יש תמונות/דוגמאות?ציטוט:
נכתב במקור על ידי gp1
חן
Printable View
יש תמונות/דוגמאות?ציטוט:
נכתב במקור על ידי gp1
חן
אני אוסף הרבה תמונות אבל עוד לא יודע איך להעביר אותן.
היום פתרתי כמקווה את בעית הזנת האוויר למנוע כשהמצבר הרזרבי נמצא בתאו החדש. לאחר כמה שעות של חיפושי פילטר אחר, ואולי עם יציאה של מערכת יניקה בסחרור,ירד לי האסימון שזה פרויקט עם הרבה הכנות מקדימות ותיכנונים מדויקים ויש למצוא פתרון עכשוי.ניסיתי להפוך את כיווני הפילטר הקיים וכך בזבזתי עוד שעתיים. לבסוף ירד לי האסימון והחלטתי לפתוח פתח כניסת אוויר חדש ונוסף מכיוון המנוע בתוספת לפתח המקורי שאפו קוצץ כבר בשבוע שעבר.עכשו מורכבת מערכת האוויר המקורית בתוספת הפתח החדש והחזרתי את המצבר למקומו המתוכנן. נשאר רק להוכיח שהפתרון עובד.
הספקתי היום גם לדגם את הציליה כך שהיא מתוכננת להרכבה בתוך 6 דקות ,כולל קירות בשלושה צדדים. כל משקלה של הציליה כולל ארבעת עמודי הפלדה אינו עולה על 10 ק''ג.
לתאורת לילה אני מתכנן מספר פנסים שנמצאים בפרוקיה ושמתי עליהם עין. יתכן שכבר בשבוע הבא אוכל להרכיב אותם באופן ממוסד.
הרכב מזוהם מחצית שלוליות של בוץ לס-סידני וכל נסיונותי לנקות את המנוע ותחתית הרכב עולים בתוהו. יתכן וזדקק לניקוי בקיטור לאחר שאתייאש מהצינור שלי.
חיים אם נסעתה בנחל צין שטוף מייד בלחץ את הבוץ והלכלוך אחרת הרבה גומיות תצטרך להחליף באוטו
אנסה לעשות זאת ביסודיות ובהקדם.
עכשו כשכל הציוד עמוס על הרכב ,אני סקרן להעלות אותו על משקל.היות והמשקל המקורי ללא ציוד הוא כ-2150 ק''ג - ותקנו אותי למשקל המדויק -מעניין בכמה עברתי את המשקל הזה.
התכנית הבאה מדברת על החלפת המניפולד משני הצדדים בהדרס שכפי הנראה יצטרך להיות מיובא. למישהו יש מושג היכן שמים יד על זוג כזה?
לשבת אני מתכנן זולה באזור דיונות נידח בסביבה הקרובה,גם בכדי לנוח וגם בכדי לאזן את הוצאות הדלק משבוע שעבר ,לאחר 5 ביקורים בתחנות דלק,על כל המשמעות ההשקעתית בנושא.זו תהיה הזדמנות להריץ את הציליה המדוגמת יחד עם כל מערכת הריהוט במטבח ובסלון.
סדרת צילומים בנושא מובטחת.בהקשר הזה ,כנראה שאצטרך להביא את הטלפון שלי למישהו בכדי להוריד את התמונות שהצטברו לאתר.
אם לא יהיה גשום ביום שישי,אוכל לעשות למיכל המים האחורי תפיסה גמישה שתאפשר לו תנועה בעת פגיעה תחתונה,ותרים אותו עוד מספר סנטימטרים במצבים קיצוניים.זה ממש חשוב להישרדות שלו.
בדקתי עלות ביצוע של תיקוני פחחות קטנים בהיקף הרכב ,ובקשו ממני 1500 ש''ח. זה נראה לי ממש מוגזם כשהקצבתי לעינין 500 ש''ח בלבד.אני עדיין מהסס אם לעשות אותם היות והצלקות האלה דווקא מוסיפות לקרביות שלו.יתכן ואלך על ציפוי האוטו במדבקה שחורה מט כפי שמצבו כעת ללא תיקונים.
היום אני מקווה לפתור את בעית הג'אנטים ולעשות עיסקת בארטר קטנה שתאפשר הרכבת ג'אנטים H.D של דיפנדר על ארבעת הגלגלים.מישהו יודע את ההבדל בינהם??
ניסיתי אתמול להגביל את סיבוב ההגה בכדי להימנע מנגיעה במוטות הרדיוס ,אך לא הצלחתי למצוא את ברגי ההגבלה.מישהו יודע מה עלי לעשות בעינין? אפשרי עם שרטוט או תמונה?
הבת שלי מגיעה לביקור בארץ,והיא צפרית ממש מעולה. תמיד כשהיא כאן אנו עורכים נסיעה של יומיים לאזורים שכוחי אל בדרום.זו תהיה הזדמנות לצאת בשני ימי חול בשבוע הבא כדי לראות צפורים מדבריות.אני צריך לתכנן מסע ללא שטחי אש אבל עם הרבה סוגי צפורים.נראה לי שתא השטח בין ערד לדימונה יתאים להפעם כי ניתן לראות בו להקות מתאחרות שיורדות עדיין לאפריקה.
עקב עבודה חלשה בתקופה זו ,אני מתקדם בתיקונים הקטנים בכל יום מספר שיפורים.
דבר עם הפחח ישראל מאלקנה(גנה שירותי רכב אלקנה) - עבד כבר על לא מעט דיסקואים במחיר סביר בהחלטציטוט:
נכתב במקור על ידי רכס חיים
יש לי סט מקורי של דיפנדר tubetype, אם מעניין אותך הם שלך למרות שהם צרים יותר מהג'אנטים של דיסקו ודורשים פנימית.ציטוט:
הבורג מסומן ב-53 בתמונהציטוט:
ענבר תודה על המידע שאנצל אותו בהקדם. תודה גם על הג'אנטים,אך היום קיבלתי סט שחור של דיפנדר הווי-דיוטי טיובלס - כך שמחר הם יורכבו לקראת הנסיעה בשבת.אני מאוד מעריך את הרצון הטוב שלך והחברות.אתה מוזמן להכנס אלינו לכוס קפה מתי שנח לך.
היום התחיל שלב מוכר בחיי הג'יפאי המשפצר. מתחילים התיקונים של מה שייצרת קודם או מתחילים השידרוגים של מה שכבר סיימת.בקיצור - סיבוב שני מתוך עשרים הסיבובים שעוד תעשה.כך מתבזבז חצי הזמן על תיקוני מערכות העבר ורק חצי מהזמן נותר לקידום דברים חדשים.
היום בדקתי את האפשרות למכור ציליה עמידה בגשם ורוחות- מדוגמת, בשטח של 4.25/4.25 הכוללת קירות משלושה צדדים ונשענת על 4 עמודי ברזל טלסקופיים ששניים מהם רתומים לרכב עם הכנה מוקדמת וקבועה(הצד הרביעי הוא הרכב עצמו).משהו דומה לזה אפשר יהיה לראות בצילומים שאעשה בשבת הקרובה. המחיר שאולי ניתן להגיע אלי מדבר על 2500 ש''ח- אני מקווה. זה אמנם נראה לי יקר אך מדובר על מערכת איכותית ששוקלת 15 ק''ג בלבד והנפח שלה פחות מצ'מידאן. חשובה לי חוות דעתכם.
היום צמצמתי את קוטר הסיבוב לטובת מוטות הרדיוס.אם הם עדיין יפגעו במוטות ,אצמצם עוד שתי כריכות של הברגים ,ואם הם לא יגעו במוטות אפתח כריכה אחת - עד שנגיע לאופטימום.
