חוזר: צילומים ונתונים של מערכות מתלי היילקס - ריכוז מידע
למה השירשור נעצר
אין לאף אחד עידכונים
אחרי שTZAGI שם את התמונות של מה אפשר לעשות אף אחד לא רוצה להמשיך
Just wait, I'm working on a new 4runner(87)
and going to install a sas with a 5 inch lift and cross over steering
A write up will follow in a couple of month so stay tuned.
ג'ו שולח מדי פעם תמונות של ה4RUNNER שהוא מסב לסרן קדמי חי (SAS למי שלא הבין את הרשת"ב). אני לא מעלה אותם לכאן כדי לא לדכא אותכם... תהיה בסוף כתבה מסודרת, בעברית!
2 קבצים מצורפים
לא יודע בדיוק את מידות בין לבין
אבל לאחר מספר ניסיונות (מה יותר מתאים ונוח לי)
קבלתי את מערך הבולמים קפיצים הטוב ביותר עבורי
( עבודת מתלם)
אתמול שמתי קוני על האוטו. גם קדימה וגם אחורה כרגע עם המצב הכי קשה.
יש לכם דיעה בעניין ?
האוטו מאוד קשה. על הכביש מאוד מהודק מאוד יציב גם סיבובים מהירים ( מידי ) אבל בשטח קופצני ואלים לפעמים, בעיקר בנסיעה איטית על טרשים.
זה פרוייקט לא קטן לפרק על מנת לשנות מצב הבולמים, שווה ? יש מישהו שנוסע על קוני פה ויש לו דיעה ?
תודה.
ואגב, נימרוד, אתה יכול לגרום לנו לרייר בכיף. שים איזו עצם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי גיא
זה פרוייקט לא קטן לפרק על מנת לשנות מצב הבולמים, שווה ? יש מישהו שנוסע על קוני פה ויש לו דיעה ?
מגיע לך לפרק ולהרכיב שוב, על מה חשבת כשהתקנת אותם הכי קשים?
אני רוכב על בולמי קוני ( היילקס 98 ) כבר שנה.
ניסיתי ToughDog ניסיתי Monro וניסיתי סט-אפ שונה של הקוני.
שורה תחתונה... בלי פגוש קידמי ברזל וכננת ובלי משקל מיותר בארגז (היום יש שם 150 ק"ג ציוד), תתחיל מהרמה הכי רכה ותעבוד משם.
בשביל לשנות את מצב הקושי אתה צריך לשחרר את אחד הצדדים של הבולם (הייתי מרים אותו מהשסי כדי להגיע לפתיחה מלאה של הבולם) והטריק (אם אני זוכר נכון) הוא לסובב את גוף הבולם ביחס לבוכנה בזמן שאתה מחזיק את הכפתור נעילה פתוח (צ'ופצ'יק קטן בתחתית).
לבולמים יש שלושה מצבים ולצערנו לא מדובר בסיבוב לכיוון אחד כדי להקל ולצד שני להקשות, הבולם ממשיך להסתובב 360 ולאחר שהוא מגיע לרמה הכי רכה/קשה הוא ממשיך שוב לקצה הסקלה רך/קשה.
לאחר כל מעבר מצב (בעזרת קצת כח) תבדוק אם זה קשה יותר או רך יותר, אחרי שתבין את המצבים ואיפה אתה ביחס אליהם תכוון.
נשמע קצת ארוך אבל זה ממש לא, בייחוד אם יש לך גישה לליפט (חצי שעה גג לכל הבולמים).
אם אתה מסתבך תרים טלפון או שלח הודעה, אני חושב שיש לי את הפלייר שקיבלתי עם הבולמים שמסביר את דרך הכיוון.
סטובצקי
Are all 4 springs were done by Itay
or only the fronts?
כל המערך בוצע ע"י איתי
ואם שמת לב מאחור לא בדיוק היה איזה תזוזה (זה היה בתקופה שגררתי כל יום נגרר של טון ועוד 500 ק"ג בארגז)השתמשנו בסוף בערך ב9 עלים כדי שיפסיק לשקוע מאחור לכל צד.
כיום החלפנו מאחור את הקפיצים למערך גמיש יותר , אך לא וותרנו על המונרו עם הסליל
למרות מחיר נורמלי לבולם הוא מחזיק אצלי כבר יותר משנתיים כולל ריחופים באויר ששיטחו ג'נטים ןרסקו אקסים ועדיין לא מראים סמני שבירה(שנתיים אצלי שווה ערך ל5-6 שנים אצל קניבל אחר)
יש דרך להציג פה וידאו ??
שלומי