אני חושב שה rzr יגמרו אחרי התאונה הגדולה .. ושינוי החוק והגדלת הביטוח למשהו פסיכי.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Printable View
אני חושב שה rzr יגמרו אחרי התאונה הגדולה .. ושינוי החוק והגדלת הביטוח למשהו פסיכי.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
בסוף גם ה rzr היא אופנה חולפת....
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
בטח אתם לא רואים פקחים ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, הם כולם רודפים אחרי (:
הלו... תרגיעו!
לפני כ-10 שנים גם אותנו הכלילו כג'יפאים מזיקים, ביריונים, בהמות שטח! ואז הטרנד חלף, נותרנו בשטח הג'יפאים הטהורים האמיתיים.
אני בטוח שבקרב ה RZRים ושאר הכלים הכיפיים הללו יש גם חובבי שטח אמיתיים. גם ביניהם יש מי שנעלב היום מהכללות פוגעניות שקושורות אותו לערסים, למוצא האדם מהקוף וכיו"ב.
חכו עוד מעט. הטרנד יתחלף, הרעים יעברו לטרנד הבא ורכבי השטח הקטנים, RZR, וטרקטורונים כיפיים, ישארו נחלתם של חובבי שטח+הגה. בדיוק כמונו, לא?
גילוי נאות, אני מת לרכוש RZR, אבל אישתי הכריזה שאם יכנס כלי תחבורה לחניון שלנו אחד אחר צריך יהיה ללכת. לדעתה ג'יפ, אופנוע ומטוס זה יותר מידי. לך תבין נשים... בקיצור נרשמתי ל J Date.
ערן CJ
אני מסכים. אין צורך להכליל ובאמת לא כל רוכבי ה-SBS הם חיות.
אלה רק 99% מהם שמוציאים שם רע לכל היתר - שהם אנשים מתורבתים, מנומסים, חובבי טבע שנוהגים במתינות ובכבוד לעוברי דרך אחרים, לא יורדים משבילים, לא מרעישים, לא מעלים ענני אבק וכמובן אוספים איתם את האשפה שלהם. ללא ספק.
כמי שהתנסה לא מעט בחברת האוכלוסיה המדוברת במסגרת עבודה, אני יכול לרמוז לכם שכל מה שכתבתי זה בעדינות. הרבה אנדרסטייטמנט.
תתפכחו...
גיפולוג לא מיצג את איך שרוב הג׳יפאים נראים והם לא יותר מהאחוז הזה שדרור ציין על ״ההם״.
אני מסכים. אין צורך להכליל ובאמת לא כל נהגי הג׳יפים הם חיות.
אלה רק 99% מהם שמוציאים שם רע לכל היתר - שהם אנשים מתורבתים, מנומסים, חובבי טבע שנוהגים במתינות ובכבוד לעוברי דרך אחרים, לא יורדים משבילים, לא מרעישים, לא מעלים ענני אבק וכמובן אוספים איתם את האשפה שלהם. ללא ספק.
גם ג׳יפאים זה חולרע. אל תשלה את עצמך...
+1 למה ששני החולירות מעלי אמרו.
חכה חכה....
כל היחידה הזו מאנייקים..
חבורת מתנשאים...
אסף.
רוצה לומר
פריווילגים...
״אין שום פסול בהתנשאות אם יש לה סיבה טובה״ לימד אותי מישהו.
אבל עוד לא החלטתי.
אסף.
אני בכלל לא מתנשא - אני פשוט מודע לערכי/מעמדי ומוריד טיפל'ה, על מנת להשתלב פה:cool:.
הנגב היה ונשאר שדה המחיה של הג'יפאים אוהבי הטבע והשלווה (כן, בעיקר בחורף).
התנשאות?
בעקבות התחלפות הקודקוד באמריקה שיוצרת סחף עולמי לכיוון הנחת האמת על השולחן, מכוערת ולא נעימה ולא נוחה ככל שתהיה - ותוביל אי"ה במהרה בימינו לקבורת החמור של הפוליטיקלי-קורקט המזוין, אין גם לי שום בעיה להניח את זה על השולחן. לא נעים לכם לשמוע? בעיה שלכם.
כן, הם ערסים. הם בהמות. הם מפגע. מפגע רעש, מפגע בטיחות, מפגע אקולוגי. כל הדונאטים, הרייסים, הרעש, המוסיקה, הליכלוך, הצעקות, הקללות, סילוני הבוץ/אבנים/חצץ/אבק, הכל דווקא ליד כלי רכב אחרים, ליד הולכי רגל, רוכבי אופניים, רוכבי סוסים. הכל דווקא. להכעיס. בפרצוף שלכם. שכולם יראו אותנו ויתפעלו מאיתנו ומהביצועים שלנו - כי אנחנו מהירים ואנחנו רועשים ויש לנו ים של כסף לקנות צעצוע יקר כזה ובעיקר כי אנחנו ערסים וגברים-גברים ומי שיעיר לנו ויפריע לנו להתיישר לפי הנורמות של המרחב המזרח תיכוני הפרוע שמסביבנו, גם אולי גם יקבל מאיתנו סכין.
ויש לי חדשות בשבילכם: אנחנו כאן בג'יפולוג במין שמורת טבע מנותקת מהמציאות. בועה. וילה בג'ונגל. כי בחוץ ובמקומות אחרים כמו הפייסבוק למשל, קופי האדם האלה הם לא קומץ ולא מיעוט. הם המונים. והם מובילים דעת-קהל והם קובעים כאן סדר יום.
אתם מקשקשים יותר מדי. צאו לטייל, יפה בחוץ [emoji12]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...28d47c983e.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
לכל המתייפיפים פה.
כמה פעמים עליתם את משלט 21 ? למה לא נסעתם בדרך בורמה ? חשבתם איך אתם נראים להולכי הרגל בחוצה ישראל.
כמה פעמים נסעתם בחולות אשדוד וניסיתם לעלות את הדיונה בפול גז.
כמה פעמים יצאתם מהשטח מלאי בוץ ולכלכתם את כל הסביבה בדרך לשטיפה.
לכמה רכבים פה יש עשן שחור בגיפ הגדול וזולל הדלק שלהם.
אני יכול לתת עוד עשרות דוגמאות שבהם אנחנו נראים כבהמות גסות, ערסים וכל מה שמר ברלי המצטנע רשם למעלה!
ערסים, קופים, בהמות , זה הכל יחסי ומאיפה אתה מתבונן. במקום ללכלך תדאגו לחנך , להעיר , לעזור.
לפני 16 שנה גרתי בארה"ב , קניתי אופנוע ספורט ויצאתי לרכיבה בכביש ראשי , אחרי שעקפתי את כולם בין המסלולים והרגשתי מינימום רוכב מירוצים , עצר לידי רוכב אופנוע ברמזור , הסתכל עלי במבט סולד ואמר לי "שאני רואה אופנוענים כמוך אני מתבייש שאני אופנוען" ,המשפט הזה הציק לי אכל אותי מבפנים , את הנסיון הזה אני לוקח לשטח ,בכל פעם שאני רואה גיפ או טרקטורון שעושים שטויות אני מעיר לו בעדינות ועם חיוך , מנסה לגרום לו להתבייש במה שהוא עשה ולא להתגאות, תנסו את זה במקום להיות טפלונים שמתלוננים כל היום.
בהצלחה