מיכה, תחשוב flatbed ותחסוך עגלה. יותר קל עכשיו? ;)
Printable View
מיכה, תחשוב flatbed ותחסוך עגלה. יותר קל עכשיו? ;)
זו הודעה לעיתונות, לא כתבה - רק לי מפריע שזה לא מצוין בברור?
העגלה זה לא בעיה. הקנייה יקרה מאוד, האחזקה של 3 כלי רכב (עגלה זה כמו כלי רכב לא?) יקרה מאוד והלוגיסטיקה בעייתית. מעבר לנושא הטיולים שיצטרכו להיות מעגליים בעיקרם, להשאיר רכב+עגלה במקום לא בטוח זה מתכון לגניבה.
סביון במקרים קודמים (למשל המולטיפלאייר SOG) כתבתם בראש האייטם "מאת פרסומת".
אשמח אם תמשיכו לעשות כך לגבי פרסומים לעיתונות, זה ישמור על שם המותג 'ג'יפולוג' נקי מהטיה מסחרית.
הרבה שואלים כאן האם לקנות רכב פרטי ליום יום וגיפ לטיולי שטח , האופציה קיימת , במקום לקנות גיפ ב320K ויותר אפשר לקנות גיפון חדש ב200K וSBS יד שניה כמעט חדש ב100K , והתחזוקה\תקלות יהיו הרבה יותר זולות מאחזקה של גיפ שיורד הרבה לשטח קשה.
סליחה על החפירה, פוסט אחרון בהחלט בנושא:
אין שום בעיה לפרסם תוכן יח"ץ, כל עוד הוא מסומן בברור ככזה.
בברור משמעותו בראש הכתבה, תחת שם הכותב ("מאת: יח"ץ"), ולא מוסלק באותיות קטנות מתחת לאיזו תמונה.
תכלס לקח לי שלוש ארבע שורות להבין מהניסוח הדשן ועתיר הסופרלטיבים שאין מצב שמישהו מכם כתב את זה, ונטשתי את העמוד (יש לי אלרגיה קשה לתוכן שיווקי).
יאללה בשמחות.
בקרוב מאוד, כשאמצא קצת זמן פנוי, תוכלו לקרוא גם על הנהיגה במאווריק X3 בהשקתו בחו"ל.
מובטחים לכם המון "וואו" ושאר סופרלטיבים כי הכלי פשוט מטורף, ולא, זה לא יהיה תוכן פרסומי. הכל אמיתי.
גם עם חצי ממה שרשמתי אפשר לעשות את זה , קצת פחות בסטייל אבל בקלות , היום נמכרים רייזרים בני 4-5 בסביבות 50K , ו100K לרכב והנה הגענו לחצי
אפילו במקרה שלי לפני 6 שנים ,היה לי רכב ליסינג מהעבודה - אין אופציה לגיפ , קניתי טרקטורון ב40K (היום אפשר לקנות רייזר ב50K ) והנה יש לך רכב שטח אמין כמעט ללא תקלות ותחזוקה אפסית... , חרשתי את כל הארץ עם טרקטורון ללא תקלות בכלל , אם הייתי עושה את זה עם גיפ ישן הייתי מוציא עשרות אלפי שקלים על תקלות.
במציאות של היום לקנות ג'יפ קשוח זה מאד קשה , או שקונים כמעט חדש בעלות של מעל 200K או שקונים ענתיקה ב50K ושופכים ים בכסף על שיפורים ותיקונים יקרים .
כולם חושבים שמעטים הם אלה שיכולים לרכוש כלים יקרים כמו זה בארץ... בואו באיזה שישי שבת אחד שבו בכיסא נוח בכניסה ליער בנשמן, תיפול לכם הלסת.
לפני חודש עשינו מפגש קבוצתי של פאגרואים, בדרך למקום הכינוס עברנו ליד קבוצת רנגלרים וכמו יהודים טובים הוצאנו מחשבון. 15 פגרואים עמדו בשורה לתמונה קבוצתית - כולם עד השנה 2000. כולם ביחד - שווי רנגלר אחד והשיפורים שלו ועמדו שם באיזור ה-12 כאלה.
לפני שבוע עשיתי יום הולדת לבת שלי באחד החניונים שמהווה צומת סמי מרכזית ביער הזה. חברים, יש כסף, יש כלים... לא תמיד יש תרבות.
לפני 15 שנה הפאג'רו שלך היה המילה האחרונה ועלה אותו דבר אם לא יותר. בעוד 15 שנה הרנגלרים המושקעים יהיו נגישים וזולים. עליך לברך על אחד שעולה על הכביש ועל כל שקל שמושקע בו.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
זה ברור לחלוטין. לעולם לא יהיה על זה וויכוח.
לא בטוח בכלל שהרנגלרים יהיו זולים (תראו כמה עולה היום דיפנדר שחוט עם מעל חצי מליון ק"מ על אחת כמה וכמה היום כשאין אפילו צל של מתחרה בסגמנט), או שיהיה חוקי לנסוע בהם.
לגבי כסף- גם בתקופת המחאה החברתית ( עאלק) אמרתי שרוב המפגינים הם סתם בכיינים.
אני מכיר אנשים שלא סוגרים תחודש ומתנהלים בהפקרות כלכלית בדיוק מהסוג של לקחת עוד הלוואה כדי לפוצץ על ג'יפ חדש....