בסה"כ הרעיון הוא לבנות קופסא חדשה שתחליף את הקיימת או שתחזק את הקיימת במידה ועדיין קיימת. אין הרבה דרכים הנדסיות לעשות את זה לדעתי. רצוי כזו שמחוברת בברגים.
Printable View
בסה"כ הרעיון הוא לבנות קופסא חדשה שתחליף את הקיימת או שתחזק את הקיימת במידה ועדיין קיימת. אין הרבה דרכים הנדסיות לעשות את זה לדעתי. רצוי כזו שמחוברת בברגים.
לשים לב שמי שמרתך מבין שהוא מרתך על שלדה שעובי הדופן שלה 1.5 מילימטר אם היו נדיבים איתך.
אני בדרך כלל נמנע מלהמליץ עליו, מסיבות אישיות, אבל תבדוק עם הבנדיט שעובד במוסך בשפיים. לרתך על שלדות הוא יודע...
אסף.
אכן, גם אני ציפיתי ליותר אבל לא מצאתי ...
אשמח אם תנסה גם - לפעמים הבדל קטן בנוסח החיפוש מביא תוצאות נוספות ...
ובחזרה לשאלה הנוכחית - יש כרגע 2 אפשרויות (אני מתעלם מהגרסה המגביהה) של תושבות, בנויות באופן מעט שונה אחת מהשנייה, אשמח לקבל דעות לפה או לשם מי נראית יותר טובה.
תודה :)
מישהו ?
החיזוק לתושבות הקדמיות כבר כאן, אני עדיין מתלבט לגבי התושבות האחוריות בין 2 המוצרים האלו:
http://www.synergymfg.com/Synergy-Jeep-XJ-Rear-Shackle-Hanger-Bracket-p-31096.html
או
http://www.hdoffroadengineering.com/products/no-lift-xj-shackle-relocation-brackets
אשמח לעוד דעות (עדיף מנומקות או מנסיון אישי ...)
נדב,
תתיעץ עם מי שאמור לישם את זה על האוטו שלך.
כנראה הם בעלי הנסיון הרב ביותר שתמצא ולכן עצתם תהיה חשובה יותר
בועז,
אני עוד לא סגור על מי שיבצע את העבודה ...
ארנון שושני בעד הסינרג'י , את לוריא אני לא מצליח לתפוס.
יש לי אפשרות להיעזר בבעלים הקודם של הרכב לביצוע העבודה (מסתבר שצ'רוקי מגיע עם אחריות גם בגיל 20 :) ), גם הוא בעד הסינרג'י.
התחושה שלי היא שדווקא ה- HD יותר מאסיבי ומאפשר חיבור יותר טוב לשלדה (להבדיל מאשר לפח של הבודי), אבל ארנון טוען שזה לא הבדל משמעותי. ברור שהסינרג'י נראה יותר אלגנטי, אבל זה פחות משמעותי בעיני. גם פערי המחיר וזמן האספקה הם לא שיקול מבחינתי.
בקיצור, צריך להחליט ולהזמין, ועוד לא נתקלתי בטיעון מכריע לטובת אחד מהמוצרים ...
לא התעמקתי בעבר באזור הזה של הצ'רוקי כי לא היה צורך, אבל נראה לי שלאמריקאים יש פתרונות מדף מצויינים.
לסינרג'י יש הוראות אונליין http://www.synergymfg.com/instructio...-INST-V3.0.pdf מאד ברורות, נראה לי עבודה לא מסובכת, כשהריתוך הוא תוספת על גבי החיבור עם הברגים. הייתי אפילו מבצע בעצמי, אם היה לי ליפט ופלזמה :rolleyes:
ארנון שושני הוא המועמד הנכון לביצוע העבודה, לוריה הרבה פחות זמין מאשר בעבר (מסיבות חיוביות!) אני חושב שארנון מלאכי הוא מועמד נוסף לעבודה כזאת.
שני המוצרים מאוד מאוד דומים, רק זה של סינרג'י עם חיבור נוסף לגוף.
נראה לי עדיף ולו מהסיבה הזו.
הHD מתחבר לקורה - אבל זה באמת לא משנה, הקורה והבודי שניהם באותו עובי, ממילא אתה מקשיח את הפינה הזו עם "קופסה" שהיא התושבת - אז אני לא רואה חשיבות בזה. שים לב שבשני הפתרונות הקופסה הזו מחברת את השלדה לבודי יותר טוב, בנקודה שללא ספק רואה מאמצים גדולים. זה משהו שהמהנדסים של הג'יפ היו צריכים לעשות.
אסף.
זה לא כמו ג'יפ עם שלדת סולם נפרדת. בשלדה מאוחדת עם הבודי הקורות אורך יחסית דקות.
טוב, הוזמן הסינרג'י, נראה מתי יגיע...
לסגירת המעגל:
בסוף הסינרג'י הגיעו (בעיכוב ניכר ...), צד שמאל (התלוש) הותקן בעזרת הבעלים הקודם, צד ימין הותקן לאחר מכן ע"י אסף ידי-זהב הלוי, שנמצא בימים אלו במוסך עדן בראש העין.
תמונות... בהזדמנות אם זה חשוב למישהו ...
כן. תעלה בבקשה