תודה.
זה בתשלום ? צריך לתאם ?
Sent from my Pixel using Tapatalk
Printable View
תודה.
זה בתשלום ? צריך לתאם ?
בכל אופן דבר איתי כשאתם כבר באזור , אולי נצטרף לסיבוב עם האופנוע
(אני רגע חוטף לאסף את השירשור)
גיא,
מניסיון שלי עם אורחים מחו"ל. מים ומבצרים יש להם מספיק, לעומת זאת, ברוב העולם קשה, עד בלתי אפשרי למצוא מבנים מעל 1000 שנה.
לראות מבנים בני אלפיים ולפעמיים גם 3000 שנה, זה כבר יחודי לארץ.
בקיצור, הורדוס ומצודות "ישראליות \ כנעניות בדרום. תחשוב על מבנה שעומד למעלה מ 2000 שנה, את זה אין בחו"ל :-)
גם הסיפור של הנבטים, וההילה של נוודים במדבר, מרשים.
mt two cents
תודה .. יש לי שבטה והסביבה בעוד שבועיים .. עכשיו צריך משהו בצפון .. מצודת הונין ותל קדש כבר מסומנים ..
בית שאן.
הלילה אנחנו בנצ 223032/1255277
לא רחוק מגמלא.
מוזמנים לבקר.
אסף.
אם אתם במבצר נמרוד , כנסו גם לאתר ההנצחה של סיירת אגוז .
מומלץ גם להגיע לטחנת הקמח על נחל סער (הבאתי כאן שרשור על האתרים לפני כ 3 שבועות).
לילה אחרון לסיבוב הצפוני, התמקמנו באנדרטת השבעה בגלבוע לאחר שגילינו בשאר החניונים קבוצות גדולות ורועשות של תנועות נוער...
אסף.
יום מנוחה והצטיידות בתל אביב, כולל תיקונים קלים - מראה שפלסטיקה יבש ומגירת עץ שמסמריה התרופפו.
מחר התכנון היה ישר לפצאל ומשם דרומה, אבל הולך להיות יום חם ולא נראה לי לעלות את העליה שאחרי אריאל בהילוך שני 40 קמ״ש.
במקום זה נעלה לירושלים מ443. הפרש הגבהים אמנם גדול יותר אבל העליה כולה מתונה יותר ויותר חשוב יש אפשרות לעצור אם חם.
השאיפה היא ללון קרוב למצדה מהצד של ים המלח כדי לעלות למצדה מחרתיים על הבוקר.
אסף.
ברגל?
אתה מכין את הילד לגיבוש סיירות?! [emoji41]
תהיה בנטדם ותעלה קצת תמונות מהטיול
תמונה אחת שווה אלף מילים.....
מבטיח תמונות כשנחזור.
התמקמנו להנאתנו בחניון לילה נחל צאלים. בינתיים יש כאן יותר זבובים ממטיילים להפתעתנו.
מחכים שיגיע מישהו שצעד כל היום ומסריח יותר מאיתנו שהזבובים ילכו אליו...
אסף.
- - - Updated - - -
אתה רציני? שביל הנחש זה מסלול בר מצווה קלאסי. היה עוד בימי המרד הגדול.
אסף.
בגלל מזג האויר שינינו בסוף את התכנית בזמן אמת. עשינו שלום שלום למצדה הנעלמת בראות אפס וחום כבד, המשכנו דרומה עלינו במעלה עקרבים. עצירת הצטיידות בירוחם, וסיור מקיף בעבדת. המשכנו דרומה, הראות עדיין איומה והחום גבוה, עד באר עדה לחניית לילה מוצלחת עם קצת גשם.
היום נוסעים מול הרוח שממש עוצרת את הקמפר שנהנה ממקדם גרר של קיר, עצרנו לבינתיים ללאסי בנאות סמדר (חובה)... וממשיכים.
אסף.
אם אתם מגיעים לאילת או האזור, וצריכים משהו או סתם להגיד שלום, מוזמנים בחום.
0549416181.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
נגענו באילת, וחזרנו צפונה על 10.
נכנסנו לשטח לכיוון רמות שגיא וחנינו מחוץ לשמורה בערוץ נחל שגיא על השביל הכחול ליד מפגש השביל הכחול (לקניון הלבן) והשחור (להר דלעת).
כרגיל, מוזמנים.
אסף.
לילה אחרון על חוף הים בתל אביב. והביתה.
1088 מייל. 235 ליטר בנזין.
תקלה אחת רצינית שלא מתקנים בשטח, ועוד צינורית ואקום סדוקה, מראה שהתעייפה ומגירת עץ שהתפרקה.
האמת? כמעט קשה להאמין. אבל זה מאחורינו.
תודה לכל מי שתמך, עזר, התעניין, אירח, בא לביקור...
אסף.
איזו תקלה?
מהסוג שלא כותבים בפורום עד אחרי התיקון...
מהסוג שאפשר להמשיך בדרך אבל קצת יותר לאט..
אסף.