ההמלצה שלי לפני שסוגרים עסקה לעשות נסיעת מבחן בכמה שיותר רכבים כדי לקבל אינדיקציה.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Printable View
ההמלצה שלי לפני שסוגרים עסקה לעשות נסיעת מבחן בכמה שיותר רכבים כדי לקבל אינדיקציה.
דורון, דיפנדר 90 מגיע מראש עם 6 מקומות.
נהג, ליד הנהג, ושניים בכל צד בספסלי אורך.
אותי כמעט הכשילו בטסט דווקא כי באתי עם מושבים לכיוון הנסיעה מאחור. (ובצדק).
מוזמן לסיבוב (110 בנזין)
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
המלצה שלי - לא לשלם שקל לפני שאתה מוודא שהעיקול הוסר
חוץ מזה נראה שהחלטת כבר אז בהצלחה!
אני גם עשיתי את אותה טעות לפני 10 שנים, לקח לי שנתיים להיגמל ולמכור ועוד 5 שנים למצוא אחד חדש...
אפשר להעביר בעלות על רכב עם עיקול? אני זוכר שלא...
מה יכולים לגלות במוסך שאתה לא יכול לבדוק לבד?
בגדול.. רק בדיקות ממוכשרות - לחץ במערכת קירור, קומפרסיה (צריך מזרק עיוור מיוחד למנוע הזה) וזהו בערך. המהדרין יבדקו גם לחצי מנוע (מזרקים וטורבו). כל השאר אתה יכול לבד על הליפט של מוחמד איתו לצידך שיראה לך דבר דבר שתקין- מחולדות דרך חופשים ועד תאריך ייצור של הצמיגים..
ואז גם את הבדיקות של המנוע הוא יכול לעשות מול עיניך - אני הייתי קונה בשקט אחרי בדיקה כזו.
תזכור שאם נפלת זה לא יהיה על אוטו זבל, כי אתה כבר יכול להבין שמדובר ברכב שמור. אם תיפול זה על מכלול בודד יקר ואת זה קשה מאוד לנבא בבדיקה מעבר למה שכתוב במדריך ובתוספת הבדיקות קומפרסיה ולחץ מערכת קירור.
אסף.
אני באמת מודה לכל אחד על העצה הטובה - אני באמת מרגיש אחרת (לטובה) אחרי שפניתי כאן לייעוץ.
אקח לתשומת לבי את הבדיקות שיש לעשות - אעשה אותן עם מוחמד, נשמע - וגם מרגיש לי - שיש על מי לסמוך.
כל העסק הזה חדש לי - אמנם יש לי אהבה רבה לשטח, אבל זה הדיפנדר הזה אמור להיות רכב השטח הראשון שלי (אני בכלל מגיע מההיפך המוחלט - מיאטה מוקשחת-מונמכת...).
תודה רבה :)
איתי
תרשה לי להציע לך לנהוג קצת על האוטו ... ועל אחר .. למשל פג'רו .. רק בשביל הרפרנס ... זה כל כך שונה מהמיאטה .. שאין יותר שונה.
Sent from my Pixel using Tapatalk
מסכים איתך בהחלט - ואכן נהגתי ברכב. לא המון, אבל הרגשתי אותו. בוודאי שזה שונה ממיאטה, לא היה לי ספק בכך.
האמת שדבר אחר מטריד אותי - וזה עניין הגניבות. יש איזו דרך מקובלת להתמודד עם הבעיה, חוץ מלשכור מאבטח צמוד?
הרבה ברזלים ולהחביא.
[QUOTE=ד ו ר ו ן;742879]דיפנדר 90 עם 6 מקומות?
ועוד ברשיון?
4 זה דחוס ולא נעים..[/QUOTE
דורון, במקור דיפמדר 90 הוא עם 6 מקומות
וואלה,
לא הייתי מנחש אף פעם שמייעדים את שני הקרשים, סליחה, ״סדי עינויים״ מאחור עבור 4 נוסעים.
דורון-
בדיפנדר 90 יש מאחור דווקא 4 מושבים סבירים (שני מושבים נפרדים לכל צד) להבדיל מ-110 ששם באמת יש מאחור שני ספסלי אורך זוועתיים.
בקיצור נסיעה בדיפנדר 90 מקורי מאחור דיי סבירה ולא כזו זוועתית כמו שאתה מתאר לעצמך.
שלמה,
זה לא ניחוש, זה המעט (באמת מעט), עם דיפנדר 90.
זה רכב לא נוח במקור, וכיסאות, בטח אורך, מעל סרן אחורי ברכב קצר זה לא יכול להיות אפילו לא סביר.
ברכב שנסעתי בו בכיסא הקדמי זה היה איום, אז מאחור?
ברר.. צמרמורת.
דורון, לשמוע ממי שנוהג בהיילקס מדבר על סדי עינויים זה קצת מצחיק .
נראה שיש לך איזשהו תסביך לנד רובר/ דיפנדר ...
אתה מתחיל להזכיר לי את עמית רק בכיוון ההפוך.
אני מזמין אותך להתפנק אצלי בקבינה בנסיעה מפנקת , אפילו בספסל האחורי (: ,
הכל ברוח טובה , חג שמח וטיולים נפלאים.
ניב,
הוא מדבר על דיפנדר 90, זו חיה שונה מאד מ-110 כבד ומדוגם כמו שלך.
בהשוואה לדיפנדר 90 סטנדרטי, היילקס עם קיט קפיצים תחליפי נורמלי זה לימוזינה, לא פחות.
יש לי לא מעט קמ בדיפנדרים מרמת מקורי ועד כאלו שמאד היית רוצה בחנייה, אל תניח שבגלל שיש למישהו רכב x זה אוטומטית אומר חוסר הכרות עם רכב y.
והרמת להנחתה.. אני מכיר דיפנדר, אתה מכיר היילקס?
יאללה בוא לסיבוב, אתה יודע איפה.
וכאן זה המקסימום שאני מוכן לגנוב פינה בשרשור הזה שמיועד לרכש דיפנדר 90 ולא השוואה למשהו אחר.
על ההשוואה לעמית אתה עוד תשלם מתישהו.