זו הבעיה בפורומים, אנשים נוטים לכתוב דברים שהם לא היו מעיזים לומר פנים אל פנים אל אותו בנאדם
סתם שרשור שהדרדר.
Printable View
זו הבעיה בפורומים, אנשים נוטים לכתוב דברים שהם לא היו מעיזים לומר פנים אל פנים אל אותו בנאדם
סתם שרשור שהדרדר.
לבקשת רכס אני מעלה את התמונה
** החלטתי למחוק את התמונה כי הופיעו עליה פרטים של אדם שאינני מכיר ואינני רוצה להיות צד לסכסוך לא לי.
הצק עס כ 900 שח לתאריך 30-07-2015
רק שמתי לב לתאריך וצחקתי...
זיוודי רכב אתה יכול לקבל מיד. תן מידות שאתה רוצה ותקבל הכל +_ 3 ס''מ, תוך 3 ימי עבודה.
נגרר - תוכל לקבל לפי מידות כאלה - 168 ס''מ רוחב על 250 ס''מ אורך. אבדוק קבלה בתוך שבוע בערך.
שלח את כל פרטי העמותה אלי,לצורך הוצאת חשבונית מס אפס.
הלווווווווווווווווווווווווו,,,
הלוווווווווווווווווווווווו,,,,,,
מר רכס !!!
אתה לא קובע מי ניצח !
מה זאת השחיתות הזאת ????
רק הקרובים לצלחת מנצחים ????
בושה וחרפה !
אני כבר שלושה ימים ולילות מכין רשימה ,, עובר פריט פריט ,,,,ואתה סתם ככה מסיים את האירוע ????
- - - Updated - - -
קובץ מצורף 101032
יאללה ,,,לא צריך אותכם (נעלבתי).
הזמנתי את זה !!!
צודק יחיעם...
״זה לא נגמר עד שהגברת השמנה שרה״...
זה כמו סמים השירשור הזה... מת להפסיק אבל לא מצליח!!! :mad::p;):rolleyes:
הכנסנו את הג'יפ הזה לסדנא כי הוא רכש מערכת מגירות לפני 7 שנים והזדקק לשרות. אחרת הוא לא היה נכנס.
אפשר לצבוע את הרקע בצהוב?
זה לא מרגיש ג'יפולוג
אוסיף 1000 שקל בתמורה למכשיר הקשר.
נא אשר.
לא הבנתי.
כבר היה מפגש, התקיימה תחרות, שתיתם בירות של אלירן ואסף החליט שסמואל ניצח?
לא מייעץ חלילה..אבל הוזכרה חשבונית מס תרומה...מציע לבדוק מול רואי החשבון...אפס זה לא.......ט.ל.ח
למיטב ידיעתי תרומה ע"י בעל העסק זאת הוצאה מוכרת.
עם כל ההסתייגויות שאין במה שכתוב ייעוץ חס וחלילה ובלי קשר למקרה כאן או אחר..אלא סוגיה תיאורטית לגמרי
כשתורמים כסף זו הוצאה לא מותרת בניכוי לצורכי מס אולם אם תורמים לגוף מוכר לצורך זיכוי ממס מקבלים 35% זיכוי מס מסכום התרומה במגבלות וכיו"ב.
כשתורמים בשווי כסף, יש מעין שתי עסקאות...אגב כהעוסק רכש את המוצר/יצר ובהליך זה דרש את ההוצאות וסביר גם את המעמ....
העוסק מוכר את המוצר במחיר השווי בין קונה מרצון למוכר מרצון...ואת הסכום שהיה אמור לקבל..הוא תורם (כאילו קיבל לשניה את הכסף..וזו עסקה רגילה ומיד נותן את הכסף כתרומה...ואם נתרם לגוף מוכר יקבל קבלה ויזכה בזיכוי ממס)
כאמור לא להסתמך על הנ"ל לא במקרה הזה ולא במקרים דומים....סתם דיון תיאורטי.....
רחוק מהצבע של השרשור
אפשר לחזור לצבע...מחכים לברנארד שיתעורר
התעוררתי מזמן - מכין את הכלים לעבודה בחצר הבית שקניתי...צריך לצאת לעבוד שם... בחום של 95 מעלות פרנהייט.
לא מוצא את מכסחת הדשא המתוחכמת שקניתי, בתוך כל הבלגן. אולי חיים יבוא למצוא אותה תוך 30 שניות:confused:
תעודת עניות של כולכם, אם אני צריך להרגיע אותכם...
