תגובה: רכב המסעות האולטימטיבי במזרח-התיכון.הטויוטה 75 של רכס.
לא לדאוג, במקרה הזה השרשור לא ינעל על ידי הנהלת האתר. לא ננעל כי נעילה היא סולם האלומיניום שחיים מחפש כדי לרדת מעץ הבירץ'. נעילה תמנע מסמואל את העגלה ואת התואר, שנכון לרגע זה בהעדר עוד משתתפים, מגיעים לו בדין :rolleyes:
כמו שברנרד כתב - באנו לא רק לעמול, אלא גם להנות. אז הסליחה עם כל הגולשים שומרי הכללים. באמת. תחושת הגועל שלכם אמיתית, אל תכנסו לכאן יותר.
השרשור הזה מוכרז אקס-טריטוריה זמנית, עם כללים משלה, ועונת ציד מוגבלת. חיים הספיק לרדת ולהעליב כאן את כולם, אז בואו נזכיר לו את הימים עברו, התקופה הפרועה של תחילת שנות האלפיים, כשהתואר "אידיוט" היה מקובל פה לחלוטין.
חברים יקרים!
גיליתי רק הבוקר את השרשור, והתענגתי משך 12 עמודים - עד שנגמרו לי הכוח, הסבלנות והקצבת הגלישה בקמפינג STAVANGER בנורבגיה, שם אני נמצא כרגע עם רכב המסעות האולטימטיבי שלי. כולכם שכחתם אבל הפריט החשוב ביותר ברכב הוא דורית, אשתי המדהימה, צוענייה המתעוררת לחיים במסעות ארוכים - במדבר, באלסקה או באירופה.
חיים הוא איש שתמיד מדהים, בשטח ובאתר; ככל שהשרשור הזה הזוי ומרתק כאחד, הוא לא מצליח להתעלות על שרשור "הגירית בלול התרנגולות" המיתולוגי. חיים יקירי - אתה איש מופלא, תן לכלבים לנבוח, והמשך בדרכך. בגילנו, הרווחנו את הזכות לעשות ולכתוב מה שאנחנו רוצים.
חיים רכס האיש והאגדה. אם הוא לא היה היו חייבים להמציא אחד שכמותו.
פנייה נרגשת למנהלי האתר, אנא לא להשעות אותו ולא לנעול השירשור.....משעשע ברמות...
נמרוד - לבחירתך - שלח כתובת ואיזה סכום לתשלום שתרצה - והצ'ק יוצא לך היום. או לחלופין אני מחזיר לך את המכשיר.
וזה מעבר לכל אי הסכמה על כל מילה שכתבת למעלה ,שמפאת כבודנו לא אגיב עליהן.
לזה בדיוק התכוונתי שהאתר השתנה במשך השנים , ולאמת אין ערך. ועוד לא דיברנו על הפריטים שנתרמו לך ועדיין על הג'יפ שלך...........
רמי .תודה - אך כך אני נוהג בדיוק.
אני מוחל על כבודי חיים. תזכיר לי מהם אותם פריטים.
שלח סכום וכתובת בבקשה - עכשו.
זהו יום תשלום משכורות,ויש לי יציקה על הראש...........
לא. זרקת רפש, תעמוד מאחוריו. או שתתנצל.
בו נעשה את זה בטלפון - ללא התלהמות .קצת יותר מכובד מאשר בשיחה ציבורית. נצטלצל ב- 1500 ?
פתאום לא נעים לך בשיחה ציבורית? להעליב בפומבי את כל מי שבא לך, כולל אתר אינטרנט וקהילה שלמה שינקת ממנה אישית ומסחרית, אין לך בעייה. לנצל את כללי הפורום עד הקצה, בתור שעשוע, למרות שאנשים נפגעו ממך על אמת, אין לך בעייה. אבל לחזור בך ולהתנצל, זה בטלפון בשעה זאת וזאת.
לא.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
בו נעשה את זה בטלפון - ללא התלהמות .קצת יותר מכובד מאשר בשיחה ציבורית. נצטלצל ב- 1500 ?
"סוף מעשה, במחשבה תחילה"....
מסיר את הכובע בפני נמרוד.
איך שתרצה - אתה בקשת.
הרי אתה מחזיק באפשרות להשעות אותי לצמיתות בגלל כל גחמה שלך,ולי אין את הנשק הזה. - אז מראש אנו לא שווים. לכן בו תשמע אמת כואבת.
אני לא מאמין שהפוסט הזה יישאר כאן לאחר שתקרא אותו,ואף יתכן שתשעה אותי פעם נוספת. אל תשכח שכחמש שנים לא דרכתי כאן מרצוני,כך שהשעיה נוספת לא מנגנת לי.
כתבת - ''שינקתי מהקהילה אישית ומסחרית''.
אז בו נאמר שיש לך טעות מי כאן הנהנה מבין שנינו. אני כבר שנים לא עובד עם ג'יפאים כדי לא לפשוט רגל כמו כל הסדנאות שמסביבנו וכדי לשלם את חובותי הכספיים לאחרים - מה שלא תמיד עושה חברך סמואל מזה שנים,שמזווד על חשבונם של המסכנים שבסוף פושטים רגל.
אתה הנהנה כספית מתנועת הגולשים עם כל שרשור שאני פותח,ושעולה לי בשעות עבודה מסביב ליממה ללא כל פיצוי כספי ממך. ובאופן טבעי אני גם מושמץ על ידך - ואתה הראשון שמתיז רפש עלי לאורך כל השרשור הזה ואתה היוזם להשעיותי התכופות כאשר הצדדים האחרים יוצאים בלא כלום.
בנושא מכשיר הקשר. מעולם לא חשבתי שאני ''משאיל'' ממך מכשיר קשר,חשבתי ואמרת לי שהוא מיותר לך. זה היה כי קיבלת ממני מערכת של ארגזי אלומיניום בחינם או בכמה גרושים סימליים,ואתה מצאת לנכון להעניק לי את המכשיר מרצונך. עובדה שחלפו 7 שנים ולא הזכרת לי ולו פעם אחת שאתה רוצה את החזרת המכשיר. זו האמת ואין בילתה.
הערתך המטופשת כאילו יש עוד אנשים שאני ''השאלתי '' מהם ציוד ולא החזרתי היתה מרושעת בעליל - כי תחפש אצלך באתר כמה ציוד חילקתי בחינם לכל דורש באתר וכמה אנשים נהנו ממנו - כולל חברך ''האספן'' שהגיע למפעלי ואסף טנדר של חלקים וציודים מבלי לשלם פרוטה. את כל הלנדרובר - זבל שהיה לי על עשרות חלקי החילוף שלו מסרתי לכל דורש בלי שום תשלום,ואת השאר שלחתי לסין לייצור סירי לילה מאלומיניום.
אתה כתבת שאני מנצל את כללי הפורום עד הקצה, אך שכחת לומר מי הנהנה מזה. - וזה אתה.
כמו שאני חושש - הכתוב פה עלול לעצור את השרשור,כי אני לא בטוח שתתמודד עם האמת שלי, לכן :
01.אני מכריז בזה שאוסף הגרוטאות של סמואל - הינו רכב המסעות האולטימטיבי........( חייב הפסקה - כי העיניים שלי דומעות מרוב צחוק.........)
02. סמואל מוזמן לכאן כדי לבנות את המפרט הטכני של הנגרר.
03. כדי להוציא חשבונית-מס סמואל צריך להביא את הפרטים של העמותה שהוא התחייב לתרום לה את הנגרר.
אלה התנאים שבלעדיהם אין פרס.
עכשו ניראה מה תעשה עם ההודעה הזו,ואם יהיה לך מספיק אומץ לא למחוק אותה. ראיתי בך הרבה מאוד זמן חבר - לא עוד. מבחינתי התקלקלת .
בינתיים שלח את הכתובת שלך וכמה כסף לשלוח לך,אחרת תקבל את המכשיר בדואר ,כי הוא יזכיר לי משהו לא נעים.
למחוק? חלילה. לא תמחק ולא תושהה. אם האתר הזה כל כך לא לטעמך, באמת לא ברור למה אתה חוזר שוב ושוב.
במקום להתנצל בפשטות, החלטת לתקוף. רק בלי תחמושת.
אוסיף ואדייק רק בעניין האישי הקטן שביננו: רכשתי ממך זוג ארגזי אלומיניום ריקים ועוד זוג ערכות בישול מהדור הראשון שלך, לא בסכום סמלי ולא במתנה, אלא בדיוק במחיר הנקוב במבצעים הראשונים שפרסמת כשהרמת את חברת רכסים זיוודי עילית. את מכשיר הקשר השאלתי לך, בפירוש השאלה, כי לא היה לי בו צורך בזמנו, לבקשתך המפורשת כאן באתר עבור אותו פרויקט מתנדבי שטח שלך. כאמור, בתקופה שהתייחסתי אליך ברצינות ובכבוד. לא הזכרתי ולא הייתי מזכיר זאת לעולם לולא חצית כמה וכמה גבולות בתקיפה שלך קהילה שלמה.
יש גבול לכל תעלול חיים.
אמרתי את שלי - אמרת את שלך.
עדיין לא קיבלתי כתובת.
וואאאוווו.....
ואני הייתי בטוח שאני יורד מהפסים בגלל אוגוסט... מסתבר שקיטנת אבא היא עסק קל לעומת בניית רכב מסעות למזה"ת....
תרום אותו או את ערכו לאותה עמותה.
אם אתה מתכוון להמשיך להיות חבר פעיל באתר, אז בבקשה על פי כללי הפורום, בלי לקדם את העסק שלך, בלי להעליב אף אחד, ואם זה לא ברור - הפורום לא מפצה כספית על זמנם של הכותבים בו (אני עדיין לא מאמין שכתבת את מה שכתבת ברצינות...).
עונת הציד נגמרה, שום דבר לא נמחק ולא ימחק.
אתה ממשיך להטיל רפש
ואני אחרוג ממנהגי ואענה לך עניינית
את העגלה אני תורם לקרן ניצולי השואה תקבל בימים הקרובים כתובת
לגבי המפרט תבנה הכי טוב שאתה יודע לפי כללי וחוקי משרד התחבורה
אגב אני מקווה שאתה מורשה לבניית גרורים באם לא תוכל להציג בפני רישיון מתקין מורשה
כפי שכתבת אני מבקש להמיר את הפרס למערכות איחסון של רכסים זוודי עילית כך אתה נקרא נכון
10.000 ש"ח לפי המחירון המוצהר שלך גם את הפריטים האלו אתרום לאותה קרן.
אין לי שום עיניין להגיע אלייך נא שלח לי את התוכניות במייל שאצרף אחרי בדיקה אאשר או אבקש
שינויים במידה ומדובר על העגלה התיקנית במידה ומדובר על מערכות האיחסון אני מוותר מראש על שינויים
ואמסור אותם כפי שהם בתכנון שלך לעמותה הנ"ל
כתובת המייל האישי שלי: [email protected]
הנייד שלי: 050-5287689
את הכתובת בעמק חפר אתה מכיר היטב
מחכה ללו"ז ממך עוד השבוע
תודה מראש על נדיבותך
אני בטוח שחלוקת מזון לחגי תשרי באמצעות המוצרים שלך תהייה קלה ונעימה הרבה יותר
סמואל
עכשו ברוגע.
כל חיי מורכבים משני דברים - המפעל שלי והג'יפ בשטח. מה שאתה רואה מהצד שלך הוא הכנסות שהאתר צריך אותם,מה שאני מפרסם כאן הן בעיות פיתוח אמיתיות של מוצרים שהשכל שקיים כאן ממש עוזר לפיתוח שלהם.
אני אצלם לך משהו שתלוי על הקיר שלנו במשרד כדי שתבין טוב יותר את הבעיתיות שלנו עם ג'יפאים. (וזה רכב בן 7 שנים שנאלצנו לתמוך.)
בעברית - הם לא יהיו יותר לקוחות שלנו כל עוד אני מנהל את המפעל. זה כך כבר 5 שנים לפחות.