תגובה: מבקש חוות דעת על שבר בגיר סוזוקי GV מהדרייבשאפט
לא יודע אם מבחינת עלויות יוצא יותר זול כי במילא צריך להוריד ולפתוח גיר, אבל אם הנזק היחיד הוא השבר של הכניסה עם ההברגה, יש רתך אומן באזוה"ת קרית אריה (פתח תקוה ) בשם אייבי ריתוכים שגם יודע וגם מוכן להתעסק עם עבודות כאלו.
לגבי שיפוץ גל הינע, יש את סולגל ואת גרינגראס. למרות שאם הדרייבשאפט עף, רוב הסיכויים שיהיה יותר פשוט להביא מפירוק או לייצר מאשר לנסות לתקן ולאזן.
לירון, ראה הודעה פרטית ששלחתי אליך דרך tapatalk
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
תודה אסף אייל ונמרוד , אני גם חושב שיש פה עניין של חוסר מזל . אני מתכוון לתקן שם רק רציתי לדעת סדר גודל של מחיר , זה הכל, אם עובדים עלי ביגטיים או סביר . לי זה נראה מחיר סביר וככה הבנתי ממה שהשוותי להצעה אצל סלמן מטירה . אתודה רבה , אני רק מנסה חמצות את האו ל ציה של בטוח
סביר. בהצלחה.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
עדכון להמשך התייעצות:
הי שמאי החליט שזה לא תאונתי לא ראה מפיק סימנים למכה במכלול ים אמר שזה לדעתו שליפה של הדיאאשפט מהטרנספר בגלל שאולי תושבות מנוע פגומות. בנוסף התרגלו סדקים על הטרנספר לאחר פירוק מיגון😢.
כרגע מוכן לכתוב מכתב שמסכם כי כן היה כשל פתאומי בלתי צפוי , אומר שאפנה לשמאי חברה ואקדם את התביעה . האם יש למישהו הסבר או מסכים עם שלו ,אני יודע שקשה בלי לראות את הרכב צילמתי עוד כמה תמונות. לדבריו זה שהדריבשאפט פגע בגיר זה לא הופך את זה לתאונה ולכן לא יהיה בכיסוי ביטוחי מה שנראה לי לא הגיוני .
האם מכות הטרנספר שהיו לפי הסדקים הם לא סיבה לכשל ?
תודה לירון קובץ מצורף 112466קובץ מצורף 112467קובץ מצורף 112468קובץ מצורף 112469קובץ מצורף 112470
מה אתה רוצה מהביטוח? זה לא תאונה.
ובקשר לדרייב שאפט.
אני בטריוס חוויתי אותו דבר, המיסב התפרק בגלל שהגומי נהרס, נכנס לכלוך וטוחן את המיסב. גם אצלי זה התפרק בנסיעה אבל לא עשה נזק אחר.
בחברה רצו 3800 לפני מעמ. אני קניתי תחליפי ב1500. תנסה אצל גרין גראס בחולון, אם אין לו במלאי, תנסה אצל המדייק. גם בחולון.