תגובה: מי מכיר את אדי מערכות / א.ד.י מערכות ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Micha
למה לדבר שטויות ? הם נמכרו כי שנפ חשבו שזאת עיסקה טובה להם וסינרגית לחברה.
ולגבי ה"פשיטת רגל " שלהם , בשנת 2015, הרוויחה אדי מערכות 17 מליון ש"ח. פשיטת רגל עלאק....
ומילה לגבי אדי - הם מתקיני הבית של UMI (שברולט) , סובארו, קיה, רנו, ניסן ואולי עוד.
זה אומר שיש להם נגיעה בכל רכב שנמכר מיבואנים אלה. הם יודעים לעבוד. הבעייה בעיקר באיכות המוצרים שמוכתבים מהרצון של היבואן להישאר במחירים נמוכים בקניה מאדי - ומחירים גבוהים במכירה ללקוח.
ולנושא עצמו - אם אתה רוצה טיפול מהיר יותר, תעבור ליבואן. הוא אישר ובחר את המוצר שאדי מוכר. הוא מכר לך את זה בחדר התצוגה. הוא רוצה שקט תעשייתי. תדרוש אצל היבואן שהם יטפלו לך בנושא.
נשמע כאילו ממש מציק לך אישית מה שכתבו ...
כשיש מכוניות ( הרבה ) חדשות לגמרי שיש להם אותה בעיה של פגיעה בכל מיני דברים מתחת לדש בורד כשהיחיד שנגע שם זה המתקין של אדי ... קשה להאשים את אובמה בזה ... או את ביבי ..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
נשמע כאילו ממש מציק לך אישית מה שכתבו ...
כשיש מכוניות ( הרבה ) חדשות לגמרי שיש להם אותה בעיה של פגיעה בכל מיני דברים מתחת לדש בורד כשהיחיד שנגע שם זה המתקין של אדי ... קשה להאשים את אובמה בזה ... או את ביבי ..
יש כאן 21 תגובות. הציקה לי השטותית.
לגבי השאר, נהפוך הוא. אני רק חושב שהפעלת לחץ על השיווק - מביאה תוצאה טובה יותר בשירות.
כמות היבואנים שהם עובדים איתם זאת בדיוק הבעיה ,
אי אפשר לפקח כמו שצריך על כמות כזאת של מתקינים והתקנות ביום, סביר להניח שהם גם סופרים כמה התקנות כל מתקין עושה ביום
בחברה שאני עובד שמקבלת עשרות רכבים בשנה שמותקנים אצל המתקין הזה אנחנו מציפים את איכות העבודה שלהם מול מי שעובד מולנו בליסינג.
אבל הכל נמדד שם בכסף , לפחות על איכות העבודה שלהם אין שינוי...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Micha
למה לדבר שטויות ? הם נמכרו כי שנפ חשבו שזאת עיסקה טובה להם וסינרגית לחברה.
ולגבי ה"פשיטת רגל " שלהם , בשנת 2015, הרוויחה אדי מערכות 17 מליון ש"ח. פשיטת רגל עלאק....
ומילה לגבי אדי - הם מתקיני הבית של UMI (שברולט) , סובארו, קיה, רנו, ניסן ואולי עוד.
זה אומר שיש להם נגיעה בכל רכב שנמכר מיבואנים אלה. הם יודעים לעבוד. הבעייה בעיקר באיכות המוצרים שמוכתבים מהרצון של היבואן להישאר במחירים נמוכים בקניה מאדי - ומחירים גבוהים במכירה ללקוח.
ולנושא עצמו - אם אתה רוצה טיפול מהיר יותר, תעבור ליבואן. הוא אישר ובחר את המוצר שאדי מוכר. הוא מכר לך את זה בחדר התצוגה. הוא רוצה שקט תעשייתי. תדרוש אצל היבואן שהם יטפלו לך בנושא.
מיכה, סליחה שנפגעת... ספר לנו על הקשר שלך בבקשה...
אני מדבר מהיכרות עמוקה עם הצדדים וכאמור כעובד לשעבר מלפני כמעט 20 שנה, עוד כשישבו בבן אביגדור ושיווקו את קליפורד. לא עובד ממורמר.
אדי עברו כמה גלגולים מאז, אולי ב2015 הסינרגיה נראתה טוב למישהו... אתה קורא על זה כאן בין היתר..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
מיכה, סליחה שנפגעת... ספר לנו על הקשר שלך בבקשה...
פסיכולוג ???
ממש לא נפגעתי. הגבתי לתגובה התלושה שלך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
ספר לנו על הקשר שלך בבקשה...
<gs id="7ae9731e-5297-4f7a-9265-eb0bc8a552ec" ginger_software_uiphraseguid="c0bd017b-23ff-40ff-bf5c-08c034414c91" class="GINGER_SOFTWARE_mark">.</gs>
אין לי שום קשר . מקווה שתוכל להתמודד עם הבשורה הקשה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
אני מדבר מהיכרות עמוקה עם הצדדים וכאמור כעובד לשעבר מלפני כמעט 20 שנה,
ממש עדכני... תכל'ס, אני מכיר את כל "מתקיני הבית" של יבואני הרכב מהתקופה שבה עבדתי . יתרה מזאת, אני מכיר גם חלק גדול מהחסרונות שלהם.
ולא תאמין, אני אפילו מהרהר בליבי אם לתבוע את אדי מערכות תביעה ייצוגית על מעשה שבעיניי הוא רמאות .
זה לא אומר שום דבר על המקצועיות שלהם - (שגם שם יש לי הערות) אבל אם חוזרים להערה שלי - האמירה שלך פשוט לא נכונה..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
אולי ב2015 הסינרגיה נראתה טוב למישהו...
העיסקה נעשתה ממש כעת. ב- 2016 .. אבל הבנתי שהעובדות ממך והלאה.
ובשביל לסכם את דעתי - מה שאתה כתבת זה שטויות. לגבי שאר הטענות, אני באמת חושב (וגם ניסיתי זאת בעבר) שכשיש לך בעיה עם נותן שירות - תתפוצץ על מי שמכר לך אותו. זה יעבוד טוב יותר.
יאללה, נשאיר אותך עם תחושת הסיפוק הזו. זה גם ככה לא מוסיף לשרשור הזה.
באמת שלשמועות כאלו ואחרות אין מקום כאן וזה לא שייך.
אני חושב שכן ראוי לציין לטובה - וזו גם הסיבה שאם הייתי יבואן הייתי שוקל לעבוד איתם - שהם רציניים מאוד בלהתחבר לתקשורת של הרכב ולהשתמש במודולים מקוריים כדי להפעיל את התוכנות שלהם. יצרני הרכב משקיעים מאמץ כדי שלא תוכל להשתמש בכפתורים שעל ההגה לחומרה לא מקורית, ודווקא אדי מצליחים לפענח את זה.
אגב, אצלי באוטו, חומרה מקורית של היצרן, ותוכנה מקורית שרק גויירה על ידי אדי מערכות וזה עובד נהדר.
הבעיה מתחילה בחומרה שלהם וממשיכה באיכות ההתקנות. נראה שהמדיניות וזה נכון כנראה לעוד מתקינים גדולים, היא להביא סחורה זולה בכמות מספיק גדולה כדי לממש אחריות בזול בתוך גבולות הסתברות מסויימים - וככה מרוויחים כסף.
אסף.