תגובה: הסיקס של ערן נגנב.
ליבי עם ערן, בהחלט עצוב ומקומם.
מה שלא מסתדר לי זה העובדה שהצליחו להניע את הג׳יפ. מהכמה טיולים שיצא לי לטייל עימו, הוא תמיד היה זהיר ומשאיר את הרכב במצב שמונע הנעה (מבלי להיכנס לפרטים)
איך כמה בדואים שלא ידעו זאת הצליחו להניע? לי זה נשמע כמו הזמנה של מישהו שידע מה יש ברכב.
Sent from my iPhone using Tapatalk
הוא גר במקום שקרוב לאיזורי בילוי של "המגזר " ?
יכול להיות שפירקו מה שצריך ואז שרפו ?
הכל מקרה כואב הלב
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד - מערד
דרור
מסכים עם כל מילה שכתבת, אפשר גם אחרת, יש פיתרון להתנהגות של הכולרות האלה, להעתיק את מה שנעשה בערד לערים אחרות.
נמרוד
נמרוד, אתה מתכוון לזה שלמעשה החלפתם את המשטרה בתפקידה ואתם מבצעים את זה בעצמכם בצורה יעילה ?
האם זה אכן הפתרון ? אני שומע מחברים כבר הרבה שנים אפילו על שכונות בתוך ערים שמתארגנות לשמירה הדדית בשעות הלילה בעקבות ריבוי פריצות, איך הם אומרים לי ? - זה לא נורא , יוצא פעם פעמיים כל חודש. מדובר באנשים שחייבים ללכת לעבודה בבוקר ומה יגיד חקלאי שאין לו עם מי לחלוק את הנטל .
אז למה לעזאזל אנחנו משלמים מיסים ?
מה מצב השלדה,סרנים ובודי? אני מוכן לתרום חלקים אם צריך
ניר
אם רוצים שקט זה הפיתרון, למשטרה אין מספיק כוח אדם לטפל בכל גורמי הפשיעה, שמירה הדדית זה מעולה, רק צריך התמדה ונחישות, זה הרכוש שלנו אם לא נשמור עליו יגנבו אותו.
נמרוד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asypeer
ליבי עם ערן, בהחלט עצוב ומקומם.
מה שלא מסתדר לי זה העובדה שהצליחו להניע את הג׳יפ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא הניעו, גררו.
מה שדי מוריד את רעיון המבלים המשועממים.
זה די מכוון לסימון הרכב מראש.
ובגלל שזה סיקס, ולא סופה, אני מהמר על צעיר משועמם שרצה רכב להתחרע ליד הבית.
לא הניעו, קשרו אותו לפרייבט ישנה ומשכו על הכביש תוך העיר ומחוץ לה באין מפריע. יש המון פרטים שיעצבנו גם את הרגוע ביותר כאן כולל אדישות מטורפת של המשטרה לדיווחים בזמן אמת וכולל הרבה הסתעפויות במהלך החיפושים והעבודה המודיעינית, אבל רק ערן יפרט בהמשך אם יחליט כך.
מה שחשוב מכל הסיפור הזה זה הסוף והוא שהג'יפ חזר לבעליו, ישוקם ויחזור לטייל.
דרור מהמעט פרטים שפורסמו ומהידוע לי אישית על ערן, נראה לי שהמצב הוא בדיוק כמו שחשבתי.
ערן הוא גפאי וותיק ומנוסה, ומעבר לזה הוא גר בדרום שנים רבות ויודע בדיוק איך הדברים מתנהלים..
אין סיכוי שערן הסתמך על אמצעים אלקטרונים או "ברזי דלק" למנהם. הוא יודע טוב מאוד שעוקפים אותם בדקות ספורות ולא משנה כמה תחביא אותם.
ברזל והרבה ממנו זה הדבר היחיד שיכול להאט (לא לעצור כמובן)
חברה שאחרי המסיבה גונבים בשביל קצת להשתולל, לא קונה את זה.
הרכב היה מסומן ומטרה ברורה. כל מי שראה פעם את הסיקס של ערן במיוחד לאחר השיפוץ מבין שהוא הפך להיות נחשק.
מגעים עם רכב גורר, מתחברים אלין וגוררים למקום שקט ומבודד.
שם נלחמים עם הברזלים וכל מה שיש.
אם מצלחים בזמן סביר יופי, אם לא פשוט שורפים כדי למנוע זיהוי וגם כנקמה.
משהו בסגנון אם זה לא יהיה שלנו זה גם לא יהיה שלך...
