אמריקה, שחר, אמריקה!
Printable View
אמריקה, שחר, אמריקה!
פייייייייי וואווווווווו כמה כמה כמה אני שמח ומבסוט עליך ובשבילך! שחר מה שעשית מהבלייזר הזה פשוט אמריקה בייבי! האמריקאים לא היו מתביישים בכלל! להכניס את החיה הזאת למוזאון 4X4 שלהם, כמה כיף לדעת שיש עוד אנשים שאוהבים את החיות הפרועות האלה ושלפחות אני יודע שהדגם הזה לא יכחד כל עוד אני ואתה עוד פה! ! ! זה עושה לי טוב בלב, אז לי יש קצת מילים אתה סוס עבודה ואני מעריץ אותך על כל הידע שיש לך ושאיך שאתה מתנהג עם רכב זה פשוט ממש אתה נותן את אהבתך ואת חייך לחיה הזאת ממש כמו מישהי שאתה ממש אבל ממש אוהב אותה ומאוהב בה עד לשמיים, כל הכבוד תותח אני אומר לך יש ל ך מנוע של דטרויט בגוף! ועכשיו אני נותן להתרגשות לצאת ואין לי מילים.
אוהב אותך איש ומחזיק לך הצבעות שתספיק ותצליח לסיים את הפרוייקט הזה עד לספטמבר.
מעלה לך שני תמונות של אחד שסיים פרוייקט כזה איי שם בארה"ב (הוא גם עשה מתקן אחד משולב לגלגל ספייר ולג'ריקנים)
יפה יפה.
ש'מעו , מה אני אגיד לכם ? לכמה רגעים ארוכים you leave me speechless איזה כיף לי ... :p
מאיר , סנדק יקר , דייב ועודד - תודה רבה ...
את חלק מהמברכים / מפרגנים / מעריכים כאן לא ' קל ' (בלשון המעטה) להרשים כל כך בקלות ובטוח שלא לקבל תגובות שכאלה ,,,
חלקם , בעלי וותק רב שנים בתחום השטח שראו כבר הכל מהכל , כולל תחרויות (גם בחו"ל) רכבים כאלה ואחרים ועוד ...
לכן , זה מרגש "ומרגיש" כהצלחה לא קטנה עבורי . שקלעתי בול למטרה , קודם לכן כמובן זה מה שאני רציתי ולזה שאפתי וכך
דמיינתי לעצמי אותו לאחר הפחחות וצבע החיצוני , כמו גם את שאר הדברים שביצעתי בדרך להשגת המטרה עד עכשיו.
שחר .
נ.ב : דייב , יש למה לחקות ...
אני מדבר על הפגוש והמתקן לגלגל ספייר + שאר המיתקונים מאחור שאבנה . מבטיח ... שזה יראה הרבה , אבל הרבה יותר טוב
ממה שהעלית בתמונות .
שחר, אם אפשר יהיה לבקש כבר מעכשיו - תיעוד כמה שיותר מדויק של איך מייצרים ציר דלת לטמבון כזה. מדובר באחד האלמנטים היותר "מסובכים" לייצור עצמי ואני הייתי שמח לדעת כיצד עושים זאת ושיהיה תיעוד כזה באתר.
שחר בוקר טוב
פשוט מדהים !!!
אני עוקב אחר השרשור בקביעות וזה פשוט לא יאומן.
כל הכבוד !!!
סנדק יקר, הדגשתי את שכתבת וכתבת נכון ! מבטיח לתעד אם תהיה לי האפשרות .
זאת הבעיה העיקרית או הדבר שיעכב אותי (אני יודע מראש כיוון שכבר פתחתי במחקר ובירורים) בבניית המתקונים שיהיו מחוברים
לפגוש באמצעות אותו ציר / מיסב . לבנות את הפגוש זה יחסית חארטה .
הציר הוא לא עוד ציר פשוט של נקבה ועליה נכנס הזכר , בדומה למה שאנחנו מכירים ורואים בשערים או לעיתים בדלתות .
כל , אבל כל הסדנאות בארץ (אני די בטוח אלא אם כן מישהו יתקן אותי) עובדים מול חרט שבנה אב טיפוס / שבלונה ומכאן
נשאר לבעל הסדנא רק להזמין בכל פעם כמות שהוא צריך .
