50 ממ זה סוג של בדיחה...מה עושים כל האנשים שבנו רכבים לעבירות ומותקנים בהם 4" ומעלה
לא מאמין שיש הרבה סיקסים , סופות והיילקסים שנוסעים על פחות מזה שלא נדבר על כל הרנגלרים
Printable View
50 ממ זה סוג של בדיחה...מה עושים כל האנשים שבנו רכבים לעבירות ומותקנים בהם 4" ומעלה
לא מאמין שיש הרבה סיקסים , סופות והיילקסים שנוסעים על פחות מזה שלא נדבר על כל הרנגלרים
נשארים לא חוקיים, כמו לפני חודש.
מה הבעיה?
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
אוקי. יש חדש.
יצרתי קשר עם מוסך רדיאטור מודיעין.
הסבירה לי הגברת את הנוהל והמחיר.
אני צריך להביא אישור כייון פנסים ומקבילות גלגלים קד'-אח' חתום עם שם של בן אדם (הדגישה). 300₪ ומקבל את הנייר המיוחל.
שרות של ללכת למשרד הרישוי להוציא כפל זה עוד 150₪.
אני אחרי החג.
וזה לטובת הדאסטרים :)
Sent from my Pixel using Tapatalk
המקרה של גיא מייצג את מי שהתקין קפיצי הגבהה של פחות מ50 מ"מ מתישהו בעבר, במקום כלשהו או אפילו בעצמו, שכיום היבואן שלהם דאג לאשר אותם (במקרה שלך - וירטהיים/קוני). במקרה כזה אין שום בעייה למתקין מורשה לבצע בדיקה תקינות של מתלי הרכב, ולנפק את האישור על כך. המחיר עבור השירות בהנתן שהעבודה בוצעה בעבר במקום אחר, נשמע סביר לגמרי.
150 ש"ח עבור הטיול למשרד הרישוי גם סביר עבור אנשים עסוקים. מי שיכול לפנות לכך את הזמן, כאמור במשרד הרישוי מדובר על פרוצדורה פשוטה שאינה עולה כסף, ובפריפריה (במקרה שלי - יקנעם) בדרך כלל גם אין תור בכלל.
השקט הזה מפחיד אותי.
איפה דרור וברנרד פתאום?
השקט הזה מפחיד אותי.
איפה דרור וברנרד פתאום?
אל תדאג. אנחנו כאן.
השקט הוא רק כי נמאס להתווכח עם אלה שמוכים בתסמונת שטוקהולם.
כבר כתב לכם אסף לא מזמן - זה שיש קיטים מאושרים ללנדקרוזר, פאג'רו, טראנו ופאתפיינדר וטרופר, או בואו ונניח ל-90% מה-SUV, לא מניח את הדעת של שום בנאדם חושב.
כי אם נניח, 10% מהכלים בשוק שאין להם קיט מאושר וזה אומר שהחל מ-1.3.2018 הם לא יכולים לעבור טסט בכלל בצורה חוקית, מה שעד היום עוד הצליח איכשהו בכל מיני מכונים נידחים. זה דבר שמונע מהם להמשיך להיות בשימוש ובתכל'ס מוריד אותם מהכביש ואל תתפלאו אם יגיעו הבג"צים. ברצינות. ומשרד התחבורע יידרש לתת תשובה.
"פתרון" שמשאיר אחריו כל כך הרבה בעלי רכב, תסלחו לי על הביטוי, עם הזין ביד (אפילו הנמכה לגובה סטנדרטי כבר אינה פתרון כי אף מכון רישוי לא יסכים לקבל רכב שאין לו הערה "מוגבה" ברשיון ולא משנה אם באמת מוגבה או שלא) זה לא פתרון. זה קשקוש. משהו שמדגים שוב את כל חוסר המקצועיות, הבורות והאטימות שמאפיינים משרד ממשלתי רקוב ומיותר שהפך את עצמו לאויב הציבור מס' 1. כבר ממזמן. לא מהיום.
דמיינו לעצמכם שמחר נשללת האזרחות של 10% מהאוכלוסיה. נראה להם הגיוני?.... האם זה יעבור?.... ברור שלא. אבל זה בדיוק מה שעומד לקרות ל-10% מרכבי השטח, נראה לכם שזה תקין? שזה עובר? שזה צריך לעבור?.....
