אם היו לטויוטה פסלים היינו רואים עכשיו חבורות של לנדרוברים וטרופרים מפילות אותם והמון צוהל [emoji12]
Printable View
אם היו לטויוטה פסלים היינו רואים עכשיו חבורות של לנדרוברים וטרופרים מפילות אותם והמון צוהל [emoji12]
עכשיו את סתם נסחף... לא יפה.
בכל טיול... כל טיול, הרכב היחיד עם מכסה המנוע פתוח, היה הריינג' שלי.
והרי זה ידוע לכל שהריינג' הוא The best 4x4 by far..
בכלמקרה, "כמובן" שמכסה המנוע היה פתוח רק על מנת לתת לאציל תשומת לב, לא בגלל תקלה... חו"ח...
אני זוכר, כשאחי עדיין היה איתנו, הוא לא היה מרשה לי לפתוח מכסה מנוע - שלא יראו לנדרובר עםמכסה מנוע פתוח...
אז בטח לא היתה תקלה... סתם הבחור/חבר עם הטויוטה רצה לפנק את המנוע בקצת יותר קירור וכו'.. :rolleyes:
מחק לי את כל התמונות, שרואים בהן את הריינג' עם מכסה פתוח.... והיו המון כאלה:(:rolleyes::)
כמחווה לשרשור האלמותי "איך אתה יודע שאתה נוסע בסופה" ננסה לפרשן כאן את המחזה הלא שגרתי של טויוטה עם מכסה מנוע פתוח - בחר את המועדף עליך:
1. בעל הרכב רוצה להראות לחבריו רוכבי הלנדרוברים וה-Jeepים איך נראה מנוע יבש ללא נזילות.
2. נהג הטויוטה רוצה לפנק את המנוע באוויר קריר גם כשעוצרים לצהריים.
3. נהג הטויוטה הוא שודד דרכים שרוצה למשוך את תשומת ליבם של עוברי דרך שיעצרו לעזור לו, ואז יתקוף וישדוד אותם.
4. נהג הטויוטה (עם מנוע בנזין) מנקז בנזין על מנת לתת לחבר שלו שנוהג ב-Jeep ונגמר לו הבנזין.
5. נהג הטויוטה (עם מנוע דיזל) מנקז סולר על מנת לתת לחבר שלו שנוהג בפולסייז ונגמר לו הסולר.
6. נהג הטויוטה מנקז שמן על מנת לתת לחבר שלו שנוהג בלנדרובר שנזל לו כל השמן.
7. נהג הטויוטה בדיוק מוציא את המטפונה העטופה בשכבות עבות של נייר כסף מסעפת הפליטה (המכסה אמנם פתוח, אבל המנוע עובד, כאילו דא).
8. נהג הטויוטה מראה לכולם כמה המנוע שלו מאובק - עדות למכסה מנוע שמעולם לא נפתח.
9. נהג הטויוטה מראה לכולם איך נראית מערכת חשמל בת 15 עם בידודים רעננים וללא אף נתק/קצר.
10. נהג הטויוטה מפגין הזדהות עם חבריו בעלי המותגים הנחותים שמתקלקלים כל הזמן.
11. נהג הטויוטה מניע בכבלים את אחד הרכבים מהמותגים הנחותים שמסרב להתניע.
12. אופס - קשה להאמין אבל אולי משהו בכל זאת התקלקל בטויוטה?.... ברור שזו לא אשמת האוטו. זה המוסך, זה החלק התחליפי, זה צפיפות האוויר, איכות הדלק, הזנחה של בעלים קודמים. הכל, רק לא האוטו.
המשיכו כאוות נפשכם ותזכרו - את טויוטה אסור להשמיץ - כי טויוטה זה השפיץ. טויוטה לא מתקלקל! טויוטה הכי טוב!
החבברים עשו לנו לוח שנה, עם תמונות מהטיולים שלנו(שמאז שאנחנו פה.. אין :() ובעמוד הראשון של לוח השנה...
הנה תראו לבד..
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...9c59b15499.jpg
היחיד עם מכסה המנוע פתוח... אבל זה לא אומר שהוא לא אמין[emoji6]
Sent from my SM-N900T using Tapatalk
ברנרד,
אמינות מוגדרת גם כי ״אי הפתעה״, ורציפות בהתנהגות ללא התקלות, וככזה, הריינג׳ שלך היה אמין מרוב הרכבים.
יכולת לסמוך עליו בעיניים עצומות שהוא לא יכזיב ובכל טיול המכסה מנוע יפתח.
פחחחח..
בכל טיול? אם היית מנסח "בכל הכנסת מפתח לסוויץ'", היית יותר קרוב למציאות:(..
וזה, אם מכסה המנוע נפתח בכלל - זה גם לא טרוויאלי. גם בנעילות (יש שתיים) מכסה המנוע ובסנסור (גם לזה יש סנסור... אובר מתוחכמים) מכסה המנוע היו בעיות.
אכן... הפתעות לא היו איתו... :cool:
- - - Updated - - -
אה... ושכחתי... לפעמים גם לא נפתחו/ננעלו הדלתות ובכלל אי אפשר היה להיכנס לאוטו..
אחד הקטעים המשעשעים שלי עם ריינג׳ היה כשחבר קנה אחד ובא נרגש להראות את הכלה המיוחסת.
הכנסנו אותו להצלבה מלאה כדי להתפעל ממהלך המתלה עם הכריות אויר.
אחרי ההתלהבות באה תמיהה כי בירידה מה הצלבה הרכב עמד עקום באופן בולט.
לא חזר לעמוד ישר.
מעיון בספר הסתבר שבמצב קיצון של המתלה, הרכב מזהה ״מצב חירום או חרטא דומה, וננעל.
