2 קבצים מצורפים
תגובה: התייעצות לפניי רכישת כננת
הכננת היחידה שיש לי עליה ניסיון מעשי היא T-Max 8500 הדגם הבסיסי.
כמה ניסיון? הרבה מאד ניסיון.
עשרות חילוצים במתארים קלים וקשים - של ג'יפים מזדמנים, של ג'יפים שהובלתי (הטיולים שלנו לא קלים), ושל עצמי.
הכננת הצנועה הזאת על הפרונט שלי כבר כעשר שנים, אולי קצת יותר, מכונה מצויינת.
וכן, כאשר נצרכתי לשירות של ל.כ. אחרי הטיול ההוא לוואדי אל-עין - קיבלתי את הטוב ביותר במחיר מצויין, שיפוץ כולל עם מבחן ביצועים - ומאז הכננת ממשיכה לעבוד ללא רבב.
עם זאת אני לא חושב שיש מה לחשוש מרכישת כננת משומשת, אחרי בדיקה בעיגון (ללא בדיקת ביצועים בעיגון לא הייתי נוגע באצבע הקטנה) - גם כננות שלא פרסו, יאכזבו אותך ביום פקודה אם הן עמדו שנים ללא פעולות תחזוקה תקופתיות, שלא לדבר על חשיפה ממושכת לפגעי מזג האוויר.
לדעתי כדאי לך לרכוש כננת זולה עם אבא ולהשאיר בצד אלפייה-וקצת לכבל סינטטי טוב, מאשר לשפוך על מותג מוכר.
בשיקלול המסכם, אילו אני הייתי היום במצבך - הייתי משקיע 4.5 אלף ב-T-Max 12,500, או פחות מ-3 אלף ב-T-Max 8,500 פלוס סינטטי.
קובץ מצורף 111391
קובץ מצורף 111392
יש עכשיו בלוח סופרווינצ׳ משומשת - דגם מעולה שגם בתור משומש ובלוי עושה עבודה מעולה.
בעודף שיישאר תוכל להחליף סולנואידים אם צריך וכבל, ולזכות בשקט נפשי לשנים.
אסף.
אפילו כתוב עליה made in usa.. אני רק מוטרד מהחברה הזאת שבחיים לא שמעתי עליה... המידע ברשת דיי אפלולי וכל העסק נראה לי קומבינה...
דעתכם?
תהיה רגוע , יש הרבה מידע עליה ברשת . זה דגם של WARN שלא נמכר יותר כי הוציאו דגמים חדשים , חלקים עבורה יש באי ביי ואמזון .
ורק בשבילך ,,,,, הוצאתי לך תעודת אחריות מקורית עבורה מבית WARN , לשנה תמימה .:cool:
https://www.warn.com/corporate/assets/pdf/TaborWarr.pdf
https://www.warn.com/truck/winches/pdf/900499E1.pdf
תודה לכולם
נכון לעכשיו יש הרבה אופציות ואני עדיין בהתלבטות.. אני בכלל שוקל לתעל את הכסף לכיוונים אחרים כמו הגבהה... מבטיח לעדכן.
גיתאי - למה מחוברת הכננת שלך בתמונה השנייה?
קדחת עוגן בסלע??
גיתאי לא עושה דברים כאלה... מקסימום הוא היכה עם המטה בסלע ויצאו ממנו ברגי ג׳מבו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yoni_0000
מהמעט שסקרתי, יש את הכננות הפשוטות (סיניות..) טי מקס, ראפ קאנטרי וכו', .
TMAX זה מותג שרץ לא מעט באוסטרליה, בציוד שטח.
מופיע בפרסומים נרחבים בירחונים שם.
https://www.superwinch.com/products/...r-shark-series
מה אומרים? הציעו לי אותה חדשה עם אחריות במחיר אטרקטיבי.
נראית טוב
אפשר פרטים לגבי מחיר ותנאים? (אפשר גם בפרטי) ה-11,500 נראית מעניינת אם המחיר טוב
זה מחיר שתפור לי כעסקת חבילה אז אני לא רוצה להגיד סתם.. אם אתה רוצה אני יכול להביא לך טלפון.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיתאי נוה
הכננת היחידה שיש לי עליה ניסיון מעשי היא T-Max 8500 הדגם הבסיסי.
כמה ניסיון? הרבה מאד ניסיון.
עשרות חילוצים במתארים קלים וקשים - של ג'יפים מזדמנים, של ג'יפים שהובלתי (הטיולים שלנו לא קלים), ושל עצמי.
הכננת הצנועה הזאת על הפרונט שלי כבר כעשר שנים, אולי קצת יותר, מכונה מצויינת.
וכן, כאשר נצרכתי לשירות של ל.כ. אחרי
הטיול ההוא לוואדי אל-עין - קיבלתי את הטוב ביותר במחיר מצויין, שיפוץ כולל עם מבחן ביצועים - ומאז הכננת ממשיכה לעבוד ללא רבב.
עם זאת אני לא חושב שיש מה לחשוש מרכישת כננת משומשת, אחרי בדיקה בעיגון (ללא בדיקת ביצועים בעיגון לא הייתי נוגע באצבע הקטנה) - גם כננות שלא פרסו, יאכזבו אותך ביום פקודה אם הן עמדו שנים ללא פעולות תחזוקה תקופתיות, שלא לדבר על חשיפה ממושכת לפגעי מזג האוויר.
לדעתי כדאי לך לרכוש כננת זולה עם אבא ולהשאיר בצד אלפייה-וקצת לכבל סינטטי טוב, מאשר לשפוך על מותג מוכר.
בשיקלול המסכם, אילו אני הייתי היום במצבך - הייתי משקיע 4.5 אלף ב-T-Max 12,500, או פחות מ-3 אלף ב-T-Max 8,500 פלוס סינטטי.
קובץ מצורף 111391
קובץ מצורף 111392
איך נקראת הטבעת הכפולה בין הרצועה לכבל כננת?
יש לה שם מקצועי חוץ מטבעת כפולה ;-)
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
אני מניח שאתה מתכוון למכפיל כח...
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
לא, הכוונה לחלק הצהוב שהרצועה מתלפפת עליו וחוזרת לסלע.
אם אני רואה נכון - וו הרמה.
תריץ גוגל, תמונה ראשונה
אממ, עושה רושם שכן.