אתה מוזמן אלי לחניה, לבחון את הריצפה :-)
הטרופר אכן עומד דומם, ולא עושה שום דבר על דעתו.
מקבל את ההערה של יואב על העיברית.
Printable View
סליחה,
אבל אני התכוונתי, אחרת לגמרי.
אין חולק שהרכב לא נוסע לבד, ובסוף תמיד הנהג אחראי (לטוב ולרע). אני גם לא היססתי לשים את האצבע על החוסר ניסיון של הנהג (ולא של הטרופר, שמן הסתם יש לו כבר למעלה מ 14 שנים ניסיון :-) )
אבל...
אני יכול להבין למה נהגים ברכבים מסויימים היו מנסים לעקוף את המכשול הזה (כמו במקרה הזה), וכל מה שאני ניסתי להגיד, שעם רכב כמו טרופר, אין שום בעיה, גם לנהג לא מנוסה, לרדת ישר מבלי אפילו לחשוב פעמיים.
הניסיון להקיף את המכשול, הוא עוד עדות לחוסר הניסיון.
אבל כמו שכתבו לפני, הפכתם את זה לפורום לעברית.
ואני כל הזמן חושב....איך היה נראה העולם אם כולם היו חכמים.
לשני דברים אין גבול ליקום ולטמטום.
לגבי הראשון אני לא בטוח.
Sent from my SM-J320F using Tapatalk
כמו שאמרתי למי ששלח לי - אם הנהג היה עם המבטא "הנכון", הייתי אומר שזה נסיון פיגוע דריסה.
הנהג בפירוש נתן גז (יאללה, נגיד שבטעות) ואם המכוון (שלא מבין מה מאשימים אותו בכלל... יכול היה לבחור קו אחר אבל בסך הכל היה סביר לגמרי) לא היה בורח בזמן... אללה ירחמו.
ומה זה "נתפסה דוושת הגז" - על מנת שתיתפס צריכים ללחוץ עליה קודם (זו דוושת כבל - רגילה).. למה בכלל היה צריך ללחוץ - מספיק לרדת על "הטורים"... במיוחד כשהמכוון אומר לו להאט.
אני אומר שהיה פה נסיון חיסול חשבונות, שלא הצליח במיוחד.
טעות, דוושת הגז בטרופר דיזל ללא כבל.
לא אל-חוטי אלא אל-כבלי.
לפני הכל ,מה שלום הנהג ?
לדעתי ,לא צריך להיות גאון.
מבינים שהנהג האיץ בוודאות. אם או בלי כוונה.
שאלת תם,: המקרה כזה, האם הביטוח מפצה על הנזק ?
איל וגיא.
יא טרחנים - אתם יותר גרועים ממני...
הבנתי, תאמינו לי שההבנתי. תפסיקו להתייחס לכל שטות שלי בכזו רצינות.
לא ראית כנראה את הסירטון השני (ממש כאילו מתוסרט - וגיא, בייחאת גיא, אל תסביר לי מה זה תסריט..) - לנהג שלום. דווקא המצלמה עפה מהרכב (פרסום לא משהו לחברת התושבות..).
הוא מספיק בסדר על מנת להסביר ולתרץ מה היה (אחרי שלחץ על הגז, בטעות או שלא..) - הוא עמד עם שתי הרגליים על דוושת הבלם והאוטו לא עצר - ABS במייטבו בשטח.
ואין סיבה לא ישלמו, הביטוח - בטח קצת יריבו וקצת יעשו צרות אבל... תאונה (על מוצאו של הנהג (=כוונותיו) כבר דיברנו..)
אני לא עו'ד ... אני גרוש ממנה ... (בנתיים היא שופטת כבר ... אבל זה העיקרון)
כנראה זה מדבק ..
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
עוד אחד .. הפעם rzr למינהו ... במקום לתת בגז ולהתישר למטה ... התגלגל כל הדרך עד למסוק הצבאי שבא לחלץ ....
מתברר שהם לא אוהבים שפ'צ
חברים, להתהפך ולהיפצע זה חלק מהמשחק ברכבי שטח על נגזרותיהם.
התגובות כאן די דומות ליכנה שמסתובבות בפייסבוק. קחו בפרופורציות ותפסיקו לטחון את זה סתם
מישהו מזהה את המקום?
אולי מעלה אבנר בגלבוע ... אני לא מכיר אבל מישהו בפייס כתב.
אמרו פצוע בינוני+קל, אז מאיפה/למה המסוק?
https://m.facebook.com/story.php?sto...99412430366740
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...faae6326ca.jpg