את המהנדס שאחראי למנעולי הדלתות בדיסקברי הייתי שולח למאסר עולם, ושולל לו את הזכות אפילו לראות תמונות של מכוניות.אני חייב לעבור דלת דלת לפרק את כל המנגנון שלה ולבנות מחדש את ים המוטות מחוטי ברזל בעובי מ''מ.שעה אחרי וכשאתה מבין למה התכוון אנגלי שיכור ,ניתן למצוא את הפתרון הנכון לבעיה האולטימטיבית- איך פותחים דלת מבפנים.
היום התחלתי לעבוד על חיפוי אלומיניום לדלת האחורית במקום הפלסטיק האורגינלי.החיפוי אמור לכסות את פנים הדלת ,אך להשאיר פתחים שנועדו לנצל את החללים הריקים שבתוכה.מחר אולי אתקדם בעינין לאחר שאחליף את הג'אנטים שהם בעדיפות ראשונה למחר.
באתי היום מוקדם ובשמחה לקחת את הדבר הזה להחלפת ג'אנטים,והרכב לא מניע. אני מזהה את התקלה בסטרטר - הבנדיקס נתפס.כשזה קרה לי בשטח דפקתי עליו מספר דפיקות רציניות והוא השתחרר, כך נסעתי חודש מבלי להחליף את הסטרטר.היום מחוסר ברירה החלטתי לאור ייעוץ של שי להחליף ברזרווי ולשלוח את זה לשיפוץ.
כל געגועי לוואז הרוסי החלו ברגע שנדחסתי מתחת לרכב בכדי לשחרר את שני הברגים של הסטרטר.המכלולים כל כך נמוכים,והכמות של המוטות מלמטה יכולה להספיק לבנית גשר של רכבת בינונית,ואין גישה לבורג הנכסף וכשאתה מגיע אליו אין מרחב למפתח לזוז בכדי לאפשר את תנועת הפתיחה. הכי מדהים היה הגילוי שהבורג הוא בכלל לא משושה אלא בורג אלן 8 שאותו בכלל לא ניתן לפתוח היות וגמישות המוט אוכלת את כל מרווח הפתיחה.החלפתי בוואזים עשרים פעם את הסטרטרים.מלמטה יש לך גובה תקרה ריקה של אולם ספורט אולימפי - מינימום 50 ס''מ נטו ריק לחלוטין. זה תהליך של רבע שעה בשטח ושש דקות במוסך. כאן אני חייב להוביל עם גרר את הבהמה לליפט הקרוב ורק שם זה ניתן לביצוע. באותה הזדמנות אחליף את הברגים למשושים, אך בינתיים נדפקה השבת.
הטמבל שהחליט שהאלומיניום הזה הוא ''רכב שטח'' - צריך סוף סוף אחרי 30 שנות בניה לצאת מהמשרד המחומם שלו ולהתחיל לשכב מתחת לרכבים שהוא בונה. אם לא בכדי ללמוד אז בחזקת עונש.איך לעזאזל הם ניצחו במלחמה??????????
אם חשבתי עד עכשו שאסמוך על הכלי הזה בעוד שנה - אני דוחה את המטרה בשלוש שנים נוספות.
חיימק'ה יקר,
אני נהנה כל יום מחדש לקרוא את עלילותיך, מין הנאה מזוכיסטית שכזו לזכר הימים שהייתה לי לפי איציק "מפלצת מוצצת".
שמע קנית חתול סיאמי עכשיו אתה מאלף אותו להיות נמר בנגלי ,
סבבה , שיכנעת את עצמך שתוך שנה החתול הסיאמי יהיה נמר בנגלי ושבשלב הבייניים
הוא יהיה נמר סיבירי.
תבין זה דיסקברי , זה דראק, זו מחלה ממארת , זה רכב כפי שאתה מאוהב בו ומקלל אותו כל הזמן ,
זו המפלצת המוצצת ב הא הידיעה.