בכל מקרה זה לא יעזור לערן שבאמת השקיע הרבה מעצמו בסיקס הזה.
כל מה שאני יכול להגיד לערן זה שעדיף להסתכל על האירוע כהזדמנות לשיפוץ מאפס של הסיקס.
זה היה מכוון ומסומן, כמו הרבה כאלה, לא משועממים ולא חבר'ה שחזרו מבילוי, עלה כאן לא מזמן באחד השרשורים על מעקבים שעושים על כלים מיוחדים, עוקבים עד הבית, שגרה, שעות עבודה וכו'.
עין תחת עין!
חברים. היום בערב אתפנה ואפרט מה שקרה.
הגיפ לא הותנע כי אין סיכוי שיצליחו. ניסו עד שסגרו עליהם המשטרה אחרי חקירות נוקבות ועזרה של חברים טובים. הם שרפו אותו ממש באותו היום שהוא נמצא.
הגיפ יעבור שיפוץ. אני עוד אמצא את הקשורים בעניין והם יצטערו שהם חיים.
אי שפשר להגיד "תנחומי" על רכב, אבל עדיין, תנחומי, ערן.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ערן המסוקס
חברים. היום בערב אתפנה ואפרט מה שקרה.
הגיפ לא הותנע כי אין סיכוי שיצליחו. ניסו עד שסגרו עליהם המשטרה אחרי חקירות נוקבות ועזרה של חברים טובים. הם שרפו אותו ממש באותו היום שהוא נמצא.
הגיפ יעבור שיפוץ. אני עוד אמצא את הקשורים בעניין והם יצטערו שהם חיים.
אם תצטרך עזרה ... (גם בשיפוץ וגם לגרום צער....)
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
מסכים עם כל מילה של ערן, לא יתכן שבמדינת חוק, אנחנו ששומרי החוק סובלים קשות מתקנות מתקנות שונות של משרדי ממשלה שונים שמאוד קל לאכוף (ברישוי השנתי), אבל שאותו בעל רכב צריך את הגנת המדינה על רכושו, הוא יודע שאין סיכוי ושיום כלשהו הג'יפ שלו יעלם.
מרתיח הסיפור, מקווה ערן שתעמיד ג'יפ יפה וטוב יותר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
אל תכתוב דברים כאלה במקום ציבורי. מוטב שיימחק.
בהצלחה, בהכל.
להיפך. שידעו הם - שעכשיו כמו הג׳יפ, גם הם ״מסומנים״.
אסף.
1 קבצים מצורפים
ערן,
הלב נחמץ.
אני לא מסוגל אפילו להעלות בדעתי סצנה שבה הג'יפ שלי, בן משפחה יותר מ-11 שנה שבניתי בעשר אצבעותיי - נגנב.
עד היום כואב לי בצלעות כשאני נזכר בסיפור של דרור או של קובי. זה פשוט להתפלץ מזעם.
לכאורה, אני שואל את עצמי, איך בכלל אפשר לדבר על ברזלים - סנטימנטליים ככל שיהיו - כמו על חבר נפש או בן משפחה. זה אמור להישמע הזוי לאוזן 'שפויה'. אבל האמת הפשוטה היא, שהקשר הזה בין אדם ומכונה הוא באמת מעבר לכל הסבר נורמטיבי.
אני כואב את כאבך ושמח שלפחות מצאת מה שמצאת.
מציע לך את עזרתי ככל שאוכל - כולל באמצעים טכניים (מולי במשני אם תרצה לדעת יותר).
גיתאי
Sent from my SM-G850F using Tapatalk
כמו שאמרתם כבר . הם מתנהלים כאילו אין חוק ואין דין . לא רק בכלי הרכב שלנו אלא גם באדמותינו .
ההתעלמות של המדינה מהנושא של הבדואים פשוט מכניס את הדורות הבאים של כולנו למקום רע מאוד .
בינתיים נבחרינו נזרקים ע"י נשותיהם מהרכב באישון לילה .
אז איך יהיה להם ביצים לתת מענה לתופעה ?
כולנו אזרחים שומרי חוק הלא אם לא היינו כאלה היינו נוסעים בכבישים בדיוק כמוהם ללא דין וחשבון בלי קשר למצב הקפיצים או הבולמים .
אין מנהיגים אמיצים באופק .
ולערן - תהיה חזק ותמשיך להנות מהגיפאות .
מילים כדורבנות...צודק
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
ברלי שונא את כולם באותה מידה...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk