-
חוזר: הפרה הקדושה נשחטה היום - הדיסקו הופשט מפלסטיק.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי רכס חיים
מה ייקרה אם אמחוק מהצמיגים שלי את כל המידות הרשומות עליהם?????.
בבקשה - תשובות משפטיות עיניניות לגבי פעולותיו האפשריות של השוטר על הכביש.
חיים, הנה תשובה שאני חייב לתת לך:-
כאן אתה עובר מעבירונת תעבורתית מעין פלילית, עמוק לתוך התחום הפלילי.
לא חשוב אם ידביקו לך מירמה, הונאה, זיוף וכיו"ב עבירות לא קלות(וכנראה גם יוסיפו בנסיבות מחמירות), אבל מה שברור שאתה כבר הופך לעבריין-זייפן, אולי לא בדיוק כמו זיוף מספר מנוע או שילדה, אבל לא רחוק מזה.
יש כאן את המוטיב של כוונה ברורה להשיג תוצאה אסורה באמצעים בלתי חוקיים עם אלמנט(שינפחו אותו) של סיכון חיי הציבור, ועוד כהנה וכהנה צרות צרורות, אשר יכפילו את עצמן פי אלף אם חלילה תתרחש תאונה והסיפור יתגלה אז.
אתה צריך לצאת מנקודת מוצא שאומרת שכבר נתפסת - כשזה יקרה, יחול כל הנ"ל ויותר.
אם אתה רוצה להמר ולהסתמך על כך שלא תיתפס, זאת זכותך, אבל זכור שיש הבדל גדול בין נסיעה על גלגל שונה והורדה מהכביש לבין פעולה מכוונת של הסתרה/מחיקה/זיוף של מידע רשמי שנמצא על חלק של רכב, דהיינו ברכב.
בקיצור, המלצתי היא שלא תעיז אפילו לחשוב על זה.
שבת שלום
-
ברוך, הבנתי ואני עדין צריך להפנים שזו עבירה כל כך גדולה.בכל מקרה הראש היצירתי שלי ימשיך לחפש פתרונות גבוליים מבחינה משפטית ,ואתה תוזמן להביע דעתך.(נעלמת לי בעינין הארגז).
היום - תתפלאו יחד איתי, האלומיניום יצא בשלום וחזר בשלום ,ואפילו לא חשב לרגע להיתקע בשום מקום.
הפעם ערכתי מסע טכני לא קל ביערות חורשן ואלונה, בערך 50 או 60 ק''מ בשבילים סחופי מים על סלעים ומדרגות חלקלקים וערוצים עמוקים שבאמת מפחידים. וזה עדיין חוץ מהבוץ הטיני במקומות הנמוכים,שכלל ימות ומעברי נחלים.
הרכב נשרט כהוגן מכל הכיוונים,וזו היתה סיבה טובה לשמוח שהרכב לא חדש.פגשתי על הציר הקשה ביותר בשטח שני רכבים שיצאו לפני שלושה ימים מהיבואן עם שתי הנשים של הנהגים כשהן מבכות את השריטות הנמריות על דפנות הרכבים.ככה לפחות הוא יקבל צורה יותר קרבית מדיסקו בלונדון.
גם הפעם ,עם מדרגות וסלעים על גבול זווית הנטישה האחורית שלי ,לא חרגתי מ-3,000 סל''ד כשב-98% מהזמן גם לא חרגתי מ-2,500 סל''ד. פשוט ,לא צריך.מצידי אפשר להחזיר ללונדון קרוב למאה סוסים מיותרים ושבדרך כלל גם צמאים מאוד לאלכוהול האוקטני.
על גבעה נ.צ.189 המפורסמת ערכתי שולחן לתפארת שכלל שלוש מנות מלאות .מנה ראשונה סלט חסה עם עגבניות בשמן זית,לימון ומלח.מנה שניה בטטות מטוגנות בשמן זית עם בצלים,שום ונגיעה בפלפל שחור ומלח.המנה העיקרית הבשרית היתה על בסיס קבנוס שמן ומתובל שטוגן בחמאה עם שומר,בצלים ותפוחי אדמה עד להזהבתם.מעט תבלינים ויש לך מעדן שטח שלא צריך מקרר בכדי לסחוב אותו. (באם תירצו שהמתכון יפורסם במדור ''אוכל בשטח'',נא הזמינו כאן)
המטבח הנייד מלהיב אותי כל פעם מחדש ומאפשר לי הכנת מעדנים ברבע מאמץ.
