תגובה: האם צריך להניע ג׳יפ שעומד זמן רב
אז הלכתי למדוד את ה"הבדיחה" שלי.
בזווית אידאלית לשמש, כשהוא מחובר למצבר עם קרוקודילים הוא מספק מעל 200 מילי אמפר (לא יודע כמה מעל כי התחום הגבוה במד הזרם שלי מקולקל ואני יכול למדוד עד 200)
כשהוא אופקי על הגג של האוטו בזווית לא אופטימלית הוא מספק 140 מילי
וכאשר הוא בצל בתוך האוטו הוא מספק 10 מילי
לפי המדידות האלו, אם האוטו חונה עם הפנים דרומה והתא נמצא על הדשבורד בזווית טובה לשמש אז ביום קיץ הוא יטען לפחות בין 1-2 אמפר שעה ליום וזה נראה לי מצויין.
בחורף זה סיפור אחר.
Sent from my I960 using Tapatalk
אז אתה מדבר על משהו מעל חצי מהערך הנקוב בפוזיציה הכי אידאלית ופחות מרבע, אולי הרבה פחות בחיים האמיתיים בתוך הרכב?
אלו נתונים די דומים מספרית למדידות שאני עשיתי, רק שעל התא שהציעו לי היה רשום 18 וואט, ולא 5וואט, כמו בזה, מה שהעצים את ה"אמת בפרסום".
בחיים האמיתיים התא נמצא בתוך הרכב, מאחורי שמשה, בזווית לא אופטימלית, ולאחר חישוב לא מסובך הבנתי שזה לא יתן את הכיסוי הרצוי וויתרתי על הפתרון.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
אני חושש שאתה מעט אופטימי מדי.
1AH ליום של 12 שעות אור! מייצג זרם של 80ma , לפי מה שאתה מתאר, זה לא תואם (הפנל בפנים ואתה לא מזיז את הרכב).
בנוסף - האם בדקת מה זרם "הזליגה" של הרכב שלך? תזכור שזה זולג 24 שעות....:-(
אם קונים משהו כזה, אני חושש שצריך לפחות כפול.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
אז אתה מדבר על משהו מעל חצי מהערך הנקוב בפוזיציה הכי אידאלית ופחות מרבע, אולי הרבה פחות בחיים האמיתיים בתוך הרכב?
אלו נתונים די דומים מספרית למדידות שאני עשיתי, רק שעל התא שהציעו לי היה רשום 18 וואט, ולא 5וואט, כמו בזה, מה שהעצים את ה"אמת בפרסום".
בחיים האמיתיים התא נמצא בתוך הרכב, מאחורי שמשה, בזווית לא אופטימלית, ולאחר חישוב לא מסובך הבנתי שזה לא יתן את הכיסוי הרצוי וויתרתי על הפתרון.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
לא כתבתי אבל מאחורי שימשה התוצאות היו זהות.
כשהרכב עם הפנים דרומה אני מצפה לזרם של 150 מילי לפחות למשך 6 שעות ואז לזרם נמוך יותר, זה עדיין מעל אמפר שעה ליום ואם הוא בזווית נכונה אפילו יותר.
נדמה לי שהוא מבטיח 280 מילי אמפר, מבחינת אמת בפירסום הוא בסדר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
אני חושש שאתה מעט אופטימי מדי.
1AH ליום של 12 שעות אור! מייצג זרם של 80ma , לפי מה שאתה מתאר, זה לא תואם (הפנל בפנים ואתה לא מזיז את הרכב).
בנוסף - האם בדקת מה זרם "הזליגה" של הרכב שלך? תזכור שזה זולג 24 שעות....:-(
אם קונים משהו כזה, אני חושש שצריך לפחות כפול.
ראה את החישוב בתגובה לחנן אבל שניכם איתגרתם אותי ואני אמצא דרך למדוד את זה, אולי אני אופטימי מידי.
לא מדדתי את זרם הזליגה אבל עם התא המצב רק ישתפר ממה שהוא היום גם אם התא לא מצליח לטעון את כל מה שזלג, אם הייתי קונה היום אז הייתי קונה משהו יותר חזק.
מנסיוני עם לוחות סולאריים בתחום הקרוואנים, הלוחות מספקים, בקיץ, מקסימום של 60 אחוז מההספק הנומינלי הנקוב למשך מקסימום של 5 שעות ביום, ופחות מזה למשך עד 6 שעות נוספות.
בחורף יכול להיות מצב שלא תקבל כלום.