קטעים איתך...
Printable View
קטעים איתך...
הוא צודק. רק חכה קצת עם הקנייה שייגמרו חגיגות היובל לברונקו והמחירים ירדו...
ואז תשפץ תסדר ותשפר בנחת. מכל טוב אמריקה. עד שיהיה אספנות.
רק את הצביעה הסופית תשאיר לביצוע בארץ. ההבדל במיסוי יהיה משמעותי.
אסף.
קודם כל - הוא לא צודק. הוא אף פעם לא צודק - או כמו שהגמדה הקטנה שלי אומרת "הוא אף פעם צודק".
שנית (בלי כל!) - למרות שיש כאלה שיתווכחו על זה.. אני גבר! וגבר לא יכול חכות (6 שנים? השתגעתם?). גבר צריך סיפוקים מיידיים!!!
שלישית - כבר עכשיו יש לי זכויות של תושב חוזר. הבעייה שאין לי זכויות של עולה חדש..
רביעית - מי מחכה פה שש שנים? חוזרים בעוד שנה בערך.
חמישית - לשפץ ולשפר ולשנות לוקח פה... שבועיים. ארבעה ימים לחפש, יומיים משלוח ושבוע הרכבה (במוסך שליד הבית - אחלה חבר'ה. עכשיו משפצרים מנוע ל-900 כ"ס, שאני שולח לחבר בארץ..והם מתמחים בפורד) - זה לא ממש פרוייקט, זה רק לחפש בקטלוגים שאני מקבל כל חודש ולהחליט על תקציב - אמריקה!!
שישית - נראה לי שאני תקוע עם הריינג'. שבוע שעבר, קוויקי בארץ, בדקתי את החיווט שהעכברים אכלו... עצוב מאוד.
אתה לא תקוע עם הרינג׳ אלא הוא איתך.
אם זה היה תלוי בו או בעכברים הוא כבר מזמן היה יוצא כמוך לפנסיה אבל לא תקציבית [emoji41]
מסכן אבי... שבגללך משאיר את מלכודת העכברים הגדולה ביותר בגדרה פתוחה
שנית (כל!) עקר בית לא זכאי להטבות גבריות
ברנרד, למיטב הבנתי אחרי שש שנים שם אתה זכאי להביא ברונקו במגבלה של בעלות כאן ל 4 שנים.
6 שנים פחות מה שאתה כבר שם זה לא כל כך הרבה
שלח לינק לעניין ההוא עם 6 שנים(אפשר גם בפרטי) - אני לא משעתי על כזה דבר..
ברנרד אתה מחפש תירוץ להשאר באמריקה?
לדעתי העכברים עושים לך טובה.
הם מתעמתים ישירות עם לוקאס, ינקו את הזבאלה שלו, וישאירו לך קרקע בתולה לחיווט מחדש..
מצאתי רק פה אזכור לזה.
מעיון יותר מעמיק אני לא מוצא לזה חיזוקים באתרים הרשמיים. אולי ישן?
http://www.yamyabasha.co.il/יבוא%20אישי%20רכב
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
מערכת המתלים זה לא לוקאס. זה הגרמנים האלה, המתחרים של בוש במערכות בלימה... שכחתי את שמם.
אבל לעניין הברונקו.
כל שנה, לקראת תחילת שנת הדגם, מנסים לעורר את פורד לייצר את הברונקו - ללא הצלחה.
הם מתרכזים במכונית "בינלאומית", אם מכנים אותה פיוז'ן או פוקוס או איזה ח$א אחר... כל היתר דורך במקום.
ופה, בכלל לא משנה שיש מתלים נפרדים - מי שרוצה, יתקין סרנים חיים.
וגם המחירים של הברונקו לא ממש מטרידים אותי - ה"חדשים" (94-6) לא "נחשקים" פה, יחסית לישנים יותר (שדווקא כן מאפשרים ייבוא - יותר מ-30 שננה) שעולים הון.
בקיצור.
מי שמפריע לי זה רק התקנות הישראליות וחוסר יכולת "לסדר מאכער"...
מעניין.
זה לא מה שמופיע באתרים של "המדינה" (מש' תחבורה ומכס..).
שווה בדיקה, משום שאם זה מה שצריך, שווה להקריב את עצמי ולהישאר עוד קצת... נסבול בשקט..