תגובה: אישור הגבהה לרכב ע"פ משרד התחבורה.
ברנרד,
נראה לי שדרכך הבנתי את הפטנט האמיתי של עוכרי דין.
אתם פשוט יורים ברצף ערימת מלל בלתי אפשרי למעקב, מפותל ברמה שבכל חלק של הפסקה אפשר להבין משהו אחר ואז אתם אף פעם לא טועים, ואז כשכולם מותשים השופט נותן לזה שנראה לו בפוטנציאל גבוה יותר להמשיך לבלבל במוח, את מה שהוא רוצה, רק שתלכו משם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
ברנרד,
נראה לי שדרכך הבנתי את הפטנט האמיתי של עוכרי דין.
אתם פשוט יורים ברצף ערימת מלל בלתי אפשרי למעקב, מפותל ברמה שבכל חלק של הפסקה אפשר להבין משהו אחר ואז אתם אף פעם לא טועים, ואז כשכולם מותשים השופט נותן לזה שנראה לו בפוטנציאל גבוה יותר להמשיך לבלבל במוח, את מה שהוא רוצה, רק שתלכו משם.
בערך, דורון. בערך..
והכי חשוב, אתה רוצה אחד כזה לצידך ולא נגדך.
אחד שיידע להסביר "אותך", אחרי שהפקיד/טסטר אמר לך להפסיק לבלבל את המוח ולהביא אישור ש.. לא קיים (= הרכב לא מוגבה).
אבל בגלל שאנחנו חברים, אני אפשט לך את כל המלל הבלתי אפשרי - התקנות האלה לא טובות.. לאף אחד. גם לא לאלה שיקנו הגבהות ויתקינו אצל מורשים וירשמו ברשיון.
די (מאוד) כמו שדרור אמר בתחילת השמועות ורבים מסרבים להבין.
לא טובות לאלה שיש להם הגבהה של 5 סמ' או פחות.
לא טובות למי שוקנה הגבהה (חוקית) בהווה(כשירצה להחליף חלק או ש"לא יבוא טוב בעין של הבוחן, למרות האישור - זה נראה לי 7 סמ' ולא 5 שיש באישור.. תביא אישור על האישור.. מה יש בפועל..").
לא טובות למי שיש לו/רוצה הגבהה של יותר מ-5 סמ'.
לא טובות מבחינת "נטל ההוכחה" שהתקנות יוצרות.
לא טובות למי שמשלם למאכער.
לא טובות...
עכשיו זה פחות מפותל?
- - - Updated - - -
אה... ושכחתי..
המצב בכלל לא אותו הדבר, כמו לפני התקנות... לגמרי לא.
אבל כדי להסביר את זה.. צריך מלל:).
ברנרד אני חושב שאתה טועה באיך שאתה רואה את הדברים ואיך שאתה צופה שהם יתנהלו בשטח. טועה בגדול. אני חושב אחרת, כמו שכתבתי כבר ורק ימים יגידו מי מאיתנו ניחש טוב יותר.
טל.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
היילקס אספנות
באמת שהשתדלתי לא לכתוב כאן בנושא
אבל מה שלמדתי בשבוע האחרון לצערי מחזק עד מאוד את דברי עורך הדין....
כחלק ממעבר הטסט נפגשתי עם בוחן שאגב נראה אדם מן השורה עייף וטרוד שבאמת מעביר יום שלם בבור במסלול הטסטים.
לדעתו עניין רישוי ההגבה לא ייטיב עם הג'פאי הממוצע.
הוא דיי בטוח שבשנה הבאה או שלאחריה יצטרך בעל הרכב להציג אישור הגבהה בדומה לאישור בלמים...
ציטוט"הפריע למישו במשרד התחבורה שהכסף הולך למעכארים אז הם דאגו שהכסף יגיע אלהם"
אבל את הכסף בסוף ייקחו מהכיס שלנו.
אבל יש כאלה שכל מה שמעניין אותם (או יותר נכון מרגיע אותם), זה שבסופ]ו של דבר עברת את הטסט.
"השורה האחרונה", זה מה שקובע - מתעלמים לחלוטין מכל היתר ו... מזה שהשורה התחתונה די מטעה...
אישור הגבהה לרכב ע"פ משרד התחבורה.
אל דאגה, הבוחן ועורך הדין מבינים בעתיד באותו האופן רק שעורך הדין מתחמק מללבוש חוטיני על אפ שעד כה כל תחזיותיו ללא יוצא מהכלל התבדו.
