מדהים.
טל, אם אתם צריכים אנשי צוות ביוון, אני פנוי. :)
Printable View
מדהים.
טל, אם אתם צריכים אנשי צוות ביוון, אני פנוי. :)
בשמחה ,אפשר גם סתם לבוא לרוץ מנ״צ לנ״צ תוך כדי טיול באיזור הררי מדהים ביופיו,להעביר חויות עם החברה במלון בסוף כל יום ,ובכלל להנות מחוויית ראלי בינלאומי בסדר גודל קטן .
טל, יופי של סרטים.
אני לא בטוח שבפלייסטיישן הייתי נוהג כל כך מהר.
מדהים כמה יכולות צילום יש מהקוקפיט ומרחפנים ועדיין שקל לא זורם לצילום ולעריכה לנניח ערוץ 5.
בלי סיפור טוב וחשיפה לא יצא מזה כלום
בועז צודק. יחסי ציבור זה לא משהו שבא לבד.
תקציב מינימלי של 5,000 שקלים למרוץ כמו צאלים יכול לשכור כתב פרילנס מקצועי (כמו דרור) וצלם ספורט מוטורי שיצלמו, יכתבו וישלחו חומר חופשי לכל המדיות בארץ. אם זה היה קורה הייתם יודעים וקוראים על המרוץ בכל אתר חדשות בעברית. אין עורך שלא יפרסם בשמחה חומר טוב, צבעוני וחינם.
רז והילל משקיעים יותר מזה, כולל משרד יחסי ציבור קבוע שמלווה אותם, ולכן אתם קוראים עליהם, לכן יש להם ספונסרים מרוצים. לא רק בגלל מה שהם עושים, אלא כי הם דואגים שאתם תדעו מה הם עושים.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
אני לא שם ולא כל כך רוצה להיות שם ,אני חובבן ,ביישן ופחדן .
5000 שקל שילכו חצי על צמיגים ודלק וחצי לשיעורים פרטיים לבנות .
הוא התכוון לכל המתחרים יחד.
אבל זה דיון אחר, לא זה.
אסף.
להשקפתי זה עניין של ההפקה/ התאחדות.
בכל ענף ספורט מי שדואג ליחצן זו המנהלת. גם בעולם- עד כדי מכירת זכויות שידור במצב המיטבי.
ויש בזה הרבה הגיון.
מתוך הסיפור הכללי כל מתחרה שרוצה למנף את עצמו בחסויות צריך לבנות לעצמו קהל אוהדים ופרסום
טל, אתה יכול קצת לפרט מה כוללות ההכנות הללו?
איזה טיפולים ותיקונים למשל אתה עושה לקראת יוון ובהתחשב בכך שרק סיימת מירוץ יחסית תובעני מהאוטו?
מה כולל הפירוק של האוטו לקראת השליחה שלו?
איך אתה נערך מבחינת הסיוע הטכני מהארץ (חלקים וכלים) ועל מה אתה בונה שיהיה ביוון?
קצת על המערך הלוגיסטי (שליחת הרכב, ביורוקרטיה, רכב סיוע מקומי, אנשי צוות וכד').
זה מעניין וזה נראה לי יותר רלוונטי לשרשור הזה מכל דיוני מצב ה(אין) ספורט מוטורי בארץ.
וואלה ,אתה גורם לי לספר סיפור ארוך ,ובהתחשב בכך שפרקתי בקבוק יין אדום ,אבל זורק , בליווי של מנת פרוטאינים כבדה , אני אנסה להיות ממוקד.
ההכנות כוללות פירוק משני של הרכב ובדיקה ויזואלית, כולל מישוש של מכלולים "שמועדים לפורענות", גיליתי גומיה פנימית של אחד ה C.V'ים קרועה, וזה לא סתם ככה להחליף, צריך להתחיל לפרק גומיות ("גרמושקות") חיצוניות בכדי להגיע לפנימיות ,לשם החלפה אתה צריך להתמודד עם משקלים ופוזות ששוברות לך את הגב השבור כבר 30 שנה ,אתה מוצא את עצמך משמיד מגבות וסדינים שאשתך לא סובלת כי הגריז הזה ,כחצי ק"ג לכל צד הוא גריז שחור כלבת ,שנדבק לכל מקום וצובע אפילו סילקון.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...eab39f5804.jpg
קשה לי לפרט את כל מה שמקבל טיפול, צריך לצאת מנקודת הנחה שכל דבר הכי קטן ,הוא הוא זה שינקנק אותך באמצע סטייג', מרפי מקדיש הרבה שעות נוספות בספורט המוטורי ... אני אתן פירוט לדוגמא אחת, החלפתי אלטרנטור, כי בצאלים נדלקה לנו פעם אחת לכמה שניות נורת אזהרה על ירידת מתח מצברים מתחת ל 12.5V ,לקחתי את האלטרנטור לבדיקה ,בבדיקת עומס חשמלית הכל היה תקין ,אך מבחינת מיסבים היה רעש מציק, האבק והחול כנראה עושים את שלהם ,באותו לילה מרפי בא לי בחלום ,והנבלה לחש לי באוזן שזה לא אומר שהבעיה מהאלטרנטור, צריך גם לעבור על כל צמת החשמל ולבדוק חיבורים רופפים, ממסרים,צרכנים מעמיסים וכו' ...-כלבת.