יש לך דיסקו תפנים!!!!
דיסקו לא וואז רוסי ,
מפלצת מוצצת ולא חמור פשוט שהולך שמאל ימין ,
לרכב הזה חיים משלו והם תמיד ילכו נגדך ,
בכלל לא רלוונטי כמה תפשיט אותו ,
לא משנה כמה תוריד ,חשמל,דלתות ,וישרים, חוטים , תקלל, תאחל "ברכות" למהנדסים ,
תשפוך את כל הכסף שבעולם,
תמיד הרכב הזה יפגע בך ברגע שלא תהיה מוכן .
ברגע שתפנים זאת לא שתאהב אותו פחות או יותר ,לפחות תדע מה מצפה לך .
וחוץ מזה,
אתה מכנה אותו הומו אז למה אתה מצפה???
המינימום זה שהנושך ינשך אותך חזרה
הם לא ניצחו בשום מלחמה.ציטוט:
אם אתה מתכוון למלחמת העולם השניה, אז בוא אני אסכם לך את המלחמה במשפט אחד:
"האמריקאים ניצחו את היפנים, הרוסים ניצחו את הגרמנים והבריטים כתבו את ההיסטוריה"
אני מקווה שהכל מובן עכשיו.
יוני5
מה אתם מבלבלים את המוח?
לא שאני טוען שהדיסקברי רכב אמין(ההפך, אני טוען רחוק מזה...), אבל כמו שכבר כתבתי בשירשור הזה, אין מתנות חינם,הטבע לא סובל חללים, רכב שנקנה בגרוש וחצי ימלא את החסר עד לתקציב של רכב במצב נורמאלי בתיקונים ולא משנה איזה רכב זה.
קנית גרוטאה, תתכונן להוציא עליו את אותו הסכום(ולדעתי יותר) רק בשביל להגיע למצב נורמאלי.
ארז,הוואזים היו יותר גרוטאות מכל רכב שהכרתי - עוד בשלב הייצור ברגע שיצאו מהמפעל.ברכב הזה יש מנוע שלא עשה 30K ק''מ.מה שהיה גרוטאה ,זה מה שלא חשוב ברכב,פגושים,ריפודים ,גומיות,
שעפו,ופנסים שכולם כבר מזמן חדשים מהקופסא.בכל רכב שהייתי קונה ,כל זה היה עף ממילא יחד עם המושבים ושאר מותרות היאפים.אין פה שום שאלה של כסף רק בעיה עם תיכנון דפוק של מהנדסים שמעולם לא שכבו מתחת לרכב.בא תסביר לי איך רכב שטח עם צמיגים ''16 265/75 לא מאפשר מרווח עבודה על בטון מתחת למנוע?? זו שאלת כסף?? מדובר בדביליות שמיקמה מתחת לרכב ים של מוטות לכל הכיוונים במקום לפתור בעיה הנדסית בצורה רציונלית.למה אין גישה לשני ברגים של סטרטר בלי ליפט?? למה הברגים האלה לא משושים ואיזה פסיכי הרכיב אלן?? בדיוק הפרטים הקטנים האלה עושים את ההבדל בין מהנדסים שצוברים נסיון על רכבי שטח לבין מהנדסים שצוברים קללות.לא כל דבר פותרים בכסף,חלק גדול מהדברים נפתרים בשכל,וזה בדיוק מה שחסר ברכב הזה.בכל נקודה שאני נוגע אני רואה טימטום גולמי של שותי בירה.איך תסביר בכסף את עינין תיכנון הפילטר אוויר שדופק באופן מתוכנן את האפשרות הכי טבעית בעולם למצבר שני??? ברכב הזה יש מערכות שהוספו לו בערך כספי של רכב נוסף מסוגו,והוא מיושר קו לחלוטין כפי שאני יודע לעשות בהקמת פרויקט כזה,אז מה הקשקוש שהכל שאלה של כסף.קח את הרכב שאתה בעצמך עשית עבור ירון בר-לב שאין מלוקק ממנו ועלה מזמן כבר כמו שלושה רכבים,(ששנים מהם אצלך בסדנא).בכל הנעה שלו הוא נזקק לחמישה סטרטרים עקב כיבוי מנוע אחרי 20 שניות.ואולי זה ממשיך גם היום,אז איפה בעית הכסף כאן??
אין ברירה מלבד להכנס לנעלי המתכננים ולהתחיל לשנות בורג בורג וכפי שנראה יהיה צורך בהחלפת מיכלולים אמינים יותר של חברות אחרות עם כל ההתאמות הנדרשות.זה אומר סטרטר של חברה אחת,אלטרנטור של חברה אחרת,בוסטר של חברה שלישית,ורדיאטור מייצור עצמי.ככה בונים את הגרוטאה מחדש ,וזו הסיבה שהעינין לוקח מספר שנים.את היונימוגים בניתי 5 שנים ,את זה בוודאי יקח שלוש שנים. בסוף נעשה אותו בן אדם.
אתמול הספקתי עקב ההשבתה לצפות את הדלת האחורית באלומיניום עם פתחי שירות למחסנים קטנים בתוך הדלת.זו עבודת קאסטום פרופר שמחייבת התאמה לכל הקשתות של הציפוי בעבודת יד.עם CNC זה לוקח שתי דקות ,אתמול זה לקח 4 שעות.
היום אתכנן את חיפויי האלומיניום שעדיין יש בדעתי להרכיב על הבודי מבחוץ מלבד הפסים התחתונים שכבר הורכבו.זה יכלול חיפוי פנימי של מכסה המנוע במקום הפלסטיק המקורי שיש בו.
חיים, הבעיה העקרונית שלך, היא שבחרת לביית דיסקו. הרכב הזה לא ניתן לביות (בדרך כלל פשוט מגיעים להשלמה עם המצב, ומבינים שזה כמו האח המפגר, הוא דפוק אבל אתה אוהב אותו), ולדעתי תצא בלפחות פי שלוש מעלות הרכב, עד שיגיע למצב כמעט משביע רצון, כלומר יתקלקל בדרך חזרה מהטיול ולא בדרך אליו.
אתה צריך טויוטה 75, ולא דיסקו.
(לשם הסטטיסטיקה אזכיר, שאחרי שנה וארבעה חודשים עם הפאג'רו, הגעתי בעלות האחזקה כמעט לעלות יישור הקו הראשוני בשבועיים הראשונים שלי עם הדיסקו. לפי אותה סטטיסטיקה, עלות של שנה עם הדיסקו, תגיע בערך אחרי חמש עד שש שנים בפאג'רו).
אפי צ.
התאמת רכב כוללת הרבה משתנים שרק אחד מהם הוא דגם הרכב.מה שהצעת נדון כאן בשרשור לפני מספר חודשים ונמצא כי מחירו של הרכב הזה עולה על 120K במודל זהה. עם תקציב כזה האפשרויות שונות לחלוטין ,ולגבי זה כלל לא מעשי.
הגיר האוטומטי מזכיר לי את נוכחותו המפגרת בכל פעם שאני צריך להניע את הרכב בדחיפה - ולא יכול.כדי להגיע לליפט הקרוב במרחק 8 דקות נסיעה ,אני צריך גרר - לא פחות.רבע שעה אחרי שהאלומיניום יעלה על הליפט תסתיים העבודה של החלפת הסטרטר.אני כבר מחכה להחלפת הג'אנטים שאולי יעשה מחר.
היום תיכננתי חיפויי אלומיניום לארבעת ידיות הדלתות ,למכסה המנוע מבחוץ, ולמכסה המנוע מבפנים.היות והכל ייעשה ב-CNC העינין יקח הרבה זמן עקב עומס על המתכנת.
כל חיפוי הדלת האחורית נעשה בניטים עם ראש רחב. אך בסיבוב שני אני אחליף אותם בברגי נירוסטה 6 מ''מ המוברגים לאומים בלחיצה שיוטבעו בדלת.כך ניתן יהיה לפרק ולהרכיב את המכסה ללא בעיה.
הפרויקט של השעונים עומד כרגע אך אני אקדם אותו בחודש הבא כשהלחץ מביצוע דברים חיוניים יירד.
בינתיים יש לי נסיעה ליום יומיים לקפריסין שמוצפת בגרוטאות האלה,וניראה אם אפשר להביא משם משהו למפגר שלי.
אה אהציטוט:
נכתב במקור על ידי gooja
אז אם יש לי דיסקו 4.5 שנים העלות שלו כמו 20 שנות פאג'רו......
בלי קשר חיים לא מנסה ל"ביית" את הדיסקו-הפוך גוטה הוא מנסה להשמיש רכב כביש-שטח יוקרתי (בזמן המכירה הדיסקו היה רכב יוקרתי ומפנק) עם שפריצרים ומגבים לפנסים ולהפוך אותו לרכב עבודה קשוח. לכן צפויות בעיות...
נחמד שחיים ן KOOKE עושים את אותו תהליך בניה אבל הפוך....
בכל אופן בהצלחה
סוף סוף החלפתי היום את נעלי הריקוד של האלומיניום בנעלי עבודה טובות.הג'אנטים ממגנזיום הוחלפו בברזל HD כך שהבטחון שלי עלה ב-20% בבת אחת.
החלפתי אתמול את הסטרטר ,אך זה שפורק ולא עבד על הרכב ,עובד יפה מאוד על שולחן העבודה.מישהו יכול להסביר את זה??
לאחר ציפוי הדלת האחורית באלומיניום ,אני רוצה להיפטר גם מריפודי הדלתות האחרות מציפויי הבד שסופגים אבק כמו שכלב צובר קרציות.כך אפשר יהיה לשטוף אותן מאבק עם צינור מים בשתי דקות.
בינתיים סיימתי לתכנן ציפוי חיצוני ופנימי למכסה המנוע ,והוצאתי הזמנת ייצור שבטח תתבצע במהלך ינואר,לא לפני.באותה הזדמנות הזמנתי חיפויי אלומיניום עם עיצוב נחמד לארבעת הידיות פתיחה של הדלתות.כל החיפויים האלה אמורים להתבצע לאחר חיפוי בהדבקה של יריעת פי.וי.סי בצבע שחור מט הנצמדת מאליה.
יש לי מספר תיקוני פחחות לא רציניים שכבר סיכמתי עם פחח על ביצועם ב-300 ש''ח שרק אחריהם אוכל לבצע את חיפויי ההדבקה וחלקי האלומיניום.
עדיין לא בניתי את מערכת חלוקת המים על לוח מסודר ואעשה זאת בקרוב עקב הבאלגן בתא הזה.
גם המחסן של חלקי החילוף יצטרך לעבור שידרוג בקרוב ,מה שלא הספקתי בהתחלה עקב חוסר זמן.
הגבלת ההגה באמצעות הברגים סיים את בעית הנגיעה במוטות הרדיוס ,ועכשו אני לא דרוך בכל סיבוב הגה.
הפתרון של הכנסת אוויר נוסף לפילטר על-ידי פתיחת חלון לכיוון המנוע- הוכיח את עצמו, ויש עכשו למנוע אספקה מעולה של כל כמות האוויר הנדרשת לו.זה פותר כרגע את הבעיה של מיקום המצבר הרזרווי בשלב זה ללא השקעת זמן וכסף.אולי אחזור לעינין השנורקל בהמשך השידרוג.שכחתי רק לעשות פתח ניקוז למים ,באם ייכנסו לפילטר מצד המנוע.אעשה זאת השבוע.
