-
תגובה: באגי 4WD
אמיר, לא הוצגה שום אלטרנטיבה כי אותם מקבלי החלטות שאמורים להיות בעדנו הם אלו שגרמו לכל הבעיה מלכתכילה.
אתה חושב שהיושב ראש של הרשות או המנכל משרד הספורט או השרה יודעים בכלל מה זה ברזלים? אכפת להם? לא..
הדרישה בחוק היא שהתקנונים יהיומבוססים במידה רבה על תקנונים בחו"ל. זהו, קפיש?
לא רק זה, ניתן לשנות את התקנונים שיתאימו לתנאים בארץ. זה לפי מה שאני מבין אומר שאפשר לתת הקלות בנושא הברזלים. לדוגמא, אישית אני חושב שמיכל דלק אפשר בקלות ויחסית בזול לקנות מוכן. למה? כי יש שוק לזה. יש מתחרים ויש אלטרנטיבות. אתה יכול להביא לבד ואתה יכול לקנות ממישהו בארץ. אבל ברזלים אתה לא יכול כי אף אחד לא מביא כאלו ברזלים פרט ליובל מלמד. תאמין לי שניסיתי. בדקתי בסקופ, איזכור וכל שאר המקומות. אף אחד לא ידבר איתך אלא אם תזמין טונות (לפי מה שבדקתי בסין זה מתחיל בסביבות ה5-20 טון) וזה יעלה לך כמה מאות אלפים במקרה הטוב.
אין בעיה לשנות רק שאף אחד לא מוכן לשנות,. השאלה היא למה. התירוץ של ברזל לא בטיחותי הוא קלוש במקרה הטוב ומסריח מנאיביות במקרה הרע.
את ברוך לביא ושו"ת אי אפשר להזיז מהדעה שלהם, אולי הגיע הזמן לתת להם ביעיטה בתחת ולהעיף אותם מהספורט הזה. הם פשוט גורמים יותר נזק מתועלת.
-
ערב טוב אנשים
היי אסף
א' תודה כייף לשמוע ולדעת / יש עד המון לשפר - עם ההיתה שואל אותי היום עם ההיתי בונה מהשהוא אחרת , אז הכול :D
ב' אתה מוזמן להרבות ולהגיב לשירשור
ג' אתה מוזמן לבוא לראות על אמת את הרכב (קיבוץ הזורע )
אני יותר ויתר שם לב שכול נושא הליך הרישוי של רכב מירוצים בארץ לא ברור ולא ומובן לאף אחד עד בסוף !!! (לפחות לא למי שאני מכיר)
אני כבר הרכה זמן מנסה להבין איפה אפשר לראות את הגירסה הכי עדכנית של "התקנון" כדאי לדעת מה לא בסדר ברכב .
כן חשוב שהיה תקנון וחוקים מסודרים לכול ענף הספורט המוטורי בארץ , אבל צריכים גם להבין האנשים שעומדים בראש המערכת שיש חבלי לידה
וכן צריך להתגמש (לא על דברים שקשורים לבטיחות וחיי אדם ) בנושאים בירוקרטיים שיוצרים קשיים מיותרים על אנשים שרוצים להיות חלק מהספורט
בארץ - בטח ובטח אנשים פרטיים שבכך שהם בונים רכבים מכספם הפרטי , הם תורמים לקידום הענף .
כמו שחנן אמר - ואולי זה מה שגרם לי ללא להאמין שיעשו לי בעיות על חריגה קטנה בתאריך (לא שהיא קרתה במכוון)
כמה רכבים כבר מתחרים בארץ שיוותרו עילי בכזאת קלות - שתי מילם "לא מאושר"
בכל מקרה ההיתי רוצה לבקש לשמור על אופי השירשור (היחסית רגוע) לחשוב מה אתם כותבים , במיוחד דברים אישיים על אנשים , אין טעם .
ותודה לכולם !!
