תודה ביזון ... וואללה קפה אני לא מוצא זמן לשתות ...
אהלן אסף , מאז שנפל לי הטלפון אין לי ת'מספר שלך ... דבר איתי או שלח לי SMS עם המספר שלך .
כן , לפי מה שאני זוכר ... יש מצב לארגן לך קונסולה יפה שלמה ...
שחר
מצרף תמונות של העבודה קצת ...
Printable View
תודה ביזון ... וואללה קפה אני לא מוצא זמן לשתות ...
אהלן אסף , מאז שנפל לי הטלפון אין לי ת'מספר שלך ... דבר איתי או שלח לי SMS עם המספר שלך .
כן , לפי מה שאני זוכר ... יש מצב לארגן לך קונסולה יפה שלמה ...
שחר
מצרף תמונות של העבודה קצת ...
שחר זה נראה מדהים!
עבודה למשעי!
נ.ב. איפה נעלמת מהאופק?
אהלן שי , תודה ...
אם לא הספיקה לך המגילה (3 תגובות מעלה) שבה תיארתי לאן נעלמתי ועוד לא סיפרתי עשירית ,
אז.... :confused: אני חושב על דרך אחרת ...
חכה , אל תפריע לי לחשוב ... ;)
שחר .
יפה שחר כל הכבוד , לגבי הקונסולה חבל שלא ביקשת רעיונות גם אצלי מותקנת קונסולה כזו , אבל כמובן בלי ניסורים כי התיישבה בול בין השמשה והקשת התהפכות .
מה הקוטר של הבורג בבוקסה זה נראה קטן מדיי לא שחר ?
נ.ב - יש מלא בפירוקיות קונסלות כאלה כולל חלק התאורה הקדמי ששחר ויתר עליו לטובת המכשירים
ראיד
אשמח לקבל פרטים לגבי קונסולה שכזו...
חג שמח
קונסולה מדהימה.
שחר- כל הכבוד!!!!
אהלן ראיד , תודה ...
ראיד , לא הייתי צריך רעיון , הוא ישב אצלי בראש הרבה זמן ורק חיכה לביצוע .
בסופה בזמנו , בניתי קונסולה מפיבר לרוחב ובה המכשירים . אהבתי את התצורה הזאת והיא היתה פרקטית ונוחה בטירוף .
לא היה לי ספק שגם בבלייזר זה יהיה במתכונת דומה . מעץ לא רציתי , זה לא היה משיג תוצאות אסטטיות דומות אפילו בהשוואה
לתוצאה שהתקבלה כאן . לא המצאתי את הגלגל ... רק הנדסתי אותו מחדש בכדי להפוך מוצר מוגמר באורך 1 מ' ל64 ס"מ שיש
לי שם עם הרבה מחשבה על מה מוותרים ומה משאירים .
לגבי הבורג בבוקסה , תהיה רגוע , אני לא פראייר = 10 M פלדה . לבוקסה תחובר מעין רגל שמתחברת לפגוש והיא זאת שנותנת את
החוזק בנוסף לריתוך הבוקסה בתחתית לפגוש עצמו .
hem , לא הבנתי איזה 'פרטים' אתה רוצה לקבל ... תיאור העבודה והתמונות למעלה ...
תודה שי ,
אחרי עבודה של 18 שעות , חסר לי שהיה יוצא משהו אחר (בהיבט הרע של הכוונה) :)כמובן ...
שחר .
יצא מדהים
תודה ערן , בקרוב אצלך ... :p ;)
ראיד , לא הבנתי את זה : " עשית אותם פתוחות תמיד או גם נסגרות וננעלות ? "
את מה פתוחות ? אתה אולי מתכוון למחיצות / דלתות התאים שם ?
שחר .
הכוונה לתאים של המכשירים ! יש אפשרות לעשות אותם יורדים ועולים (לתוך הקונסולה) + נעילה
ראיד
אהה ... OK ... הבנתי את הכוונה .
זה משהוא שנשקל תחילה ונפסל . רציתי את המכשירים מקובעים ומוטים באופן קבוע
בזוית של בין 35 - 40 מעלות לערך כלפי מטה . עניין של פרקטיקה ואסטטיות לטעמי האישי .
שחר .
כמו שאתם יודעים ומכירים , כל טיול טוב בשטח מתחיל בשעה וחצי שעתיים נסיעה של כביש ....
