דווקא שם הוא יצטרך אותה לברוח מהשלטונות..
Printable View
עם כל הכבוד לפרופסור הנכבד ובאמת יש לי קצת כבוד אליו, למרות הצפצפה הטורדנית שלו שמצליחה להוציא מהדעת אלפי נהגים מדי יום, ולמרות תרומתו למהלך שישלול את העצמאות של רבים מאוד וישבית לנצח תחביב לגיטימי וטעם לחיים של רבים אחרים. האמת, לפחות לדעתי, ממש ברורה - אם לא היה עושה אקזיט ב-15.3 מיליארד, אף אחד מהפוליטיקאים הבזויים הללו שמוכנים ללכת מכות על הזכות ללקק לו את הסוליה של הנעל, לא היה יורק לכיוונו. בטח לא נותן לו משואה להדליק. אתם יודעים שזה נכון. אז קצת פרופורציות.
ומשהו לנמרוד:
זו לא הפעם הראשונה ולא השלושים שאתה רומז שאתה רוצה סופה בכלל וקצת את הסופה שלי בפרט.
אני יכול להבין אותך. היא באמת שווה. יש לה קסם מחוספס כזה שאי אפשר לעמוד בפניו. אני גם יכול להבין לליבך איך זה כשהג'יפ האמיתי שנמצא אצלך בגראז' עדיין מפורק ולנהוג בטנדר-טויוטה, עם כל הכבוד (ולטנדר-טויוטה יש לי הרבה כבוד), קצת יצא לך מהאף - ואתה מוכרח קצת מהסם הממכר הזה עם חלון קדמי מקופל ורוח חמה בפרצוף ושישה צילינדרים בטור שבגיל 22 עם 355K ק"מ עדיין בועט חזק בגב, כל עוד זה מותר וחוקי ופוליטיקאים בזויים לא מכריחים אותנו להפסיק לנהוג ולעבור להשתמש במכוניות אוטונומיות שיתופיות ומצפצפות של פרופסור שעשוע.
אז אם זה כל כך בוער בקצו תהאצבעות, אל תתבייש. תרים טלפון. תקבל אותה לאיזה סופ"ש כשהיא מובטלת בזמן שאני עם הילדים ומשתמש בפוקוס. אני לא צוחק. סומך עליך שהיא תחזור בחתיכה אחת.
אני נוסע כל חודש בממוצע. אז יש לי מושג על מה אני מדבר - המכונות הישנות כבר לא עובדות.
למעשה הן כבר לא קיימות. לפחות לא בביקורת הגבולות ביציאה מהארץ.
כבר לפני כמה חודשים, אחרי שתוקף הכרטיס הצבעוני פג, כבר לא יכולתי להוציא כרטיס חדש.
הדלפק בצד שמאל של אולם ביקורת הגבולות שהנפיק את הכרטיסים, אינו מאוייש כבר חודשים רבים.
בביקורת הגבולות בכניסה לארץ יש עדיין כמה מכונות כאלה שמבוססות על טביעת כף יד, אבל הן פועלות על דרכון (גם דרכון רגיל) ולא באמצעות הכרטיס הצבעוני.
לבעלי דרכון ביומטרי יש אפשרות לעשות ביקורת גבולות ולקבל את הפתקית כבר ביציאה מהשרוול במכונות קטנות שמוצבות לאורך המסדרונות לכיוון היציאה מנמל התעופה.
ולנושא הדיון עצמו,אף מילה על המקצועות שיחלפו מהעולם? על כמות
המובטלים? ולא רק בענף הרכב.
מי מכין את האנשים לעתיד?
חברים, אני מציע שלא תהיו גיבורים גדולים.
אפשר לומר על ברלי-עצבני הרבה דברים - ארמגדון, השמיים נופלים על הראש הפולני, סופני, אפוקליפטי, לא משנה מה; אי אפשר - לצערי אגב - לומר עליו שהוא הוזה.
תמיד קו-האיזון בין שלטון כוחני מדי לבין שלטון כאוטי מדי נע במטוטלת, השאלה איפה המשקולת נמצאת בכל רגע נתון, וגם באופן כללי בכל שלטון. או במילים אחרות - אף אחד מאיתנו הוא לא פשיסט-לגמרי כמו שלא אנרכיסט-לגמרי. אפילו הברלי.
אבל,
אם יש מקום לחשש שמגמות טכנולוגיות, המונעות על ידי רדיפת בצע ומחופות בנייר צלופן מנצנץ של ערכים-כביכול, יביאו את הממשל הדמוקרטי המוביל בעולם לפשיזם - ולא משנה אם בחיינו או בחיי צאצאי-צאצאינו - אז במדינת חור-לגויים החשש הזה מוכפל בסדר גודל.
מי שלא שייך ו\או נחשף לאחת מהאוכלוסיות הבאות כדוגמה, ונוספות שלא אציין כדי שלא להכביר מילים, יכול להרשות לעצמו לדבר ממרומי משכורת-שכיר-ההייטק שלו במושגים סטריליים של שיעור אזרחות, כמו "שלטון מוחלש".
ביום שהוא ישתייך לאחת האוכלוסיות הללו, לא רק שיימחקו לו המושגים ההיפיים הללו מאוצר המילים - אלא גם ספק רב אם הוא יתקע דגל ישראל על האוטו ביום העצמאות. ולא, אני לא מתכוון לנטורי-קרתא אלא לאזרחים דה-בסט כמוני כמוכם:
- חייבי ההוצאה לפועל, המאפייה הגדולה בארץ אשר 90% מהחובות שהיא מנהלת הם ניפוחים וריביות ורק 10% הם הקרן (נשמע מטורף, מופרך? שאלו את מבקר המדינה, ועוד לא דיברתי על שוד המליארדים שהוא עדיין לא גילה)
- המגזר שהיה אמור להיות מנוע הצמיחה של המשק - עצמאים קטנים ובינוניים, שהרשויות עושות הכל כדי לחלוב מהם כספים ובקשישים עד שהם לא רואים שקל ופשוט קורסים, או נושאים את כאבם בשיניים חשוקות ומקווים שהילדים שלהם יוציאו גרין-קארד
- אבות גרושים, אשר כ-200 מהם קופצים מדי שנה מהגג בגלל רשעות ואטימות בלתי נתפסות, שאין להם גבולות, מצד הרשויות ומערכת החדק
- ואם כבר הזכרנו את מערכת החדק הלוקל-מפוארת - כל נפגעי מערכת המשפט, שהיא להערכתי אחת האוכלוסיות הגדולות בארץ, כולל ההמונים שבהעדר אמון במערכת (וכסף לשלם על צדק-יקר) נמנעים מכל מגע איתה גם במחירים אישיים כבדים.
מניסיון אישי של לא מעט שעות מנוע של משפטן, שלא מוכן לעשות התמחות במדינה הזאת ולהיות חלק ממערכת העוולות הזאת.
"ועוד ראיתי תחת השמש מקום המשפט שמה הרשע ומקום הצדק שמה הרשע" (כה אמר קהלת, שהכיר היטב את המאטרייה האנושית בכלל והיהודית בפרט) - מערכת הרשע, לא יכולתי לנסח הגדרה מדוייקת יותר; וזה לא קיצוני לצערי. ממש לא.
יש פה בג'יפולוג לפחות חבר אחד שאני יודע עליו, שיודע היטב על מה אני מדבר ויותר מזה.
ואסכם זאת במשפט אחד ממצה: בגלל לובשי הגלימות השחורות, אני מתבייש להיות יהודי.
וזה עוד לפני שדיברנו על כך שהפרקליטות ובתי המשפח הם השלטון האמיתי במדינה הזאת, אם כבר מדברים על "שלטון מוחלש".
- קרבנות המשטרה - תפירת תיקים ושקרים על ימין ועל שמאל, ריקבון עמוק שקשה מאד לראות איך מתקנים אותו.
אתם צוחקים על דרור והמאגר הביומטרי?
