיתונאים (והתקשורת כולה) בכלל, בכל הנוגע לדיווחים מאזורי אסון/פיגוע.. שעצם פירסום האירוע, מעודד ומאפשר אירועים נוספים.
ומי הם אלה שטוענים את הטענות האלה? בד"כ הם אלה שקוראים "ונלחמים" על זכויותיהם, במסגרת "מדינה דמוקרטית"... לך תבין.
העניין הוא, שבעידן של היום, בו יש מליון ואחד ערוצי תקשורת, אם לא יפרסמו את הסרטונים האלה במקום כזה או אחר, נראה לך שזה ישנה משהו?
אני רוצה לראות ולדעת ולהבין על מה מדברים ומה קורה ו.. להיות בעיניינים ולא להיות מופתע, "כשהאבק יישקע"...
וכנ"ל לגבי "כל הרעיונות שמכניסים לפקידים לראש", לגבי דברים שלא יתכן שהם יודעים ו... צריכים את ג'יפולוג על מנת להבין.
ואם לא יפרסמו "פה", זה לא יצוץ?
זה הרי קשור לגמרי לאתר.. זה לא איזה סרטון פורנוגרפי - למה שלא יפרסמו?
שיפרסמו רק דברים "חיוביים" וש"משרתים את המטרה"... בסיגנון "האמת" של הרוסים ("פראבדה", למי שלא קישר).
ומי מחליט מה "משרת את המטרה" (ונעזוב לרגע את הגדרת "המטרה")?
אולי לא כדאי לפרסם איזו תקלה סדרתית, שהרי זה יכול להוריד את ערך הרכב להרבה משתמשים פה..
או אולי לא לפרסם משהו שלילי על בית עסק, שלא לפגוע בפרנסתו..
רק חיובי לפרסם? רק מה שעומד בקנה אחד עם.. מה שמתאים לנו או לחלקינו?
אולי משהו בסיגנון "האמת" של הרוסים (העיתון/סוכנות הידעות מוכוונת המטרה "פראבדה")?
אני נגד.
אבל זה רק אני.
נמרוד.
תודה אבל .. לא תודה.
ייקח לי קצת זמן לחזור.. לא נראה לי שיש לנו את הפריביליגיה לחכות לאיזה "אחד שחושב שיודע הכל", שיבוא לפתור את כל הבעיות.
זו גם לא איזו תורה גדולה.
פשוט צריך לחשוב בשיקול דעת (גם אם בא לפוצץ למישהו את הצורה... כמו למנהל שבא לעשות מהפכות...:rolleyes:) ולא להתלהם ולא לחשוב שכולם מפגרים חוץ ממך...
ולקחת בפרופורציות כל מיני "הבטחות" של עורכי דין, שאומרים (אולי נגררים ואולי שמחים לאתגר.. המקצועי) מה שהלקוח רוצה לשמוע...
וגם להבין, שאם הלקוח אידיוט/ חושב שהוא הכי חכם (זה בד"כ הולך ביחד), גם עורך הדין המוכשר ביותר לא יצליח לחלץ אותו (שומע חיים?:rolleyes:)
ניתן לכם שתי דוגמאות, שכולם מכירים ואולי לא שמו לב לצד הזה ואולי לא מודעים ל"מה באמת קרה".
דוגמא אחת של לשמוע לעו"ד שמציע משהו פופולרי והשנייה לחשוב שאתה חכם יותר מעו"ד, שאומר לך לפעול בשיקול דעת :
- אריה דרעי - עורכי הדין אמרו לו או יצרו אצלו את הרושם, שאם יעמוד על זכותו וישתוק בחקירה (ובבימ"ש), בטוח ייצא זכאי (דרך אגב.. בחקירות (חלקן) הוא לא סתם "שתק" - הוא שר והתפלל).. זוכרים מה נגמר בסוף?
- משה קצב - מי שמכיר את התיק, יוכל להגיד לכם ש70% מההרשעה שלו (אל תתפשו אותי באחוזים), הגיעה בגלל התנהלותו ה... "בבונית" ועוד יותר בגלל עדותו הגאונית בבימ"ש. למרות מה שהיה פופולרי להצגה בתיקשורת, התיק לא היה בכלל חד משמעי ופשוט... ממש לא..אגיד רק שתובע חכם (גאון, למי שמכיר) הצליח לגרום לו להעיד בצורה ש... במו ידיו הכניס את עצמו לביה"ס (לא בית הספר)... לו רק היה מקשיב לעורכי דינו, לך תדע איך היה נגמר..
-
יניב.
כל הכבוד.
אני לא מכיר אותך אך מתחילת "הפרשה" (אליה נחשפתי רק פה, בג'יפולוג) אני רואה שאתה "עושה כברת דרך"... החל מהפלקט ההוא, שאמרתי מה אני חושב עליו, דרך הפוסט הראשון שלך פה ועד עכשיו - אני יכול לראות שאתה מתעדכן ו"משפר עמדות".
לשמוע כמה שיותר עמדות ודיעות ולשקול ולברור ו.. לגבש לעצמך דרך פעולה.
אני רואה בזה דבר חיובי ביותר.
אני לא הייתי משתמש במילה "מהפכה" על כל נגזרותיה.
בשירות הציבורי (למרות שבאיזה פוסט סיפרת על מהפכה שעשו המס ההכנסה וכו') לא אוהבים מהפכות.
אולי ה"מטאטא החדש" אוהב להציג עצמו כ"זה שיביא את האור למשרד" אבל בגדול, השירות הציבורי לא אוהב מהפכות.
אל תנסה לעשות מהפכה "בתחום" - תראה להם שיש להם את כל האמצעים לשלוט ולפקח ולהחליט ורק צריך אישזהו שינויי או התאמה קטנים "פה ושם" ו.. הם יוכל להראות הצלחה וניצחון ולהשיג את המטרה שהיא "בטחון הציבור" (וכה הם רואים את זה, לא "בואו נתעמר בג'יפים" ככה סתם), ביחד עם שיחרור חבל קצר לחובבי ה-4X4.
והייתי שם את הדגש, בהצגת הדברים, על "שינויים מזעריים מהקיים" ו"חבל ממש קצר ששוחרר".
לדעתי צריך לגבש קבוצה של אנשי המקצוע הרלונטיים (טכנים ומשפטנים) על מנת לגבש הצעה שתוכל לבוא בחשבון בעיני משרד התחבורה, "מהחומר הקיים".
לא מהפכה אלא צעד קטן..
שירגישו שניצחו הפקידונים אבל שיעזבו אותנו בשקט..
תבוא עם הצעה רחבה והרבה שינויים ו... משהו שיגרום להם להבין את ההשלכות (מישהו אמר מהפכה?) ו... איבדת אותם.
הם לא באו לעשות מהפכות - הם באו לעבודה. הם גם רוצים תוצאות "מדידות", לא משהו ש"ההיסטוריה תשפוט"... אלא משהו שהם יוכלו להראות בכנס החצי שנתי.
אני לא מזלזל בעובדי המדינה אבל תחשוב כמו עובד מדינה... גם הבכירים הם עובדי מדינה.. לא מהפכנים.
-
תשובה שאורן גל קיבל היום ופרסם בפיסבוק:
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...e2dd6d8834dd45
אז אחרי כל ה.... האור בקצה המנהרה..!!!כלוי תקווה שהשינוי יבוא עלינו לטובה ובמהרה..!!!
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
chiam cohen
לדעתי, זה ללא ספק הדבר הכי גרוע שיכל לקרות לנו....
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
chiam cohen
חיים
רק שלא תגלה שזה האור של הרכבת שבאה ממול...
אתה לא יודע מה זו התקינה הזו.
זה יכול להיות שם קוד לסטנדרט שאף אחד לא יעמוד בו ושאיזה פקיד שמפחד לקחת אחריות המציא בשביל להוציא את כולם מחוץ לגדר
-
אם הם מייצרים את הנוהל והתקינה, איפה שיתוף הפעולה עם הג'יפאים?
הם כבר קבעו דיונים וקבלו החלטות... ועד סוף השנה ייסימו... ולמי לא נותר זמן להגיב ולהשפיע....?
להשאיר להם להחליט, זה בדיוק מה שלא היה צריך לקרות.
-
-
אף אחד לא אמר שהגבהה פשוטה כזאת של בולם וקפיץ היא שינוי מבנה, ולא פסלו אנשים על כזה דבר.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
אף אחד לא אמר שהגבהה פשוטה כזאת של בולם וקפיץ היא שינוי מבנה, ולא פסלו אנשים על כזה דבר.
עכשיו כנראה יגידו עם כל סיפור התקינה החדש הזה...
מעניין אם יש מישהו בועדה הזו שיודע לייצג נאמנה בעלי ג'יפים,
הדבר היחיד המעודד שמוזכר שם זה עניין המתקינים המורשים...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
חוויות ממעבר טסט השבוע העברתי (המוסך העביר לי) את הרכב טסט
הרכב היילקס 95 סטנדרתי למעט:
צמגים 31 ברשיון
מנוע 2LT
לקיים בטסט:
1. מדבקת משקל (כול שנה)
2. בלם יד לא מאוזן (לא נתנו לכוון במקום ונדרש כרטיס עבודה)
3. אישור מהמוסך שהרכב לא מוגבה (חדש לי לחלוטין)
לא היה קשה במיוחד לעבור אם רכב סטנדרטי אבל וכן אבל גדול אם יש הגבהות אז כנראה שיש בעיה
http://www.jeepolog.com/forums/showt...ויות-ממעבר-טסט
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
יש לך דוגמא כאן באתר של מישהו שלא עבר טסט בגלל מוצר כזה.
-
מסכים, אבל לא יודעים אילו שדרוגים הם ביצעו ברכבם, כך שקשה מאוד לגזור משהו מהמקרה שלהם.
בכל אופן, כתוב שהם (משרד התחבורה) ישבו עם מתקינים, כך שלדעתי זה נראה כמו צעד בכיוון הנכון.
-
הגבהה של קפיץ בולם בלי שינוי משמעותי בזוויות המתלה היא לא שינוי מבנה. ההשפעה על התנהגות הרכב מינורית ושקולה להבדל בין ריק לעמוס או להעמסה על גגון.
אסף.
-
בכוונה זימנו לבית דגן מחר כלי רכב עם שיפורים קיצוניים ובולטים, כאלו שברור שלא היו צריכים לעלות על הכביש. ינסו לעשות מהם דוגמא, למען יראו ויראו. שם לא מדובר על "קפיצים אדומים"...
-
וכמובן נציגי התקשורת.
"במבצע אכיפה שביצעה משטרת ישראל בשיתוף משרד התחבורה, הוזמנו מספר בעלי ג'יפים משופרים (בוידאו מראים טרקטורון משתולל ואופנוע קופץ על דיונה) למתחם המשטרה בבית דגן. המכוניות שהוזמנו נבחנו על ידי בוחני משרד התחבורה, (עוברים לראות בוחן עם בגדים מצוחצחים ולוח עץ עליו יש נייר והוא מסמן דברים, ולידו איש משטרה מצביע על משהו מתחת לרכב והם מדברים ביניהם)" עוברים פריים ומראיינים בוחן של משרד התחבורה שמסביר משהו לא קשור במבט רציני, ו"אנחנו לא נאפשר סיכון הציבור עם מכוניות שאסור להן להיות על הכביש".
ונעבור לתחזית...
-
כתבה על המאבק על שיפורי רכב
1. אנחנו לא מכירים את הרכבים שהוזמנו ויכול להיות שמחר יתברר שהכול נפיחה והם סטנדרטיים לחלוטין...
אם לא, אני חושב שבעליהם יעדיפו לגלגל אותם מראש צוק מאשר להיפגש במסיבה של משרד התחבורה בבית דגן...
