משלוח (מאמזון) מעוכב כבר שבוע וחצי ע"י משרד התחבורה בגלל קסדת אופניים (!) שיש בו.
הנציג של GCX אומר שהבדיקה מבוצעת פעם בשבוע וצריך לחכות עוד שבוע - זה אמיתי?
Printable View
משלוח (מאמזון) מעוכב כבר שבוע וחצי ע"י משרד התחבורה בגלל קסדת אופניים (!) שיש בו.
הנציג של GCX אומר שהבדיקה מבוצעת פעם בשבוע וצריך לחכות עוד שבוע - זה אמיתי?
חייב לומר
עדיף לי דואר ישראל
על חברות המשלוחים ההסויות שזורקות לי את החבילות בכל מיני חנויות הזויות.
אני גר במושב.
והעיר הקרובה, איך נגיד, לא חביבה עליי והכל מעיק.
להביא חבילה זה לבזבז ברוטו כמעט שעה.
אז הדואר תכלס- לי- עדיף.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
כן שלחתי להם כבר הצהרת יבוא, משעשע לראות מה יראה עם זה.
במקרה הכי גרוע אתה פונה לאמזון והם מטפלים בנושא. אצלי הטיפול שלהם היה החזרת כלל המשלוח (או לא, לא אכפת לי מה עשו העיקר שזה ירד ממני) אבל לא ידעו להפריד בין המוצר ה"בעייתי" לשאר תכולת המשלוח.
לא כזה בעסה. אם אני מבין נכון נדרש רק לראות שהמוצר עומד באחד התקנים הבינלאומיים ( אני יודע, אני יודע, הבחור עם גבס בבית או משהו כזה). אם אני זוכר טוב לפני כן היה צורך באישור משרד התקנים ואז באמת בעסה.
יש המון בעיות עם דואר-ישראל לאחרונה. :(
אסף, אני מזדהה איתך...
תנשמו עמוק ..
https://m.facebook.com/photo.php?fbi...7539&source=57
אני לא קשור לדאר ולא עובד בדאר ובטח לא מומחה ...
אבל נראה לי שכיום, החברות הפרטיות הן רק שלב בשרשרת וממילא הדאר הוא המוביל.
אחרי הפרטה הכל יהיה פרטי ואם לא יהיה כיף עם חברה אחת, כנראה תוכל להצביע ברגליים .. ( זה לפחות הרעיון ) ויכאב להן בכיס .. לחברות הרעות.
ימים יגידו.
להצביע ברגליים? איך?
היום יש חבילות שמועברות מהדואר לצ'יטה. אלו האחרונים לא מביאים לי את החבילה הביתה, אלא למכולת ללא כתובת (אלא אם "שכונה דרומית", טייבה נחשב כתובת), באחד מכפרי המשולש. כשאני מנסה לדבר עם השולח שאני לא מוכן לקבל את החבילה אני מקבל התעלמות (עליאקספרס) או תשובה שאין להם שום יכולת להשפיע על המשלח.
שינוי קבלת החבילה לא מתאפשר בקישור שהם שולחים, ורק אחרי המתנות ארוכות לשירות טלפוני מצליחים (לא תמיד) להזיז את מקום קבלת החבילה למקום אחר, שגם אליו אני צריך להטריח את עצמי.
כל זאת במקום לקבל את הדואר הביתה או למזכירות המושב.
וזה רק מקרה של צ'יטה. עם משלחים אחרים הסיפור די דומה.
כשזה בדואר,זה מגיע. לפעמים אחרי הרבה זמן, אבל לרוב די מהר.
אז לא.
אני לא בטוח שהפרטה היא טובה, ואין לי יכולת להצביע ברגליים (אני לא שולח חבילות, רק מקבל).
בדקתי בדפים האחרונים של השרשור לא ראיתי התיחחסות...
הפסקתי לקבל SMS מדואר ישראל, רק מיילים. עוד מישהו נתקל בזה?
נכון ל 30 לאוגוסט, משלוח אחרון שלי הגיע סמס טרום הגעה לארץ וכן בכל התחנות כולל איסוף.
בדוק אם הטלפון מופיע בפרטים שלך באתר ממנו הזמנת.
מגיע.
בדוק אם מספר הטלפון רשום נכון, כפי שהוצע למעלה.
בדוק באתר MYPOST (או בכל יישום / אתר מעקב משלוחים החביב עליך) לגבי סטטוס החבילות שלך ואם רשום שנשלחו הודעות. ישנן חבילות הנשלחות בצורה "רגילה", כלומר לא בהסדר של עלי-אקספרס עם דואר ישראל. במקרים אלו באמת אין סמסים והחבילה משייטת לאיטה עד שמגיעה לתיבת הדואר שלך / מרכז החלוקה שבו התחשק לדואר לשמור את החבילות אליך...
מוזר... בדקתי בפייפאל ואלי אקספרס, הכל כרגיל עם המספר הנכון.
אז כנראה מדובר בשילוח רגיל ולא השילוח שבהסדר עם דואר ישראל
(בדוק אם זה akiexpress standard shipping או באמצעות cainiao, שאצלם זה מגיע בד"כ מהר עם הסדר מול דואר ישראל ועם סמסים, או צורת משלוח אחרת).
עכשיו זה ברור..,
זה לא אלי אלא עלי.
הוא במקור מוסלמי.
כפי שארז הציע, באפליקצית הדואר, תחת mypost תוכל לעקוב אחרי החבילות שלך שבהם הדואר מטפל. הן מסווגות לפי ת.ז שמסרת לצורך הצהרת היבוא.
שם תוכל גם לבדוק לצד ״משוייך לנייד״ מה רשום ותוכל לעקוב אחרי מקור הבעיה.
אם הכול מוגדר נכון, כבה והדלק את הטלפון. לעיתים שרות הסמסים יוצא מאיפוס.
קרה לי כמה פעמים ושמתי לזה לב כשלא קיבלתי סמס לאימות.
כמיטב המסורת שתוארה כאן בשירשור, גם אני נפלתי עם חבילה שנשלחה לאיזו מכולת בישוב אחר.
לא אמרתי נואש והתקשרתי לדואר ישראל אחרי דקות ארוכות של המתנה (בערך 20) ענתה לי בחורה נחמדה בשם הגר (או הדר?) ואישרה את שכבר ידעתי.
הייתה באמת שירותית וניסתה לעזור. אפילו לא שמה אותי בהמתנה עם המוזיקה המעצבנת ויכולתי לשמוע איך היא ממלמלת את המילים שהיא מקלידה (היה אפילו נחמד להקשיב). אחרי דקה או שתיים חזרה אליי ואמרה לי ששלחה בקשת ניתוב מחדש לחבילה, וכי החבילה תגיע אליי תוך שבעה ימי עסקים מהרגע שתיאסף מהנקודה הלא נכונה אליה נשלחה.
אכן תוך כמעט חודש (שזה שבעה ימי עסקים בתרגום לישראלית), החבילה נחתה בתיבת הדואר שלי.
אולי גם בלילות הכי אפלים יש מעט אור?
בעבר, אחרי בקשת ניתוב מחדש, זה פשוט לא הגיע.
המסקנה הייתה שאם זו חבילה יקרה/חשובה, לכתת גלגלי למקום בו היא נמצאת, או להיעזר בחבר שגר ליד.
לרשימת הגרועים בחבילות מחו״ל תוסיפו את צ’יטה.
פשוט גרועים.
מראש מנתבים ליישוב אחר, ומצהירים לעלי שזה אצלי ביישוב.
נפלת על צדיקה איל. יצא לי חבילה שנשלחה לעיר שהיא כמעט שעה נסיעה מהבית שלי, לסניף דואר ( יותר גרוע ממכולת- שעות מצומצמות, חובת הזמנת תור, שירות פח אשפה). שהתקשרתי לנציגה אמרה לי שזה מה שיש ושאם לא אגיע לאסוף בעוד 3-4 ימים היא תוחזר לשולח.
לקחתי את עצמי, מצאתי יום ויצאתי מוקדם מהעבודה כדי להספיק לאסוף את החבילה בשעות המצומצות של הדואר, רק כדי לגלות שלפני שיצאתי לדרך אין אפשרות הזמנת תורים לשבוע וחצי הקרובים.
יצאתי לדרך בכל זאת, בטלפון מנסה לתפוס את הדואר, התשובות היו מזעזעות בסנגון של:" למה לא דאגת לזה קודם?, בעיה שלך וכו'..)
הגעתי לסניף, כמובן לא הכניסו אותי, אחרי הרבה ריבים יצאה אלי פקידה ואמרה לי שאם התור יגמר לפני השעה 18( שהיא סוגרת) היא תקבל אותי.
קיבלה אותי ב18:15 אחרי שוב בלאגן..
אם זה לא היה עצוב , זה היה כנראה מצחיק
אני לא חושב שאפילו קישון לא היה יכול לחשוב על דבר כזה
יש לך 3-4 ימים לאסוף חבילה מסניף הדואר אחרת תוחזר לשולח.
אתה חייב להזמין תור לסניף הדואר
התור הקרוב בעוד שבוע וחצי ...
אי אפשר לאסוף חבילה בלי תור?
אסף.
לא. הם אימצו את השיטה מהקורונה ולא משחררים. ככה יש להם שליטה של כמות אנשים פר זמן נתון.
מקרה עצוב, לא האמנתי לזה גם אחרי שזה קרה
ואני עדיין מעדיף לשלם טיפה יותר ושיגיע אליי שליח הביתה.
הפעם היחידה שעשו לי קטע היה בדואר ישראל שהשליח דיווח שלא היה אף אחד בבית.
רק מה, יש שומר בבנין 24/7. זה גם גרם לשבוע עיכוב כי לקח לו זמן להחזיר ואז זה היה צריך
לצאת שוב להפצה. כל הצעקות והעצבים שמישהו יעניש את החלאה וישלח אותו חזרה לא עזרו.
יכול להיות שזה בכלל שאני במדינת תל אביב.
אבל כן, המשלוח מתחלק לשני חלקים 1/3 להגיע לארץ ו 2/3 להגיע הביתה שזה בדואר ישראל.
חבילה שפוצלה, מחציתה הגיעה עם חברה אחת והשניה הגיעה עם דואר ישראל נחתו בהפרש
של יום. הראשונה נמסרה, התגלה בה בקבוק שהתפוצץ, נפתחה קריאה, התחליפי נשלח למחרת
והגיע אליי הביתה לפני שהגיעה החבילה השניה עם דואר ישראל. אבל, אני מעדיף שזה יגיע גם
אם בתוספת כמה ימים הביתה ולא אצטרך לרדוף אחרי החבילה בחצי מדינה.
איזה משלח סיפק לכם חוויה טובה מזו של דואר ישראל?
אני חושב שיש לי טיפה פרספקטיבה. גם בהיותי צרכן מעל הממוצע מבחינה כמותית וגם יוצא לי לסיע לחברים בעניני יבוא ואני פוגש תקריות עם כל המשלחים למעט הדואר.
עם כל החוסר מושלמות הם הכי פחות רעים כרגע וזה לא שאין מקום רחב לשיפור גם אצלם
זה כנראה מאוד תלוי איפה אתה גר..
במושב בסוף העולם הדואר עובד יותר טוב מהאחרים כי החבילה בסופו של דבר מחכה במזכירות 3 דקות ברגל מהבית.
פדקס ו- dhl מגיעים עד הבית עם רכב שלהם
כל האחרים - לך תדע, יש כל מיני נקודות חלוקה וכולן במושבים אחרים.
מה שכן, איך יודעים שהחבילה תגיע בדואר של מחר ? מקבלים סמס או הודעה מאפליקציית המעקב שהחבילה נמסרה ללקוח [emoji1751]