מה יהיה בעתיד ימים יגידו וכל תחזית תהיה ראויה באותה המידה
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אל דאגה, הבוחן ועורך הדין מבינים בעתיד באותו האופן רק שעורך הדין מתחמק מללבוש חוטיני על אפ שעד כה כל תחזיותיו ללא יוצא מהכלל התבדו.
מה יהיה בעתיד ימים יגידו וכל תחזית תהיה ראויה באותה המידה
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
הפוך גוט'ה - כל התחזיות התממשו.
ברגע שהתוקננה התקנה ופורסמה - כל מה שאמר דרור, למעשה, יצא לפועל.
וחבל שאתה(/ם) לא רואה את זה.
איך אמרת (או מישהו אחר) - מילה מתה בתקנות התעבורה? טעות. בכלל לא מתה.
אז זהו, התקנה לא פורסמה וכמובן שאין לה תוקף.
פורסמו טיוטות שלא בטוח מה תהיה ואם בכלל גרסתם הסופית.
גם אם יפורסמו ייתכן ומישהו יחליט לתקוף אותן בבית המשפט ( ויש שגורסים שכך יהיה)
ודבר אחרון, לא ברור אם בכלל זה ישפיע על חיינו ביומיום במציאות.
בסופו של יום המים תמיד מפלסים להם נתיב.
אמרתי כבר בהתחלה וזה עדיין נכון - הדבר הכי גרוע שעלול להשתנות הוא המחיר למעכרים...
רק עדכון קטן. השבוע במילואים נתקלתי בחבר שעובד בתקינה של רכבים. לשאלתי הוא יודע בוודאות שיש נסיון להסדיר את הנושא מקולגה שלו.
פרטים יותר מדי אין לו. אם יהיה עדכון נוסף אפרסם פה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אמרתי כבר בהתחלה וזה עדיין נכון - הדבר הכי גרוע שעלול להשתנות הוא המחיר למעכרים...
אני במקומך הייתי משנה את הניק ל "זבוב על הקיר" כי יותר ממה שכתבת כמייצג את המוטו של הזבובים האלה... וואלה לא מכיר...
אני לא מצליח להבין למה אנחנו כקהילה, לא מגבשים איזושהי דרך להביע את הצד שלנו בעניין? למה הכל נראה כאילו מתנהל אי שם באולימפוס מעל העננים ואילו אנחנו רק יושבים ומחכים לראות אילו גזירות ירדו בסוף למטה ואם בכלל ומתי ולמה...
יותר מזה, אני חושב שלא מספיק רק להגניב דעות ותובנות מאחורי הקלעים למקבלי ההחלטות שם למעלה, (כפי שאני מתרשם שזה פחות או יותר מה שהולך היום), אלה מותר ורצוי לעשות קצת שרירים, כדי שגם מי שכן חושב לטובתנו שם, וכן מחזיק בדעות "ליברליות", תהיה לו לפחות רוח גבית וסוג של גושפנקא להתבסס עליה על מנת להביע את דברי הכפירה שלו...
כל עוד אנחנו כמו זבובים על הקיר, אין שום סיבה לחשוב שזה לא הולך להיות יותר ויותר גרוע.
לעומת זאת, מהבחינה הטכנית בעניין תקנות ההגבה במידה ויצאו, אני לא מסכים עם ברנרד לגבי המסקנות שלו, וזאת משום שבפועל מעשית, בטח בארץ הקודש, הדברים לא מתנהלים בדיוק לפי הספר...בלשון המעטה...וזה לגבי כל תחום. אז נכון שהוא מתאר את המצב המשפטי בצורה נכונה, אבל זה רק שאתה מסתכל על כל ג'יפ במסלול כתיק משפטי המונח על שולחנך בואך לאולם בית המשפט...זה קצת..לא ריאלי...וכך באופן פאראדוקסאלי ברגע שתהיה תקנה המאשרת הגבהה, כל תקנה, תאפשר מרווח תמרון עדיף בהרבה מהקיים היום, ( כמובן שזה דורש אנשים שיודעים לנצל את מרווחי התמרון הללו...).
טל.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
פשוט לקרוא ולא להאמין שמדובר בבן אדם מבוגר, בעל זכות בחירה, במדינה דמוקרטית...
שום דבר לא משפיע על החיים ביומיום במציאות.. עד הנקודה שבה הוא משפיע - וכך ניתן לומר על כל החלטות הממשלה/רשות/בימ"ש.
והמים המחלחלים... וואללה... איזה עומק של תיאור.. סאחה.
מזכיר לי את המשפט/הבטחה של ה"גלדיאטור", בסרט של רדלי סקוט - "הנקמה תהיה שלי. אם לא בעולם הזה, אז בעולם הבא"...
בסופו של הדבר כל הדברים מסתדרים - כמו המים שמחלחלים... אם לא בעולם הזה, אז בעולם הבא - הכל טוב ואין מה לעשות וגם לא צריך.
איך אני מקנא בראיית העולם הפטאליסטית/פאסיבית הזו...
מה שנשאר לעשות הוא להתלונן על השחיתות וזה שלא עושים (הרשות/ממשלה/צבא/משטרה/משרד התחבורה ורשות הספורט) מספיק...
ולעניין.
אני יודע רק מה שמפרסמים (פה- http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3781-%D7%94%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%95-1-1-2017-%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%99-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%94%D7%92%D7%91%D7%94%D7%AA-%D7%92-%D7%99%D7%A4%D7%99%D7%9D)
אם אתה יודע משהו אחר, שתף.
ממה שאני מבין מהפרסום/הכתוב - יש תקנה = Done deal = מה שדרור אמר.
אבל יש כאלה שבסופו של דבר, זה רק כמה הם משלמים/משחדים - זה לא נכון לכל דבר?
שחד כמה פקידים וכמה שוטרים וכמה ראשי רשויות ותארגן מרוץ - מה מעניין אותך חוק הספורט המוטורי?
שחד איזו פקידונת, שתרשום כאילו ששלמת ארנונה - למה שחוק הארנונה ישפיע על היומיום שלך?
שחד את השוטר ותמנע ממשפט מהירות/עצור/קו לבן - למה שתקנות התעבורה ישפיעו עליך?
הכל אפשר לפתור בכסף - עד שתופש אותך אותו נבלה, מנייאק, "מושחת" שלא ניתן לקנות אותו בכסף.. דווקא הזיבלון הזה הוא שלא נותן לך לחיות את ה"יומיום" שלך...
ולתקוף בבימ"ש..
נו, שויין... אמרת ונשארת בחיים.
דרך אגב - אתה יכול לתקוף בבית המשפט גם את חוק ההסדרים וחוק מס ההכנסה וחוק חסיון פרטי עובדי קהיליית המודיעין ואת כל מה ומי שאתה רוצה - אתה יכול לעשות הרבה דברים, אם יש לך מספיק כסף וזמן ורצון (לא בהכרח בסדר הדברים הזה..).
וטל.
הדברים נכונים גם למה שאתה אמרת.
זה בכלל אינו דיון אקדמי/תאורטי וברור שהפרשנות/בעייה המשפטית לא נוגעת לאלה ש.. לא תפשו אותם או שלא מוגבהים או שלא אמרו שהם מוגבהים.
כמו שאמרתי כל הזמן - הבעייה היא לכל אלה שתעמוד בפניהם הברירה להביא אישור "אי הגבהה" או להסיר את המערכת המתלים הקיימת (בלי קשר אם יש או אין הגבהה) או ... להאבק על "חפותם".
לכל אלה תהיה בעייה גדולה מאוד, בתקנות הקיימות - בעייה גדולה הרבה יותר מאשר לפני התקנות.
או, במילים אחרות, התקנה הדבילית של הפסים הזוהרים המכוערים והמיותרים (למי שזוכר פעם היו "רגילים" ואח"כ אלכסוניים ופעם בכלל לא היו על כלי רכב פרטיים) מטרידה רק כשהבוחן אומר שצריך להדביק/להחליף - למי שלא אומרים לו... הוא חי את היומיום שלו בלי בעיות בכלל.
ובסך הכל זה ענייןם של כמה גרושים.
ואין כל עניין להשקיע בלתקוך את זה בבימ"ש.
לא כל דבר מתנהל לפי הספר בארץ (או בעולם) - זו לא הבעייה (עובדה, כמו שבועז יכול לספר..וסיפר - ראה את השחיתות בגוש המזרחי). הבעייה היא עם מה שכתוב בספר ומתי מחליטים לאכוף...
עד אז - הכל דבש.