נ.ב עוד סרטון נחמד https://www.youtube.com/watch?v=Q56GJ69XOW0
-
1 קבצים מצורפים
לכבוד החג נסיעה ראשונה (ותדלוק )
חג שמח לכולם
-
-
מזל טוב וחג שמח.
נו ? כמו הציפיות ?
-
הגיע הזמן לפיצ'ר..??
אסף.
-
דני תודה
היי טל
האמת לא ידעתי למה לצפות , אין שום דבר סטנדרתי ברכב שהיה אפשר לצפות לו ,
הנסיעה הראשונה היתה כדאי לראות שבאמת הדבר הזה יכול לנסוע ,,,,
נוסע !
היו הרבה חששות לפני הנסיעה הראשונה
יחסי העברה למשל , ההכלאות שיש ברכבת הכוח ברכב היא פסיכית - מנוע אודי A3 ל גיר גרנד ויטארה TDI לדפרנציאלים סובארו 4X4 ????
היה מדהים להרגיש איך הכול עובד ממש יפה ,
לגבי מערכת המתלים , היא עוד לא גמורה סופית ככה שאי אפשר
היה לקפץ להבין איך היא עובדת . יש עוד להשלים רצועת הגבלה ובאמפ סטופים , וכמובן כיולים של בולמים/קפיצים .
מערכת ההגה , שידענו שיש לבצע בה עוד שינוים ( אקרמן דפוק ) , ועד כול מיני פיצפקס קטנים
סך הכול נראה מצויין !
לשאלתך אסף - בכבוד רב , ממש בקרוב
-
-
מגניבבבבבבבבבבב אני עובר לגור בעמק.
-
מורן בשעה טובה ניראה נהדר רק שאלה קטנה שמתי לב למיקום החדש של הגלגל הרזרבי מאחורה אשמח עם תרחיב על השינוי פלוס תמונה שניראה את השינוי יותר טוב.
-
טוב,
לאחר שכתבתי לטל על עניין הברקסים, רוצה להעלות את עניין שיפורי המנוע,
מנוע 1.8T
180HP
דגם AUQ
ככה אנחנו מרגישים שחסר כוח,הנוע מושך בסל"ד גבוה אך מורגש שחסר,
לחץ גדישה מגיע ל 15 PSI לערך ( שעון סיני)
אנחנו חושבים להעלות לאזור ה 300 סוסים.
ממה שביררנו בארץ מדובר על 30 אלף ש"ח, נראה לי שחיטה.
מחשב פתוח HALTECH, AEM בין 3000 - 5000 ש"ח
טורבו גיבור gt28rs בסביבות 5000 ש"ח
מזרקים 440cc בסביבות 1000 ש"ח
קצת סעפות וצינורות 2000 ש"ח
צריך חוות דעת, המלצות בעיקר על המחשב הפתוח
אופיר
-
לפני שאתה עושה את המנוע גיבור ,מה קורה עם כל מרוץ השליחים שמחוברים אליו עד הגלגלים ? בנויים לזה ?
מחשב ההלטק הוכיח עצמו בחצי השנה האחרונה ללא תקלות כלל. כל סטרטר דומה לקודמו.....(בנתיים)....
-
תעלו ל 300 כ"ס ותגמרו את הגיר , זה בטוח. גם אצלי יש haltech והוא בסדר גמור.
-
אופיר שלום אני חושב שאולי הגיע הזמן לעבור למנוע טורבו דיזל 4 צילינדר מפירוק וגיר מתאים
ייתן לך יותר מומנט וגם כוח. מהתחלה המנוע הקיים היה חלש ועם תשפר תמצא את עצמך רק מתקן כול מיני תקלות מיותרות
והוא לא בטוח יהיה אמין תחשבו בכיוון הזה הרבה רכבי ראלי עוברים למנועי טורבו דיזל. אורי
-
מורן מזל טוב להולדת הבן. אורי
-
-
מורן שיהיה בשעה טובה
מזל טוב
-
-
במזל טוב :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
יאללה מורן אפשר להוסיף לבאגי עוד מושב , בשעה טובה.