זה מה שהבנת מכל העצות הטובות שקיבלת? זה גרוע. אני אצייר לך בערב ציור.
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
Printable View
זה מה שהבנת מכל העצות הטובות שקיבלת? זה גרוע. אני אצייר לך בערב ציור.
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
מה גרוע? בתוכו יש חומר.
מיכה, הפקק לדעתי לא במצב נעילה.
ואם אני צודק אז דבר לא מאבטח אותו מכנית שהלחץ של הרדיאטור לא יטיס אותו החוצה.
ואז כשזה יקרה לא יהיה לך שום דרך לדעת שאין לך נוזל קירור והמנוע יגמור בתוך דקות ספורות בלי שתספיק אפילו להגיד ג׳ק רובינסון...
אני לא הצלחתי להוציא אותו. נחכה ונראה
פשוט חבל... זה לשחק באש לדעתי...
אז מה? לקנות רדיאטור ב2400 שח? במקום לראות אם מחזיק? יטפטף או יפרץ אז אקנה.
מתפלל בשבילך [emoji56]
ממליץ לך לקרוא כמה פעמים את מה שרשמתי על הנעילה של הפקק. זה עלול לחסוך לך עוגמת נפש בעתיד.
אם זה יפרוץ אתה תקנה גם רדיאטור וגם מנוע כנראה כי זה לא יקרה כשתעמוד ליד האוטו ותסתכל עליו
אם אני אנסה להזיז את הבורג כעת הכול ישבר. בכל מקרה אני מקפיד לשים לב.
תראה...
יש להדביק ויש... מה שאתה עשית.
מה שבועז אומר, אם אנימבין נכון את המכניזם של השטות הזו, זה קישקוש מוחלט - שום דבר לא "יעיף" את הפקק של צינור הניקוז.
זה כמו צינור ניקוז במכונת הכביסה - ההברגה "סוגרת" את הצינור. הפקק בעל שתי גומיות - אחת צמוד לקצה, שבתוך הרדיאטור והשנייה צמודה לקצה השני.
חצי סיבוב (או יותר, תלוי) "לוקח" את הפקק אחורה והגומי "הפנימי" מפסיק לאטום ומאפשר מעבר מים לצינור הניקוז, שנמצא אי-שם באמצא ההברגה... בנתיים, הגומי הפנימי הזה, לא מאשפר למים לצאת לכיוון הפקק עצמו.
תמשיך להבריג החוצה את הפקק והוא ייצא לגמרי.
לכן, כשהפקק מוברג פנימה, המקסימום שיכול לצאת מהצינור (בלי הגומי הפנימי) זו דליפה ברמה כזו או אחרת אבל בטח לא "זרנוק"/פיצוץ, כמו שבועז אומר.
אם עד עכשיו היתה רק דליפה, אין שום סיבה שאחרי יציקה שיצרת שם, ייצאו יותר מים (במידה שהפקק אכן מוברג ולא "סתם יושב שם בתוךההברגה", בלי שום "שיניים" שתופסות אותו..
עד כאן לגבי הקטסטרופה שבועז צופה (והוא עוד צוחק על דרור שרואה שחורות, היכן שלא צריך..).
עכשיו, לגבי היצירה שעשית שם...
מה נהיה לך?!?!?!
קצת חומר על ההברגה ו.. זהו?
יצרת שם סכר.
אני לא יודע מה ההשפעה של חום/קור על החומר הזה, במסה הזו ואם הוא נתרחב/נסדק וכו'...
כולה היית צריך להדביק הברגה של בורג = למלא את ההברגה, לא את כל הצינור.
OVERKILL רציני ביותר, שלא בטוח שהוא טוב יותר מהדבקה "רגילה".
כנראה שלא היה לי ברור למה התכוונתם.
החומר לא רק בצינורית. גם בבורג עצמו. רואים בתמונות שיש חומר בהיקף הבורג. דחפתי לבפנים חומר וסגרתי עם הבורג, חלק מהחומר יצא מהצינורית. מה שחשבתי שמבטיח אטימה מלאה.
את זה הבנתי, שיש חומר בכל מקום - יש חומר גם בתוך הרדיאטור?
הפקק "דחף" מהמחומר שדחפת לבפנים גם לתוך הרדיאטור? סתם מעברים?
למה לדחוף חומר לבפנים ולתת לפקק לדחוף את העודפים עוד יותר פנימה, במקום למרוח על הבורג/פקק ולהבריג פנימה, כך שהעודפים ישארו בחוץ, במקום להידחף פנימה (כמו שאתה מלפף טפלון..)?
טוף.
אולי אני סתם מברבר והכל בסדר.
לא דחפתי המון חומר, רק לוודא שיש לפקק על מה להתפס. בהתחלה מרחתי על הפקק אבל אז הוא לא נכנס.
לא נורא. כל עוד נתת לאפוקסי להתקשות כהלכה לפני שהנעת, הכל בסדר וכנראה שנזילה כבר לא תהיה שם לעולם.
אסף.
היה כתוב שעה. מלאתי מים, ניקזתי אוויר ונתתי לחץ. לא ראיתי נזילה
חשבתי שסתמת רק את צינורית הניקוז (שהיא כבר לא רלוונטית) אם עטפת את הפקק והברגת עד הסוף, אז עשית בסדר. סע לשלום.
למען הדורות הבאים - הפרופוקסי לא חומר אידיאלי כדי לאטום הברגה, אפשרויות אחרות עדיפות זה הRTV האוטומוטיבי שכבר יש לך, או אפוקסי דו רכיבי, או טייפ טפלון של אינסטלטורים שנועד בדיוק בשביל דברים כאלו.
ברור. אחרת היה נוזל מהבורג עצמו
אה. טוב.
נראה לי שעם הקונסטרוקציה שבנית שם... כל יתר האוטו יתפרק הרבה לפני החלק הזה :)
אני בטוח שתשמחו לדעת שתקלת הp1281 חזרה.
חזרתי סופית לנקודת התחלה.
היום היה יום יחסית חם, נסעתי לחולון. הרכב לא עבר את ה90 מעלות. אתמול הוא הגיע לכמה רגעים למאה מעלות. אני בודק דרך הדונגל ודרך השעון בדשבורד.
האם להחליף את הטרמוסטט או לא?
תודה
זה מה שכתוב בפורומים..
אז תחליף, מה יש לך להפסיד.
מיכה
תקרא את זה
http://www.denlorstools.com/autoblog...81-fault-code/