- - - Updated - - -
ומישהו יכול להגיד לי מדוע, אחרי שאני "מדביק לינק", כל מה שבא אחריו "זוכה" להיות מקושר לאותו לינק - ולא חשוב מה אני עושה על מנת לבטל את זה (שורות חדשות, העתק הדבק משורות מעל הלינק המקורי, כלום... ) - ממש מעצבן.
בקיצור.
דרור צדק לחלוטין ובועז צריך לרוץ עם חוטיני - הוא רק אומר ששום דבר לא ממש השתנה, משום שלא תפסו אותו וגם אם יתפסו, זה רק עניין של כסף והכל כרגיל - "אין חיה כזו..ג'ירפה"!
האינטרנט שומר הכל. מה שנאמר לפני שנה זה שמראשון לינואר (לפני שנה), תתפרסם תקנה חדשה שיהיה כתוב בה שאסור לשנות כלום! אסור להתקין שום דבר שלא יצא מהמפעל! אפילו לא שנורקל! ולא מאפרה מוגדלת! שום כלום, ברמת האזיקון! בלי שיצא מהמפעל. זה מה שדרור אמר.
במקום זה קיבלנו תקנה שבה משרד התחבורה מאשר להגביה כלי רכב.
וזהו.
אכן ברנרד... התחזיות התגשמו בזמן שננקב וכלשונן.
אני לא יכול שלא להזכר בסיפור על ״כן אבל לא בדיוק״.
אסף.
לא ממש "לא בדיוק", אסף.
ואני מזכיר לך משהו שאמרתי לפני פחות זמן, מהמועד שבו דרור כתב מה שכתב - התקנה הזו, יותר משהיא אומרת מה מותר, היא אומרת מה אסור!
זו המשמעות של הדברים.. לעניות דעתי הצולעת.
אז בוא נראה מה היה לנו שמה (בתירגום ל"משפטית" מדוברת):
מה מותר - מותר להתקין קיט הגבהה מאושר, שאז ירשם ברשיון.
זהו.
עכשיו בוא נראה מה אסור - אסור... כל היתר. נקודה. סימן קריאה. בלי שום ויכוח ופרשנות. עוד סימן קריאה..
יענו...
התפרסמה תקנה האומרת שמלבד הקיט המאושר, אסור להתקין כלום, שלא יצא מהמפעל...
לגבי השנורקל והאזיקון וכו'.. זוטי דברים/תיבלון של העיקר/דרכו הציורית של דרור לציין ולהביע דברים (ויש איספור דוגמאות, שמשום מה לא טרחת "לתפוס אותו במילה" לגבהים) שעליהם כבר נאמר/נכתב די והותר.
ושיעורון קטנטן בדמוקרטיה/משפט - מה שלא אסור = מותר. למעט המקרים בהם כתוב מה... מותר.
שאז, כל היתר - אסור!!!
וזה לא קשור בכלל לצורת ראיית החיים בכלל (חצי כוס מלאה או חצי כוס ריקה..) - זה החוק/המשפט.
מה הנוהל כבר בתוקף?!
לא בטוח שהוא יכנס.
לא בטוח שאם יכנס לא ישתנה ( המון נהלים מתעדכנים עם הזמן).
לא בטוח שזה שהעניין יהיה מוסדר זה יהיה רע.
רוצה לומר - בעולם של כסתח״ים, אם לטסטר כתוב שיש הגבהה אז הוא מכוסה.
הבא בתור בבקשה...
במיוחד אם אין קריטריון ברור כמו מידת הצמיג.
נכון שגם תוכל ליפול על בוחן זועף שאישתו הרגיזה אותו והוא סתם יכשיל אותך אבל היי, זה לא המצב היום?!
אגב... שמתם לב שבין הכוונה לאשר עם ההגבהה גם שינוי מידת צמיגים (בין השאר מתוך הבנה כי כך מתקנים את היחס בין גובה מרכז הכובד לבין רוחב הרכב) לבין התקנה העכשווית נעלם האישור לצמיגים?
חושבים שזה קשור לחגיגה של אחו שנתנו פומבי גם בטיוטות מפוברקות לפנטזיות שלהם בתחום?
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
ושיעורון קטנטן בדמוקרטיה/משפט - מה שלא אסור = מותר. למעט המקרים בהם כתוב מה... מותר.
שאז, כל היתר - אסור!!!
.
אם אני הולך לפי הקו שלך אני רואה את התמונה אחרת.
יש הגדרה להגבהה בלבד, שהיא חלק מתלה בלבד=כל השאר מותר..
ואל תתחיל להתחכם משפטית לנסות לסובב את הניסוח כדי ששוב יתאים למה שכתבת בהתחלה בטיעון אאררווךךך שאיכשהו בסוף יתאים להנחה הראשונית שלך, שלא קיבלה בינתיים תוקף.
בוא נראה אם תצליח לתמצת לשנים-שלושה משפטים בלבד.
ולא, אני לא מתעלם מהדקויות, אתה זה שלדעתי מנסה בכוח לצבוע את התמונה כולה.
הוא מערבב אותנו בלי סוף.
תקנה 380 ממילא מגבילה כל שינוי רק שהיא לא מפורטת ספציפית אלא אוסרת גורף כל שינוי.
דווקא התקנה הזו אם תאושר תפתח צוהר באיסור הגורף.
המינוס הוא שבמקום לאמץ את התקינה הגרמנית שעליה הם נסמכו, אז במשרד התחבורה החליטו שהם יותר טובים מהגרמנים והגבילו עד לשלב שבגרמניה לא מצריך אפילו תקינה.
בקיצור, הוא יטביע אותנו במילים בשביל שמי שלא מתמצא יאבד עניין או יכולת מעקב אחרי העובדות והעיקר לא להודות בטעותו
אבל ברנרד הוא לא הצד שכנגד ואם הוא צודק או לא, זה לא משנה את המצב המעוות שנכפה עלינו מצד האינקוויזיטורים במשרד התחבורה.
ביחס למצב הגרוע מאוד שמכתיבה לנו תקנה 380, הרי שהתקנות החדשות מהוות שיפור יחסי. אבל רק יחסי!
יחסי למשל לתקנה הגרמנית זה גרוע כי בכלל עד 50 מ"מ אין צורך בתקנות כלשהן, והכי גרוע שאישור הגדלת הצמיגים כחלק בלתי נפרד ואף נדרש כחלק מההגבהה, האנשים הקטנים מאוד העוסקים במלאכה במשרד התחבורה, דאגו להשמיט ברוב כסילותם המהדהדת למרחקים.
מה שאני אומר שכל הוויכוחים הפנימיים האלו בינינו מיותרים לחלוטין, ושכל העיוותים שקיימים ועתידים עוד לקרות הם בגלל שאין לנו קול! אנחנו פה, ובמסגרות אחרות, די שקופים, אילמים, ניתנים להזנחה עד בלתי קיימים כלל!
אם יש לנו למי לבוא בטענות זה רק כלפינו כקהילה.
עוד לא ראיתי איזושהי אפילו ניסיון להתארגנות לעשות מעשה, לייצר איזשהו סיי כלפי האנשים הרלוונטיים שמקבלים את ההחלטות ההזויות האלו.
ולכל אלו שמרמזים שהם כן בדרך כזו או אחרת בעלי יכולות להעביר מסרים כאלו או אחרים לגורמים הרשמיים, פליז סטופ...בעיניי אתם סוג של בדיחה עצובה ולא יותר. אם זה מה שיוצא בסופו של דבר, כך נראה, עדיף היה שלא תרמזו שאתם איכשהו מקושרים לאיוולת הזאת.
אם נצליח לייצר איזושהי נציגות אותנטית של קהילה מפה, מג'יפולוג, עם דרכי פעולה ברורות, אני בטוח שיצטרפו עוד רבים אחרים. לא יעזור כלום. חייבים לייצר מאבק. ולו רק להשמיע את קולנו. כל השאר דיבורים.
טל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
מה הנוהל כבר בתוקף?!
לא בטוח שהוא יכנס.
לא בטוח שאם יכנס לא ישתנה ( המון נהלים מתעדכנים עם הזמן).
לא בטוח שזה שהעניין יהיה מוסדר זה יהיה רע.
רוצה לומר - בעולם של כסתח״ים, אם לטסטר כתוב שיש הגבהה אז הוא מכוסה.
הבא בתור בבקשה...
במיוחד אם אין קריטריון ברור כמו מידת הצמיג.
נכון שגם תוכל ליפול על בוחן זועף שאישתו הרגיזה אותו והוא סתם יכשיל אותך אבל היי, זה לא המצב היום?!
נכון מאוד.
שום דבר לא בטוח, מלבד המוות והכל יכול להשתנות... כמו שאמרתי, נאיביות ו"ראיית חצי הכוס המלאה" או פאטליסטיות היא תכונה נפלאה - מסירה ממך כל אחריות לראיית המציאות או הבנה של דברים או ... כל דבר אקטיבי.
ואפילו תקנות משתנות ומעודכנות... וואללה?
אז מה אתה מתלונן ומקטר ומטיף נגד חוק הספורט - אליבא ד'ה "בועז", לא בטוח שהחוק ישרוד וגם אם כן הוא יכול להשתנות והכל לטובה.. כל מה שצריך זה לחכות שהאבק ישקע.. בסופו של דבר ה"מים ימצאו דרך" ויהיה לנו מסלול F1 ומירוץ "חולות חלוצה 500" כבר רוקם עור וגידים.
איך חבר שלי היה "מתווכח"? היה עונה על כל דבר ב-"לא בהכרח".
מחר השמש תזרח במזרח - לא בהכרח.
מחר השמש תזרח במערב - לא בהכרח.
מחר יהיה טוב יותר - לא בהכרח.
מחר יהיה גרוע יותר - לא בהכרח.
מאוד אינטלגנטי ו..נכון. תתקדם.
תקנה 380 מדבר על שינוי מבנה - וכבר דיברנו על זה.
"שינוי מבנה" נתון לפרשנות - גם על זה היו אינספור דיונים/שירשורים.
זה נשאר אותו הדבר.
מה שחדש הוא שאומרים לך/לנו: "כן שינוי מבנה או לא שינוי מבנה... זה מה שאפשר. כל היתר - לא!".
מה לא ברור פה?
הצלחתי להסביר בלי יותר מידי סיבובי מילים?
ואחרי שעברנו את השלב הזה, נעבור להשלכות או "איך לפקח/לאכוף" ופה יתחיל ההימור של כל אחד מאיתנו, בטסט או בביקורת של ניידת תחבורה או של שוטר עם מוטיבציה.
הצלחתי לעשות גם את זה פשוט, בלי יותר מידי משחקי מילים, כמו שאתם רומזים?
וטל.
אני מסכים כמעט לגמרי.. רק שהרכבת כבר יצאה (גם אם בועז גורס שגם רכבת אפשר לעצור ושהיא בכלל יכולה לעצור לבד ו.. הוא בכלל לא נוסע ברכבת..).
ובמערכת ממשלתית, כשרכבת יצאה ונוסעת, קשה מאוד לשנות את מסלול הפסים.. הרבה יותר קשה אחרי שהפסים כבר מונחים במקומם.
הנה דורון.
משפטים קצרים עם דימויים פשוטים ופסקאות בנות 5 שורות... בלי סיבובים..
תענה לעניין בלי לתת ניתוחים בגרוש על השקפת העולם שלי. לכל מטבע שני צדדים ולהזכירך, אתה בדעת המיעוט. גם בזה וגם ברוב ההשקפות האחרות שלך.
לעצם העניין-
אתה טוען שתקנה 380 ניתן לפרש והתקנה החדשה תסתום את הגולל על הפרשנות.
כמו שנמרוד ענה לך באופן מצויין בעבר:
בחיי היומיום הפרשנות הזו לרעתנו כי כל בוחן חכם ככל שיהיה מפרש כראות עיניו ויכול להאכיל אותך מרורים.
בכל ההסטוריה של המדינה אני מנחש שלא הגיע ולא פעם אחת סוגיה של הגבהה לבית המשפט.
תמיד זה נגמר במכון הטסטים או תחת השולחן.
בעתיד ( אם אולי משהו ישתנה בכלל) הבוחן יחפש כיסוי תחת להגבהה.
הטויוטה של חנן שרק נראית גבוהה אבל היא מקורית, תמשיך לחטוף כמו גם המוגזמים.
כל מי שיהיה באמצע לא יעניין את הבוחנים אם יהיה לו אישור הגבהה.
אתה כל הזמן לוקח את העניין לשדה המשפטי ולא לשדה המעשי.
כמו בבדיחה -בתאוריה אנחנו מליונרים, בפרקטיקה יש לנו שתי זונות בבית...
שתה כוס מים ותצא מהתבהלה.
מבטיח לך חגיגית שגם בתרחיש הכי קיצוני החיים של אף אחד מאיתנו לא ישתנו דרמטית.
אנחנו שורדים עם כל הגזירות שמנחיתים עלינו וחיים די טוב.
תלו לנו עוד [emoji33]