בטח יהיה שם מצחיק עם כל כך הרבה מלאי זמין של בלונים והליום.
2. למישהו יש את המייל ששלח אורן למהנדס משרד התחבורה.
לטעמי, השאלה לא פחות מעניינת וחשובה מהתשובה.
3. אני במקום משרד התחבורה הייתי נזהר מאוד מלהזמין לשם תקשורת.
הם מתעסקים הפעם למיטב הבנתי עם אנשים בעלי ממון אמצעים והשפעה במשק ולא עם חבורת פורעי חוק על טרקטורונים או בחוף הים.
הם עוד עלולים למצוא את הכתבה הזו כחרב פיפיות.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יואב
וכמובן נציגי התקשורת.
"במבצע אכיפה שביצעה משטרת ישראל בשיתוף משרד התחבורה, הוזמנו מספר בעלי ג'יפים משופרים (בוידאו מראים טרקטורון משתולל ואופנוע קופץ על דיונה) למתחם המשטרה בבית דגן. המכוניות שהוזמנו נבחנו על ידי בוחני משרד התחבורה, (עוברים לראות בוחן עם בגדים מצוחצחים ולוח עץ עליו יש נייר והוא מסמן דברים, ולידו איש משטרה מצביע על משהו מתחת לרכב והם מדברים ביניהם)" עוברים פריים ומראיינים בוחן של משרד התחבורה שמסביר משהו לא קשור במבט רציני, ו"אנחנו לא נאפשר סיכון הציבור עם מכוניות שאסור להן להיות על הכביש".
ונעבור לתחזית...
חחחחח מחכה למשרד התחבורע הפתעה למחר ולא אוכל לפרט.רמז אחד המגיבים פה קרוב לתשובה.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
1. אנחנו לא מכירים את הרכבים שהוזמנו ויכול להיות שמחר יתברר שהכול נפיחה והם סטנדרטיים לחלוטין...
אם לא, חושב שבעליהם יעדיפו לגלגל אותם מראש צוק מאשר להיפגש במסיבה של משרד התחבורה בבית דגן...
בטח יהיה שם מצחיק עם כל כך הרבה מלאי זמין בלונים והליום.
נראה שלפחות אחד מהם ניסה לדרדר את הרכב מראש צוק במהלך השבת, ובהצלחה... :rolleyes:/:(
-
כן לא הצליח לו. עמידים הjk האלה.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
chiam cohen
חחחחח מחכה למשרד התחבורע הפתעה למחר ולא אוכל לפרט.
בטח סגרת "למעלה", עברה וזעם וצרה משלחת מלאכי רעים ....
רענן
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שגיא S
לדעתי, זה ללא ספק הדבר הכי גרוע שיכל לקרות לנו....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sgill
אם הם מייצרים את הנוהל והתקינה, איפה שיתוף הפעולה עם הג'יפאים?
הם כבר קבעו דיונים וקבלו החלטות... ועד סוף השנה ייסימו... ולמי לא נותר זמן להגיב ולהשפיע....?
להשאיר להם להחליט, זה בדיוק מה שלא היה צריך לקרות.
עוד מישהו בעד לחכות שאבק ישקע?????
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
chiam cohen
רשעות שמורות הטבע מוגבהה 3 אינץ להם מותר........
במילה - כן!
מה לא ברור?
הם צריכים וחייבים לנסוע בשטח, על מנת למלא את תפקידם - אתה לא!
תכף תרצה להפעיל גם צ'קלקות.. רק בגלל שזה תחביב שלך - אסור. למשטרה - מותר! לאמבולנסים (עם רישוי מתאים, לא להובלת גופות) - מותר. למכבי אש - מותר. לרכב ביטחון (לפי ההגדרה) - מותר.
לך - לא!
רוצה עוד דוגמאות?
תתעורר..
וגם קצת תשתוק, עם ההשוואות הילדותיות האלה - אתה לא תינוק.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nate
מסכים, אבל לא יודעים אילו שדרוגים הם ביצעו ברכבם, כך שקשה מאוד לגזור משהו מהמקרה שלהם.
בכל אופן, כתוב שהם (משרד התחבורה) ישבו עם מתקינים, כך שלדעתי זה נראה כמו צעד בכיוון הנכון.
כן מצויין. שייצגו אותי אנשים שאני בכלל לא מכיר ולא יודע מה עמדתם ... עכשיו אני שקט.. בטח.
ובסוף, אם ייצא שניתן להתקין כל מיני דברים רק אצל גתוס (לדוגמא) או להתקין רק מוצרים של אספיר (לדוגמא) ולך תדע כמה יקחו ממך עבור הזכות לבחור במוצרים שלהם ובשירות שלהם ... זה יהיה בסדר מבחינתך?
זה כמו - "לא צריך בחירות... ניתן לועדה (לכנסת??) לבחור את הממשלה - יהיה בסדר".
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
הגבהה של קפיץ בולם בלי שינוי משמעותי בזוויות המתלה היא לא שינוי מבנה. ההשפעה על התנהגות הרכב מינורית ושקולה להבדל בין ריק לעמוס או להעמסה על גגון.
אסף.
ברשותך, הדגשתי את הדברים המעניינים שכתבת..
ואחרי שיקבעו את זה, לך תתווכח איתם על הפרשנות וכמה זה "נסבל" ושווה אישור.
רק להזכיר לך את הזכרת ה"קישוטים" במה שבוחנים צריכים לשים אליו את הלב..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יואב
וכמובן נציגי התקשורת.
ונעבור לתחזית...
מישהו כבר דיבר פה על "יחסי ציבור" ולמה באמת התנפלו/יתנפלו עלינו?
האמת, אני עם דרור... אני לא מצליח לראות פה אבק באויר. אני רואה פה עבודה יפה של הרשות (שיתוף רשויות) להצלת הציבור מאד המפגעים שמאיימים עליו... כל הכבוד.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אם לא, אני חושב שבעליהם יעדיפו לגלגל אותם מראש צוק מאשר להיפגש במסיבה של משרד התחבורה בבית דגן...
בטח יהיה שם מצחיק עם כל כך הרבה מלאי זמין של בלונים והליום.
2. למישהו יש את המייל ששלח אורן למהנדס משרד התחבורה.
לטעמי, השאלה לא פחות מעניינת וחשובה מהתשובה.
3. אני במקום משרד התחבורה הייתי נזהר מאוד מלהזמין לשם תקשורת.
הם מתעסקים הפעם למיטב הבנתי עם אנשים בעלי ממון אמצעים והשפעה במשק ולא עם חבורת פורעי חוק על טרקטורונים או בחוף הים.
הם עוד עלולים למצוא את הכתבה הזו כחרב פיפיות.
יווווו!!!! איזה פחד!!!! :eek::eek:!!!
אני בטוח שמרגל משרד התחבורה פה, באתר, ישר העביר את סעיף 3. שלך למי שצריך... תכף תצא הודעת ביטול... של כל התוכנית שדרור סיפר עליה...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
רענן
כן. מישהו מש"ס או דגל התורה יבוא לייצג אותנו, במסגרת אפלייה מתקנת וגיוס קולות חדשים... מחוץ לקופסה.
יסדרו שנוכל לשנות מה שאנחנו רוצים אבל לא לנסוע בשבת וחג ובמועדי "הקדושים" וסמוך לקברות וצדיקים (ויש המון כאלה... צדיקים וקברים - תראו מה קורה בכל פעם שרוצים לסלול כביש.. ישר מוצאים שם "קבר ישראל")...
האמת, אני מתחיל להירגע.
עם כל מיני אמירות שכאלה, ועוד באתר שנחשב "האינטיליגנטי" ("בגיפולוג יודעים הכל..."), אני רגוע - יהיה בסדר.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
רענן
צדיק אתה. אבל חייבים קצאת לעזור לו. כי בתחבולות, תעשה-לך מלחמה;