תגובה: בג'יפולוג יודעים הכל - משלוח ע"י (eBay GSP (Global Shipping Program - מישהו הת
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shayw
2. השילוח דרך eBay GSP יוצא יותר זול מ Buy2USA (זול אפילו מהשילוח הימי, על אחת כמה וכמה מהשילוח האווירי)
תודה,
שי
גם אצלי זה היה ככה. תמחור עלות המשלוח היתה טובה ביחס לאלטרנטיבות. בדיעבד טובה מידי.
כאמור, המשלוח הוחזר לשולח וזוכיתי.
המוצר היה אוהל גג גדול במיוחד. שוקל 68 ק"ג.
נשלח בסוף דרך B2USA
ולגבי מי שהתייחס למשקל הנפחי, זה לא מעניין. יש מוצר, אתם נותנים הצעה, עמדו מאחוריה. סתם ביזבזו לי שבועיים. במקום לחנוך את האוהל בסוכות זה יאלץ להמתין לחנוכה...:)
תגובה: בג'יפולוג יודעים הכל - משלוח ע"י (eBay GSP (Global Shipping Program - מישהו התנסה?
מעלה מהאוב..
המוכר אומר שהוא עובד דרכם, אבל אני לא רואה את האופציה הזו בדף של המוצר, אני מפספס משהו בתהליך?
תגובה: בג'יפולוג יודעים הכל - משלוח ע"י (eBay GSP (Global Shipping Program - מישהו התנסה?
הוא צריך לעדכן את זה במכירה אחרת זו קניה רגילה לכל דבר. שלח לו צילום מסך ובקש ממנו לנסות להגדיר מחדש משלוח דרך איביי גלובל שיפינג לישראל במכירה הזו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
מעלה מהאוב..
המוכר אומר שהוא עובד דרכם, אבל אני לא רואה את האופציה הזו בדף של המוצר, אני מפספס משהו בתהליך?
תדביק מה רשום לך בפרטי המשלוח...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
זהו שלא רשום והבחור התעקש שהוא "יסדר" את זה אחרי הרכישה עכשיו בתהליך הוא לא יכול לשנות את הסדר המשלוח.
לא יודע כמה זה נכון, לא מכרתי באיביי כלום, אבל זה לא משרה בטחון.
חפרתי קצת באיביי לראות עלויות של התכנית למשלוח לארץ של חבילות דומות והטווח היה גדול מאד, בין השאר בגלל המיקום של השולח בתוך ארה"ב, בחוף המזרחי באזור 50-70$ וכמה שמתרחקים מערבה ודרומה הגיע עד 310$!
הובחור נמצא בדרום-דרום מערב..
אז החלטתי לא לסמוך עליו, כדי לא להתקע עם מוצר שעולה 30$ ושילוח עצום.
הוא לא היה כזה קואופרטיבי, יש אחרים.