בדיוק כמו שנמרוד כתב.
חוצמזה אתה מסתובב סביב עצמך בשביל לחזור ללנדרובר כזה או אחר.
צא מהארון ותקנה את שאהבה נפשך ואל תדפוק לאינדיאנים את השוק
Printable View
ולמי שלא מצליח לעקוב, ולא יודע על מי מדברים פה.....
אז הנה היא-
קובץ מצורף 110153
שלמה,
אני מסכים עם החלק הראשון של הדברים של נמרוד.
לגבי החלק השני, זה סתם הערה של מתחזה שמזמן עבר את הקווים (אבל עדיין ממשיך להשקיע באהבת נעורים).
לי זה יותר מזכיר את ההתנהגות של גילי מוסינזון [emoji48]
אין מה לשכנע כאן, אנו זוכרים היטב את ההרפתקאה הרעה שהיתה לך עם הסופה. עד היום יש לברלי טראומה מאותם ימים קשים למותג.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
דווקא הרוביקון היה מדהים ובהחלט העלה את ערכו של המותג ואת חיבתי אליו.
אם הייתי יכול להרשות לעצמי זה ה רכב בהא הידיעה רבתי כרכב לטיולים ושעשועים בלבד!!!!
ולכל אלו החוששים לשלום המותג - עד כה מותגים שהיו ברשותי ונמכרו תמיד העלו את ערך המותג וערך השוק שלהם ובעיקר הרוביקון והפטרול.
גם שלל הדיסקו שהיו לי תוחזקו היטב ולא היו בור ללא תחתית כפי שמתארים כאן ובסופו של יום נמכרו מעל לשווי השוק היחסי שלהם.
הרכב היחידי שממש נפלתי איתו והיה טראומתי עבורי אכן הייתה הסופה של יוני.
טוב, התחלתי להתעמק בלוח יד 2.
המסקנות קצת מפתיעות, דווקא דיסקו 1 מתומחר גבוה יחסית לשנתונים שלו- סביב השלושים אלף בממוצע !!!!????
אז התחלתי לפזול גם לכוונים אחרים ולהסתכל בלוחות גם על רכבים קצת פחות גיבורים מהדיסקו מבחינת עבירות. השנתונים שלהם באותה רמת מחיר הררררבה יותר מתקדמים והכלים בעיקרון יותר שמורים.
רכבים שחיפשתי בלוחות:
יונדאי גאלופר ארוך, מיצובישי פאג׳רו ארוך, מיצובישי ספורט - דעתכם?
שלמה,
אני מציע שתמתין מעט לפני שאתה רץ לקנות מאחר ולמכור שתי מכוניות יותר קשה ממכונית אחת [emoji6]
אני לא רץ בטח לא עם המישקל הקליל שלי....
בכל אופן מסגרת הזמן שקצבתי לעצמי היא עד טיול צדיקים שמבחינתי הפך למסורת - יעני כחודש וקצת.
לא מתאים לך רכבים כאלה, עד כמה שזכור לי אתה אוהב לאתגר קצת אותם בשטח שקשה יותר מסתם ערוצי נחל או שבילים, למעט הפגרו הרגיל שני האחרים לא לעניין
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
לא מבין אותך שלמה... ואללה אתה לא טירון, קנית מכרת וטיילת עם כל רכבי השטח שיש לארץ הקודש להציע, אתה אמור להיות בצד של נותני העצות... מה אתה מחפש צרות? תצטרף לטיול צדיקים - אפילו לכל עונת הטיולים הזאת - למושב הימני של חברים, ונצל את הזמן והחברותה כדי לחשוב באמת מה נכון.
מה עם טרופר בנזין שחוץ מהצירוקי הוא עדיף בכל קנה מידה
Sent from my iPhone using Tapatalk
שלמה... אני מכיר בחור שמוכר טרופר בנזין ... הוא בדיוק קנה פטרול... ;)
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
tom - איזה קטע גם אני מכיר אותו...בחור מקסים דרך אגב ואני בטוח שהוא יהנה מכל רגע עם הפטרול.
נמרוד, אכן יש לי "רזומה" עם מבחר רכבים אבל לא ממש עם כולם לכן שאלתי דיעות לגבי אלו שאני לא מכיר.
הקטע שכמו שכתבתי שממש הפתיע אותי לרע זה מה שמבקשים עבור דיסקו 1 וכמה זה גבוה ביחס לרכבים אחרים באותו השנתון או אפילו משנתונים מתקדמים יותר.
רמי- כנראה שהזדקנתי ורמת העבירות בטיולים שלנו פחתה אז יש מצב שגם רכבים פחות "גיבורים" יספקו את צרכיי.
מעניין.
בשנתיים האחרונות ראיתי יותר מדיסקו אחד נטוש ברחוב.
נטוש=רכב מלא עלים ולכלוך סביבו שברור שלא זז חודשים.
ת'אמת שלוימה.... אתה בעצם מחפש סאאב 900GL...
בהצלחה [ אני הייתי הולך על הטרופר בנזין =:]
טרופר דיזל, שנבחר בזהירות...
יש כאלו שהחליפו את כל המנוע, קומפלט.
אתה מקבל מנוע דיזל, עם כמה עשרת אלפי קילומטר.
רכב טיולים עושה כל כך מעט ק"מ, שאין בעיה להחליט שפותחים מזרקים כל 40K או לחלופין (מה שאני עושה) לא דואגים, נוסעים.
אני בטוח שאני אזהה בעיה בתחילתה, ורכב טיולים, אין בעיה להשבית לשבוע שבועים תיקונים.
יש תקלות משביתות בטרופר שקשה מאוד לזהות אותן מראש. למשל כשל בחיישן לחץ תחתון. יום אחד הוא פשוט נסתם או נתקע, וזהו. הרכב עומד.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
שלום ידידי
אכן סאאב מותג מהחביבים ביותר עליי ובהחלט מתגעגע לסאאב 9-5 שהייתה לי. אבל אני קרוב לוודאי שכבר סגרתי את הפינה של רכב הפרייבט - כשאקבל אותו בפועל אעדכן כאן.