הגדולה שלי (13) אמורה בסיום , לקבל את מושב ה CO DRIVER :) לצידי .
אז החלטתי שמי שלא ישב מאחור , לפחות שיהיה לו נוח . ראיתי סיטרואן קסארה מושבתת אצל אחד הלקוחות שלנו עם משענות ראש
אחוריות מתכווננות . ביקשתי וקיבלתי מתנה . ריפדתי אותן וחיברתי מאחור .
להשלמת החציצה בין תא המטען לנוסעים (לא בא לי שיעוף שק"ש/שמיכה/מזרון) חיברתי רשת עכביש שניתן להוריד ולהעלות
בחיבורה לווים שתופסים אותה .
קיבלתי את מכסה הטיימינג כאמור , גם משאבת המים הגיעה שלושה ימים לאחר מכן (גם כן ללא שום בעיה) עד הבית , ללא מילוי ניירת
וללא תשלום מכס.
כשהבנתי שבפרויקט הזה של חידוש והחלפת כל חזית המנוע אצטרך גם להוריד קרטר שמן מנוע (3 הברגים בחזיתו) מתחברים למכסה הטיימינג ,
החלטתי ברגע האחרון (אם כבר אז כבר) להזמין משאבת שמן מנוע high vol / HD של האמר H1 .
(270 שקלים) מהדוד סם 1000 שקלים בארץ לפני מע"מ . אז היא בדרך וכשתגיע , אסיים גם עם זה ...
שחר
עבודה יפה שלך ושל הרפד, רק נדמה לי שהמשענות ראש בצבע טיפה יותר בהיר מהמושב עצמו (או שהפלאש מטעה אותי:eek: )
בכל אופן - אם או בלי המשענות הבלייזר שלך מדהים!
שחר
כל הכבוד ,אתה לא נח.
את המשענות הלבשת על המושב האחורי המקורי (איך?) או שהחלפת את כל המושב האחורי?
אהלן שי (פחימה) תודה ,
הפלאש מטעה אותך ... אבל לכיוון ההפוך גוטה . הן רופדו בעור זהה כמעט לחלוטין והן יצאו מעט יותר כהות .
כמעט ובלתי מורגש במבט כללי על הפנים .
שי (קרנצלר) , אהלן , תודה גם כן ...
כן , אני לא נח ... , זה רק נראה כך לעיתים בשל אי העידכונים הרצופים כבעבר .
זוכר את ארגז הזיווד מאחור שחוצץ בין תא המטען לנוסעים ושצמוד למושב האחורי ?
לקחתי שלות , חבקתי את זוג הרגליים של כל משענת והידקתי עם ברגים לארגז הזיווד .
שחר .
4 חודשים ייבשת אותנו - איפה נעלמת ??
מה קורה שחר? - תקופת בצורת?
אגב, הטלפון שלי התפגר בצורה שאי אפשר להוציא ממנו חזרה את המספרים, אשמח אם תשלח לי את הטלפון שלך שוב,
אהלן אמיר , שי וכולם ... כן , אני יודע שייבשתי אתכם (אל תעלבו/תתבאסו) .
אין לי בעיה לקחת אחריות על כל דבר שאני עושה , אבל , יש דברים בחיים (אתם יודעים) שהם גדולים מאיתנו וגרמו פשוט להקפאה טוטאלית בהתקדמות
שלי לקראת סיום הפרוייקט .
אז מה היה לי בארבעת החודשים האחרונים ?
אחרי 3 שנים שאני פרוד , סוף סוף הסתיימו הגירושין שלי (בצורה יפה וחברית בסופו של דבר) למי שהתעניין .
מקום מגורים חדש - עברתי אחרי 23 שנים באריאל לרחובות שם אני גר עם בת הזוג שלי .
עברתי תאונת עבודה ב 10/07 כשהייתי על ה DR BIG שלי בדרך לעבודה , רכב פגע בי חזיתית כשהייתי ב 100 קמ"ש
בערך וריסק אותי על הכביש . שברים בכל מיני מקומות בגוף , חוליה בגב , אצבע מרוסקת ברגל , שבר באצבע יד שמאל ועוד ...
האופנוע טוטאלוס אחרי שיפוץ כללי 3 חודשים קודם לכן :-( , אוברול מנוע , צמיגי שטח חדשים ומה לא .....
בקיצור ... הרפתקאות ...