אני מודיע לכל החוכמולוגים פה, שביום שידפקו לכם שני שוטרים בארבע בבוקר ויעצרו אתכם באשמה פלילית כזו או אחרת, אל תתפלאו. אחרי חקירה של שלושה ימים ללא שינה אתם תודו שבגללכם הירח נעצר במסלולו, וטביעות האצבע מה'זירה' - בין אמיתיות שהודלפו מהמאגר בין מפוברקות על ידי החוקרים - כל אלה יעשו לשופט עבודה קלה (ע"ע סעיף קודם), ובמדינה שבה אחוזי ההרשעה בפלילים מגיע כדי 99% (לעומת 60-70% במדינות נאורות, ולא אכנס כאן לסיבות לכך והן ידועות לעוסקים בתחום) - אתם תמצאו את עצמכם צועקים לחפותכם מאחורי סורג ובריח, אחרי שהשמים נפלו לכם על הראש בבוקר בהיר אחד, וכל האזרחים שמעולם לא פגשו את מערכת הרשע יצקצקו ויגידו "אם השופט אמר אז יש דברים בגו". זוועה.
יש לכם מושג כמה אזרחים יושבים היום בבתי הכלא על לא עוול בכפם, או שקיבלו עונש שאין קשר בינו לבין העבירה שעברו באמת?
ישבתם פעם מול חוקרת, שמעולם לא פגשה אתכם, אבל היא נחושה לצייר לעצמה עוד עיגול על הקנה וכבר לא רואה בני אדם אלא אובייקטים לקידום?
- חקלאים. פאר העשייה הציונית וההתיישבותית, ההולכים ומתמעטים מיום ליום ומספרם עומד כעת על פחות משישית (!) לעומת מספרם בפרוץ המדינה, כאשר האוכלוסייה אז היתה קטנה יותר במאות אחוזים. מי שלא מייצא - בקושי שורד; השלטון עושה הכל כדי להרוג אותם.
סליחה, שכחנו שהכי חשוב זה 5 יחידות מתמטיקה ומהנדסי אפליקציות אייפון. ומובילאיי גם, שיהיה למי ללקק במשואית.
- ג'פאים... סתאאאאם פשוט נגמרו לי כל האוכלוסיות שהמדינה מתעללת בהם אז ניסיתי...
חברים,
אל תצחקו על הברלי. אם הוא היה יודע עשירית ממה שאני יודע, הוא היה מתחבא מאחורי הדלפק בתערוכת רכב-כלשהי בברצלונה ולא חוזר לפה יותר לעולם.
נכון, בכל שלטון יש שחיתות מטבע האדם, אבל יש ויש. יש שלטון שתפיסת-היסוד התרבותית שלו היא לשרת את אזרחיו, ויש שלטון שתפיסת-היסוד התרבותית שלו היא לחלוב את אזרחיו ולשרת את עצמו.
יש מדרגות גם בשחיתות, ואנחנו לא במקום זוהר בלשון המעטה.
תזכרו מה אמרתי לכם.
אל תהיו גיבורים גדולים.
כל העסק יוצא מאיזון כללי.
תוחלת חיים עולה.
פחות מקומות עבודה.
פחות מזון בעולם.
על חשבון מי יחיו כל אלו שאין להם פנסיה תקציבית בעולם?
כל מילה, בזנ'ט שתקוע על פסגה בשומרון/בנימין.
אני יודע על מה אני מדבר (יותר נכון שותק) ואני עוד ההוא שלא יודע כלום.
הלואי שהיה לי דלפק להסתתר מאחוריו...
Sent from my Pixel using Tapatalk
כל מה שגיתאי כתב - אמת לאמיתה ורק הקצה של הקרחון. אני למשל, יכול להודות לאלוהים ולגרושתי החביבה על שנשארנו חברים טובים וסגרנו עניינים בינינו בלי התערבות עוכרי דין חמדניים ובלי לגרור אותי באף לאותם בתי משפט שגיתאי תיאר בדייקנות מפחידה, שהיו פוסקים שעלי לשלם מזונות יותר ממה שאני מרוויח, והיו שולחים גם אותי לקפוץ מאיזה גג, או להתגורר בפורד טרנזיט ישנה כמו מישהו גרוש שאני מכיר שלמרות השתדלות כנה מצד גרושתו ובתי המשפט של מדינת החוק והצדק, מסרב בתוקף להתאבד.
אני יודע יותר מעשירית ממה שאתה חושב, גיתאי, אבל לא בורח מכאן כי אני כמו אחינו הערבים, אוהב את הארץ שלי (לא את המדינה. שים לב. רק את הארץ) וגם כי למי שלא באמת רוצה לחיות במדינות עולם שלישי מפגרות באמת ולמות שם מהצטננות או מזיהום במעיים, כבר אין כל כך לאן לברוח. וזה בדיוק בגלל הטכנולוגיה המתקדמת שמאפשרת למשטרים דמוקרטיים לכאורה אבל מרושעים מהיסוד כמו כאן, להיכנס לך לורידים ולנימים - וזה כך כבר בכל מדינה מערבית. האמת? פחד.
מכוניות אוטונומיות אתם רוצים?... לשתות קפה ולחנטרש בטמבלפון בזמן שהאוטו לוקח אתכם? אני רוצה חופש. אני רוצה שיתערבו לנו בחיים כמה שפחות. אני רוצה שלחיים ולעבודה של בנאדם יהיה ערך. שלא יזרקו אותו לרחוב כי רובוט הוא יעיל וכלכלי ממנו. ההשלכות של מכוניות אוטונומיות, של מאגר ביומטרי, של טכנולוגיה מתקדמת שתהפוך מיליונים למובטלים ורעבים, הן מרחיקות לכת והרות אסון. אף אחד מכל ההוזים שמוקסמים מטכנולוגיה, לא מסתכל מעבר לאף ולאינטרס האישי של האקזיט. זה טירוף. תסלחו לי.
גיתאי כותב "אמת לאמיתה", אה דרור?
לפחות היה נמנע ממספרים. אלו מסבכים אותו, ואותך. וקל לתפוס אתכם בטעות, הגזמה, שקר - או סתם בורות - כשאתם זורקים מספרים.
גיתאי כתב, למשל, כעובדה גמורה:
"אבות גרושים, אשר כ-200 מהם קופצים מדי שנה מהגג בגלל רשעות ואטימות בלתי נתפסות, שאין להם גבולות, מצד הרשויות ומערכת החדק"
העובדות הן אחרות (מתוך הדו"ח העדכני בנושא, מרץ 2016 https://www.google.co.il/url?sa=t&so...CbpIHlWASifOYw
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...99f708af34.jpg
גיתאי כתב גם ש99% מהעמדות לדין פליליות מסתימות בהרשאה, וש90% מהחוב להוצאה לפועל הוא ריבית...
אני מטיל ספק בכל מספר שכתבת.
ואם על "אמיתות" כאלו מתבססת תפיסת המציאות שלך, אין לי יכולת לקיים איתך דיון. תמשיך עם דרור [emoji6]
מכיוון שאני יוצא עכשיו לטייל, תקבל מענה רציני מאוחר יותר או מחר.
ואם אוכיח לך שהמספרים נכונים, זה מה שיוציא אותך מהבועה?
אם אשתכנע שמה שאתה כותב מבוסס על עובדות, נוכל לקיים דיון.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
הכול תלוי מה מקורות המידע שלך...
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/287137
תלוי גם איך אתה מבצע חיתוכים בטבלאות. ובעוד דברים.
Sent from my SM-G850F using Tapatalk
ותודה בועז, לא הכרתי את הכתבה הזאת
Sent from my SM-G850F using Tapatalk
עד רבא, טוב לחקור, לקרוא, ולהצליב מקורות.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
תסלחו לי רגע ...
ומה עם אותו אחד שנאלץ למכור את התחתונים כדי לממן את המזונות שגדולים מ 200٪ משכורת שלו ? שלא נותנים לו לראות את הילדים שלו .. בטח לא להיות שותף בגידול שלהם ? .. אז הוא לא התאבד .. אבל הוא גם לא חי.
תעשו טובה תעזבו את הנושא הזה.
בבקשה.
(ותודה לאל אני לא מדבר על עצמי)
Sent from my Pixel using Tapatalk
בגלל זה המשכורות של הגברים יותר גדולות, לא?