תגובה: דיסקברי 2 - קפיצים ,,,,
לחלוק זה טוב .
אבל העובדות מספרות אחרת . אני אסביר.
לפי מה שידוע לי החברות המיתלים היקרות עושות בדיוק הפוך ממה שאתה מתאר. המיתלים מוקשחים יותר מהרגיל בכוונה למנוע גילגול , וליצור נסיעה ספורטיבית יותר בכביש. לעומתם החברות הזולות יותר נותנות נסיעה רכה יותר- תכונה זו מפורשת היום לחוסר בטיחות בכביש ובשטח.
אני בטוח שיש היגיון בהקשחת המיתלים וההליכה לכיוון הזה נותנת הרבה. אבל לא לכולם זה מתאים. בלי קשר לנושא האשכול , אני בחרתי במיתלים שלי מכיוון שלא רציתי לקנות לא בילשטיין ולא מהחברה האוסטרלית.
בשתי המקרים דווחו נסיעה קשה יותר מהרגיל.
לסיכום: לפעמים לא היקר הוא הכי טוב. את זה למדתי על בשרי בעסק לי , לפעמים כלים סיניים עוסים עבודה טובה.
הכל תלוי בצרכים.
סתם דוגמא חמה: היום קניתי אקדח ניטים... ב280 פלוס מעמ פשוט של פרופלקס עם אחריות לכל החיים. ובחנות היה אותו אקדח רק של הייז גרמני שעלה 1555 פלוס מעמ ... למה אני צריך לשלם כמעט 1200 יותר על אותו אקדח שעושה אותו דבר בדיוק ?! נראה לך הגיוני שאקדח שווה את ההפרש?? ...
יש ליהודים נטיה להיות קצת תוכים ולהתלהב משטויות צריך ללמוד קצת מהגויים איך מתנהלים בדברים מסויימים.
ברכה והצלחה . שבת שלום
אז זהו, שבכל חברה יש מספר דרגות קשיחות, ודווקא חוות הדעת על הקיטים הבריטים הם שהאוטו מרגיש כמו בטון.
אגב, בחברות היקרות (לא טוען שמומלץ) ניתן להשיג קפיצים פרוגרסיבים ובולמים מתכווננים.
בכל אופן אני מדגיש, אין לי נסיון אישי עם הקיטים של טרה פירמה והכל על בסיס פורומים מחול. שם מדברים על שקיעת קפיצים ובולמים קשים.
קשיחות לעתים מתוכננת מתוך כוונה שהרכב יהיה עמוס ומכאן שהמשקל הנוסף יאזן את הקשיחות לרמה יותר נסבלת.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
נווה,
בכל מקרה אם תרצה להתרשם מהקפיצים של בריטפרט מורכבים על הרכבDA4205
http://www.britpart.com/parts/suspension-and-axle/springs/coil-springs/britpart-performance-lifted/discovery/discovery-2/da4205/
מוזמן לסיבוב...
לאחרונה עסוק בפרויקט גדול בעבודה אין כל כך זמן ,,,,
לכן מגיב באיחור :)
אסף אשמח לחוות דעת על הקפיצים ועל רמת המשקל ברכב שלך
וכמובן אקפוץ גם לעשות סיבוב בהזדמנות