מקווה שעכשיו המצב קצת יותר ברור ...
ובהחלט מקווה שאצליח להגיע למיפגש ...
נשתמע וכמובן שהעדכן במידה ותהיה כל התפתחות / התקדמות ..............
על זה נאמר "כל עכבה לטובה .."
שחר, תבדוק מזוזות בבלייזר... ותשים שום בין הקוביות של הגלגלים.
אני מגיע לביקור בישראל בקרוב ואתגורר ברחובות, לפחות לא יהיו עכשיו תירוצים לפגישה שלנו ואני מביא בקבוק ויסקי חדש כי את הקודם השארתי לאחי.
תהיה חזק וכל שאר הברכות.
אולי שי ... מה שבטוח הוא ... , שאני יודע להסתכל באמת גם על חצי או 3/4 הכוס המלאה גם כשקורה רע וקשה ...
אמיר , אתה ע נ ק !!!
שחר
פיייייייי אין רגע דל הא ??? רפואה שלמה איש יקר. צלצל כשאתה באיזור עם חצי שעה ספייר לאיזה קפה :)
מור
אחי היקר, קודם כל רפואה שלמה והחלמה מהירה, ראיתי היום שהתקשרת, לא הייתי בהכרה בשעות האלו (יום לפני עבדתי עד 3 לפנות בוקר)
דבר שני, אם התאונה לא הרגה אותך אני אהרוג אותך! אתה עובר תאונה ולא מדבר? לא מספר? בשביל מה יש חברים???? - תרגיש טוב איש,
אני אולי לא אצליח להגיע למפגש אלא אם כן אני אמצא תירוץ להיעלם מהשבת חתן של בן דוד שלי שחוגג בר-מצווה יומים לפני,
אם אני לא אראה את הפרצוף שלי שם, סביר להניח שחבורת הטריפולטאים לא ישאירו לי את הפרצוף כמו שאני מכיר אותו,
תהיה חזק אחי, לגבי הפסיכי שנכנס בך אני אכנס בו עם הסיירה ברוורס עם 4X4 LOW משולב!!! בן אלף!!! אני פסיכי יותר ממנו!!! (ברוורס כי יש לי שם וואחד וו גרירה!:p)
בנוגע אליך, רד מהאופנועים!!! מצאתי בשביל משהו יותר בטוח,
http://www.ail.co.il/ProductDetails....&Product_ID=89
תבדוק, אולי יש להם מבצע על דגמים אחרונים,
ותשמור על קשר! דיר באלאק! זהו יש בת זוג שחכת אותנו :P
החלמה מהירה אחי!
נשתמע!
תודה ביזון , נדבר ....
תודה שי , כן , ראיתי שהתקשרת אז חזרתי ולא היית זמין ...
לגבי הלינק ששלחת = :confused: לא רלוונטי ... אולי שכחת שיש לי את קרוב המשפחה שלו , רק שלא הספקתי לסיים איתו .
לגבי המפגש , עידכנו אותי ואם מנהלי הפורום יבואו לקראתי ויתנו לי להחנות בתוך המתחם , יש מצב שאגיע אפילו עם הבלייזר ...
נשתמע ...
שחר
אהלן אסף ...
עדיין לא אספנות , ולא 82 , הוא חדש (מה לא ראית את כל השרשור ? :p;)) מודל 85.
אבל יש רכב רפואי ממשבה"ט עם תו נכה , רק שיש כוונה להגיע עם הבלייזר ...
שחר
אז תבוא עם הבלייזר ותחנה בחוץ, כמו כולם...
יש מאבטחים ושומרים, וגם הרבה אנשים יחנו וישהו רוב היום סביב האתר, באזור החורשות, לצורך פיקנוק משפחתי - כך שאני לא חושב שיש סיבה לא לבוא עם הבלייזר.
(האמת? אני לא מצליח להבין למה לא נרשמת לתחרות ג'יפ השנה... )
אסף.
בגלל זה :
ממש , אבל ממש לא בא לי להתחיל בצעדה ממקומות החניה המרוחקים בחוץ וספק עד כמה אוכל בכלל להסתובב במתחם .
האמת ..., כי הוא עדיין לא גמור ולא בא לי להציג אותו כך ... תוכל לרשום זאת אצלך בפנקס כהתחייבות שלי ...., כאשר הוא גמור - הוא יעמוד שם !