צודק. תתחדש!
Printable View
צודק. תתחדש!
אני כבר עשר שנים עם ליסינג של אוויס. רוב הנהגים לידי שומרים על הרכב כמו שהיו שומרים על רכב פרטי כלומר מי שהיה שומר שומר ומי שלא היה שומר לא שומר ככה שההימור נראה לי זהה. כל הרכבים עד היום טופלו תמיד בזמן ובאופן מלא כולל קוסמטיקה אם טרחתי לבקש.
לפני המון שנים רכשנו להורים שלי רכב מליסינג מאלדן. גם קיבלנו רכב נקי שמור מטופל. מדובר בסיטרואן ככה שעם הזמן התגלו בעיות עם המערכת ההידראולית אבל זה היה צפוי בסיטרואן והיה קורה גם עם רכב מפרטי והמחיר ששילמנו היה שווה את ההשקעה הנוספת בשיפוץ המערכת.
בקיצור לדעתי קח רכב לבדיקה עצמאית ואם הוא עובר אז שיהיה בבשעה טובה.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
היום אנשים מפונקים ומעדיפים ללכת למרכז כמו שיש בצומת גלילות, לקבל מימון ולצאת עם רכב אחרי שעתיים שלוש
וזה במקום להתחיל להסתובב בין רכבים פרטיים ברחבי הארץ ובמכוני בדיקה
לדעתי לא צריך להתבייש להוריד מחיר לרכב פרטי באותה מידה שתציע לרכב ליסינג אני מבטיח לך שתופתע לטובה
כמובן שבדיגמי הרכבים הניסחרים לא תצליח לא כאן ולא שם להוריד מחירים
אני אישית הייתי מעדיף מפרטי, הסטטיסטיקה מוכיחה שעדין הסיכוי לרכב טוב יותר זה מפרטי
בועז
איזו סטטיסטיקה?
קניתי לחברה מאוטוסנטר מיצובישי לנסר - 5 שנים ללא בעיות.
קניתי לילדה מאזדה 2 עם 20K ק"מ מאלבר - טפו טפו, ללא בעיות כבר שנה ומשהו.
אם אתה רוצה לקנות מחברה ומתעקש על פרטי - יש את אוטודיל וטריידמוביל.
שלי
כשחיפשתי רכב לאישה הסתובבתי במגרשים ועמדתי עם המוני אנשים בתור לאיש המכירות בצומת גלילות
בדקתי לא מעט רכבים ורובם פשוט "נבלות"
כשהסתובבתי בשוק הפרטי ראיתי הרבה יותר רכבים טובים (לא אומר שלא היו נבלות) ובסוף גם קניתי רכב מפרטי במחיר טוב יותר מרכב ליסינג
גילוי נאות - קנינו פיגו 407 שהדעה הרווחת עליו לא משהו והסחירות שלו מתחת למנהרות בעזה והוא רכב נפלא (4 שנים אצלנו)
בועז
ובכן החוויה שלי שונה.
לא מכיר את המגרשים בצומת גלילות. אני הסתובבתי בכמה חברות ליסינג בעפולה, אחרי כמה חברות התמקדתי באחת מהן שבה השירות כלל הכי הרבה שקיפות, הרכבים היו במצב הכי טוב והכי זרמו איתי על משא ומתן במחיר. המתנתי תקופה לא קצרה עד שהודיעו לי שנמצא רכב שעומד בדרישות שלי ושבוע וקצת אחרי שהרכב הוזמן לאותו מגרש בוצעה העברת בעלות.
לסיכום, כמו בכל דבר בפורום, כל אחד ממליץ על מה שהוא מכיר כטוב. בשורה התחתונה, כנראה אין משהו חד משמעי.
כל אחד והשיקולים שלו.
זה משנה? הרכב והתנאים התאימו לי. לא היה מתאים הכסף היה חוזר.
אבל כאמור, אני חושב שזה וויכוח מיותר. יש כאן כאלה שזה התאים להם והיה להם נסיון חיובי וכאלו שזה לא מתאים להם.
שפותח השרשור ישים לב שלא שמענו כאן סיפורי זוועה ממקור ראשון על קניה מליסינג. (מפרטי דווקא יש סיפורים כאלו...)
שכל אחד יחליט מה מתאים לו.
קצרה היריעה מלספר סיפורי זוועה על תחזוקת רכבי ליסינג באלבר. אני לא רוצה לחשוב על מי שיקנה את האוטו שהלך לטיפול, זה שמחזיק בו ביקש שבניגוד לשני הטיפולים הקודמים שלא החליפו שמן אלא רק הוסיפו- הפעם בבקשה להחליף כי המנוע עושה רעשים משונים.
כשהוא קיבל אותו חזרה הוא בדק במדיד כדי לראות שאכן יש שמן נקי. הוא שם לב שאין שמן בכלל.
לפחות רוקנו את השמן הישן.
או האוטו שעבדכם הנאמן התלונן על ההגה שלו. ההגה החשמלי דרש החלפה אבל זה יקר. אז אמרו אין בעיה לנסוע ככה. זה עובר טסט עם הנקישות ועם השפיל בהגה...
או זה שיקנה אוטו שאמרו לנהג שלו שזה בסדר גמור להמשיך לנסוע עם נורת צ׳ק אנג׳ין דולקת. יש לך טיפול עוד חודש אז יבדקו מה זה.
וכן הלאה וכולי...
אסף.
גם אני רכשתי רכב ליסינג לשעבר.
מודה שלאלבר לא התקרבתי אחרי הסיפורי זוועה של אסף.
רכשתי מליס פור יו רנו פלואנס.
לקחתי את הרכב לבדיקה וכל מה שביקשתי תיקנו במוסך היבואן ובלי ויכוח. כולל מצבר חדש וחיישני רוורס חדשים.
מאז 60k ולמעט טבעת אטימה של מזרק (50₪) אין תקלות.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
אסף, אם מחליפים פילטר שמן יש באמת סיכוי שלא מרוקנים קודם שמן? נראה לי שהעסק ''קצת'' ילכלך לא? אני נוטה לקוות שבמוסך יבואן שעושה טיפול לא יעזו לא לרוקן שמן פן אולי מישהו ישים לב. אבל אולי אני תמים.
בתקלות האחרות שתיארת, בקניית רכב פרטי יש לנו באמת איך לדעת שהרכב לא הוזנח ככה? כל מי שיש לו רכב פרטי תמיד מתקן ישר ובעלות גבוהה כל תקלה כזו? אני מכיר אישית כמה וכמה שלא. למעשה, אולי אפילו הרוב ככה... חוסכים זמן וכסף איפה שאפשר.
אתה צודק בזה שקשה לדעת. אבל מי ששומר תיעוד של טיפולים - תמיד הוא זה שעדיף לקנות ממנו. גם אם לא טיפל במוסכי רשת ששומרים הסטוריה ממוחשבת.
אסף.
פעם, לפני הרבה שנים, חפשתי טנדר סובארו, כשרק התחיל גל הדיזל העממי, אז סובארו היתה משהו נדיר.
קיצר, דברתי עם מישהו בראשון לציון, הבטיח לי שהאוטו מושלם, שאלתי כמה פעמים, " האוטו תקין? ייקח לי שעתיים להגיע אלייך, אם משהו לא בסדר בבקשה תגיד עכשיו" הוא ענה "הכל בונבון! "
הגעתי לרחוב, חשכו עיני, האוטו משמש מחסן בלוקים, אין אויר בגלגלים, אי אפשר לפתוח מכסה מנוע לבדוק שמן ומים.
אז יש גם כאלו.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
יונתן,
ברוב המכוניות הפילטר גבוה ממפלס האגן שמן.
אין בעיה להחליף פילטר בלי לרוקן שמן.
עוד היבט הוא האחריות גם לאחר המכירה, מה שלא קיים ברכש מפרטי.
בשורה התחתונה יש כאן לא מעט אנשים שמעידים שבמשך שנים הם נוסעים ברכבים שנקנו מליסינג. אף אחד לא מתאר קטסטרופה.
השקעתי לפני הקניה בלחפש קטסטרופות כאלו ברשת ולא ממש מצאתי (מודה שלא חפרתי לעומק). בדקתי עם עוד אנשים ומוסכים שאני סומך עליהם ושוב, לא מצאתי ראיות לסיפורי זוועה על רכבים שניקנו מליסינג. להיפך ע"פ רוב.
לצערנו, אנחנו כן קוראים פה ושם על סיפורים כאלו על רכבים שנקנו מפרטי.
אני כאמור את המסקנות שלי כבר הסקתי. מקווה שלא אתבדה.
ושוב, אני לא חושב שיש העדפה חד משמעית. כמו תמיד, כל מקרה לגופו וכל אחד והעדפותיו.
אגב, בהיסטוריה של הרכב של חברת הליסינג אפשר לראות מה עשו בכל טיפול. כמובן שגם בהיסטוריה של המוסך.
אסף, אתה טוען שלמרות מה שכתוב בהיסטוריה במוסך (xx ליטר שמן yy) ייתכן שלא החליפו שמן? יכול להיות, אבל זו כבר הונאת ענק שביום שתתגלה עשויה למוטט חברת ליסינג שאף אחד לא יעז לקנות ממנה רכבים. אני לא מאמין שהם עושים כזאת קומבינה מטורפת ועוד יד ביד עם מוסכי חברה. מקווה שאני לא ממש נאיבי...
מי אמר שכתוב שהחליפו שמן?
באו. לקחו את האוטו לטיפול. החזירו אותו אחרי שעה.
מה אתה חושב שהספיקו לעשות בזמן הזה?
אסף.