שבתי הביתה עם חשכה לקול גירגורו השקט של המנוע המנסה לפצות אותי על שבת שעברה.
אם הוא ימשיך כך ,ייתכן ואסלח לו.
-
-
היום קניתי בגל-אור את המנורות המיוחדות לפנסי הערפל,לצורך הארת הסככה בלילה. אלה מנורות 12V שצורכות 55W לכן הפעלתן מחייבת זהירות בכדי לא לרוקן את המצבר,במיוחד אם הוא ישן.החשמלאי שלי טוען שחיבורן בטור יכול להוריד את הצריכה לבערך 30W כנגד עמימות של האור שגם כך יהיה חזק מדי. האם הוא צודק??
בינתיים אני עוסק בשיפוץ המפלג הישן בתקוה להשמיש אותו,יחד עם האלטרנטורים שהגיעו מאבו-שפם.
השבוע גם אקבל את מודול ההצתה הנוסף שיהיה מורכב ברכב עם הגעתו.
כיוון מחשב ניהול המנוע ''החדש'',נעשה על-ידי החשמלאי שלי ,שטוען שעכשו תרד גם צריכת הדלק.אבדוק את זה מעשית בשטח וניראה את ההשפעה הריאלית.על כל פנים הכח שהמנוע מייצר ניראה כעת- לפי הרגשה בלבד- כזמין יותר ועם עוצמות אין סופיות.
היות והמנוע התמלא בים של בנזין בעת נסיונות ההתנעה ,הוא עבר סוג של שטיפה יסודית מכל הג'יפה שהצטברה בו ,והוכנס בו שמן חדש.אצטרך לבצע את החלפת השמן הזה בתוך 1,000 הק''מ הבאים היות וגם הוא מעורב בכמות בנזין מסוימת.
עכשו ,כשהתפניתי מהלחץ של התקלות ,אני רוצה לחזור לעינין הפילטר אוויר שלא נותן לי מנוח,ושיש בדעתי להחליף בפילטר פתוח.עוד יותר טוב אם אייצר לו גם שנורקל שיתן לי שקט מהחדרת מים למנוע.
למרות תא המנוע הענק ,אין בו מקום פנוי למשחקים בגלל המנוע המפלצתי שממלא אותו,כך שהחלפת פילטר היא משימת אירגון מאוד בעייתית.
מערכת הברזים החדשה הוכיחה את נוחיותה בשטח,והיא מהווה אטרקציה למי שרואה כיצד היא פועלת.
-
חיים
לגבי הנורות חיבור של שתיים בטור יקטין את ההספק של כל אחת ל 25 אחוז מההספק המקורי (בקרוב מכיוון שחום הנורה ירד ולכן התנגדות המוליך תהיה נמוכה יותר) ואת עוצמת האור לעששית שלא ניקו אותה שנתיים.....
הפתרון לתאורת סככה בחניה - או נאון 12 וולט או PL 220 וולט אתה צריך ללכת על הפיתרון היעיל ביותר מבחינת צריכת חשמל.
אתה יכול להתקין את פנס הערפל לטובת תאורה קבועה מהרכב להקמת הסככה ולתיקונים או כל תאורה מהירה אחרת אבל לתאורה לאורך זמן אין מה לדבר על נורות להט.... או כל נורה בזבזנית אנרגיה אחרת.
-
נכון מאוד!
הפתרון לתאורת סככה המוזנת ממצבר הוא פלורסנט מסוג כלשהו. קיימות מנורות המיועדות לתאורה פנימית ברכב מסחרי המוזנות ב-12 וולט. לדעתי זה הפתרון האופטימלי למה שאתה מנסה לעשות. עם מנורות כאלו אפשר להדליק את התאורה על הלילה מבלי לחשוש לחיי המצבר.
-
אבל פנסי הערפל כל כך יפים...............
-
נכון, אבל ליופי יש מחיר: צריכת אנרגיה גבוהה מהמצבר/ים. אנרגיה שאותה ניתן לנצל לצרכים אחרים (התנעת בוקר לאחר חניית לילה בשטח, למשל...)
-
חיים, תבדוק את -http://www.rimon1.co.il/newstore/sho...02983347828AAD
יש לי פנס כזה. פלורסנט מחובר לממיר, מאיר חזק בלי לסנוור. אני מחבר אותו למוט טלסקופי ומאיר את כל שטח המחנה בלילה בלי להניע את הג'יפ. מוצר איכותי ויפה אבל לא זול.