מיסבי היגוי חדשים הוזמנו ומחכים לרגע שהרכב יחזור להיות על גלגלים, אחליף אותם ואכוון TOE IN מחדש. יש עוד הרבה דוגמאות לטיפול., כמו הידוק ולוקטייט לברגים ,כל מה שנראה "בסדר" כמו צנרות מים צריך תשומת לב והחלפה במידה ש...
מבחינת כיול הרכב למרוץ-
מוט מייצב הוחלף לקשיח ,מכויל למצב הקשיח ביותר , -המסלולים של יוון דורשים מהבאגי המון OVERSTEER בכדי "לקחת" סיבובים הדוקים, כמו כן המתלה האחורי מקבל מתיחה בכדי להעלות עוד קצת את מרכז הגלגול האחורי בכדי לייצר עוד קצת ציר גלגול מוטה קדימה ,בנוסף גם לקבל עזרה בהעברות משקל לטובת ציר ההיגוי, הקפיצים מוחלפים לקבוע גבוה יותר בכדי לקבל תגובות מהירות יותר לפקודת היגוי ולא גלגול רכב כמו של שיכור אירי בחג המולד שמתאים יותר למסלולים באמפיים כדוגמת צאלים.
החלפות שמנים ופילטרים, בדיקת חופשים, מחברים חשמליים ועוד...
בשילוח כל חלקי החילוף והכלים אמורים להיות על הבאגי ,כמו כן עוד 4 גלגלים ספר...
חלקי החילוף הקריטיים הם אלטרנטור ,משאבת דלק ,C.V ים ,גומיות C.V,שמנים, גריזים,צנרות שמן ומים,משאבת הגה, מסבי היגוי ומתלים ,חלקי חשמל ,ברגים ועוד. מבחינת כלים ,כל מה שאפשר ויהיה לו מקום בבאגי.
הבאגי צריכה לעלות בנסיעה לאוניה בנמל חיפה כשכל הציוד עליה, בירוקרטיה ....היא בירוקרטיה ,כלבת, פה וגם ביוון.
רכב סיוע, יוסי ארנון וניצן הנווט ייקחו בסלוניקי ויסעו איתו לפלורינה(בסיס הראלי) ,אני והחברים האחרים נגיע יום קודם לאתונה בכדי "לשחרר" את הרכבים מהנמל ,להעלות אותם על מובילים מקומיים ,והיידה לכיוון פלורינה.
בגללך עבר לי הסוטול, אתה חייב לי בקבוק יין.
טל כל מה שאתה מתאר , לי נשמע כמו תענוג . . . תענוג יקר אבל עדיין תענוג .
מקנא [emoji2]
עידו
אולי כתבת ופיספסתי... מתי זה יוון?
אסף.
הפוסט הארוך האחרון שלך טל מזכיר לי את המתכון ל"עוף בוויסקי" :rolleyes:
כנראה שאני כותב פה רק כשאני "שמח" ,אז הערב אני שמח ,כי רוקדת אצלי בחצר כיתה יב 4, של ביתי הבכורה, נהנית מהחופש האולטימטיבי של אחרי הבגרויות ולפני עול הצבא והחיים.
לענייננו..
הצלם היווני שולח לי טיזרים קצרצרים מידי פעם לפני הסרטון המלא של ראלי יוון 2017 ואני מעלה אותם ליוטיוב,אם למישהו יוצא לטייל באזורים הללו ורואה סימני קשתות בגובה מטר וחצי של צמיגים על דופן ההר בסיבובים הדוקים ,שידע שאנחנו חתומים עליהם.
אז לפני שאני הולך לגנוב לילדים עוד בירה (לאלה שלא נוהגים ) הנה קישור -
https://www.youtube.com/watch?v=WTiY...ature=youtu.be
תכל'ס אני אוהב יותר סרטונים ב slow motion עם מוזיקה קלאסית ,שבה אפשר לראות דינמיקה של כלי רכב לפרטי פרטים ,ונוף כמובן.-יש בזה יותר עוצמה מאשר כוחנות של מנוע ומוזיקה אמריקאית.
לא נורא
בבקשה ,שאלות, טענות ומענות טכניות ,פה.
שור במסלול קארטינג ;)
בהחלט יפה.
ד"ש לבנות. איך שהזמן רץ!
האם הבקבוק ששלחתי הגיע ליעדו דרך הילדודס של י"ב 4?
אם לא, היום יום חמישי. ואפשר לעשות איזה שיפטינג קטן לטובת העניין אם בועז ונמרוד יתחילו להתייחס למה שהם מקבלים ממני כל שבוע בהודעה.
בכל זאת, הבטחות צריך לקיים.
הנסיעה עליך, היין עלי.
אתה בעניין?
מנמרוד ובועז כבר התייאשתי...
תעשה משהו קרוב.