עכשיו צריך לחכות חצי שעה, וכמו שעון מקולקל, אחרי חצי שעה היה פסססס... והרכב התיישר.
חנן, כאשר מעלים דברים מן האוב הזכרון בא בטפטוף:) אין מצב לסברה שהעלית. לפני הטיפול הראשון קיבלתי מהד"ר רשימה מסודרת של נוזלים וחלקים אחרים להחלפה. עמדתי ליד הרכב ווידאתי שהיא מבוצעת בדקדקנות. חד משמעית הוחלף נוזל בלם בנוזל בלם, בוצע ניקוז כהלכה וכו'. כך גם בטיפולים העוקבים.
ועדיין, הסכום שקיבלתי במכירה כיסה את עלות הקניה+התחזוקה+הדלק שרכשתי במשך שנתיים וחצי. הלוואי שכל העסקאות שלי בחיים היו כאלה.
עוד דוגמא רלוונטית: קורולה רובוטית 2008. קיבלתי אותה מהניילונים. אחריות הסתיימה ב 100 אק"מ. ב 105 אק"מ הלך מחשב מנוע. יש שיגידו "תזמון פיקס! מהנדסים גאונים יש בטויוטה":)
אתה רואה - הנה לך דוגמא של "לא תקלה בכלל".
זה בא להגן על הנהג הלא מיומן... והדרך לעקוף את זה, פשוטה לגמרי.
אחת הסיבות שכל הזמן צחקו עלי, שאחרי כל (טוב, כמעט כל) מעבר קיצוני, הייתי יורד מהאוטו, מזיז את כיסויי הפלסטיק שמתחת לכסא הנהג... "מחטט" כמה שניות ו... נוסעים למכשול הבא ו.. חוזר חלילה:).
מתישהו התקנתי, בין היתר, מתג שהיה מנתק את המערכת לפני מעבר מכשולים ומחבר אחרי המעבר...
בסה"כ צריך להכיר את הנבלה:).
- - - Updated - - -
עמית - לא רואים תמונה.
והגז המדובר, ששאלת, נדמה לי שהוא של הבולמים המתכווננים.
ברנרד, עם נושא התמונות התייאשתי...בנוגע לגז נראה שאתה צודק...
א. להד"ם
ב. הבנת הנקרא : חור נידח אי שם בסוף העולם, חם ולח (בטח גם מלא ילידים מרושעים וחיות רעות...) בקושי יש קליטה בסלולרי...
כלי הרכב היחידים שמסוגלים לשרוד את המקום ולהמשיך לנוע הם סוסים ועגלות, קטנועים, ו... הטויוטה לנדקרוזר 105 של מר מידבר !!!
הודו לה' כי טוב...
בברכה,טושי
ניראה לי שאני מכיר מקום דומה....
הבקעה(אמנם לפני 10 שנים), קיץ, חום קבוע מעל 40 מעלות, ותנחשו מה? כלי הרכב ששורד הוא סופה שעושה אלפי ק"מ בחודש.
עכשיו תיראו מה קרה, רק רשמתי שמכסה מנוע של טויוטה היה פתוח(אגב, לא סתם למי שתוהה, האוטו הפסיק לסחוב) באמצע טיול וכבר נוסף עוד עמוד לשירשור...
ודרור אתה לא יודע כמה אתה צודק... סעיף 12 שלך זה בדיוק זה.
ובאופן כללי לגבי השרשור ורכבים משומשים, עזבו אותכם משם של חברות ודגמים, שימו את הדגש על השם של בני האדם שאתם קונים אותם מהם.
גם המוסכניקים טועים ומטעים. בטח לא קראו את השירשור הזה..
חיים בסרט.
קובץ מצורף 106721קובץ מצורף 106722קובץ מצורף 106723קובץ מצורף 106724
וקצת הומור
http://youtu.be/vbsyEI78m5s
קונספירציה של מוסכניקים, לעשות כסף...
http://www.themarker.com/dynamo/1.28...mments-element
2006 TLC 100 IL
קורולה... חחחחחחחחחחחחחחחח
פעם לפני הרבה שנים היתה קורולה 2005(אם אני זוכר נכון), שמור ומטופל, פתאום באמצע נסיעה נידלקה לאישה נורת שמן והאוטו מת.... ואז הבנו שזאת כנראה תקלה סידרתית... עוד אחת מהתקלות....
כבר אמרתי לכם שהמותג אצלי אבוד...
נדב,
מצבך טוב.
בן דוד שלי החזיק קורולה שקנה מחמו, אוטו עם פחות מ 100000 ק"מ (מה שנקרא, יד 2 במשפחה, לא זוכר איזו שנה)
בקיצור, בבוקר הניע את הרכב, עשן התחיל לצאת מלוח השעונים.
לצערו, הוא כיבה את זה...
7000 ש"ח נזק על צמה ראשית שעלתה באש, הביטוח לא הכיר בנזק כי האוטו לא נשרף לגמרי :)
הוא עבר להונדה :)
עדיין מחכים שמחירי טויוטה יצנחו... הבטחתי לחבר שמחפש לנדקרוזר שיש לג'יפולוג כוח, אבל זה לא עובד.
אתה אומר שהכוח לא עם - ארבעה? חמישה? - חברי פורום ג'יפולוג שמרגישים טוב עם עצמם, שהם חושפים איזשהי אמת מסתורית, מובילים מהפך... בערך כמו מפלגת העבודה לפני מערכת בחירות ;)
טויוטה מתמודדת בעבודה?
לא כדאי לה לזכות, ישחטו אותה.
טויוטה זה ביבי, חביבי :rolleyes:
נחמד, מטויוטה הגעתם לביבי....
מסכן ביבי, עכשיו ילך לו ה injection....