5 קבצים מצורפים
תגובה: בסכנת הכחדה : בלייזר - תיעוד ושיתוף בתהליך השיפוץ
ש'מעו , התגובה הקודמת שלי (האחרונה) נכתבה בחופזה . נכנסתי למשרד למזגן ולמחשב עם הקפה רגע לפני
שאני מתחיל לצבוע את האוטו שכבר בתנור בכדי לראות אם יש עוד תגובות / דעות לעניין השאלה ששאלתי לגבי הטקסטורה הסופית חלק/מחוספס .
לכן , לא הספקתי להגיד לכם שנגנבתי על האוטו שמאיר בא איתו אלי (את התגובה שלי הוא ראה ושמע כשבא) בואנ'ה , חתיחת אוטו מאיר סחטיין !
רק לראות את 2 יציאות האגזוז משני הצדדים ולשמוע את ה 8 (שנשמע בריא , מאד בריא) עם איזה 190 סייחים וכל זה עוד יד ראשונה מארה"ב
, מה עוד יש להוסיף ? אז תודה גם על הביקור באותה הזדמנות ... בקרוב אצלך ב"ה .
על הבוקר היום כבר מדדתי וחתכתי את יריעת הבידוד שקניתי למידות מכסה המנוע צד פנימי וחיברתי אותה עם הקליפסים המקוריים שהיו
תקועים בחורים שלהם . קודם לכן , הוצאתי אותם ניקיתי וצבעתי בשחור מט .
גם תושבות הפרוז'קטורים חוברו משני צידי מתקן הכננת ועליהם מורכבים הפרוז'קטורים .
הסמלים שמשני צידי האוטו על הכנפיים הקדמיות היו דהויים ומכוערים . ניסיתי לעשות להם פוליש ווקס ולא הלך . לא היה מנוס מלצבוע אותם
וצבעתי בכרום ניקל . לא יודע , נשבור את הראש אחר כך איך לעזאזל אני מכניס צבע שחור כקונטור של הסמל ולחלקו הפנימי . ניסיתי , תאמינו
לי ,,, אפילו הלכתי וקניתי זוג מכחולים סופר קטנים ועדינים אבל זה כמעט בלתי אפשרי ומלכלך את הניקל . (שאלה יהיו הצרות שלי עם האוטו
כל החיים ואני מסודר ;) ) .
התאמת צבע השחור מט : סה"כ אני לא יכול להזין מספר צבע למחשב והוא יתן לי את הגוון הרצוי , כיוון , שבמבט מהיר בקטלוגים אין שחור מט .
יש שחור רגיל ודי מודגש (חזק) כל הרכבים היום צבועים מטלי בשכבת עליון (לא כל כך משנה איזה צבע) ובו ניתן גם להכניס נצנצים עפ"י דרישה יותר/פחות . בסיום צביעת העליון , עוברים על כל הצבע עם לקה שנותנת את הברק ומדגישה את הטקסטורה הסופית .
כיוון שבחרתי בגוון שחור מט , אני כמובן לא צובע עם לקה בסיום ומן הסתם , לא , הוא גם לא יהיה מנצנץ / מבריק ועם נצנצים . אצטרך ליצור
בניסוי וטעיה את הגוון שאני רוצה . התאמה אישית .
הצביעה היא כפולה . שכבה ראשונה שתתייבש , ניקוי עדין עם מטלית לחה עם מים ועליה עוד שכבה אחת .
אז לקחנו שחור , נכנסנו לתנור והתחלנו לצבוע חלק לא גדול . השחור יצא חזק מידי ולא נתן אפקט של מט אמיתי כמו שרציתי .
עצרתי אחרי אותו קטע והחלטתי שאני חייב , אבל חייב למהול את הצבע ולהוסיף למיכל צבע לבן . אחרי התייעצות קצרה , נתתי את הסכמתי
גם להוסיף צבע כסף על מנת לקבל את האפקט הרצוי של שחור מט דהוי מעט (בדיוק כמו בתמונה ששי צירף) שימו לב , זה לא שחור חזק .
ואז ,,,, אוווההה , זהו , זה זה ! אז סיימנו לצבוע שכבה ראשונה היום , ניתן לו להתבשל בתנור ומחר בבוקר מקווה כבר לסיים את השכבה השניה .
שחר
טווווב איזה התקדמות !!!! פשוט שפו חבר ואגב אני חושב שזה לא נורא בכלל הצבע כסף על הסמלים אם כבר יפה יותר :)
מור
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yarinzim
תרשה לי גם להוסיף 1++ לגבי התמונה ששי העלה (בלי השנורקל והפנסי ערפל לטעמי) הצבע בול!
תודה ירין ,
גם אני לא אהבתי את השנורקל והפנסים על הגג עם הקשת אליה מחוברים . לי בכלל יש , כמו שאתה זוכר / ראית מיכל מים (גליל) מלפנים
וגגון מאחור על סגירת הפיבר .
ש'מע , שמתי לב שאנחנו באותו ראש , כיוון וטעם כל הזמן ובכל שאלה או תמונה שעלתה .
בוא נעשה ונגיד ככה - תבוא ותעתיק , יש אישור ! ;) ברצינות .
ביזון , זה לא כזה רע , אבל יפה יותר ממה שהיה זה בטוח . אם הייתי מצליח להכניס פנימה לכל החריצים ולקונטור את השחור , זה היה מושלם .
שחר
נראה לי שכדי לעשות את הרקע שחור והכיתוב בכרום, צריך לצבוע קודם את הכל בשחור, ואז להדביק סרט על כל הרקע של הכיתוב, ולתת צביעה בכרום.קצת עבודת נמלים עם סכין יפנית.
אם זה תבליט אפשר גם עם ספוג כמו שאמר ערן לצבוע הכל שחור ואז ספוג לגעת רק במה שבולט
מור
תאמינו לי שבמהלך כל השיפוץ בחלקים מסויימים שליטשתי וצבעתי ושהיו בשני גוונים , עבדתי בדיוק עפ"י השיטות
שהעלתם . דאגתי לכסות במסקנטייפ /עיתון צבע אחד , לצבוע את כולו ולאחר מכן להסיר, לכסות את הגוון הראשון ושוב ,
לצבוע בגוון השני .
במקרה הזה של הסמלים , זה ממש בלתי אפשרי . המבנה שלו בעייתי והמעברים / חריצים בפנים ממש ממש צרים .
ניסיתי הכל ולא הלך . יש לי סבלנות של פיל בדברים האלה ואני יכול להתעקש עד שיהיה כפי שאני רוצה . אבל לא הפעם .
השחור שניסיתי להכניס ליכלך את הצדדים המובלטים , ניקיתי אותו כמה פעמים ולבסוף התייאשתי וצבעתי חזרה בכרום ניקל.
מכירים את דניס מהתוכנית " אוברול " בדיסקברי ? אותו אני צריך לעבודה הזאת !
חדש ? אין להשיג אפילו בארה"ב / איביי ושות' ...
לבלייזר על קדמת מכסה המנוע ישנו סמל עומד מרובע של שברולט . כשקניתי את הבלייזר , תלשו את הסמל ונשארה רק
התושבת . חיפשתי אז באי ביי ומצאתי רק משומש מוצע למכירה . ניצלתי את העובדה שאמא שלי היתה אז בארה"ב ושלחתי
לה את הסמל שתביא לי אותו . לא רציתי במשלוח בדואר , לא בקטע של כסף כמובן כיוון שאין על זה מכס/מיסים , אלא ,
מחשש שיפגע וישבר (ראיתי כבר איך זורקים שם קופסאות קטנות וחבילות ) .
שחר .
ש'מעו , התגובה הקודמת שלי (האחרונה) נכתבה בחופזה . נכנסתי למשרד למזגן ולמחשב עם הקפה רגע לפני
שאני מתחיל לצבוע את האוטו שכבר בתנור בכדי לראות אם יש עוד תגובות / דעות לעניין השאלה ששאלתי לגבי הטקסטורה הסופית חלק/מחוספס .
לכן , לא הספקתי להגיד לכם שנגנבתי על האוטו שמאיר בא איתו אלי (את התגובה שלי הוא ראה ושמע כשבא) בואנ'ה , חתיחת אוטו מאיר סחטיין !