שמעו סיפורון.
מי שהכניסה אותי לענייני הבתים פה (אני בכוונה לא קורא לזה "עיסקי הנדל"ן", משום שאני לא איש עסקים ובית אחד זה עדיין לא נדל"ן ונראה לי שיצאתי לפנסייה גם מזה, למרות הרווחים הלא מתקבלים על הדעת - והסליחה עם כל המבקשים "להיכנס לשותפויות איתי" - עמית, לא שכחתי. לא היה לי זמן להעלות לשירשור ההוא. וגם פה די נסחפתי עם הזמן... כל המספרים יעלו שם בקרוב)..
נחזור לקו המחשבה/כתיבה, שלפני הסוגריים (זה הגיל וה-HDAD שגורם לי לסטות).
מי שהכניסה אותי לענייני הבתים, היא בחורה נחמדה מאוד - פצצת אנרגיה ויידע, עם 3 גמדים קטנים ומרץ בלתי נדלה.
במהלך "הפרוייקט" התגלעו כל מיני בעיות ועיכובים וטימטום בירוקרטי (אין מה להשוות לישראל..) ובכל אותו זמן, אני הייתי רגוע ובלתי לחיץ ומעולם לא הרמתי קול ולא התווכחתי עם הנוגעים בדבר.
אפילו כשהחלה קטסטרופה קטנה עם אחד הקבלנים (יפורט השירשור האחר), התנהלתי כאחרון ה..."כוסיות" (וטוב שכך).
בסופו של דבר כבר עליתי לה כל כך על העצבים עם הנינוחות שלי והיא "קראה לי לשיחה" ונזפה בי קשות (יחסית למקובל פה, כמובן).
ציטוט מדוייק: "ברנרד. ני יודעת שזה לא "אתה" אבל לפעמים אתה חייב להיות יותר אסרטיבי!!!!"
חשבתי שאני מת.. מרוב צחוק.
היא לא ידעה מה קרה לי, שבאמצע שיחת נזיפה אני מתגלגל ככה מצחוק.
אמרתי לה שזו המחמאה הגדולה ביותר שקבלתי אי פעם ושאם מישהו מהחברים שלי בארץ (ובמיוחד מחברי לעבודה) היה שומע את הדברים, היה מציע לה להתאשפז בגין ניתוק מסוכן מהמציאות.
בארץ, לפעמים כשהייתי נכנס לאולמו של שופט זה או אחר(שחלקם חברים שלי - עבדנו יחד לפני שמונו), עורכי הדין היו מכניסים אטמי אזניים והשופט היה אומר "עד עכשיו היה דווקא שקט יחסית". ובישיבות עבודה, היו מכינים לי בקבוק מים "אקסטרא"..."תשתה.. תירגע" ובטלפון שלי היו מוכנות מראש, הודעות התנצלות למסכנים שנכנסו לכוונת שלי...
ועל תושבי באר שבע המסכנים, שלא בטובתם היו בטווח 10 קמ' ממוקד הויכוח שלי עם חברי, בנוגע לפנסיית הצבא, כבר שמעתם פה באתר..
פה... אפילו לא יודעים שאני מסוגל לצעוק/להתעצבן...
ממרחק מקבלים פרופורציות.. כנראה.
אז אני מציע לכולם "לקחת צעד אחורה" ולהיכנס לפרופורציות.
חיים אומר דברים, לפני שהוא ממש חושב... "חולפת לו מחשבה" והיא מיד יוצאת למקלדת (או שהוא חושב לאט או שהוא מקליד מהר).
וההבחנות שלו מאוד... תלויות במצב הרוח.
והוא לוקח את עצמו מאוד ברצינות, באופן שצריך להיות משעשע ולא להרגיז.
פעם ה"וואז" היה רכב הכי הטוב ומיד אח"כ הדיסקברי ומיד אח"כ הטויוטה וכל אחד מהם היה הכי הטוב והכי גרוע והכי נוח והכי לא נוח והכי עביר והכי לא עביר ו... הכל לפי מצב הרוח והצד שבו חיים קם באותו רגע.
פעם עזרו לו כשנתקע - וכולם הכי טובים.
פעם חיכה שעתיים ולא ענו לו - וכולם חארות.
רגע אחד עמית אחלה בחור ומוזמן כאורח כבוד למפעל.
רגע שני, עמית כותב שהטויוטה נוזלת ומיד הוא המן הרשע.
כולם משתנים לרעה ורק חיים... אמת המידה האולטימטיבית.
כך היה מאז שאני "מכיר" אותו (ודרך אגב... בדקתי. חיים תראה מי רשום פה ראשון, אתה או אני...וגם בצהוב).
ואתם מתעצבנים בגללו?
זה הטיפוס וכמו שאומרים במקומותינו - "אין לו אחריות פלילית".
הלוואי עלי מרץ כזה (להתעצבן משטויות ולעמוד על "כבודו" ולהגן בחירוף נפש על הקרובים לו (הטויוטה והמפעל וה.. תרנגולות)) בגילו..
שירשור חביב ביותר.
למרות שנראה לי, שעל מנת שגוגל ישלמו לנמרוד, הם צריכים לפתח אלגוריתם ניתוח מאוד מסובך, על מנת "למצוץ" ממנו מידע שניתן לכוון פרסומות לפיו - אני כבר לא מקבל באנרים של פרסומות בפוסטים... נראה לי שהמומחים שם אובדי עיצות.
יעקב חבר יקר
מכיר אני את הסיפור מכיר את הגברת וגם את 3 הזאטוטים
יודע איפה אתה גר התארחתי בביתך אכלתי ממנגלך ונהנתי עד מאוד
ואתה יודע שאוהב אני אתכם בעיקר את הלטבית.
הסיפור משעשע ועם מוסר השכל שראוי שכול אחד מאיתנו יפנים
עד הציטוט הבא הסכמתי לכול מילה או אז שכתבת:
ואתם מתעצבנים בגללו?
זה הטיפוס וכמו שאומרים במקומותינו - "אין לו אחריות פלילית".
פה אני חולק עלייך יש לו אחריות פלילית כיוון שעדיין לא הוכרז כבלתי כשיר
ומכאן עד אשר לא יסיר את הרפש שהטיח פה את השקרים הלשון הרעה
והוצאת הדיבה הוא בעל אחריות פלילית אולי תקרא לזה אחריות אזרחית בתור עו"ד
ואני אוכיח שמרוב שכתב לא שם לב על כמה עבירות פליליות הצהיר בפומבי.
ניסיתי לא פעם לקרוא לו לסדר רמזתי לו שאנחנו לא לבד פה האיש המדהים הזה
בשלו וכיוון שכך ראוי שיתנצל ויסיר את הרפש
ואת ה- " ואם לא " אני משאיר לעצמי כאופצייה לבאות.
סמואל.
אין לך במה להתעסק?
ראבק!
יש כאלה שכותבים ומצטערים והאופי שלהם לא מאפשר להם "לרדת מהעץ" - אני יודע... it takes one to know one..
יאללה!!
תרגיעו.
מזכיר לי את ההוא, נדמה לי שבפורום של האינדיאנים, איים עלי ש"ילשין" עלי ועל המאכרים שלי, שמעבירים אותי טסטים.. רק בגלל שאמרתי לו שזה שהוא שומר סודות ולא משתף באתר, יביא לכך שלא אעזור לו ואשמור לעצמי סודות.
או את ההוא שאשכרה רצה להרביץ לי, בגלל ויכוח על טלפונים סלולאריים, וקרא לי לבוא להיפגש "אם אני גבר" (לא בטוח שהיה באמת רוצה:cool:, לעשות את זה אם היה יודע מה עובי התיק הירוק שלי... ללא שום הרשעה - אני לא משאיר סימנים/עדים שיכולים "לספר").
תתקדמו - כולה אינטרנט.
רבים, משמיצים, מקללים, עוזרים, צוחקים... הכל ביחד.
תראה את שחר - כמו שצריך.
רוצה להתנתק אבל לא יכול... בטח מחזיק את הבטן מרוב צחוק... גם בגלל כל המתעצבנים.
על כל אחד פה - כל אחד - ניתן להלשין "לעולם האמיתי"... חבל מאוד אם נתחיל עשות את זה..
תרגיעו.
בואו נשאיר "פה" כל מה שקורה פה...
ואני בטוח ששלמה, כמי שמכיר את כל הפסיקים ואת כל הפוטנציאל המשפטי וכל "הכסף שניתן להוציא מהמלל באתר", יסכים איתי...