יש עכשו בית פיוזים חדש - שטרם הורכב,והוא מיועד לכל צרכני החשמל שהם לא לצורך הפעלת המנוע והרכב.ברגע שיתפנה לי חצי יום עבודה המערכת תורכב ליד בית הפיוזים שבתוך המנוע.כרגע יש על הרכב כ-20 או 30 פיוזים ועוד יתווספו 10 של המערכות.בוואז הרוסי היו 3 פיוזים שהיו משני קטבים עם חיבור של חוט דק בינהם לשימוש רב פעמי.כשנשרף ''פיוז'', פשוט חיברת בין הקטבים בחוט מתכת דק ,והעסק ממשיך לנסוע.אלה כנראה ימים שלא יחזרו.
חשבתי להחליף את משאבת ההגה בחדשה ,למרות שהישנה עובדת אך כנראה קיבלה מכה מסלע בעברה הרחוק ,שאמנם לא השבית אותה אך היא בכל זאת פגועה.היות והמיקום שלה מאחור ממש נמוך ,היא מיועדת לפגיעה בכל ירידה מסלע רציני.(הרי התיכנון של הדבר הזה מיועד ללונדון רבתי) אני חושב להעביר אותה לחזית ,שם היא מאוד גבוהה ופחות פגיעה.זה גם מתאים לי עקב הצורך לבנות את מוט ההגה הקדמי ממשהו יותר רציני מהקיים,כך ששילוב שני השינויים האלה יוכל להשתלב נכון.את המשאבה החדשה כבר אשים במקומה החדש או אם זו תיפגע בינתיים.מישהו שעשה זאת יקצר לי את הדרך לפתרון.
מהצרה של חלונות החשמל כנראה לא איפטר עוד הרבה זמן.חלון הנהג מסרב לרדת וזה מעצבן ,אבל מה לעשות - כנראה שזה התפקיד הבסיסי של הרכב הזה - לעצבן את בעליו.מי שיודע על דלתות עם הורדה ידנית ,אשמח להחליף איתו את הדלתות או לקנות אותן.בקרוב אני בקפריסין ושם אולי אוכל למצוא דלתות נורמליות לרכב שטח.יתכן והוא ייצא לשם למספר חודשי עבודה כך שנכיר גם את מדבריות האי.
חיים
מזכיר לך את עניין טמפ' האויר ביניקה מכיוון המנוע....
טמפ' גבוה יותר - פחות חמצן - מנוע יעיל פחות... תערובת יותר עשירה - הספק יורד - צריכת דלק עולה.
ערן, לפי מיקום הפתח הוא יונק אוויר ישירות מהפן לאחר המעבר דרך הרדיאטור .זה אוויר שמגיע מהצד השמאלי של הפן ולא אוויר שעבר קודם דרך המנוע. אני עוקב אחרי צריכת הדלק ובינתיים זה עושה רושם טוב.
חיים,מה עם תמונות?
17 עמודי שרשור,עדכון כל שעה,ותמונות לרפואה איפה?ודי עם התרוץ,לא יודע לא מצליח.
העם רוצה תמונות ועכשיו.
דרור הראל
חיים, דרור צודק במאה אחוז.
אתה הרי אינטליגנט(דבר נדיר בגזע שלך....:twisted: :p ) כך שתמונות לפורום זה
לא ממש סיפור בשבילך.
השרשור הזה באמת לא שווה כלום בלי תמונות, ואני אפילו לא מנסה לקרוא את ההודעות
המחורבנות( :lol: ) והארוכות כאורך הגלות שלך, פשוט מפני שאין כוח לזה.
אני חושב שהשרשור הזה הוא אחת הדוגמאות הכי טובות שיש והיו לאימרה המופלאה - תמונה אחת שווה אלף מילים.
יש לך בדיוק 24 שעות לפתור את מחלת ה"אין תמונות" שלך.
לאחר מכן, נתחיל לטפל בך באמצעים אלימים....