ברגע שהקו המהיר לירושלים יפתח כבר לא יעברו שם רכבות יותר
Printable View
ובכל זאת התשתית קיימת - מכשול של גדר סוללה גדר ועל הסוללה פסי רכבת. זה חיץ בלתי עביר עבור חיות רבות ונראה שהוא שם כדי להישאר. אז השביל זה מה שמפריע?
אבל בינינו... שביל די מעאפן, מלא טינופת בכל אחת מנקודות הירידה לנחל, מסלול די סתמי.
אסף.
איזה קטע של האדום ייאסר לנסיעה?
האם כולו?
האם כבר סגור?
תכננתי טיול לשם בשבת הקרובה.
יש לי חבר שלפני שבועיים טייל שם ולא היה סגור.
מישהו היה שם ויכול לשפוך אור?
איפה ניתן לברר באופן ברור? טלפון...?
מתוך אתר - מוקד שטח:
סגירת שביל 9363 בנחל שורק 01/12/2016
השביל המסומן כחול 9363, במסלול החוצה את נחל שורק ועולה למערת שמשון, סגור למטיילים מסיבות בטיחות עד סוף חודש מרץ 2017 .
אני מבין שכאן מדברים על האדום...
חבל מאד , זה הציר שמתחיל בכביש בית שמש עד לאזור עין קובי , כמה מתוכו יסגר ?
קניתי אומי פרפר למספרי הרכב
כי דיסק וממיר 220 כבר יש לך באוטו? המסלול סגור/יסגר בשערי ברזל
תתקדם
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...0f11d7c254.jpg
יש פטישון שחולק אותן סוללות.
מיישר מדרגות
מזכיר לי את דברי רבי עקיבא במסכת אבות, גרסת הרחבה שלי:
"הכל צפוי והרשות נתונה. לפקחים"
בנימה טיפטיפה יותר אופטימית,
בסוכות האחרון פגשתי ביציאה מנחל עקרב את הפקח של אזור מכתש רמון, ידידיה שמואל.
אחלה גבר, בחור צעיר וחיובי מאד להתרשמותי.
עצר אצלנו והיתה שיחה ערה, שטחתי לפניו את הבטן המלאה (עד כמה שאפשר לשטוח בטן כשהיא מלאה) של כולנו על הרט"ג.
סיפרתי לו על השרשור עם אלדד הממונה על הפיקוח שירד למחתרת כמו שהפציע, על הנסיונות לשת"פ בין הקהילה לבין הרשות שזכה לכתף קרה מצידם, וכיין הלאה וכיין הלאה.
הבחורצ'יק הוציא לי סטיקר מהאוטו, את החתיכה הזאת:
קובץ מצורף 112046
וסיפר שהוא הודפס כתוצאה ממפגש מאורגן של הרשות עם עדת הדו-גלגליים. לטענתו הם הוסיפו מסלולים מומלצים לאופנועים (+ג'יפים, הם לא מבדילים לעניין זה) ועוד כל מיני גודי'ז, לדבריו. הוא רצה להראות לי שהם לא רק לוקחים אלא גם נותנים, רט"ג נתן רט"ג לקח - יהי שם רט"ג מבורך.
ידידיה הציע לארגן מצידו מפגש זהה עם עדת מארבעי-הגלגלָיִים, שאליו יביא את אלדד ועוד מיני פיגורות מהרשות, ושם כולנו נלבן ליבונים ונקשה קושיות גם החכם-הקלדן, גם הרשע-הבבון, גם התם-בעיניים עם דיסק נטען בידיים, ואפילו זה שאינו יודע לנהוג.
מתמומרים?
גיתאי.
למה לגלוש לפן האישי - למה לספר לכולם/להשמיץ, שאני לא יודע לנהוג?
ולדבר זה תמיד טוב. תמיד. הרב יותר עדיף ממלחמות.
ועוד דבר קטנטן.