רק לראות את 2 יציאות האגזוז משני הצדדים ולשמוע את ה 8 (שנשמע בריא , מאד בריא) עם איזה 190 סייחים וכל זה עוד יד ראשונה מארה"ב
, מה עוד יש להוסיף ? אז תודה גם על הביקור באותה הזדמנות ... בקרוב אצלך ב"ה .
תודה על המחמאות מר חולה נפש יקר, האמת תראה בסירטונים ששלחתי יש שם בחור שצובע את הרמרו בשני צבעים למעלה שחור מט חצי תחתון אדום,
נראה לי מהמם
חולה נפש 1 אהבתי את ההגדרה בלוחית הרישוי, לא האמנתי שיהיה אדם שישבור את השירים שלי בטירוף
אך מסתבר שלעומתך אני זרזיף קטן,
אהבתי את העבודה על הHOOD ואת פנסי החזית,
מצטער על התגובה הקצרה, פשוט אני מעט מטושטש, הלכתי היום מכות לבד מול שני כפרות מכ, קאסם,
אגב, הפנסי ערפל תפוסים על הפגוש? זה ממש נראה שהם באוויר!
כנראה שבאמת פירקו אותך http://www.jeepolog.com/images/smilies/confused.png ס'תכל על העדכון האחרון שלי עם התמונות , ציינתי את זה שם . אבל אתה יודע מה ? בגלל
שאתה מטושטש , לא אתן לך לעבוד קשה , אני מצרף .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שחר-סופה
גם תושבות הפרוז'קטורים חוברו משני צידי מתקן הכננת ועליהם מורכבים הפרוז'קטורים .
לקחתי זוג פלאחים 5 מ"מ , קדחתי בקצוות חורים לבורג הפרוז'קטור וחיברתי אותו .
ריתכתי אותם מצידי מתקן הכננת למיקום שרציתי מבחינת גובה .
לא רציתי חיבור לפגוש , חשוב לי שאוכל לשים שם את הרגל ולעלות לתא המנוע (חושב על הכל לא ? ) או למוטות / צינורות האלכסונים הקדמיים
ע"מ שלא יבלטו מידי כלפי חוץ , דבר שיהפוך אותם לפגיעים יותר .
ברכת החלמה מהירה ,
מחר , מתחיל בהרכבה של הגומיות , בקליות , פגוש , גגון , מיכל מים וכל מה שפורק מהרכב בתקווה לסיים ולהביא אותו סוף סוף הביתה
לעבודת הכנה אחרונה לפני עבודת הריפוד .
שחר .
נ.ב : ביזון , מה אתה חושב שאחכה לך עם הסמל ? מיד כשיצאת הם נצבעו שחור ומחר אנסה לתת את הכסף/כרום בדרך שהצעת ...
תאמין לי אתה שד (לא של אישה ) :) צץ לי עיניין הזוי מחר אני בא לראות !!!
מור
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שחר-סופה
פירקו אותי? זה שחטפתי כמה "זאפטות" לא אומר שהם פירקו אותי, אחד קיבל פטיש 5 קילו לברך אחרי שהוציא סכין, את השני סתם חילעתי באגרופים
ובעיטות, אבל זה עדיין מעייף עבור מי שלא כיסח כפרות מאז השירות הצבאי :P
אלוהים גדול אתה ענק ! יצא יפיוף :) אין לי יותר מדי מילים אז אני פשוט אומר כל הכבוווד !
מור
שחר, הרכב נראה פצצה! שאפו ענק, לא פחות ממדהים.
קובי
שחר, אין מילים. יצא בנזונה. לפחות בתמונות...
אסף.
אסוציאציה ראשונה..............קרנף.........רק קרנף ,תזכור את זה.
אהבתי את האגזוסט..
:D
ווואאההה ... ביזון , קובי וטל תודה רבה לכם על הברכות והערכה , פשוט כיף !
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
שחר, אין מילים. יצא בנזונה. לפחות בתמונות...
אסף.
אהבתי ...
ולי לא זכור מתי התבטאת / כתבת שיצא בנזונה :D על משהו ... זה אומר כבוד עבורי והרבה ... , כנראה שבאמת הצלחתי עם התוצאה :p .
תודה רבה ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
doronc38
שחר במילה אחת מ ו כ ר ?
ברווווווווווור .............;)
תודה תודה ...
שחר .
ואווווווווווו ואוווווווווו ואווווווווווו