עוד יגדל...
קובץ מצורף 71476
http://www.ebay.com/itm/Super-Scale-...item460ddd363a
Printable View
הXJ האולטימטיבי לשטח.. להנות מכל העולמות !!
את האגזוז הייתי מכניס לתוך התא ולא מסתרח מתחת לכנף. זה פוגע בזוית נטישה. :)
אני מניח שאין פה בעיה בזווית הנטישה.. :)
קובץ מצורף 80245קובץ מצורף 80246קובץ מצורף 80247
ZJ מסעות מדהים ומאובזר..
מוכן לכל תרחיש שטח ומאובזר במערכת סולרית לחשמל.
עוד כמה..
עוד ZJ מסעות אחד..
והנה גם כמה XJ מסעות מדוגמים..
לא התאפקתי עם הZJ הזה, מנוע 5.9 ליטר, זה נהיה נדיר לראות כאלה מנועים אצלנו על הרכב הזה..
פשוט רכב מדהים ומאובזר במידה הנכונה..
הרוק סליידר, "מדרגות צד" מעוצב בדיוק כמו שהרכב הזה צריך..
אחרון להיום..
פתרון לא רע לציוד שהכי צריך בגישה נוחה לנהג. ספציפית בתמונה מדובר על דלת של WJ..
אתם מכירים את זה כשמחפשים את הפנס או המברג ולא מוצאים אותו בדיוק כשהכי אתם צריכים (אמירות כמו: "הוא היה פה איפה שהוא..").
בקיצר, פתרון לא רע.
האם יש מצב שהקומנדר של JEEP המכונה XK , יהיה אי פעם הדבר הבא?
האמת שזאת באמת שאלה קשה מכדי לענות כקצרה. יש לו את הDNA הנכון, 7 מקומות, זווית כניסה לא רעה ללא טמבון מקורי, אבל מנוע די חלש בדגם ה3.7 ליטר, ללא סרן קדמי וכולנו יודעים מה זה אומר, חזית לא הכי מפרגנת.. משקל עודף ועוד הרבה דברים שצריך להוסיף ולשנות על מנת להפוך אותו לרכב שטח ראוי.
למרות שמעבר לים כבר ישנם עשרות קיטים למיניהם לקומנדר (XK).. האם שווה להשקיע ברכב כזה? קשה מאוד לענות, לא יודע. תלוי לאיזה צרכים כנראה!!
הנה כמה תמונות עם פוטנציאל.. זה נראה טוב, השאלה איך בשטח ברגע האמת.
דני - ל xk 3.7 אין הילוך נמוך אז בטח שלא, התמונה השמאלית ששמת זה ליברטי לא XK.
בכל מקרה זה שרשור מדכא, ברכבים החדשים אפילו צמיגים לא ניתן להגדיל בגלל המגבלות הבלתי אפשריות כאן.
אילן,
אותן מגבלות בלתי אפשריות תקפות גם ל XJ ZJ ו WJ, מה שלא מונע מהם להיות רכבי שטח אמיתיים.
דווקא...
למרבה הפלא משום מה נראה שיותר זול ופשוט "לדגדג" XK או WK לצורך העניין מ ZJ, קצת קפיצים, בולמים משהו כמו 3-3.5" + צמיגים וג'אנטים של רנגלר רוביקון, ומסודרים, לא צריך להתעסק עם נעילות ( יש להם) עם גלי הינע, פנהרד קידמי וכל החבילה.
אמנם אין מהלכי מתלה אבל פוזה יש לו.
http://img.favcars.com/jeep/concepts...9_photos_1.jpg
איזה מגבלות יש להם דווקא חשבתי שאין וגם לא ניתקלתי במגבלה
דני אתה ממש מעצבן :)
את הרכב האדום הזה אני מכיר מתמונות, יש לי את אותם מגיני סף. מה שאין לי זה יכולת לשים צמיגים נורמליים, עם ההגבהה שלי יכולתי לשים 265/70 זה היה מוסיף לי עוד כמה ס"מ בגובה. בכל העולם אפשרי אצלנו בגלל עודף פקידות אסור....
אל תתעצבן יקירי.. כל האשכול הזה מעצבן.
אבל מאידך, הוא גם עושה את העבודה ותורם במציאת פתרונות ומשקף את הפוטנציאל שיש לכלים פה אצלנו.
קובץ מצורף 81753קובץ מצורף 81754קובץ מצורף 81755
יוסי, לא ידעתי שאדום זה לא רק לגראנד...
אחד הכלים היפים שנתקלתי בהם לאחרונה.
מוצע למכירה ב40K$.
הוא יפה אבל כל התוספות נראות כל כך...תוספות. אולי בגלל בחירת הצבעים אבל זה פשוט לא נראה טבעי. סיליקוני משהו...