ארז
-
לבסוף הגיעו הניירות של הטסט החדש ,ומחר אני מתוכנן לעלות לדברת כדי לעשות אותו.
זו הזדמנות לשנות את גודל הצמיגים ל-265 או לפחות ל-245.
מלבד נזילת שמן ברקס מגלגל קדמי שמאלי - הוא מוכן למבחן.(כנראה החלפת הבוכנה)
באותה הזדמנות אעביר לאבישי את הג'אנטים ''15 לטובת רכב העבירות שהוא בונה.
היות ויש לי החלטה ''עיצובית'' שלא לתקן את מעט הפחחות הנדרשת בג'יפ,עקב התוספת הקרבית שהדפיקות מוסיפות,אני מתכנן לצבוע אותו בשחור-מט כמו שהוא כרגע.בשלב זה אני בוחר את הצבע,שארכוש ממנו כמות נוספת גם לתיקונים בעתיד. לעיתים צביעה יותר קלה מרחיצה,למשל בג'אנטים ובפגושים.
יש לי נזילה לא מאותרת כשמיכל הדלק מלא לחלוטין ,וזה מונע ממני לבדוק צריכת דלק.אצטרך לטפל בצינור המילוי או בצינור העודפים ביום לא גשום ,אך בקרוב.
אני מתכנן לרכוש מצבר 100 אמפר/שעה עם תכונות ממש מיוחדות .פרטים נוספים באם אצליח.
-
ציטוט:
הקרבית שהדפיקות מוסיפות,אני מתכנן לצבוע אותו בשחור-מט כמו שהוא כרגע.בשלב זה אני בוחר את הצבע,שארכוש ממנו כמות נוספת גם לתיקונים בעתיד. לעיתים צביעה יותר קלה מרחיצה,למשל בג'אנטים ובפגושים.
אני מקווה שבסוף מישהו יעשה את המעשה הנכון וישרוף לך את הדבר המכוער הזה שפעם היה דיסקו....
-
חיים, אתה מזכיר לי את הצבא. שם תמיד עדיף לצבוע בעוד שכבה של צבע קקה במקום לנקות את הרכב...
-
ארז , הזהרתי מראש שזה בסוף לא יהיה דיסקו. זה יקח עוד זמן עד שאכער אותו סופית לטובת פונקציונליות.
אני בדרך לטסט - תאחל לי כישלון.
-
זה מה שהיה צפוי - כישלון .כרגיל ה- CO פי 10 מהנדרש - אולי יותר.
ממחר מתחילה המלחמה עם משרד הרישוי על בדיקות עשן לרכב מ-94 שיש לו רישום של 95.
-
מישהו יודע אם דיסקו 95 שעלה לכביש בדצמבר 94 הגיע לארץ עם ממיר קאטליטי באורגינל?
היום נדרשתי בטסט להרכיב בעצם שני ממירים - אחד לכל צד של סעפת פליטה היות ואין שום מקום אחר שניראה הגיוני להרכבת ממיר אחד.
אני חושב שהדרישה שהרכב הזה יעמוד בתקנות החדשות היא אבסורדית אם אין עליו ממיר אורגינלי מהמפעל.
תקנו אותי אם אני טועה.
-
לא נעים לומר, אבל גם 94 הגיע עם ממיר קטאליטי.
רק ש 94 לא נדרש לעמוד בסטנדרטים של 95.
-
חיים, אנא פרסם את התוצאה המלאה של של בדיקת זיהום האויר של רכבך.
CO גבוהה פי 10 מהמותר עשוי להצביע על בעיות אחרות חוץ מהממיר.
-
ביום חמישי קיבלתי מארז את הסט החדש של קפיצים ובולמים מתוצרת ''אולד-מן''.
כל יום שישי עסקנו בפירוק המערכת הקודמת של קפיצי ''אייבך'' ובולמים אורגינליים ,שהם מעט יותר קצרים מהחדשים.
הרכב מעט הוגבה ,משהו בסביבות 2 ס''מ ,אך הקפיצים החדשים מתוכננים ליותר עומס עקב עובי סליל גדול יותר.בחדשים עובי הסליל 19 מ''מ לעומת 17 מ''מ בקודמים.למרות שהקפיצים הקודמים הם ממש חדשים, בני 4 חודשים בלבד,נאלצתי להחליף אותם עקב העומס שיש אצלי מאחור,והם לא עומדים בעומס המיוחד.עוד מערכת שעברתי בה השתלמות מעשית.
בנסיון נסיעה קצר ,הרגשתי יציבות גדולה של הרכב ותחושת הגמליות עקב קפיצים רכים מדי - נעלמה. בכביש הרכב ממש מודבק לדרך.בשבילים ,עקב הקושי של הקפיצים הרכב מתנהג כמו רכב קשוח שמעביר חלק מהמהמורות לכסא הנהג.כאן נצטרך כישורי נהיגה נכונה בכדי להימנע מטלטולים מיותרים.
היום גם סיימתי את בנית המערכת של פנסי הערפל,ויש לי כפתור הפעלה לצורך הדלקת אורות הסככה. קשה להבחין בהדלקת יום את עוצמת הפנסים ,אך יתכן וערן צודק ,ועוצמת האור בחיבור בטור תהיה קטנה בהרבה מהצפוי. אבדוק בחושך באחד הערבים הקרובים.לפחות צריכת החשמל נמוכה.
מצאתי משולש אזהרה מפורק ,באחת המכוניות.פירקתי את שלושת המחזירי אור שלו, ועיבדתי כל אחד עד לקבלת מסגרת אחידה בלי כל הבליטות והצירים שיש על האורגינלים.כך קיבלתי שלוש יחידות מסודרות של מחזירי אור שלא עלו פרוטה. שתיים הדבקתי באמצעות דבק מגע לפגוש האחורי ,ואחד הדבקתי על השמשה האחורית בחלקה העליון צמוד לגומי.עכשו ,מי שנוסע אחרי בלילה חשוך ,רואה את הרכב ממרחק של שני ק''מ. עוד משהו קטן שעושה לי כייף.
מישהו יודע היכן ניתן למצוא את הנוסח המדויק של התקנה בנושא זיהום האוויר המתיחסת להבדלי הדרישות בין מודל 94 ל-95?.אני שואל כי הרכב שלי יוצר ב-94 עלה על הכביש בדצמבר 94 ונירשם כשנת ייצור 95. יתכן שנוסח התקנה מאפשר לי לטעון כי היא מתייחסת לרכב שיוצר בפועל ב-94 וזה מה שקובע ,ולא הרישום הפורמלי של שנת דגם.
שמוליקו, היכן ממוקם הממיר? ,אם יש שתי יציאות למנוע וכשמיד לאחר המזלג נמצא המשתיק ,ואחורנית יותר לא ניתן להתקין ממיר, היות והמרחק הגדול שורף את החיישנים?.
האם החיישנים של החמצן מחוברים לצמה הראשית? אם כן אז אוכל לפרק אחד מהם שחסר לטובת האלומיניום.
אשמח לקבל תשובות מהירות כי ההארכה שלי בטסט היא לשבוע.
-
פתרון אפשרי ל-CO
לא עקבתי אחרי השרשור, אבל אם יש לך CO גבוה מאוד (כמו שהיה לי), יכולות להיות לזה מספר סיבות.
אני הפכתי בנושא וקיבלתי המון ייעוצים בזבזתי אלפי ש"ח על פתרונות לא נכונים כולל קניית TBI משופץ, החלפה למחשב משופץ כבלי הצתה, פלאגים, MOF/ MAP חיישן חמצן שהוספתי ולא מזיק, ולבסוף מצאתי את המקור העיקרי לבעייה (אצלי לא בהכרח אצלך, ראה שרשור שלי בנושא). ירדתי מ-7% לפחות מ-4% ואני יודע כיצד להורידו לכמעט 0% כשצריך. הרכב הוא בלייזר 1988. אגב, הפתרון שיפר מעט את צריכת הדלק.
מעשה שהיה כך היה:
אחרי האוברול, המכונאי שאל אותי אם אני רוצה טרמוסטט שנפתח בטמפ' נמוכה, נראה היה לי נפלא - ישמור על המנוע מהתחממות. הבעייה שזה לא מאפשר למנוע להגיע לטמפרטורת עבודה בנסיעות קצרות או בטסטים. המחשב קורא שהמנוע קר ולמזרים תערובת עשירה שלא נשרפת טוב וגם (מאחר?) הצתה.
