אמאזון יתערבו לטובתך כמעט בכל מקרה.
אבל, זה לא אומר שצריך לנצל את זה.
Printable View
אמאזון יתערבו לטובתך כמעט בכל מקרה.
אבל, זה לא אומר שצריך לנצל את זה.
ארז,
אתה מפקשש את הנקודה.
לא במקרה שלחתי אותך לפסיקה ולפרקטיקה של חוזים אחידים.
בדיוק כמו שספק ינסה לכסות לעצמו את הת... בכל מני אמירות ואותיות קטנות, בדיוק אותו הדבר, אני כקונה, אחפש את השורה שמכסה אותי.
אם לא היה כתוב טיפול או הערכת מס', אתה אולי צודק , מהרגע ששילמתי על טיפול (ולא כתוב שם טיפול חלקי) אני מכוסה, לא צריך לשלם גרוש נוסף על טיפול.
מהרגע שכתוב הערכת מס' אפס, אני מכוסה.
לא קניתי מאיזה חאפר בסין, לחברה כמו אמזון ( וזה נכון לכל גוף מסחרי, שהחוזה בתחום ההתמחות שלו - למשל חוזה של בנק, או קבלן בניה), יש אחריות מקצועית, יש לי ( כלקוח) ציפיה לרמה מקצועית.
הם לא יכולים לכתוב משהו, ואח"כ זה לא מתקיים.
העולם לא עובד כך.
אתה לא יודע על תכתוב.
כתבת, אתה אחראי!!!
נורא פשוט. זו הפסיקה המסחרית בכל העולם הנאור.
כל שאר ההסברים פה אולי נכונים טכנית, אבל לא רלוונטים לדיון הצרכני.
צרכן שקונה באמזון, לא צריך להכיר את סוגי ההתקשרות של המוכר עם אמזון, זה ממש לא ענינו.
אני מקבל הצעת מחיר וחשבונית של אמזון, העיסקה עם אמזון!!!
אני מקבל חשבונית של מישהו אחר, יש לי עסק עם מישהו אחר.
נורא פשוט.
מסכים שאנחנו לא מסכימים.
כתבת את טענתך, ציטטתי את התקנון של אמזון . לא רואה טעם להמשך הויכוח כאן.
אני רק אתן לך עצה חברית - אל תנסה לרכוש עוד כמה מוצרים ממוכרי צד ג' באמזון ואחר כך להתעקש לא לשלם את המס בישראל כי החשבון שלך באמזון עלול להחסם .
נשלח מהנייד
אתה משתבלל בעמדה שלך, אין לי סימוכין ואין לי עניין לחפש רק אספר לך שליויתי חבר בתהליך של עסק מורשה באמזון, הדבר שהם הכי מקפידים עליו זה שהלקוח צריך לקבל את כל הנתונים על המוצר ללא כחל ושרק, גם בנושא הכספי והן במפרט ובתאור, מי שקיבל נקודה שחורה במקרה שתואר למעלה הוא אך רק המוכר.
חברים,
כשכתוב "Estimated tax to be collected", זה מציין מה הסכום שנגבה לטובת מיסים. אם יש שם סכום שאינו אפס, זה משקף את ההערכה שלהם, וגם צשקף שהם מטפלים במיסוי. כשהסכום הוא אפס, זה אומר שהם לא מטפלים במיסים, בין אם הסיסה היא שאין צורך בתשלום מס, או באופן השילוח שנבחר הם פשוט לא מטפלים בזה.
אז קחו בחשבון שאם החבילה שלכם חייבת במיסים בארץ ובסעיף הזה מופיע אפס, התשלום יחכה לכם אצל חברת השילוח.
אני חוזר על הבקשה-
שימו פה לינק למוצר של זיו או לאחד שנמכר באותו אופן.
עד שלא תוכח טענתו של זיו, מבחינתי ארז צודק לחלוטין וללא עוררין.
זיו קיבל היזר בגלל תומך דביל שלא הבין את הסיטואציה.
למיטב הבנתי העיסקה באמזון שזיו כנראה ביצע הייתה בתנאי DDU ולא בתנאי הגלובל שיפמנט שהם DDP.
על מנת להסביר אותה היטב תנו לינק וננתח אותה לעומק.
* נדב/
אתה צודק כאשר מדובר בהזמנה של מעל 75$ ועם לקוח שבקיא ביבוא.
אותי מעניין לבחון במשקפיים של לקוח שלא מבין מפני שאם הנתונים לא הוצגו למזמין באופן ברור אז האחריות על אמזון(!)
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
זה לא עניין של צדק אלא של אינטרס (פרטי שלי..)
אמאזון מזכים גם כאשר לא מגיע, כי זו מדיניות השירות שלהם. תהיו בטוחים שיש להם דוחו"ת שוטפים על כמויות הזיכויים הלא מוצדקים לעומת המחזור והרווח של העסקים בכל מדינה. כשלא יישתלם להם, אז הם פשוט יפסיקו לשלוח לארץ ואז כולנו נפסיד ...
לכן האינטרס הפרטי שלי הוא שלא נעודד ניצול לרעה של השירות הטוב שלהם...
אל תדאג לאמזון ותהיה משוכנע שהם לא מזכים אוטומטית.
כבר נזקקתי לשרות שלהם כמה פעמים ואני מן הסתם מבין מעט יותר מהלקוח הממוצע.
קודם כל עד שקיבלתי מענה ( בשיחה לחול על חשבוני) וכאשר קיבלתי תומכים הודים או משהו אסיאתי אחר שבקושי הצלחתי להבין מה הוא אומר, קיבלתי שרות רע ולא הוגן ונאלצתי לערער עליו עד שקיבלתי את זכויותי.
יש לא מעט לקוחות שנדפקים בגלל שאין להם שפה או יכולת לקבל את השרות המגיע להם.
מדובר בביזנס בלי סנטימנטים.
אם הם פישלו שיתקנו ויבהירו את נושא התשלומים.
זיו הוא לקוח מעל הממוצע שגם יודע לקרוא ולדבר אנגלית היטב.
אם הוא נכשל יש כאן פאול חמור של אמזון.
לפחות בהנגשת התנאים
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
לא אמרתי שאמזון מושלמים. אמרתי שלא צריך לעשות ניצול לרעה של השיטה, כדי שלא יחסמו אותנו, זה הכל.
אני לא בטוח שהמוצר הוסר. לדעתי אתה לא רואה אותו מכיוון שהמוכר הוריד את האופציה לשלוח לחו"ל.
תשנה כתובת לארה"ב ותבדוק.
עברתי את אותו הדבר עם אמזון והם הוכיחו לי שכשלא כתוב שזה כולל מיסים, זה לא כולל... ואם יש מיסוי זה באחריות המקבל.
הנציגים (ברבים, המיסוי היה גבוה והיו הרבה שיחות) הבהירו לי שלא אפסיד ושאני יכול להחזיר את המוצר.
מכיוון שרציתי את המוצר, והם ראו שאני קונה הרבה באמזון הנציג הציע להשתתף בחצי מהסכום ולתת לי קרדיט בקניות אצלהם. אבל הבהיר שזה בגלל שרוצים שאהיה מרוצה ולא בגלל שאני צודק.
גם כמו שנדב אמר, לא נראה לי שזה יעבוד שוב וגם לא אבקש.
דרך אגב, המוכר מבחינתו אמר שאין לו שום עניין להיכנס לתהליכי יבוא במדינות שונות וגם לא לענייני מיסוי. הוא רק שולח.
בגלל מקרים כאלה רוב המוכרים לא מוכנים לשלוח מחוץ לארה"ב
צריך להבין את הניואנסים וסוג המשלוח שנבחר במהלך תהליך ההזמנה.
אם המשלוח לא כולל שחרור ומיסים זה דבר אחד
ואם כתוב דמי טיפול ומיסים 0 זה דבר אחר.
על כל ההזמנות שאני מזמין עכשיו מאמזוןמתחת ל 75$ כתוב ככה וברגע שאני עובר כתוב הסכום המשוער.
בהזמנות שאינן כוללות DDP אני חושב שאין מה לבוא בטענות ללקוח שמקבל הפתעה מחברת המשלוחים.
זה לא עוזר שזה כתוב באיזה תת סעיף שארז מצא בתקנון. זה מכשול בפני עיוור ואם כך קורה אין להאשים לקוח שדורש זיכוי.
בביזנס הזה אין סנטימנטים ובטח לא על ענק כמו אמזון.
דרוש מה שמגיע לך כלקוח.
הם צריכים ויודעים להיות מצוינים והם לא עושים לנו טובה שהם הגיעו.
הם באו להרוויח כסף תוך רמיסה של השוק המקומי וגם להם אין סנטימנטים
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
אז כאמור בהמשך לזה שאמזון מחוץ למשחק עשיתי זוג הזמנות ניסיון מאי ביי... 2 מתוך 2 נכשלו.
הראשונה למקדחה סופר פשוטה לטובת מקדחת עמוד - "I ’m sorry to tell you that the factory you bought has been discontinued"
השני ללוח סולארי
Thanks for your order.The item is restricted by the shipping company,and we also asked other shipping companies,they all don't ship this product.So the item can't be sent to you.For your benefit,how about we refund you this time ?
בשני המקרים קיבלתי זיכוי מלא. בהתחלה חשדתי שמדובר באיזה תרמית חדשה.
ננסה שוב...
מה עם דוד אלי המהיר?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
אני דיי נמנע מרכוש ממקומות ללא PAYPAL.
יש אפשרות בתוספת מסויימת של מחיר
מספר הזמנות קטנות שחילקתי בין איביי ו babggood -
באיביי חלק בוטלו מייד עם התנצלות וזיכוי. חלק יצאו לדרך - מתאילנד הונג קונג וסין - כולם הגיעו לשדה התעופה ונמסרו לחברת התעופה.... ונעלמו. בדואר ישראל לא מזהים את המספר.
מbanggood המצב דומה וההבדל היחיד הוא שאצלם המעקב באתר יותר יעיל.
אני ממתין בסבלנות לראות מה יצוץ.
בינתיים נראה לי שאני לא מזמין כלום מהמזרח. חברים מדווחים שמשלוחים מאנגליה וגרמניה מגיעים בלי שום בעיה.
אסף.
יש הזמנות ותיקות ש"נעלמו" בין שדות תעופה.
ויש הזמנות חדשות שילוח בתשלום של אליאקספרס שמגיעות תוך כשבועיים+