לא הכל שחור. אני כבר אומר לכם - קיטים נוספים, לכלי רכב נוספים, נמצאים בתהליך אישור.
אחרים יתחילו בתהליך בקרוב. כולל סיקסים וסופות. אני אומר את זה כי אני יודע, לא מנחש.
אבל האם עד ל-1.3.2018 יספיקו למצוא פתרון לכל דגמי רכבי השטח?.... מה פתאום. תשכחו מזה. מעשית זה פשוט לא אפשרי, כי זה תלוי גם ברצונם הטוב של יבואני קיטי המתלים ואלה כפי שנאמר - לא עושים כלום מתוך פילנטרופיה טהורה. זה עסק. גם הם צריכים להתפרנס ושלא תבינו לא נכון - אין לי שום טענה כלפי שום יבואן שלא משקיע באישור קיט שנראה לו שאינו בעל פוטנציאל כלכלי מבחינתו. כאן אני מנחש, ואל תתפסו אותי במילה - שלמשרד התחבורע לא תהיה ברירה אלא להאריך את תקופת החסד עוד כמה וכמה חודשים קדימה, ואולי אחר כך שוב, עד שבאמת יהיה פתרון שמתאים לכמעט כל רכב, למעט נדירים באמת.
ומכיוון שגם הם יזדקקו מתישהו לאותה הערה נכספת ברשיון, לא תהיה להם ברירה אלא לפנות לשירותי מאכערים. מדינה מערבית עאלק. 2017.
- - - Updated - - -
אז כמה זה עולה באמת ולמה זה סוד כזה גדול?
ברנרד פה.. לפחות עד שיחסמו גם צופים לא רשומים.
אני מתרשם מאוד מהרוח החיובית, של כל אלה שיש להם כסף להחליף מערכת מתלים, גם כשלא צריך ולשלם לחברות "רשמיות"(ולא להביא ולהרכיב לבד), ושלא צריכים בכלל הגבהה (כך לדבריהם)-אז מה איכפת להם עוד 5 סמ'(ביום טוב, כשזה חדש) ורכיבים... לא רעים.
והם עוד אומרים שהם 90 אחוז מה"ציבור" - הם לא. 90 אחוז הם אלה שקונים קיה ודייהו ועוד כאלה ובכלל לא יודעים מה זו הגבהה ומה זה.. שטח.
ואני שוב מתרשם, מהעובדה שמי שלא מוגבה או מי שחושב שלא צריך הגבהה או(בגירסה הנוכחית של "למה בכלל צריך? בשביל האגו?) שיש לו חותמת "5 סמ'" ברשיון(שהוא בכלל לא צריך, אבל שיהיה) אומר שאין בעיה והכל... ורוד.
אני דווקא "פה" וקורא ונהנה.
אני רק לא כותב, בגלל(בזכות?) "דויד השמן".
חג שמייח לכולם[emoji8]
Sent from my GT-N5110 using Tapatalk
דרור
זה לא סוד כזה גדול.
התעניינתי לגבי הסמכה של "יצרן רכב". פניתי למשרד התחבורע ולמעבדה מוסמכת. משרד התחבורע הגיש לי רשימת דרישות ומסמכים להצגה. המעבדה הגישה לי הצעת מחיר לבדיקה ואישור של קיט הגבהה (כיצרן רכב).
אתה יכול לעשות אותו הדבר...
מכוון שאת כל האמור לעיל לא עשיתי מטעמי אלא עבור מישהו אחר לא נראה לי נכון לשתף את המידע הזה.
זה לא אומר שזה סוד.
לאיזו מעבדה פנית?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
לכולן
שהן? אני מעוניין לברר פרטים על תקינה פרטנית לרכב שלי. הגבהה מעל ל2"
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
תתחיל במעבדה באוניברסיטת אריאל.
אסף.
תודה.
יש איש קשר מסוים שצריך לפנות אליו או מה?
אני לא יודע מי היבואן. היצרן זה ראף קנטרי. קיט 4"
מיכה, מישהו מדבר איתך בטסט בכלל?
למיטב זכרוני האוטו שלך נראה די סטנדרטי
יש דברים שהשתיקה יפה להם. שלח סמס אם חשוב לך לדעת.
לי יש קיט של אולדמן על הסיקס. כיצד אני מוצא את ה TUV שלו?