תגובה: מחפש רנגלר jk במחיר עד 100,000₪.
המממ.... ננסח זאת כך.... אם לוקחים בחשבון את הזמן שהשקעתי בשיפור ושיפצור הרוביקון והפטרול לטעמי אז לא הפסדתי... רווח לא ממש...
בעצם עבורי בכל אופן חלק מהכיף היה ההתעסקות עם שיפור ושיפצור הרכבים.
חשבתי לאמץ את הרעיון של בועז... אולי אצלי בשכונה זה יעבוד. יש כמה וכמה רנגלרים ששמתי עליהם עין.
דרך אגב גם דיפנדרים לא נמכרים במחיר מחירון בתכלס הכל שאלה של ביקוש היצע וסבלנות...
קיוויתי יותר שתאמץ את המיטיבי לסת
בועז, מיטיב לסת הייתי ונשארתי ומאמץ מסורת זו בכל טיול בו אני משתתף...יעידו המטיילים איתי שמתענגים על המאכלים שמכין להם.
לוגיטיקה ואירגון אירוע רב משתתפים אינם בין הכישורים שלי.
אבל גם היום מוכן לנסוע ספונטנית באמצע הלילה לאיזו בריכת דגים נדחת ליד בית שאן ולנשנש מושטים (אופס אמנונים) שאתה מקפיץ על המנגל...😜😜
אולי במקום רנגלר שווה ללכת על לנדקרוזר אפילו בנזין , יהיה הרבה יותר מתורבת מרנגלר 2007 .
Sent from my LG-K520 using Tapatalk
אבל הוא רוצה ג'יפ לא רכב לעשות בו קונצרטים
כן אבל לנדקרוזר הוא לא ניסה עדיין , הרכב "מיועד" גם לילדה צעירה ( לך תסביר לילדה עם רשיון חדש שרנגלר שנת 2007 הכיוון מראות ידני ואין כפתור ושהשם ישמור אין תאורת מראה בסוככי שמש )
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
בועז, מיטיב לסת הייתי ונשארתי ומאמץ מסורת זו בכל טיול בו אני משתתף...יעידו המטיילים איתי שמתענגים על המאכלים שמכין להם.
לוגיטיקה ואירגון אירוע רב משתתפים אינם בין הכישורים שלי.
אבל גם היום מוכן לנסוע ספונטנית באמצע הלילה לאיזו בריכת דגים נדחת ליד בית שאן ולנשנש מושטים (אופס אמנונים) שאתה מקפיץ על המנגל...[emoji12][emoji12]
ממתי אתה צימחוני?
לנדקרוזר לא מתאים לאופי הטיולים שאני אוהב. בכל מקרה עבור הילדה רק לרנגלר יש את הפוזה המתאימה.
בדקת עלויות ביטוח לנהג חדש / צעיר ברנגלר?
למחירון במדינה אין קשר למחירי הרכב האמיתיים.
רוביקון עד 2011 בכלל לא מופיע במחירון.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
IlanG
אולי במקום רנגלר שווה ללכת על לנדקרוזר אפילו בנזין , יהיה הרבה יותר מתורבת מרנגלר 2007 .
בן אדם רוצה רנגלר אתה מציע לו פח-קרוזר? FAIL!!
https://r.tapatalk.com/shareLink?url...9&share_type=t
למכירה- רנגלר ספורט קצר 2008
Sent from my SM-N920C using Tapatalk