לאחר הוצאות אדירות, נזכרתי שהיה לי ריאוסטט עוד לפני האוברול שלא חובר אחרי האוברול כי לא ידעו מה זה ולאן מתחבר. לאחר חיטוטים באינטרנט, מצאתי מישהו שממליץ בדיוק על פתרון כזה, וכך, חזרתי והתקנתי הריאוסטט שמרמה את המנוע לחשוב שהטמפרוטרה גבוהה יותר מהאמיתית, וזה שיפר אבל לא היה פתרון נכון, כיוון שחייב אותי לסובב אותו במהלך הנסיעה ושוכחים לעשות זאת, מה גם שזה לא עובד נכון, אבל משפר בטסט את ה-CO.
הפתרון הנכון, טרמסטט לפי המלצות היצרן: במקרה שלי פתיחה ב-92 מעלות. כ"כ, האם הרדיאטור שלך גדול מהמקורי וכך מקרר יותר מידי? פעם בהיותי אצל אפ"ק הגיע לשם 4runner עם צריכת דלק מטורפת ונסיעה כמו עם צ'וק - יורם מצא מייד שהצינור שדרכו זורמים מים אל חיישן החום היה סתום ולכן המד מראה למחשב טמפרטורה נמוכה וכו...
הפתרון הנ"ל עלה לי גרושים, ולצערי מצאתי אותו בכוחות עצמי אחרי בזבוז של אלפי שקלים ומכונאים מומחים.
אם עזרתי לך לצמצם את אפקט החממה, באתי על שכרי.
מוני
-
מוני ,תודה על הרעיון. אבדוק את זה השבוע.
-
הצמיגים ברישיון שונו השבוע ל- 265/75/16.תארו לכם כמה חששות אני עומד להרוויח ממפגשים עם האהבלים הכחולים.
-
מחר מתוכנן אצלי לעלות למכון הרישוי ללא הרכב ולשכנע אותם שהרכב יוצר ב-94 ולכן פטור מבדיקת עשן.היות ועד עכשו אני לא קראתי את התקנה היעודית הזו ,אנסה למכור להם משהו שאולי ישכנע אותם בנושא.
תאחלו לי הצלחה, אחרת בשבת אני עוד פעם נוסע כבר בלי טסט.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי ארז
אני מקווה שבסוף מישהו יעשה את המעשה הנכון וישרוף לך את הדבר המכוער הזה שפעם היה דיסקו....
על מה אתה מדבר? :roll: ?
איך הצלחת בכלל לראות את הדבר הזה(שאני מוכן בקלות להאמין שנראה כמו בית שימוש :twisted: )
אם אין כאן אפילו תמונה אחת לרפואה?
בושה:shock: וחרפה:shock: שעד היום ולמרות הארכות שקיבל בשפע, ממשיך רכס במחדל המביש הזה:!:
-
ברוך,תארגן איזה חוכמולוג שיקח ממני ים של תמונות וישתול אותן כאן.גם לא יקרה כלום אם זה יהיה אתה ,ובאותה הזדמנות נסדר סוף סוף את הארגז החדש.
היום הוסכם עם מכון הרישוי להביא אישור של ל.ר. שהרכב הזה יוצר ב-94 גם ללא ממיר קטליטי, ואז הוא יעבור את הטסט.
בינתיים קיבלתי אורכה של הטסט בעוד שבוע.
אבקש את עזרת הציבור ברכישת החלקים הבאים.
1. בית פילטר אוויר - מהפלסטיק - שלם. שלי מרופט וסדוק.
2. נועל סך השמש מהפלסטיק.
3. מפלג קומפלט - כולל מכסה דיסטרבוטור.
4. קויל אורגינלי של ל.ר.
5. רדיאטור טרופי חדש בלבד של דיסקו 95.
6. שנורקל לפילטר אוויר.
7. חיישן חמצן - אחד מהשניים שעל הסעפת.
לטובת אור רוורס החלטתי להוסיף שני פנסים ריבועיים שפרקתי מהוונדורה ולהרכיב אותם מאחור.יש בעיית מיקום עבורם ,אך אקווה כי אמצא כזה ללא הצורך להתקין אותם בולטים מהגג ,בכדי של ייתקעו על עצים נמוכים. ההפעלה שלהם הינה באמצעות כפתור הפעלה נפרד ,כך שאם מישהו מסנוור אותך מאחור,אתה יכול לרמוז לו שיהיה נימוסי.
השבוע אני מקווה לקבל את חיפויי האלומיניום למכסה המנוע, לידיות הדלתות, ואולי גם לגריל החדש. אשרי המאמין.אם כן ,אז ביום שישי תהיינה תמונות של מראה חדש מאוד לאלומיניום.
אני מת לפגוש שוטר שמתעניין בגודל הצמיגים של המכוער.
מישהו יכול לכתוב כאן את הנתונים הדרושים שיש לציין על פיתקית המשקלים?? אני נדרשתי לזה בטסט.
-
אהלן!
לגבי המשקלות - אתה יכול להוציא אותם מהסידי שהבאתי לך ...
(RAVE)
אמיר.
-
טיפ קטן בנוגע לפרוג'טור אחורי (פנס רברס המופעל ע"י מתג נפרד).
לנסות לסמן למישהו בלילה שהוא מסנוור ע"י הדלקת תאורה אחורית הינו מהלך בעל פוטנציאל נזק לא קטן.
אני חייב לשתף את הציבור באירוע קל מניסיוני:
נסיעה על כביש החוף במהלך הלילה באזור לא מואר (מצטער, לא שמתי לב שאני עדיין עם אור גבוהה כשהתקרבתי לרכב לפני)...
השלב הבא הוא שיש לי כתם בוהק בעיניים ואני מקווה מאד שהכביש לא מתעקל והוא עדיין נמצא היכן שהשארתי אותו.
חברים... זה עובד בכל העולם ולרוב גם בארץ (יוצאים מהכלל מתבקשים) - הפעלת 4 וינקרים היא סימן מוסכם שמשהו לא בסדר לרכב שמאחור - לרוב הם מבינים.
ואם לא, הטו את המראה, הזיזו את הראש מעט ותשרדו את האירוע, זה עדיף מלראות במראה את הרכב מאחוריך "עף" לשוליים כי נעלם לו הכביש.
הכל כמובן בחיוך ;)
-
ציטוט:
היום הוסכם עם מכון הרישוי להביא אישור של ל.ר. שהרכב הזה יוצר ב-94 גם ללא ממיר קטליטי, ואז הוא יעבור את הטסט.
חיים, האם השגת כבר אישור כזה?
-
עוד לא, ואני זקוק לו בדחיפות,היות וההארכה של הטסט שלי מסתיימת בעוד 5 ימים.
-
לפני שאתם מתחילים לקרוא את העמוד הזה ,כדאי שתשבו ,בעצם כדאי שתשכבו,כי בכל מקרה בסוף הכתבה הזו תמצאו את עצמכם שוכבים על הרצפה.
היום ,משום מה החלטתי להתקשר ישירות ללנדרובר ולקבל את האישור עבור מכון הרישוי. לא שציפיתי למשהו במיוחד שאני לא מכיר אותם לחלוטין ,ורק במקרה אני יודע על מישהו שעובד שם.
התקשרתי אליו לצורך התיעצות,והוא בהמון רצון טוב הפנה אותי למישהי שעוסקת בכל מיני אישורים שהמערכת הדבילית במדינה מבקשת.
הבחורה הזו,עם עוד יותר רצון טוב ,בדקה את ההיסטוריה של הרכב על המחשב שלה ,ובסוף הבדיקה היא אומרת לי ככה סתם - ''הרכב שלך הגיע לארץ ללא ממיר קטליטי ,ואני יכולה לתת לך אישור על זה'' - סוף ציטוט. לאחר שקמתי מעלפוני המתמשך, הגיעו בפקס שני דפים עם האישור המיוחל ועם שרטוט המראה שאין ברכב האורגינלי ממיר קטליטי .
עוד אני מנסה להתאושש ,באיזה קלות נפתרים הסתבכויותי, הטלפון מצלצל.
הבחורה המופלאה הזו מתקשרת לוודא שהפקסים הגיעו. ומוסיפה כלאחר יד ''תגיד, טנק הדלק של נוזל??
אני עונה לה ''כן, איך ידעת???
היא עונה - ''הרכב שלך רשום כאן אצלי לקריאת ריקול בכדי להחליף את הטנק בחדש, ללא כל תשלום'' סוף ציטוט.
כשקמתי מעילפוני השני - הצעתי לה נישואין.
-
חיים ידידי,תברר איתה אם אתה לא יכול לעשות ריקול גם לטמבון האחורי.
דרור הראל