כל הפקחים שאני פגשתי, למיטב זכרוני, היו נחמדים ובחורים טובים ושאלו אם יש/צריכים שקיות אשפה וישבו לקפה כשהזמנו וכשיכלו.
העניין שכל העסק הזה, של העימותים/חילוקי דעות/וכו' "ביננו" לבין הרשות בכלל לא קשור להיותם של הפקחים נחמדים ובחורים טובים או לא - אף אחד לא מצטרף לגוף כזה (או לכל גוף ציבורי, לצורך העניין) על מנת להזיק ולהציק למישהו. הרוב המוחלט חושב ומאמין שהוא עושה עבודה חשובה ונחוצה ותורמת... וכך, אני מאמין, גם ראשי הרשות - ככה הם חושבים שהם ממלאים את תפקידם נאמנה.
ולכן זה מסובך הרבה יותר להזיז אותם מדעתם.
חמור מה הוא קופייץ? אם לא היית רץ לספר לחבר'ה לא היו יודעים שהתכוונתי בדיוק אליך.
וברצינות,
מה שאתה אומר על טיבם של עובדי הרשות והרשויות בכלל, נוגע לתהייה רחבה יותר שלי;
איך הגענו למצב שבו המדינה, כיישות שלטונית, אוכלת את אזרחיה, חקלאיה, חייליה, משרתיה ובעצם אין כמעט ניצול אחד מפגיעתה הרעה (חוץ מפרקליטות ושופטים בערבון לא מוגבל) - וזאת כאשר כל, או לפחות רוב, אנשי המנגנון הם אנשים טובים וישרים שאינם מעוניינים לנגוע בזבוב?
למה ליהודים התפלק יותר מאשר לרוב המדינות הנאורות?
מתאומר ברנרד?
ברצינות גיתאי - ?
כתבת פסקת טיעון שאין בה עובדה מנומקת אחת.
אין טעם להתווכח מולה. תתחיל מחדש.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
הוסיפו מסלולים חדשים, קרי אישרו תנועה על מסלולים קיימים בשטח שלא היו מסומנים כפתוחים לפני כן, (כי אני ממש לא רואה אותם פותחים דרכים חדשות, ולדעתי לא צריך, לתקף מבחינת הרשות חלק מהקיים יעשה הרבה טוב) או המליצו על מסלולים קיימים?
אני לא צריך שימליצו לי על מסלולים.
אני רוצה ש"מישהו עם נעליים" ברשות יעשה שיקול דעת מושכל בין הציבור ובין הקיצוניים הירוקים שלא רוצים לראות אנשים בטבע שהוא לא מוסדר, מגודר ומתוחם.
מבחינתי, קילומטרים של שורות אבנים לאורך מסלול זה סוג של גידור מכוער שלא בשבילו אני נוסע עד למדבר, שלא לדבר על הפרה משמעותית של הטבע מצורתו הטבעית.
נכון, לא רציתי להכביר ולהכביד.
זו גם לא בגדר קריאה לסטות מהנושא המרכזי אלא יותר להבין את הרציונל הכללי, ומשם לעשות דריל דאון ל"יחסינו עם רט"ג לאן".
אז כדי להיצמד לעיקר אני לוחץ על ריסט.
ברנרד אתה מוזמן לענות לי בפרטי אם בא לך.
האם כבר ניסו\ארגנו מפגש כזה בעבר, לפני שאני מרים שפוף לפקח החביב ידידיה?
- - - Updated - - -
אני מניח שהתכוון לפתיחת\סימון קיימים
לגבי היתר - +1
הרשמת אותי בעז.
תגובה קצרה וממוקדת שלא תורמת אפילו מזיקה לדיון ובנוסף מכילה פוליטיקה ואלימות. סחתיין.
אסף.
מישהו היה ממש לאחרונה ויודע להגיד האם פתוח? שבת יפה, ארצה להיפרד...