אבל הדולר זה לא מה שהיה פעם...
נשלח מהנייד
Printable View
אבל הדולר זה לא מה שהיה פעם...
נשלח מהנייד
וגם אז האם כמעט כפול 10 מההשקעה המקורית.
אני יכול לחרב לו את זה ברגע. אם אני נכנס זה מתרסק תוך שבוע...
ולעומת זאת
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a1465cddee.jpg
מניית טסלה עשתה את זה רק השנה...
רוצה לשתף אתכם במטבע דיגיטלי בהתהוות שנקרא Pi network.
אפשר לקרוא עליו כאן:
https://minepi.com/
זה פרויקט של כמה חבר'ה מסטנפורד ויש להם כבר מעל 10 מיליון משתתפים (אני ביניהם).
כרגע, כריית המטבע היא וירטואלית ע"י התקנת האפליקציה על הטלפון ואישור פעם ב 24 שעות שאתם עדיין שם (לחיצה על כפתור).
האפליקציה ניתנת להורדה ב google play וב app store. היא לא גוזלת כמעט סוללה. כותב מניסיון של כמה חודשים.
לא עולה לכם כסף והאפליקציה גם לא מבקשת הרשאות מיוחדות. בקיצור, אין מה להפסיד.
המטרה שלהם בשלב זה היא ליצור רשת של משתמשים. ניתן לקרוא הכל באתר שלהם.
השיטה שלהם היא חבר מביא חבר ליצירת ה network (כן, כמו פירמידה אבל בלי מה להפסיד). על כל חבר שתביאו יעלה קצב הכרייה שלכם.
קישור להורדת האפליקציה: https://minepi.com/#download
ואשמח אם תציינו אותי כחבר שהביא אתכם ע"י שם המשתמש שלי noamgross (במהלך ההתקנה תתבקשו לציין מי הפנה אתכם).
ובהמשך למה שרשמתי למעלה...
היום עדיין אין מסחר במטבע Pi אבל הוא כבר מתומחר ב 0.83$ (ברגע כתיבת ההודעה) במסחר עתידי:
https://coindataflow.com/en/currency/pi-network
בינואר 2021 אמור לצאת מטבע דולר דיגיטאלי.
שווה לראות מה יקרה .
ומטבע הרייפל צנח בשבועיים ב 60% בגלל חקירה של הבורסה לניירות ערך בארה"ב, שהחליטו פתאום שזה נייר-ערך.
מטבע זה יטפס בטרוף בהמשך לדעתי
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
חפש ביוטיוב:
Jungle Crypto
יש שם המון מידע על התחום, איך מתחילים ואיך זה עובד.
מבחינתי זה מסוכן בדיוק כמו בורסה .
היתרון הגדול בקריפטו שזה מבוזר בין כל המשתמשים ואין שליט אחד שמחליט להוריד או להפיל את השווי לפי האינטרס האישי שלו.
הביטקויין חצה את ה 40k $ לדעתי ,אנא האיטריום מטפס מעל 1k $ .
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
בועז, אני מציע שתקנה כבר במקום להציף את הפוסט הזה שוב ושוב.
קבל חיזוק - JP מורגן - אחד מבנקי ההשקעות הגדולים בעולם מעריך שיגיע ל 200K עד סוף שנה.
זה הרגע לבדוק את התאוריה שלי
נהפוך הוא. רוב הביטקויינים מוחזקים על ידי כמות מאוד מצומצמת של אנשים או גורמים.
כל מהלך של האחים התאומים ווינקלוס למשל יכול להרעיד את השוק.
אם סאטושי נאקמוטו המיסתורי יחליט יום אחד שנמאס לו מהיצירה שהוא יצר הוא יכול לאפס את השווי ברגע.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
איך ניתן להשקיע באפיק "צמוד ביטקוין" מבלי לרכוש בפועל ביטקוין (יש תעודת סל? חלופה דומה?) למי שלא רוצה להתעסק עם ארנק אלקטרוני וכו'?
אם אתה רוכש משהו בכיוון תרכוש אך ורק ביטקוין. אתה לא חייב לרכוש ביטקוין שלם, אתה יכול לרכוש שברים שלו ע"פ הסכום אותו אתה רוצה להשקיע.
לגביי ארנק - יש דבר שנקרא ארנק קר שזה למעשה כונן USB מאובטח מוכוון מטרה שעליו מאוכסן הביטקוין שלך, זאת הדרך הכי בטוחה היום לאכסן מטבעות דיגיטלים. החסרון הוא שאם אתה מתכנן לסחור באופן יומי זה קצת יותר מסורבל מארנק דיגיטלי.
גם אם מישהו יזרוק לשוק כמויות גדולות ממה שהקונים יכולים לבלוע, ההשפעה תהיה זמנית. הדבר היחיד שיכול לחסל את הסיפור הזה זה הוצאה שלו מחוץ לחוק.
יש 64 מיליון ארנקי ביטקויין בעולם (מה שלא אומר אנשים כי אדם יכול להחזיק מספר ארנקים). יש בסך הכל 16 אלף ארנקים שיש בהם יותר מ100 ביטקויין.
1000 ארנקים שולטים על הרוב המוחלט של כמות הביטקויין הקיימת.
כמה אנשים לדעתך מחזיקים דולרים בעולם?
כמה דולרים יש בעולם?
טריליונים רבים.
מה שמחדד את התגובה שלי שלא יכול להיות שליט יחיד (נשיא ארה"ב/ראש הפד או שמה רוה"מ/נגיד בנק ישראל?) שיכול בצורה ישירה להעלות או להוריד את שווי המטבע של המדינה. הכוונה לא למטבעות של מדינות קיקיוניות או רפובליקות בננות.
וזה לא המצב, לפחות מבחינה תיאורטית בביטקוין כשיש גורם אחד שמחזיק ברשותו 7 אחוז של כל סך המטבעות הקיימים.
כמובן אני לא אומר שזה בהכרח יקרה.
אם מתייחסים לביטקויין כנייר ערך אז המציאות הוא שהוא עשה תשואה מטורפת ומי שהשכיל לרכוש כמות של כמה מאות יחידות בתחילת העשור אז שינה לחלוטין את חייו.
ביטקוין במציאות המתהווה הוא לא נייר ערך אלא סחורה שלא נתונה לרחשי הבנקים והכלכלה העולמית. רוב המוסדיים שנכנסו חודש שעבר ובגללם עלה המחיר מחזיקים אותו ככלי גידור מול מה שהולך לקרות לדולר ולהיפר אינפלציה שעומדת להתרחש בארצות הברית בקרוב, בפרט תודות לממשל החדש שהוא הסיבה העיקרית ולכן גם האירועים חופפים
במילים פשוטות, הדולר כבר מזמן לא שווה את הנייר עליו הוא מודפס, יציבות הכלכלה האמריקאית מתערערת מיום ליום, ועם ההנהגה החדשה בארה"ב הדולר הולך לשבור שפלים חדשים חדשות לבקרים, זאת הסיבה שמתכות כבדות וביטקוין בנסיקה וימשיכו בקו הזה - ככל שהמחירים של אלו עולים זו תוצאה ישירה של ירידה באמון הציבור בדולר ובכלכלה האמריקאית ועכשיו גם של מוסדיים שנכנסים בסכומים גדולים מאוד ומכירים בו ככלי גידור מול הדולר. המחיר של ביטקוין עולה לא בגלל חובבנים שקונים כי זה נראה להם מגניב, המחיר עולה כי נכנסים ויותר ויותר גופים מוסדיים וקרנות השקעה עצומות - שוב, בגלל כאוס שהם (וכל בר דעת) צופים שבקרוב יגיע.
אל תחפשו הסברים רציונלים, כבר ראיתי ושמעתי כמעט הכל בחיי הקצרים, כשמגיעה המפולת שום תאוריה לא מחזיקה מים.
יש טרנד חיובי עכשיו, בין השאר בביטקוין, אף אחד לא יודע איפה למה ומתי זה יעצור - זה אחלה לרכב על העליות האלו כל עוד לא מסכנים יותר ממה שיכולים להפסיד.