תגובה: בסכנת הכחדה : בלייזר - תיעוד ושיתוף בתהליך השיפוץ
עליתם עלי! אני לא יודע לקרוא! בגלל זה אני רק מסתכל על תמונות :) תגיד... עוד לא חסמו לך את הגישה להעלות תמונות?
אני מצטרף לשי לקבר (אולי ניקבר בקומות ונחסוך מקום), זה כבר משעמם מדי להגיד שהפרוייקט הזה הורג אותי אבל הוא הורג גם אותי! אני בחור צעיר ואני מרגיש לא טוב שאני רואה את התמונות האלה.. שחר אתה מזכיר לי קצת את אבא שלי - שיושב שמשרד ושולח לי למייל תמונות של בלייזרים מאמריקה עם צמיגי 44 וסולמות בשביל להגיע למושב וצבעים שבחלומות הכי פרועים שלנו לא נצליח לדמיין..
וכמובן - מצטרף לכל הברכות והחיזוקים: המשך כך, העבודה שלך היא מופת וההתמדה שלך ראויה להערצה, בהצלחה בהמשך הדרך שנותרה!
ירין , שי מנסה לתת לי קונטרה ולהדליק אותי בהעלאת התמונה המגרה הזאת . פגעת בול שי , זה הצבע/כיוון .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yarinzim
אני מצטרף לשי לקבר (אולי ניקבר בקומות ונחסוך מקום)
;) , גדול !
כבר אמרתי לכם : " Die another day " , אני עוד רוצה לראות אתכם עם הבהמות בהשקה ... :)
תודה כמובן על הברכות , הפירגון והחיזוקים .
אשתדל להיות עדין עם התמונות הבאות .
שחר
שלא תעז להיות עדין - עדיין לא הבנת שכולנו פה מזוכיסטים?? וחלקנו פולנים אז אנחנו מחוייבים לבכות ולהתלונן..
יותר תמונות, יותר פרטים, יותר כואב, יותר טוב!!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yarinzim
שלא תעז להיות עדין - עדיין לא הבנת שכולנו פה מזוכיסטים?? וחלקנו פולנים אז אנחנו מחוייבים לבכות ולהתלונן..
יותר תמונות, יותר פרטים, יותר כואב, יותר טוב!!
מצויין , תקבלו ....
שאלה לי אליכם , דרושה התייעצות / עזרה !
יש לי את האפשרות כשאצבע את האוטו בצבע העליון השחור מט , ליצור טקסטורה מחוספסת של הצבע גם למראה
ויחסית גם למגע . מאידך , האפשרות הרגילה - חלק נקי . על מה הייתם הולכים או על מה הייתם ממליצים לי ללכת ?
תודות ,
שחר .
אם אתה מדבר על מה שאני חושב שאתה מתכוון אז לך על זה לדעתי. אם אנחנו מדברים על אותו הדבר אז אני מאוד אוהב את הסגנון, ארחיק ואומר שככה אצבע אולי את שלי כשהפרוייקט שלי יתחיל (נוווווווו כבר :( )
יצא לי לראות כמה ג'יפים פה כאלה בארץ, וגם כמה רכבים רציניים שפחות נדירים פה בארץ והתרשמתי מכולם.
מזל טוב על ההודעה האלף - יא חופר!!
טוב שחר זה הפנסים שאני רוצה לקנות, שי תחזיק מעמד לא לפול מהסירטון שאתה הולך לראות....;)
http://www.youtube.com/watch?v=jPKy1KAz8OM
שחר אני חושב חלק נקי כמו בתמונה ששי העלה, ווואי איזה קטע 1000 הודעות חחח באמת מזל טוב, מחזיק לך הצבעות שתספיק ותצליח, דרך אגב הראתי לכמה חברה ג'יפאים מהצפון הרחוק מה אתה עושה עם הבלייזר הזה הם אמרו זה (אתה) מ-ט-ו-ר-ף / פשוט ת-ו-ת-ח אין ואני עוד פעם אומר ומציין את זה כל הכבוד לך יא אח.
אני יודע ש"חחח" זה לא מילה אבל - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הרגת אותי עם הפנסים האלה, בחיים שלי לא ראיתי סרטון כל כך סטטי ובכל זאת כל כך מגניב!!
אתה יכול לסנוור גן חיות שלם עם פנסים שכאלה, שלא לדבר על חיה תועה בכביש שקופאת לאור פנסי דרך.. כמה עולה תענוג שכזה?
דרך אגב אני לא יודע את שמך אז כרגע זה סוסוו (cucv)
וואללה ,,, באמת סוג של מזל טוב , רגע לפני סיום הפחחות וצבע החיצוני .
רגע לפני שנגמרת העבודה הסזיפית והמלוכלכת ולכבוד 1000 טיפות הזיעה שירדה ממני בחצי שעה רק היום :p . תודה לכם .
אישית , אני אסגיר את דעתי ואומר שאני די עם ירין בכיוון (תודה) אבל באמת זאת שאלה של טעם וריח והרי אתם יודעים מה הפתגם על כך ...
לכן נשאלה השאלה על מה חושב הרוב ... (איזה דמוקרטיה בשרשור אהה ? ;) )
דייב , כבר אמרתי לך גם בטל ' , כל אחד והסטיה שלו (לגבי הפנסים) פשוט מטורף . שמעת את הבחור אומר שזה אפילו חזק מידי ואי אפשר
לנהוג כך כיוון שזה מסנוור מידי ...? יש מצב שאם תתקין כאלה על הבהמה שלך ותפעיל אותם בטיול במדבר ועוד עם רעש המנוע הזה , יתחילו
דיווחים על נחיתת עב"מ בסמוך לכור :) ...
להתייחסות גם שלך לגבי טקסטורת הצבע , קשה מאד להגיד , כיוון , שלא ניתן אלא במבט די מקרוב להבחין באיזה טקסטורה מדובר .
שחר .
[יש מצב שאם תתקין כאלה על הבהמה שלך ותפעיל אותם בטיול במדבר ועוד עם רעש המנוע הזה , יתחילו
דיווחים על נחיתת עב"מ בסמוך לכור :) ...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שחר הרגת אותי
נעים מאוד ירין קוראים לי דייב לגבי המחיר הפנסים שעל הגג מחיר של זוג (שני פנסים בלבד) הוא $400 דגם HELLA 4000 ואלה שעל הטמבון גם זוג הוא גם $400 דגם LightForce 240 Blitz אני אישית הולך להרכב שישה פנסים כאלה ארבע על הגג ושניים על הטמבון כמה התענוג......... $1200 אבל תאמינו לי פה ברמת הגולן זה שווה את זה אני יוכל לסנוור את הסורים והלבנונים ;-)
אם אתה מתכוון להזמין נורות כאלו (XENON) מחו"ל. אל תצפה שייאשרו לך במכס ולא במשרד-התחבורה.
חבל, גם אני ניסיתי להביא מחו"ל דרך EBAY ולא אישרו לי, נאלצתי להחזיר אותם לספק.
מצטער לבשר את זה... : /
נאור.
והם בתמורה יכולים לירות עליך כי הם יחשבו שאתה גדס"ר גולני (לא סיור יחיד, הם יחשבו עם התאורה הזאת והרכב הזה שאתה כל הגדס"ר)
לגבי התאורה - אני בעד נורות צהובות לפוזה והלוגניות/לד לתאורה,
אני בעד קאסטום וחובב אופנועים ואני הולך להכניס "מוקש קאסטומי" ברכב שלי, שלא תבינו לא נכון - הוא יהיה בהמה סרוחה ונבלה מדברית כפי
שהוא נולד להיות, אך יהיה לו גם את פאן הקאסטום, בעיקר מבפנים הקאבינה, כלומר מבחוץ רכב חוואים/מלחמה, מבפנים רכב סרסורי ביותר,
נדלקתי על כמה עיצובים באינטרנט שמי שבעל ידים וחומרים יכול לבצעם בקלות,
לגבי הקבורה, כן אפשר לעשות קבר אחים ולהקים מעל אנדרטה משאריות של CUCV צבאי ולרשום:
" לזכר קורבנות השיפוץ של שחר בפורום פולסייז - Jeepolog.com "
אגב קסנון עובדות על שני אלקטרודות עדינות, הן נוטות להישבר בהרבה זעזועים, יש לך כיום את פתרון הLED
http://www.ledlightbulb.net/store/im.../h4-120smd.jpg
יש היום כל סוג של נורה לרכב בלד - 3 וואט לד שווים ל40 וואט הלוגן מבחינת עוצמת התאורה, אישית, הייתי הולך על לדים
safari93 לא מכיר את השם ושי הפנסים שאני רוצה לקנות וגם רשמתי איזה הם עובדות בטכנולוגיית ה LED ולא Xenon, Xenon עולים פי שלוש יותר זוג פנסים עולה $1400 בחו"ל טרוףףףף עם דבר כזה היה נמכר בארץ לא הייתי רוצה לדעת בכלל כמה זה היה עולה פה.
סליחה שאני קוטע את נושא נורות העבמי"ם אבל רציתי לשאול שחר - איך הולך קו המחשבה שלך לגבי רכב בצבע כהה ביחס לטיולים בשטח?
ז"א הסיבה נניח שאני מסתייג באופן מסויים מלצבוע את שלי (בסופו של דבר) בצבע כהה היא ה"פחד" לחטוף מלא שריטות בשטח שמן הסתם בולטות יותר על רכב כהה.
כולנו הרי מטיילים בשבילים שמיועדים לג'יפים סטנדרטים שעוברים שם בלי לגעת בעלה מהעץ ואנחנו עוברים ולוקחים איתנו ענפים שלמים...
השריטות על הצבע הלבן שלי לא בולטות לעין לצורך העיניין לכן הן לא מפריעות לי... אם מחר אכנס לשטח עם רכב שחור ויצא ממנו עם חמש שריטות מפנס קדמי עד אחורי אני מאמין שממש אתבאס על העיניין.. אשמח לשמוע מה הנחה אותך בנושא הזה, כי אני בטוח שחשבת על העיניין :)
שחר , אחחח איזה שיוף של מיים ממש רואים את החצי סוף , לגבי צבע, לך על שני גוונים, למעלה מט עם פסי רפאים,מקוו אמצע הדלת צבע בהיר כי רוב הסריטות זה שם
מאיר! עוד לא דאגת לנו לתמונות! אני מת לדעת למה אתה מתכוון שאתה אומר פסי רפאים!
ירין , אני אגיד לכם משהו בנוגע לצבע השחור . זה הצבע הכי חרא לאוטו ולא משנה אם הוא מיטלי או לא ומאידך ,
הוא הצבע היפה ביותר לטעמי . שוב , לטעמי .
נכון שהוא נבנה כרכב טיולים . מבחינת חום , פחות מטריד כיוון שאני 'פותח' את עונת הטיולים בדר"כ בספטמבר
ומסיים בדר"כ באפריל (טיול פסח של 3-4 ימים) יש גם מזגן/וונטה , בידוד מעולה שאני קונה ואתקין בכלתא הנוסעים
(תחתית +דפנות ודלתות) לפני עבודת הריפוד הסופי וזוג חלונות משולשים שמכניסים אחלה אויר .
מבחינת שריטות , אם אני אתחשב בכל מה שעלול לשרוט אותו , אז בסופו של דבר אני אתפשר , לא אלך עם הלב /'עם מה שעושה לי את זה'
ואצבע בצבע שהוא לא לטעמי -אלא פשרה .
כשיש שריטה , במידה והיא שיטחית ולא עמוקה מידי , תמיד אפשר לעשות פוליש . הפוליש בעצם מוריד אלפית מיקרון מהצבע וכך
ניתן 'למחוק' שריטות באם קרו . אם זה כבר עמוק מזה , מקס' , עושה לו צבע רק על החלק השרוט . מוסך הפחחות של חבר שלי נמצא
2 ק"מ מהבית .
מאיר , אני אוותר על פסי הרפאים , קורץ לי יותר לראות אותו כפי שהוא נראה בתמונה ששי צירף למעלה (less is more) אם היה מדובר ברכב
ספורט או לכביש בלבד זה בהחלט מתאים .
ואם כבר נגעתם בשריטות ,יהיה קל ומהיר יותר לתקן ולצבוע .
שחר
תשמע סיכמת את את כל השרשור הזה של ה17 דפים בארבע מילים, הרשה לי לצוטט: " לא אלך עם הלב".
תרשה לי לספר לך מה עוד סיכמת - אנשים פוגשים אותי ואומרים לי תמיד את אותו הדבר - אתה בן 25, ילד! למה אתה צריך אוטו כזה יקר? ועוד ישן ומצ'וקמק! לאבא שלך יש תחנת דלק?
אני עונה לכולם את אותו הדבר, תמיד. "אם אמכור את האוטו.. לא אלך עם הלב".
כל הפרוייקט הזה שלך משמש כמקור גאווה לאותם אנשים שחולקים את אותה המחלה - אלה שלא הולכים לישון שיש בורג לא מחוזק כיאות ברכב..
תרשה לי גם להוסיף 1++ לגבי התמונה ששי העלה (בלי השנורקל והפנסי ערפל לטעמי) הצבע בול!