אתה לא יודע לגבות את ההצעה הנחרצת שלך בכלל? לא מבין בזה כלום? סתם הקלדת מילים אקראיות?
Printable View
אתה לא יודע לגבות את ההצעה הנחרצת שלך בכלל? לא מבין בזה כלום? סתם הקלדת מילים אקראיות?
אני יכול לתת כמה נק.
זה לא המקצוע שלי.
אבל לא יכול לתת פתרון לכל הבעיות שהעלת.
אני אנסה למצוא כמה דק. בשביל זה .. אוקי ;)?
Sent from my iPhone using Tapatalk
ברור שזה לא המקצוע שלך. אבל זרקת דעה - תגבה אותה במשהו, אחרת תחסוך לנו אותה.
"לא יודעים - לא כותבים". פעם זה היה פה כלל בפורום.
יישום - טכנולוגיות ל"א בתחום הזה קיימות מזמן, גם בשוק הפרטי ובטח בשוק המוסדי-ביטחוניסטי, ברפא"ל השארנו את הסלולרי מחוץ לחדרי ישיבות וזה עוד אחרי שהתעללו בו וניטרלו את רובו. באלביט סתם שמו לנו משדרי רעש לבן בחדרי ישיבות
השלכות - פרסומת של מוטורולה מהימים שהיה לי טלפון בננה, "פלאפון, הופך שעה אבודה לשעת עבודה" .. אז תבלה את השעה הזאת באשכרה לנהוג.. או לשוחח עם מי שאיתך באוטו ( אשתך, ילדים, ילדות, ... ) אני מנסה לשוחח עם הילדים באוטו אבל הם לא שומעים אותי כי הם מחוברים לעולם אחר :( יש מצב שאם לא יהיו סלולריים באוטו אנשים ידעו שהרמזור התחלף לירוק לפני שנתיים ואפשר להתחיל לזוז .. ( זה הדבר שהכי משגע אותי )
תועלת - הפקקים יתקצרו להפליא, חצי מהפקק זה הזמן תגובה של הנהג ששקוע בואצאפ עם הציצים של המאהבת .. רק אחרי שצופרים לו מאחורה, הוא מרים את העיניים , קולט שיש ירוק, עוזב את הבלמים, לוחץ על הגז, מגלה שכבר שוב הגיע האדום ודופק את הברקס של הלייף .. ומיד חוזר לציצים, אולי גם נצליח לזכור שיש תינוק מאחורה שצריך להפקיר באיזה גן ..
חסרון - חברות הסלולר ירויחו פחות.
חוקיות - לא רואה בעיה .. אם יוחלט שזה החוק, אז זה החוק, פעם נסעו בלי חגורה .. ואז פתאום נהיה חוק, זה חוק לא חוקתי .. כי זכותי למות כמה שבא לי מפגיעה של ההגה בצלעות .. אבל החשש שאני אפספס ואז קרנית תצטרך לשלם עלי לפיליפינית ... גורם להם לחוקק חוקים שמחליטים בשבילי ..
אני מניח גם שלא תהיה בעיה לתכנן את זה שכשהמנוע מכובה / דומם - המתקן ינוטרל ואז תוכל להתקשר לגרר / לאשה / לחבר .. אז יעצרו שניה בצד, מי שחייב ממש ממש לשוחח .. אפילו אפשר יהיה להפריד שאם האוטו נע, אפשר רק לצלצל שיחות דיבור ולא להעביר דטה. אז תוכל להפוך שעה אבודה לשעת עבודה אבל לא לבדוק מה חדש בפייסבוק תו"כ זחילה בפקק ..
אני מדגיש שאני לא עובד בתחום ולא יודע באמת .. אבל אני מניח שמה שכתבתי פה אפשרי והגיוני.
איך אתה מגביל את החסימה למכונית בלבד? מה עם הולכי הרגל במדרכה ליד, או היושבים על ספסל ציבורי או בבית קפה? תסתכל מהמשרד שלך על הכביש למטה - כל אחת מזרם המכוניות שעוברות שם תהיה משדר קרינה חזק יותר מטלפון סלולארי. למי אתה מתכוון להתלונן על כך שאתה לא שומע כלום בטלפון?
אולי תגביל את העצמה, המכונית זה כלוב פראדי לא רע, או שתערבב את החישנים של הסלולרי שממילא עובדים בשביל לזהות שאתה במרחב סגור, שאתה באוטו, שאתה מחובר למערכת שמע, שאתה מחזיק את המכשיר ביד / במתקן / מדבקת NFC ( או תואם טכנולוגי )
אני לא איש RF .. ולא תכנת סלולרי .. לא יודע.
אולי בכלל לא לחסום עם רעש אלחוטי אלא לשדר למכשיר אות שיפעיל חסימה בתכנה / מערכת הפעלה / ברמת החומרה של המשדר בטלפון ...
במחשבה שניה, ל"א זה רע מהרבה בחינות .. נעבור לגישה השניה.
או בקיצור, אתה כמו צ'רצ'יל בבדיחה הידועה... בשנים הראשונות של המלחמה, הצוללות הגרמניות עשו שמות בשיירות שחצו את האוקינוס האטלנטי, ולא נראה פתרון באופק. אז צ'רצ'יל הציע לשאוב את כל המים מהאוקינוס, ואז מטוסי חיל האוויר המלכותי יחסלו בקלות את הצוללות שיהיו תקועות חסרות אונים בבוץ. שאלו אותו, עם כל הכבוד, איך אנחנו אמורים לשאוב את המים מהאוקינוס? ואיך האוניות שלנו ישוטו אם הוא יבש? אז הוא ענה - "...הבאתי לכם פתרון, עזבו אותי מפרטים טכניים, שהמהנדסים ישברו את הראש!"
אם יש גישה מצחיקה פה, היא דוקא של נמרוד. זה שאתה מזהה בעיה, ויודע בגדול מה הדרך לפתרון , לא אומר שאתה גם צריך לדעת איך לישם. אחרת - בשביל מה בעלי מקצוע? בשביל מה אנשים לומדים הנדסה? אין שום קשר בין זיהוי בעיה אמיתית והתרעה עליה, לבין היכולת לפתור אותה. זה שאתה כורך את זה אחד בשני זה מה שמצחיק.
ודוגמאות , במיוחד קיצוניות, זה לחלשים.
פתרונות טכנולוגים יש, חלקם פשוטים. דוגמא:
כניסה אוטומטית למצב טיסה, במהירות גבוהה מ 15 קמ"ש...
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
פתרונות וולנטריים יש יותר פשוטים, כמו להשאיר את הטלפון בתיק או פשוט להתעלם ממנו.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
אחד רוצה וויז השני רוצה שמערכת האיבחון המובנית ברכב תעבוד ותתקשר עם העולם שלישי רוצה תחנות רדיו אינטרנטיות. בקיצור יש אלף דברים שעובדים בתדרי סלולר ברכב.
נכון, לא בסופה של דרור. אבל בכל מכונית חדשה אחרת.
בקיצור זה לא יעבוד כמו גם ההצעה לעבור למצב טיסה מעל 15 קמ״ש. מי שלא נוהג או אפילו נוסע ברכבת לא יאהב את זה מה גם שאף אחד לא ייסע בירוק עד שהוא ילחץ על שליחת ההודעה שכתב באדום.
הפתרון הנכון הוא שנהגים לא יוציאו את הטלפון מהתיק או מהכיס בנהיגה. וזה, אנחנו יודעים, כבר לא ייקרה כנראה.
אסף.
אני חושב שמשהו חייב לקרות ..
ומשהו דרסטי.
גם סיגריות היה להיט ויש מקומות שבהם העישון עדיין נפוץ מאד. ויחד עם זאת עקב דברים שגילו שהעישון גורם להם. חלו וחלים שינויים דרסטיים בתחום.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...97f25f28d4.png
אולי צריך לחייב שלפני כל רכב שבו נהג שמשתמש בסמארטפון ירוץ אדם עם פעמון.
אם זה עבד לפני 100 שנה זה בוודאי יעבוד גם היום.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
סיכוי טוב שאיש הפעמון ידרס על ידי הנהג שלו ;)
אני חושב שזה היה איש עם דגל ..
לא דגל ולא פעמון,מגיע לנו עונש יותר טוב , רכב אוטונומי.
יאללה בואו נתחיל לפנטז על הפתרון לעונש, ועונשו...
הנה משהו ...
מערכת ההפעלה 11 של איפון תנעל כשהאוטו יזוז.. תמנע מאנשים לסמס
איך תבדיל אם אתה נהג או נוסע .. מין הסתם יהיה כפתור ביטול שיהפוך את הכל לחסר ערך.
כסף קטן עדיין
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...64c346a4e5.png
זה לא כל כך עלה פה ... אבל כל הפחדים מרכב אוטונומי ... מוגדל בשקל 90.
50 טון של ... נוסע לבד.
https://youtu.be/Yhj4-pwi0sg
רעיון העיוועים הזה הוזכר פה כמה פעמים, עכשיו המציאות:
http://www.pc.co.il/featured/246399/
אולי רק אצלי .. אבל לא נפתח הלינק..
מוזר מאד, גם לי לא נפתח - תעשה קופי-פייסט ללינק ותקבל
www.pc.co.il/featured/246399
הפרטיות כמו שהיתה פעם נעלמה מזמן. זה לא ממש משנה אם המידע בצ׳יפ בתחת שלי או באייפון ביד שלי ... הכל פתוח והכל גלוי ... אין שום דבר פרטי יותר.
מין הסתם זה יצמיח סוגים חדשים של פרטיות אבל הצ׳יפ הזה לא כל כך מפחיד.
כל עוד זה רשות זה לא מפחיד...
חנן, מה יעזור לך הציפ הזה? לגנוב את הרכב יגנבו גם בלעדיו. אם הרכב כלכך שווה אז או שיורידו לך את היד או שיקחו אותך עם האוטו...
אני לא מתיימר לעשות את ההיילקס שלי בלתי גניב.
אני בסה"כ מנסה לעשות אותו פחות גניב מההיילקס של השכן.
אילון מאסק מנכ"ל טסלה מזהיר שוב ושוב מפני השתלטות הבינה המלאכותית על האנושות, עד כדי תכנון תוכניות ליישב את המאדים כנתיב מילוט לבני-תמותה ביום שבו בוטים ירססו אותנו ברחוב, ומצד שני תראו מה הוא אומר על עתיד המכוניות האוטונומיות שמובילה החברה שלו, בעוד עשרים שנה:
http://www.pc.co.il/featured/245783/
האם מישהו מבין איך ליישב את הסתירה הזאת בדבריו?
ובאותו עניין, במלחמת הדעות בינו לבין צוקרברג קבלו חם מהתנור:
http://www.pc.co.il/news/246717/
קודם תיישב סתירות וחוסר עקביות באמירות של אנשים קרובים יותר אלינו.
ואני לא מתכוון לפוליטיקאים. בוא נתחיל פה בפורום, אפילו בשרשור הזה [emoji6]