בזמנו , חבר בעל סדנא עבד בדיוק כך . ניסיתי לברר איתו אם נשאר לו בטעות / מקרה או שלא , ציר מיסב שכזה ע"מ לחסוך את כל הבלאגן
ולצערי התשובה היתה שלילית.
מדוברבבוקסה מסיבית (יש בתוכה מדרגה אם זכור לי נכון) ובתוכה חרוט אוקולון ויש גם פיטמת גירוז .
הציר הורכב ונבדק בעומסים קיצוניים ויכל להם . הפתיחה /סגירה חלקה לחלוטין ללא שום רעשי לוואי ואפס חופשים .
בכל מקרה , אתעד והעלה את כל השלבים של בניית הפגוש + המיתקונים .
שי ידידי , תודה רבה . ש'מעו , התגובות שאני מקבל גם מאנשים ברחוב , שכנים או אנשים שאני מכיר - מטורפות .
נגנבו על השחור מט . ספק אם אותן תגובות הייתי מקבל אם הייתי בוחר להשאיר אותו לבן (לא להפגע למי שיש לבן) .
שחר .
קולולולולולולו - בשעה טובה ומזל טוב !
עבודה יפה מכל זווית , תענוג אמיתי לראות את התוצאה .
מאחל לך הנאה וכייף !
ושמו בישאל יהיה ???????
דרך אגב עכשיו אתה יכול לשנות תמונה בפורום :cool:
חובה לשנות תמונה בפורום
לדעתי התמונה חייבת להיות בשטח לכן הייתי מחכה ..... זאת דעתי
מור
ביזון , יש צדק בדבריך , גם זה יגיע ואז נחליף . צבע לאוטו החלפתי , מה זה להחליף תמונה ? :)
שחר .
איש יקר שלי ומדהים. למה להמציא את הגלגל בוא אלי תראה את המתקן על הגיפ שלי שונה בקונספציה מכל החריטות לסוגם עם מייסב מעולה וזול למדי. מעל שנתיים עם גלגל 35 עליו עם מקום לשני גריקנים וציוד נוסף בלי ״שפיל״של מילימטר טפו טפו. זו תרומה קטנה לפרוייקט ענק כשלך.
מצויין אשר , נדבר כבר בטל ' ....
מאיר , נשמע מעניין ! רק תיקון קטן , אל תמעיט כשאתה כותב : " תרומה קטנה לפרוייקט ענק כשלך "
זאת עזרה רצינית שיכולה לחסוך זמן , ריצות , טירטורים וכסף רב . תודה רבה , כשזה יהיה רלוונטי רגע לפני תחילת
העבודה , אני כבר אתאם איתך הגעה .
שחר .
צ'מע אחי שפוווווווווווווווווווווווווווווווווווווו וווווווווווווווווווווווווווווו
פשוט תענוג לעיניים :)
כל הכבוד גבר :) עבודה יסודית
משעה 22:00 עד 3:00 לפנות בוקר קראתי את ה 19 דפים , פתחתי תמונה תמונה ועברתי הודעה הודעה ...... אין מילים !
מזכיר לי נשכחות מימי שיפוץ הסיקס לפני 11 שנה ובלייזר השחורה של משה אבו ב 2003 ......
למרות שהבטחתי לעצמי לא להיכנס לזה שוב אבל הפרויקט שלך עושה חשק :D
מברוק
ראיד
ראיד תודה רבה ...
רק מלעבור על כל השרשור הזה מההתחלה ב one shot מגיע לך שאפו רציני (שמח שנהנית) זאת ' עבודה ' בפני עצמה .
ש'מע , אני אגיד לך (ולכולם) משהו בהקשר לשני הדברים מתוך מה שכתבת וצוטטתי כאן .
אם אחרי כל זה ואחרי שהבטחת לעצמך לא להיכנס לזה שוב , אתה מדבר על חשק - אז אתה אחד משלושת האפשרויות הבאות (או שכולם ביחד) :
1) חולה נפש (כמו חלק ניכר מהמגיבים כאן) עם קבלות או בלי .
2) מזוכיסט
3) חסר לך הרפתקאות בחיים , כאבי ראש ויש לך עודף כסף וזמן פנוי .
מוטב להיזהר ! מאד להיזהר !!! זה מזכיר לי את סינדרום האישה בחדר לידה :)
לאחר הפסקה של 3.5 שנים לערך מג'יפ מכורך הנסיבות ולטובת התרעננות (מעבר חזרה לאופנוע) היתה לי האפשרות להשאיר את ה DR BIG
ולרכוש גם ג'יפ .
חלק מהחברים שלי כאן ידעו שרציתי להמנע עד כמה שניתן מבנייה/שיפוץ/איבזור שני של ג'יפ על כל הכרוך בכך כפי שמתועד כאן , אבל ,
לא מצאתי אחד ברמה גבוהה / טובה ובמחיר שפוי .
נכנסתי לזה בלב כבד מתוך אי ברירה , למרות , שאם בוחנים את זה לטווח הארוך , זה הדבר הנכון לעשות .
או כמו שבג'יפולוג אומרים : " גיפ' בונים - לא קונים " .
שחר .
חברים , אני מודאג !
העירו את תשומת ליבי (לא שלא הייתי ער לכך) שאבדו עיקבותיהם של שני חברים יקרים שי וירין קצת או בסמוך
למועד העלאת התמונות האחרונות הגדולות של הרכב בסיום הפחחות וצבע . :confused:
עשו טובה , תנו סימן חיים :( אני / אנחנו מודאגים . אפשר כמובן כמו תמיד גם בפלא . תודה ,
שחר .
אחי היה לי להפיל קיר בטון מזויין בעובי 40 ס"מ
אחי אני כמעט עם דמעות בצל בעינים מהתרגשות לראות את הבלייזר הזה!
הלב שלי מפרפר כמו משאבת סולר גמורה של MACK, אחרי חודשים ארוכים של עבודה סוף סוף
לראות את המפלץ הזה בשחור מט כמעט מגומר, אחי אתה לא יודע מה עשית לי בלב עם האוטו
הזה, תבוא לבקר אותי אחרי הצינטור והניתוח מעקפים, אתה לא מאמין אני איך שפתחתי את המחשב
התגלגלתי ישר לאשכול שלך, אני בקושי יכול לדבר, אני עדיין מוציא את האבק שאכלתי מהגרון,
אך קבל את ברכותי ידידי, נולדת משוגע ותשאר משוגע, עם בלייזר משגע,
כל הכבוד לך, עייני מתבוננות בהערצה על התמונות של בלייזר שלך, אני יודע איזה מדורי גיהנום עברת עבורו
וזה מגיע לך הרבה יותר מכל, לרגע הזה חיכיתי, לרגע שאני רואה את הרוצח הזה בשחור מט,
עשית עבודה מופלאה, עברת סבל איום עבור הבלייזר הזה, ולראות אותו ככה מוכיח לכולנו ששווה
לעבור 14 מדורי גיהנום + כמה צליות על עמודי שווארמה כדי להגיע לתוצאה הזאת, הלוואי עלי שחר,
חזק ואמץ (אתה והבלייזר המטורף שלך) האשכול שלך צבר אחוזי צפיה גבוהים, זה רק מראה לך כמה עיניים היו נשואות
אל השיפוץ הזה, מזל טוב ידידי על הבלייזר המחודש ללא פשרות, כל הכבוד לך על האומץ, על היוזמה, על העקשנות, ועל התושיה,
ועכשיו בכלל יהיה פאדיחה לקפוץ אליך עם הרכב החבוט שלי, השיפוץ שלך הדהים אותי ועוד רבים כאן,
והוכחת שגם במדינת החלם אפשר להגיע לתוצאות כמו אצל מאמא אמריקה,
כל הכבוד לך שחר, קבל ח"ח
ותזכור: Old America Never Die - ומי יודע את זה יותר טוב ממך אחרי שחידשת את הרכב הזה,
http://www.up2me.co.il/images/49958202.jpg
עלה והצלח שחר - כל הכבוד!
נ.ב. שחר, כשתגיע בעזרת ה' לפגוש האחורי אשמח לקנות ממך את הפגוש הנוכחי.