ציטוט:
כל 7500 ק"מ שחלק לא מבוטל מהם על כבישים צריך להחליף את פילטר האויר שיש לי בג'יפ שבתכלס הוא גדול פי כמה וכמה מהפילטר המקורי בספרים וגם יקר בהרבה? מה קרה לג'יפ שהוא כזה לא אמין ולא יעיל? אני משתמש בפילטר גרמני יקר. איך זה שברכבים מודרניים יותר הטיפולים הם אחת ל 30K? עד כה לא מצאתי סימני אבק או לכלוך, אפילו מזעריים בצנרת האויר. אולי המנוע שואב אותם ביעילות כה רבה..
:lol:
מה אתה צוחק, אידיוט? רכבים מודרניים יותר הם רכבים מודרניים יותר... לידיעתך, "אהוב נפשך" הג'יפ הוא לא פסגת היצירה , הוא יצור ישן ומיושן, והמנוע שלו תוכנן לפני יותר מ30 שנה... בטח שאתה לא מצאת סימני אבק או לכלוך, מה אתה, מיקרוסקופ אלקטרוני סורק?
ציטוט:
פלאגים מחליפים לך במוסך כי זה יוצא יותר זול משעת עבודה לניקוי הפלאגים וכיוונם. במדינות העולם השלישי (רומניה) כשמצליחים לשים את היד על פלאגים טובים כמו צ'מפיון לא מחליפים אותם בכלל אלא מנקים מכוונים ומחזירים.
בולשיט. פלאגים מחליפים לבד כי הם חלקים מתבלים. זה הכל. ברומניה, היה רומני.
ציטוט:
אני משתמש בצ'מפיון RFN14LY ואפילו זוכר את זה דגם בע"פ. בדרך אגב, לפי היינס זה פלאג שמתאים למנוע ה 4 צילינדר ולא למנוע שלנו. אבל שיהיה.. זה מה ששמים בארץ.
זה לפחות הפלאג הנכון.
ציטוט:
הג'יפ שלי נסע על לחץ שמן נמוך כי חשבתי שהמנוע גמור וזה מה יש. אז נוסעים עד שאוברול הכרחי או החלפת מנוע. זה יוצא זול יותר. וחוץ מזה, אני קראתי בכתבות פה באתר והודעות שלכם, שמנוע עם לחץ שמן נמוך הוא מנוע עם בלאי במיסבים, ולא משאבת שמן לקוייה.
עכשיו זה אשמתנו? חנן, ניר, אתם מפוטרים...
:lol: :lol: :lol: