צודק, אבל מה תעשה ? תיסע עם אבנים ובקבוקי תבערה באוטו ?
Printable View
ומה אתה תעשה?
תסע עם אקדח ואז יזרקו עליך בקתבים ואבנים ותוכל רק להרעיש עם האקדח אחרת תשב במעצר.
לא נעים
אני מחזיק אקדח למטרת עיסוק בירי ספורטיבי ובימי שגרה הוא מעניק תחושת בטחון מול אפשרות לאירוע נקודתי מצומצם, לא יותר מזה.
לא יועיל לי נגד המון משולהב ובטח לא בשעה שמאות אלפי הכלים הצבאיים המוסלקים ע"י המגזר יצטרפו לתזמורת. במצב הנוכחי, אקדח זה מעט מדי ומאוחר מדי, אבל רצונו של אדם כבודו, שאל שאלה פשוטה וקיבל תשובה פשוטה.
כל שימוש באקדח מורשה לא למטרת אימון ירי במטווח מוליך בהכרח לחקירת משטרה, זה צויין מספר פעמים בעבר בפוסט הזה, אין שום צורך להטריל את הפוסט מעבר לכך.
שמע זה בני 16-20 עושים את כל זה,
הם רואים שוטר עם אפוד הם רצים כמו עכברים ,
אם בכוונתם לפגוע בך בכל מקרה אולי שליפה או איום יתן לך פתח מילוט כדי להתחמק מהמקום .
אני לא תומך בהפגנות האלו ,
אבל בהתאם למה שנראה
טרור יחידים לא רחוק מפה בהרבה.
לטעמי במדינה כמו שלנו,
אקדח אישית מכפיל כוח , וגם יכול למנוע את המוות הבא , לא דווקא שלך.
נכתב מהנייד סליחה על הטעויות
תורידו ערוצי חדשות בטלגרם כדי להתחיל להבין מה קורה, כבר עברנו אתה זה, זה לא מיעוט של נערים משועממים ומעורב כבר נשק חם.
ממליץ לא לסמוך על אקדח ולתכנן מסלולי נסיעה בצורה מושכלת, הכוונה לא רק למסלולי טיולים בשטח אלא גם בכבישים ביומיום.
איש לא סומך על אקדח,
שוב מלבד המהומות ..לדעתי פיגועי היחידים קרובים,
טני עוקב בטלגרם אחרי שני הקבוצות המובילות. כולל כל התיעודים.
הישמרו לנפשותיכם ,
המדינה משתגעת
ביטלנו טיול בגליל (מכנרת לים תיכון) בגלל המצב, לא הכי מרגיש לי בטוח לטייל.
בלי קשר לאקדח כן /לא.
השימוש באקדח נכון רק במצב שבו כלא עדיף על האופציה השניה.
אם תקפיד על הכלל הזה, ברוב המיקרים, לא תגיע לכלא (אבל אולי כן למעצר).
השמועות על הנסיבות של העצורים בלוד הזויות, אני מאוד מקווה שהן לא נכונות אז אשאיר לכם לקבל את זה בכל מיני קבוצות.
בואו נשאיר את הדיון כאן לאקדחים וסוגי אקדחים ודברים שקשורים באקדחים.
שרשורי המצב בארץ תשאירו בבקשה במקום אחר, ושרשורי מתי לירות ובמי, לא חסרים גם באוף. נא למצוא אותם ולהספים שם בבקשה.
בועז, עם כל הכבוד לך, ויש באמת, אתה "מתחפר" בהחלטות האישיות שלך (החזרת הנשק)
ומנסה לחפש "חסידים" וצידוקים.
כתבתי לך בעבר, שאני מאד מקווה שלא תהיה בסיטואציה שתצטער על החלטתך,
עדיין מקווה שאף פעם לא תצטער.
בכל אופן,
אתמול בערב בישוב שלי נמצאה פרצה בגדר והופעלה התראה לחדירת מחבלים והסתגרות בבתים.
כמובן שכוחות הביטחון הוקפצו (מי שפנוי) ,
עד אז כל אחד שמר בכניסה על משפחתו באמצעים שיש ברשותו.
אני מניח שבאותם רגעים היו כאלו שהרהרו על הוצאת רשיון והתחמשות.
סוף טוב , האירוע נסגר כפירצה שכנראה הוכנה עבור פלילי (כניסה רגלית וגנבה)
רענן
רענן, זה דיסוננס קוגניטיבי, זו עמדתו ובימים שהיא מתנגשת עם המציאות הוא צורם במיוחד.
אין שום טעם בלנסות להזיז אנשים מעמדותיהם, זו הוצאת אנרגיה מיותרת, תאמין לי. זאת גם הסיבה שאנחנו משתדלים לדכא כאן וויכוחים פוליטיים - לא כי המערכת שמאלנית, אלא כי אלו לא מובילים אף פעם להסכמה ורק יוצרים חיכוך מיותר שמעכיר את האווירה בכל מקום שהם מתלקחים.
מי שמבקש לעצמו אקדח בימים אלו לטובת תחושת בטחונו - הפרוצדורה פשוטה, גוגל לאתר משרד בט"פ, מחשבון זכאות, מילוי ושליחת טפסים ואישורים, ראיון עם פקיד, הגעה למטווח מורשה, מעבר אימון ובחירת אקדח. עלויות - החל מ 2000 ש"ח לכל הפרוצדורה והאגרות כולל אקדח משומש מאדם פרטי ועד 5000 ש"ח וצפונה לאקדח חדש.
בעולם התחתון הם עולים פי 10 עפ"י מקורות זרים...
החל מ2000??
יש אקדחים היום יותר זולים מאיירסןפט ביד 2 ראיתי גם כאלה ב500..
לפי מה שאני יודע גם אקדח במחיר כזה יורה , פוגע , פוצע/הורג.
כתבתי כולל כל המסביב ולגבי מחירים ביד2 זה ככל הנראה כבר לא בתוקף לאור המצב גם אם אתה עדיין רואה את המודעות.
יש בין חצי מליון למליון אזרחים שעומדים בתנאים לקבלת רשיון חוקי, גם אם אחוזים בודדים יצבאו על הלשכות וחנויות הנשק - המלאי יאזל תוך ימים וקיים קושי לייבא נשק ותחמושת בגלל הביקוש האינסופי בארה"ב.
אז אתה אומר שיש לנו טויוטה ביד?
רשיון של 4 שעות זה עודף מ500.
אקדח יש גם ב300-400, כולל זה שאני מוכר...
האם זה מספיק למישהו חסר נסיון ? לא. אבל זו התחלה טובה. עוד קצת קורסים לפי הזמן הפנוי ועומק הכיס ואתה מתחיל לצבור נסיון ובטחון להתמודד עם משהו... תחליט אתה כמה...
למי שיש נסיון קודם, זה יכול להספיק. אבל תמיד טוב להמשיך להתאמן
Sent from my HD1903 using Tapatalk
לרוב באשדוד, אבל מדי פעם גם בדני היי חדרה (בשבוע הבא למשל).
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
קישור, אמיר?
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk